Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Crus είπε Αυτο που δεν καταλαβαινετε οσοι λετε γιατι καποιοι λυσανε με τις τιμες της 3090, ειναι οτι οταν το top dog ανεβαινει σε τιμες αυτο συμπαρασυρει και τις απο κατω καρτες.. Εγω πιο πισω ειδα κραξιμο για την 3090,καθαρα σε οτι εχει να κανει με την τιμη αυτης συγκεκριμενα και τις επιδοσεις που πιθανως να εχει. Οχι το πως θα παρασύρει προς τα πανω τις φθηνοτερες. Αλλο το ενα,αλλο το αλλο. Καποιοι βλεπουν την τιμη της 3090 ως υποψηφιοι(οχι σιγουροι) αγοραστες,δεν ειναι σε ολους πραγματικα αδιαφορη σαν καρτα οπως δεν ηταν αδιαφορη σαν καρτα και η 2080ti,παρολη την υψηλη της τιμη.
Crus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 46 λεπτά πριν, billeiros είπε Περιμένουμε big navi.Μπας και είναι άκρως ανταγωνιστική και σε καλή τιμή και την πάρουμε η αναγκαστεί ο πετσινος να βγάλει καμία ti Εγώ προσωπικά δεν νοιάζομαι τόσο για το 4κ.θελω υψηλά textures και γραφικά σε καλά fps.και την εμπειρία του παιχνιδιου Και σε 1440 που παίζω δεν τερματίζει αλλά μια χαρά είναι η εμπειρια Σιγα μην μας κανει το Λιζακι κανα σκοντο.. αντε ενα 50αρι πιο κατω να παιξει στις μεσσαιες και 100αρικο στη μεγαλη. Και μεταξυ μας γιατι οχι? Αφου βλεπει πως οτι και να βγαλει ο πετσινος πεφτουν τα πρηορντερ σαν φυστικια. Σου λεει εγω κοροιδο ειμαι να μην μασω? Ντουοπολι φορ δεν γουιν λεμεεεεε.. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, Crus είπε Η καινουρια μοδα λεγεται οτι θα ειναι αντι για μονοπετρο να δινεις μια 3090 στην συμβια οταν πεφτεις στα γονατα σαν καλος υποψηφιος γαμπρος. 😅 Καλά με τόσες κοπέλες που ασχολούνται με το gaming όλο και περισσότερο, πιο πολύ θα εκτιμήσει την 3090, και για δαχτυλίδι παίρνεις ένα μούφα με 100 ευρώ Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση της προάλλες με μια κοπέλα που παίζει όλα αυτά τα online (warzone, plebG, κτλ) και μου έλεγε κάτι όρους που εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα και ήμουν σε φάση "Ναι και εγώ πρόσφατα έπαιξα το Deliver Us the Moon με Ray Tracing"
Crus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω πιο πισω ειδα κραξιμο για την 3090,καθαρα σε οτι εχει να κανει με την τιμη αυτης συγκεκριμενα και τις επιδοσεις που πιθανως να εχει. Οχι το πως θα παρασύρει προς τα πανω τις φθηνοτερες. Αλλο το ενα,αλλο το αλλο. Καποιοι βλεπουν την τιμη της 3090 ως υποψηφιοι(οχι σιγουροι) αγοραστες,δεν ειναι σε ολους πραγματικα αδιαφορη σαν καρτα οπως δεν ηταν αδιαφορη σαν καρτα και η 2080ti,παρολη την υψηλη της τιμη. Και καλως πεφτει κατα την αποψη μου και για τους 2 λογους. Εσυ δηλαδη δεν βλεπεις θεμα οταν απο τα 700 παμε στα 1400 ευρω ακομα και 100% (που δεν προκειται) παραπανω αποδοση να σου δωσουν?
Arkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Καλά με τόσες κοπέλες που ασχολούνται με το gaming όλο και περισσότερο, πιο πολύ θα εκτιμήσει την 3090, και για δαχτυλίδι παίρνεις ένα μούφα με 100 ευρώ Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση της προάλλες με μια κοπέλα που παίζει όλα αυτά τα online (warzone, plebG, κτλ) και μου έλεγε κάτι όρους που εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα και ήμουν σε φάση "Ναι και εγώ πρόσφατα έπαιξα το Deliver Us the Moon με Ray Tracing" Προσεξε μην καταληξουμε σαν τον Howard που η Bernadette τον εβαλε να φορεσει ασορτι ρουχα σε ενα online παιχνιδι που επαιζαν. Στο 4 λεπτο Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από Arkin 1
azazil1190 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Καλά με τόσες κοπέλες που ασχολούνται με το gaming όλο και περισσότερο, πιο πολύ θα εκτιμήσει την 3090, και για δαχτυλίδι παίρνεις ένα μούφα με 100 ευρώ Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση της προάλλες με μια κοπέλα που παίζει όλα αυτά τα online (warzone, plebG, κτλ) και μου έλεγε κάτι όρους που εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα και ήμουν σε φάση "Ναι και εγώ πρόσφατα έπαιξα το Deliver Us the Moon με Ray Tracing" Ρε μπες στο ζουμί.... Καλό γκομενάκι??
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Crus είπε Και καλως πεφτει κατα την αποψη μου και για τους 2 λογους. Εσυ δηλαδη δεν βλεπεις θεμα οταν απο τα 700 παμε στα 1400 ευρω ακομα και 100% (που δεν προκειται) παραπανω αποδοση να σου δωσουν? 999 MSRP έχει η 2080Ti πάντως. Τώρα αν η ASUS την πουλάει 1400 για 2-3 βαθμούς διαφορά και 1 βήμα στο boost clock παραπάνω από την φθηνότερη Palit είναι άλλο θέμα. Σίγουρα όμως υπάρχει μια γενικότερη αύξηση των τιμών σε όλες τις κατηγορίες..
Crus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Προσεξε μην καταληξουμε σαν τον Howard που η Bernadette τον εβαλε να φορεσει ασορτι ρουχα σε ενα online παιχνιδι που επαιζαν. Στο 4 λεπτο Αγαπη μονο για αυτο το ποστ! ❤️ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Προσεξε μην καταληξουμε σαν τον Howard που η Bernadette τον εβαλε να φορεσει ασορτι ρουχα σε ενα online παιχνιδι που επαιζαν. Στο 4 λεπτο H γυναίκα που θα με βάλει να παίξω online game θα είναι και αυτή που θα παντρευτώ Σοβαρά πάντως δεν τα μπορώ τα online καθόλου..
Crus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε 999 MSRP έχει η 2080Ti πάντως. Τώρα αν η ASUS την πουλάει 1400 για 2-3 βαθμούς διαφορά και 1 βήμα στο boost clock παραπάνω από την φθηνότερη Palit είναι άλλο θέμα. Σίγουρα όμως υπάρχει μια γενικότερη αύξηση των τιμών σε όλες τις κατηγορίες.. αδερφε μου, αναφερομαι στις φημες των 1400 για τις φαουντερ που ισως μεταφραστει σε πανω απο 2 χηνες για τις AIB. Περαν τουτου, δεν ειδα ποτε ουτε μια 2080ti να πεσει κατω απο 1100 στο Σκρουτζ ακομα και απο μαγαζια που ρωτας λοκαλ πακιστανο στο κεντρο για να τα εντοπισεις.
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Crus είπε Και καλως πεφτει κατα την αποψη μου και για τους 2 λογους. Εσυ δηλαδη δεν βλεπεις θεμα οταν απο τα 700 παμε στα 1400 ευρω ακομα και 100% (που δεν προκειται) παραπανω αποδοση να σου δωσουν? Οχι δεν βλεπω θεμα γιατι πολυ απλα αν ξεφυγει απο το budget μου,δεν αγοραζω/δεν ασχολουμαι,οπως δηλαδη σκεφτεται ορθα και η πλειοψηφια του κοσμου εκτος των forum. Και ο 3950X εκτος budget μου ειναι οπως και οι TR. Δεν ειμαι ομως καθε μερα στο θεμα τους να κανω παραπονα για τις υψηλες τιμες. Μια απο τα ιδια και για τις ακριβοτερες μητρικες ή τις ακριβοτερες(σε χρονισμους)Ram. Εκτος budget μου ηταν και η 2080ti,για ποιο λογο να θαψω την 3090/3080ti,αν κοστιζει στα ιδια ή και παραπανω? Ακομα και στα ιδια τα παιχνιδια,δεν μπορω να αγοραζω οτι νεο παιχνιδι βγαινει στα 90ευρω με το season pass. Κανω υπομονη μεχρι να πεσει η τιμη του,δεν γυρναω στο steamforum οπως καποιοι αλλοι για να κραζω για τις τιμες,που δεν προκειται να αλλαξουν. 1
billeiros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε 999 MSRP έχει η 2080Ti πάντως. Τώρα αν η ASUS την πουλάει 1400 για 2-3 βαθμούς διαφορά και 1 βήμα στο boost clock παραπάνω από την φθηνότερη Palit είναι άλλο θέμα. Σίγουρα όμως υπάρχει μια γενικότερη αύξηση των τιμών σε όλες τις κατηγορίες.. Καλά παγίδα είναι αυτό το msrp.Δεν την πουλούσε-πουλαει μόνο η asus πάντως τοσο 1
azazil1190 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε 999 MSRP έχει η 2080Ti πάντως. Τώρα αν η ASUS την πουλάει 1400 για 2-3 βαθμούς διαφορά και 1 βήμα στο boost clock παραπάνω από την φθηνότερη Palit είναι άλλο θέμα. Σίγουρα όμως υπάρχει μια γενικότερη αύξηση των τιμών σε όλες τις κατηγορίες.. Και όμως έχει πολύ καλύτερη Θερμοκρασία . Συν ότι έχει μπιναρισμενα τσιπ για όποιον θέλει να παίξει με oc αλλά και πάλι ναι δεν δικαιολογείται η τόσο παραπάνω διαφορα σε τιμή. Καλώς η κακώς πλέον πληρώνουμε και το παραπάνω λεντ κτλ
Crus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οχι δεν βλεπω θεμα γιατι πολυ απλα αν ξεφυγει απο το budget μου,δεν αγοραζω/δεν ασχολουμαι,οπως δηλαδη σκεφτεται ορθα και η πλειοψηφια του κοσμου εκτος των forum. Και ο 3950X εκτος budget μου ειναι οπως και οι TR. Δεν ειμαι ομως καθε μερα στο θεμα τους να κανω παραπονα για τις υψηλες τιμες. Μια απο τα ιδια και για τις ακριβοτερες μητρικες ή τις ακριβοτερες(σε χρονισμους)Ram. Εκτος budget μου ηταν και η 2080ti,για ποιο λογο να θαψω την 3090/3080ti,αν κοστιζει στα ιδια ή και παραπανω? Ακομα και στα ιδια τα παιχνιδια,δεν μπορω να αγοραζω οτι νεο παιχνιδι βγαινει στα 90ευρω με το season pass. Κανω υπομονη μεχρι να πεσει η τιμη του,δεν γυρναω στο steamforum οπως καποιοι αλλοι για να κραζω για τις τιμες,που δεν προκειται να αλλαξουν. Ειναι λιγο ακυρο το ποστ σου. Το οτι ειναι κατι εκτος μπατζετ μου/σου/του δεν απαγορευει το δικαιωμα στην κριτικη/σχολιασμο. Ειδικα απο την στιγμη που οπως ανεφερα αυτη η αυξηση αποδεδειγμενα συμπαρασυρει ολα τα segments. Επισης, η κριτικη δεν γινεται για την υψηλη τιμη σκετο. Γινεται και σε συναρτηση του τι σου προσφερει αυτη η αυξηση. Και επειδη ανεφερες CPU σαν αντιδιαστολη η συναρτηση που εκανες ειναι λαθος. Δεν ειναι η 3090 σε σχεση με την 2080ti μια συναρτηση πχ του 10900k με εναν 3990wx, αλλα με τον 9900k. Ειναι σαν να σου λεω δηλαδη οτι ο 10900k εβγαινε με launch price τα 800-1000 ευρω σε σχεση με τα 500 του 9900k. Ακομα και αν εδινε 20% παραπανω αποδοση και οχι αυτο που εδωσε τελικα, εσυ θα ησουν ok με αυτο? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από Crus
7nisiotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, malakudi είπε Πως ήταν θέμα οδηγών όταν εσύ αν θυμάμαι καλά έλεγες πως έφτιαχνε αλλάζοντας καλώδιο HDMI Αν παρακολουθούσε κανείς όλη την Ομήρου Οδύσσεια και Ιλιάδα που πέρασα τους πρώτους μήνες είχα ενημερώσει στο τέλος ότι και με άλλο καλώδιο στο τέλος εμφάνισε black screen. Απλά εμφανιζόταν πιο σπάνια με ενα του xhox 360 που είχα, το οποίο χάλασε κιόλας πριν μια εβδομάδα. Και είχα δοκιμάσει και στοκ την κάρτα και τον επεξεργαστή. Επίσης μνήμες σε κανένα υποσύστημα δεν πειράζω ποτέ. Γενικά ΜΕΓΑ λάθος από πλευράς AMD. Τους στοίχισε εκείνη τη περίοδο ακριβά καθώς ενώ είχαν πάρει μεγάλο μεριδιο νέων πελατών-καταναλωτων έχασαν έστω ενα μικρό απ' όσους έτρεξαν λόγω αγανάκτησης να τις δώσουν πίσω ή να τις πουλήσουν για nvidia 2060-2070 s. Αυτοί οι πελάτες δε νομίζω να κοιτάξουν προϊόντα της ξανά, τουλάχιστον στα κοντά. Ειδικότερα σε κάρτες. Και πόσοι από αυτούς δυσφημισαν τις 5000 κάρτες λόγω δικαιολογημένης αγανάκτησης. Θυμίζοντας σε πιο παλιούς που δεν έχουν ιδέα για το comeback τα τελευταία χρόνια ότι ".δεν αλλάζει " η εταιρεία νοοτροπία. Το πάθημα ελπίζω να γίνει μάθημα στην AMD αν και προσωπικά δεν την έχω βάλει σε μαύρη λίστα. Ήταν όμως μια περίοδο, ειδικά όταν είχα θέματα κ γω. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από 7nisiotis
Προτεινόμενες αναρτήσεις