panther_512 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Η πραγματικότητα είναι ότι οι τιμές ξέφυγαν τελείως για τις high end κάρτες της Nvidia. Mε την 2080Ti πήγαμε σε διπλασσιασμό της τιμής σε σχέση με την 1080Ti/980Ti/780Ti, που όλες τους είχαν MSRP τα 700$ Δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι τιμές θα ανέβουν ακόμα περισσότερο. Και για μένα το Cyberpunk είναι το game που θα καθορίσει τα πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, billeiros είπε Όχι @Psycho_Warhead.Μη μου τά αλλάζεις τώρα.εσυ πρώτος θα την πάρεις την 3090 για 4κ 60fps ακατεβατο Που θα το βρει το ακατέβατο 4Κ/60 η 3090 ; Με +30-40% από 2080Ti πάλι μπάτσες θα τρώει στα βαριά και θα κάνει και 2Κ $. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Ναι κανεις δεν λυσσαει με τις τιμες που 9 στα 10 σχολια απο το 2018 μεχρι και σημερα αφορουν κυριως αυτες 😂 Ακομα και στο θεμα του ps5 που ανεφερες ,αν παει καποιος εδω και ποσες σελιδες και αυτοι εχουν λυσσαξει με τις τιμες γιατι φοβουνται μηπως η κονσολα κοστιζει κοντα στα 600ευρω. Δεν έχουμε θέμα με τις τιμές όλοι εδώ μέσα. Όλα τα χρόνια στην τοπ κατηγορία παίζω αλλά δεν θέλω να με πιάνει μαλ@κα ο Τζένσεν με το να μου πασάρει ότι η τοπ gaming κάρτα του έφτασε τα 2000++ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, panther_512 είπε Και για μένα το Cyberpunk είναι το game που θα καθορίσει τα πάντα. Κάτσε μη φάει και άλλο delay γιατί έχουν βρει όλοι δικαιολογία φέτος με τον κορονοβάϊρους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Δεν έχουμε θέμα με τις τιμές όλοι εδώ μέσα. Όλα τα χρόνια στην τοπ κατηγορία παίζω αλλά δεν θέλω να με πιάνει μαλ@κα ο Τζένσεν με το να μου πασάρει ότι η τοπ gaming κάρτα του έφτασε τα 2000++ Αυτά μαζί δεν πάνε. 😁 Όσο για την λογοκρισία στις τιμές, όποιος είναι καταναλωτής τον κόφτει, όποιος είναι χομπίστας δεν τον νοιάζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Nvidia ξέρεις έχω από αυτές τι πλεμπες(2080ti) το θέμα μου είναι ναι η τιμή να είναι σε λογικά πλαίσια άντε μέχρι 1500ε Αλλά αλήθεια ποιος πιστεύεις θα πάρει από εμάς μια κάρτα των 2000€+ εάν ισχύει το παραπάνω? Εδώ καρκίνο βγάζανε με τις τιμές των 2080ti Τώρα τι έγινε όλοι τόσο λαρτζ γίναμε εδώ μεσα Δεν τα δίνω ρε συ για το ts . Έχω ένα ψυχολογικό όριο μέχρι τα 1500€ Πτωχεύσαμε Το θεμα ειναι οτι πριν κατι μηνες λεγατε(δε μιλαω προσωπικα για σενα,μη παρεξηγουμαι,απλα πιανομαι απο το δικο σου ποστ) για ψυχολογιο οριο στα 1000Ε και πως ειναι υπερβολη το οτιδηποτε πανω απο 1000. Και τωρα που βγαινουν οι τιμες σιγα σιγα,ανεβηκε το οριο στα 1500 και καναμε το χιλιαρικο στραγαλια. Εμενα δε με ενοχλει προφανως ,βαζω ενα μπατζετ και παιρνω οτι καλυτερο μπορω εκει,αλλα ο πετσινος εχει βαλει τους enthusiast στο τρυπακι και βλεπω οτι πιανει μια χαρα.Ουσιαστικα κατεβασε απο τη πανω κατηγορια στη consumer τη καρτα,με αναλογο κοστος για να ανεβασει το ταβανι ψηλα και επειδη πολλοι θελουν να εχουν προιον απο το πανω ραφι και μονον,τα σκανε. Και παρασυρει και τις υπολοιπες καρτες του χαμηλοτερου tier αναποφευκτα. Αν ολοι εδω και στο reddit αντι να γκρινιαζουν κανανε λιγο υπομονη και δεν αγοραζαν day one η εριχναν κανα setting με τις καρτες που εχουν ηδη,κατι θα γινοταν.Αλλα η υπομονη δεν ειναι και απο τα χαρακτηριστικα του pcmr,myself included δηλαδη κιολας... 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Το κακό είναι αυτό βασικά, ότι και οι μικρότερης κατηγορίας κάρτες παίρνουν αύξηση τιμής. Στο Cyberpunk 2077 θα κριθούν όλα το Νοέμβριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 52 λεπτά πριν, ilos είπε Ο σωστός δεξιός κάνει preorder 2 από διαφορετικά καταστήματα, για να είναι σίγουρος ότι θα του έρθει day 1.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέχρι τρία χιλιάρικα θα τους τα σκάσω.ουτε ευρώ περισσοτερο.δε θα με πιάσει εμένα ο πετσινος κοροιδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το κακό είναι αυτό βασικά, ότι και οι μικρότερης κατηγορίας κάρτες παίρνουν αύξηση τιμής. Στο Cyberpunk 2077 θα κριθούν όλα το Νοέμβριο. Καλά αν βγουν και τα κονσόλια στα 600, τότε η 3060 400$ MSRP θα έχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Mε 2κ πλάκα πλάκα παίρνεις κορυφαία 4k oled lg μαζί με one x series και ps5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Dantε είπε Το θεμα ειναι οτι πριν κατι μηνες λεγατε(δε μιλαω προσωπικα για σενα,μη παρεξηγουμαι,απλα πιανομαι απο το δικο σου ποστ) για ψυχολογιο οριο στα 1000Ε και πως ειναι υπερβολη το οτιδηποτε πανω απο 1000. Και τωρα που βγαινουν οι τιμες σιγα σιγα,ανεβηκε το οριο στα 1500 και καναμε το χιλιαρικο στραγαλια. Εμενα δε με ενοχλει προφανως ,βαζω ενα μπατζετ και παιρνω οτι καλυτερο μπορω εκει,αλλα ο πετσινος εχει βαλει τους enthusiast στο τρυπακι και βλεπω οτι πιανει μια χαρα.Ουσιαστικα κατεβασε απο τη πανω κατηγορια στη consumer τη καρτα,με αναλογο κοστος για να ανεβασει το ταβανι ψηλα και επειδη πολλοι θελουν να εχουν προιον απο το πανω ραφι και μονον,τα σκανε. Και παρασυρει και τις υπολοιπες καρτες του χαμηλοτερου tier αναποφευκτα. Αν ολοι εδω και στο reddit αντι να γκρινιαζουν κανανε λιγο υπομονη και δεν αγοραζαν day one η εριχναν κανα setting με τις καρτες που εχουν ηδη,κατι θα γινοταν.Αλλα η υπομονη δεν ειναι και απο τα χαρακτηριστικα του pcmr,myself included δηλαδη κιολας... Εγώ προσωπικά δεν είχα θέσει ποτέ όριο το 1000 εδώ μέσα.Την 2080ti black την είχα πάρει 1300€ και την 2080ti strix oc κοντά 1400€ Με αυτό το σκεπτικό έθεσα άλλο ένα 100κο παραπάνω ως όριο για τις αμπερ. Δλδ τα 1500.είχα πει εξ αρχης ως όριο προσωπικό πάντα Το 2000ρο δεν το σκέφτομαι καν.Εκτος εάν με κάποιο θαύμα αύριο πλουτισω ...που δεν νομίζω. Αυτό το όνειρο που είχαν αρκετοί από εδώ μέσα (το να περιμένω αμπέρ φθηνότερα από Τούρινγκ ) το θεωρούσα αστείο και απλά άπιαστο όνειρο και από ότι βλέπω για εκεί πάει. Αναμονή λίγες μέρες λοιπόν να λυθούν οι απορίες μας Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από azazil1190 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μία δυο μέρες κρεβατομουρμουρα είναι μωρέ.πως κάνετε έτσι.δεν καπνιζω,δεν πίνω αγάπη μου κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, billeiros είπε Mε 2κ πλάκα πλάκα παίρνεις κορυφαία 4k oled lg μαζί με one x series και ps5 Και τι να την κάνεις την κορυφαία 4Κ με τις κονσόλες αφού σχεδόν ποτέ δεν τρέχουν καθαρό 4Κ. Άντε μόνο σε κάνα Dirt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Και τι να την κάνεις την κορυφαία 4Κ με τις κονσόλες αφού σχεδόν ποτέ δεν τρέχουν καθαρό 4Κ. Άντε μόνο σε κάνα Dirt God of war σε ps5 και oled και τα μυαλά στα καγκελα Κι ας έχει κάρτα επιπέδου 5700 τουμπανιασμενη Εμεις σκαμε τους παράδες και παίζουμε rtx minecraft Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από billeiros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις