Sarandis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Απο τις φήμες τι συμπέρασμα βγαίνει γιατί ειλικρινά βαριέμαι να τα διαβάζω όλα. Η 3090 είναι θεωρητικά η αντίστοιχη titan; Αν ναι, τσάμπα το δράμα και μπράβο στο marketing της nv Θα μάθουμε σε λίγες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Nvidia ξέρεις έχω από αυτές τι πλεμπες(2080ti) το θέμα μου είναι ναι η τιμή να είναι σε λογικά πλαίσια άντε μέχρι 1500ε Αλλά αλήθεια ποιος πιστεύεις θα πάρει από εμάς μια κάρτα των 2000€+ εάν ισχύει το παραπάνω? Εδώ καρκίνο βγάζανε με τις τιμές των 2080ti Τώρα το έγινε όλοι τόσο λαρτζ γίναμε εδώ μεσα α)Αναμονη για την επισημη παρουσιαση για να δουμε τιμες/performance. β)Αν κατι ειναι εκτος budget του καθενος,απλα δεν αγοραζει ή περιμενει να πεσει η τιμη του ξερω γω. Δυστηχως ειναι συχνο πλεον το φαινόμενο(γενικα μιλωντας παντα)στο internet να γιγαντώνουν το παραμικρο. Αν η 3090 ειναι απλησιαστη,ε ας μην την αγορασουν οσοι ενδιαφερονται,δεν τρεχει και τιποτα. Μπορει αργοτερα να βγει καμια φθηνοτερη 3080super ξερω γω ή αλλιως σε 2χρονια θα εχουμε παλι την επομενη σειρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, billeiros είπε Εγώ θα πάρω καταναλωτικό Δεν το είχα σκεφτεί.... Μέσα βάλε πλάτη και για μένα ως εγγυητής και εγώ μπαίνω στο δικό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Sarandis είπε Απο τις φήμες τι συμπέρασμα βγαίνει γιατί ειλικρινά βαριέμαι να τα διαβάζω όλα. Η 3090 είναι θεωρητικά η αντίστοιχη titan; Αν ναι, τσάμπα το δράμα και μπράβο στο marketing της nv Θα μάθουμε σε λίγες μέρες. Προς το παρον ναι αν κρινουμε και απο την μεγαλη ποσοτητα Vram που ακουγεται οτι θα εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, ilos είπε Σε ps5 /SeX θα πάμε, και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν και οι 2 τους τόσο λιγότερο πρόβλημα θα έχουν σε 6 μήνες από τώρα. H nv βέβαια έχει φτάσει να βγάζει περισσότερο χρήμα από τα datacenter από ότι με τις consumer, οπότε μικρό το κάκό για αυτή. Καλά αν βγουν και αυτά στα 600 ευρά και χωρίς σοβαρά games για το launch, μην πω τι θα πάρουν και αυτοί. Γενικά κάποιος που έχει ένα σοβαρό σύστημα τώρα καλύτερα να πουλήσει την gpu και να πάρει την αντίστοιχη Ampere/RDNA2 για να είναι στα ίσα με τις κονσόλες, φθηνότερα θα του βγει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Sarandis είπε Απο τις φήμες τι συμπέρασμα βγαίνει γιατί ειλικρινά βαριέμαι να τα διαβάζω όλα. Η 3090 είναι θεωρητικά η αντίστοιχη titan; Αν ναι, τσάμπα το δράμα και μπράβο στο marketing της nv Θα μάθουμε σε λίγες μέρες. Πολύ πιθανό αυτό που λες.και βάση τιμής εάν αληθεύει αυτό στέκει και άδικα σπάμε τις μπάλες μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, malakudi είπε Για να επιστρέψω on topic, αν η 3080 είναι κάρτα των 350W και το big navi έχει την ίδια απόδοση με 220-250W, θα μιλάμε πλέον για υπεροχή της αρχιτεκτονικής RDNA2/TSMC fab σε σχέση με το τι προσφέρει η nvidia. Το αν ένα power beast (3090) θα είναι 10-15% πιο γρήγορο δε θα σώσει την nvidia. Βέβαια έχει πολλά "αν" αυτή η πρόταση, ας περιμένουμε να δούμε. Δεν νομίζω να έχουμε τέτοιες διαφορές σε Watt, προσωπικά πιστεύω ότι η 3080 θα είναι κοντά στα 300-320W TDP και το Navi 21 στα 270-290W με τα δυο να έχουν ίδιο περίπου raster performance. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Δεν τα δίνω ρε συ για το ts . Έχω ένα ψυχολογικό όριο μέχρι τα 1500€ Πτωχεύσαμε 1500 κόβω να είναι το MSRP για την FE. Οι custom τύπου Strix ROG θα φτάνουν τα 2000 μάλλον(Προσωπικά τα έδωσα σε μονόπετρο :D). Θεωρώ ότι είναι πάρα πολλά για GPU και δεδομένου τι θα βλέπουμε στο PC σε σχέση με τα XSX/PS5, ωστόσο αν κάποιος θέλει το απόλυτο και τα έχει θα την πάρει. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadow Explorer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δε το βρίσκω παράλογο να γίνεται σχολιασμός επί των τιμών. Μπορεί για κάποιον να ξεφεύγει τελείως το budget, άλλο πράγμα να σκάσεις 1600 και άλλο 2000+ Φαντάζομαι αρκετοί από αυτούς που θα θελήσουν πάρουν τέτοια κάρτα, δε θα ναι μόνο για gaming. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε 1500 κόβω να είναι το MSRP για την FE. Οι custom τύπου Strix ROG θα φτάνουν τα 2000 μάλλον. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολλά για GPU και δεδομένου τι θα βλέπουμε στο PC σε σχέση με τα XSX/PS5, ωστόσο αν κάποιος θέλει το απόλυτο και τα έχει θα την πάρει. Μέχρι καμία 3080 είμαστε όπως πάει το σενάριο αρκεί να δίνει ένα 30-35% πάνω από την 2080ti strix oc που έχω...αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Πιστεύω ότι θα βγάλουν και 3080ti στην αγορά. Όπως είχε γίνει τότε με τις 7χχ Είχα τρέξει να πάρω Τιτάνες sli και μετά από λίγο μας έσκασε την 780ti χαμηλότερη τιμή φυσικά από Τιτάν και απόδοση ίδια ,ισως ελαφρά καλύτερη και τράβαγα τις τρίχες μου. Μας έσωσε τότε το mod bios του skynet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Shadow Explorer είπε Δε το βρίσκω παράλογο να γίνεται σχολιασμός επί των τιμών. Μπορεί για κάποιον να ξεφεύγει τελείως το budget, άλλο πράγμα να σκάσεις 1600 και άλλο 2000+ Φαντάζομαι αρκετοί από αυτούς που θα θελήσουν πάρουν τέτοια κάρτα, δε θα ναι μόνο για gaming. Ε ναι.θα την ακουμπάς και στο τραπέζι της καφετέριας για να βγάλει τα λεφτά της.μονο ετσι. Δε θα υπάρχει καλύτερο Status symbol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, ilos είπε Κανείς δε λυσσάει με τις τιμές Ναι κανεις δεν λυσσαει με τις τιμες που 9 στα 10 σχολια απο το 2018 μεχρι και σημερα αφορουν κυριως αυτες 😂 Ακομα και στο θεμα του ps5 που ανεφερες ,αν παει καποιος εδω και ποσες σελιδες και αυτοι εχουν λυσσαξει με τις τιμες γιατι φοβουνται μηπως η κονσολα κοστιζει κοντα στα 600ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Μέχρι καμία 3080 είμαστε όπως πάει το σενάριο αρκεί να δίνει ένα 30-35% πάνω από την 2080ti strix oc που έχω...αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Πιστεύω ότι θα βγάλουν και 3080ti στην αγορά. Θα κάνω υπομονή μέχρι να βγει το CP 2077 μπας και βγάλει και η AMD το RDNA 2 και βλέπουμε. Μια 3080Ti με 16GB μάλλον θα είναι το sweet spot πάλι όπως το πάνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε DirectX Feature Level 12_2 Detailed; Microsoft: The Jump from 12_1 Is Huge Booooo!! VULKAN φορ δε γουϊν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Όχι @Psycho_Warhead.Μη μου τά αλλάζεις τώρα.εσυ πρώτος θα την πάρεις την 3090 για 4κ 60fps ακατεβατο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις