rofl Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) οπως και με το physics, οπως και το cuda σε μεγαλο βαθμο, οπως υποστηριξε freesync και σιγα σιγα θα συρικνωνεται το δικο της, ετσι θα γινει και τα RTX και DLSS. Tο θεμα ειναι αν θα βγαλει 10-20 καλους τιτλους μεχρι τοτε, για να αξιζει το novelty, γιατι εγω so far μονο το control και το metro μετραω για rtx. Kαι επισης να θα εχουν αρκετα καλυτερο RT performance σε σχεση με την προηγουμενη γενια. Αμα ειναι να μου βγαλει αλλους 5 καλους τιτλους στα επομενα 2 χρονια, ε στην 5ετια θα την εχει πιασει η amd σε RT και θα γινει mainstream... Αν λοιπον τα παιχνιδια που μετρανε στις πρασινες ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος ποδιου, και με ψιλοσαπιο performance στις μικροτερες, τοτε αμα μου δωσει το λιζακι παραπανω μνημη και επιδοσεις 2080ti+ σε χαμηλοτερη τιμη, θα την προτιμησω, και ας βαλει η NV την κουτσουρεμενη μνημη ξερετε που Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από rofl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 41 λεπτά πριν, rofl είπε οπως και με το physics, οπως και το cuda σε μεγαλο βαθμο, οπως υποστηριξε freesync και σιγα σιγα θα συρικνωνεται το δικο της, ετσι θα γινει και τα RTX και DLSS. Tο θεμα ειναι αν θα βγαλει 10-20 καλους τιτλους μεχρι τοτε, για να αξιζει το novelty, γιατι εγω so far μονο το control και το metro μετραω για rtx. Kαι επισης να θα εχουν αρκετα καλυτερο RT performance σε σχεση με την προηγουμενη γενια. Αμα ειναι να μου βγαλει αλλους 5 καλους τιτλους στα επομενα 2 χρονια, ε στην 5ετια θα την εχει πιασει η amd σε RT και θα γινει mainstream... Αν λοιπον τα παιχνιδια που μετρανε στις πρασινες ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος ποδιου, και με ψιλοσαπιο performance στις μικροτερες, τοτε αμα μου δωσει το λιζακι παραπανω μνημη και επιδοσεις 2080ti+ σε χαμηλοτερη τιμη, θα την προτιμησω, και ας βαλει η NV την κουτσουρεμενη μνημη ξερετε που Γιατί η NVIDIA τους βγάζει τους τίτλους ή τα studios; 42 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Όλα αυτά μέσα στις λίστες είναι διαφορετικές κάρτες; 32 κάρτες μόνο για το 3080 δλδ; Υπερβολικό δεν είναι; Διαβάστε βρε παιδιά και το άρθρο Λέει ότι πολλοί από τους κωδικούς παίζει να μην χρησιμοποιηθούν καν ή να είναι απλά για διαφορετικές χώρες που αλλάζει μόνο η συσκευασία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Γιατί η NVIDIA τους βγάζει τους τίτλους ή τα studios; δεν παιζω παιχνιδια, οποτε δεν ξερω. θα σε γελασω. αλλαζει το νοημα σε κατι? αν δε βγει software με RTΧ υπαρχει η δεν υπαρχει θεμα με την αξια του feature? Tι με νοιαζει ποιος βγαζει τι? να τα σκασει και να συμφωνησει με 2-3-5-10 software houses για να βγαλουν παιχνιδια σε RTΧ... αν δεν μου βγαλει τουλαχιστον 10 βαρβατα games σε μια 4ετια - που και πολυ λιγα ειναι- εγω με τα δικα μου μετρα και σταθμα το λεω feature φαντασμα... 2 χρονια μετα παμε για τον 3ο μεγαλο τιτλο. γνωμη μου οτι ειναι πολυ πιθανο μονο 2-3 πληρωμενα tech demos σαν το control να δουμε και στην επομενη γενια, και οι devs να τους εχουν γραμμενους αν δε βαλουν το χερι στη τσεπη, γιατι στις κονσολες ειναι τα λ7. και επειδη για φετο λεω να το παιξω ουδετερος, μακαρι να διαψευστω. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από rofl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, narta είπε Το ιδιο framework api ειναι. To DLSS δεν ειναι API Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε To DLSS δεν ειναι API To DirectML ειναι πανω στο οποιο παταει το οποιοδηποτε ΑΙ workload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, rofl είπε δεν παιζω παιχνιδια, οποτε δεν ξερω. θα σε γελασω. αλλαζει το νοημα σε κατι? αν δε βγει software με RTΧ υπαρχει η δεν υπαρχει θεμα με την αξια του feature? Tι με νοιαζει ποιος βγαζει τι? να τα σκασει και να συμφωνησει με 2-3-5-10 software houses για να βγαλουν παιχνιδια σε RTΧ... αν δεν μου βγαλει τουλαχιστον 10 βαρβατα games σε μια 4ετια - που και πολυ λιγα ειναι- εγω με τα δικα μου μετρα και σταθμα το λεω feature φαντασμα... 2 χρονια μετα παμε για τον 3ο μεγαλο τιτλο. γνωμη μου οτι ειναι πολυ πιθανο μονο 2-3 πληρωμενα tech demos σαν το control να δουμε και στην επομενη γενια, και οι devs να τους εχουν γραμμενους αν δε βαλουν το χερι στη τσεπη, γιατι στις κονσολες ειναι τα λ7. και επειδη για φετο λεω να το παιξω ουδετερος, μακαρι να διαψευστω. Παίζεις ή δεν παίζεις παιχνίδια τελικά; Στην αρχή λες δεν παίζεις και μετά λες να βγάλουν 10 games. Τι σε νοιάζει αφού δεν παίζεις; Και αν την θες για δουλειά την κάρτα οι RT πυρήνες μπορούν να βοηθήσουν σε κάποιες περιπτώσεις.. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, narta είπε To DirectML ειναι πανω στο οποιο παταει το οποιοδηποτε ΑΙ workload To DirectML είναι API, το DLSS όμως δεν είναι και δεν χρειάζεται το DirectML για να τρέξει. Με λίγα λόγια δεν θα τρέξει το DLSS πάνω στο DirectML αν αυτό εννοείς, είναι διαφορετικά το ένα με το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 44 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Διαβάστε βρε παιδιά και το άρθρο νταξ... ζήτα μου να σκάψω κιόλας 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε To DirectML είναι API, το DLSS όμως δεν είναι και δεν χρειάζεται το DirectML για να τρέξει. Με λίγα λόγια δεν θα τρέξει το DLSS πάνω στο DirectML αν αυτό εννοείς, είναι διαφορετικά το ένα με το άλλο. Το DLSS ειναι Deep Learning Super Sampling. ΑΙ based resolution rendering. Τωρα εχει τα δικα του libraries αλλα με τις κονσολες και την AMD να πατανε πανω στο DirectML, λες η Nvidia να εχει να σπαταλησει ΤΟΣΑ εξτρα λεφτα για να δωσει στους Devs ωστε να γραψουν ξεχωριστο κωδικα μονο για τις πρασινες gpu? Το DLSS θα εχει την ιδια καταληξη με το Physics, Hairworks και οτιδηποτε proprietary εχει βγαλει η NVidia. The way of the DoDo. Το G-Sync ηδη με την υιοθέτηση του Freesync compatible και τωρα του VRR του HDMI 2.1 θα εκλειψει. Το ιδιο θα γινει και με τις ξεχωριστες libraries του DLSS Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από narta 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 41 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Παίζεις ή δεν παίζεις παιχνίδια τελικά; Στην αρχή λες δεν παίζεις και μετά λες να βγάλουν 10 games. Τι σε νοιάζει αφού δεν παίζεις; Και αν την θες για δουλειά την κάρτα οι RT πυρήνες μπορούν να βοηθήσουν σε κάποιες περιπτώσεις.. εχει σημασια αν παιζω η δεν παιζω η τον παιζω? λεω κατι λαθος στα 2 αυτα ποστ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, rofl είπε εχει σημασια αν παιζω η δεν παιζω η τον παιζω? λεω κατι λαθος στα 2 αυτα ποστ? Γενικά δεν έχει νόημα το ποστ σου εδώ. Αν δεν σου αρέσει η NVIDIA αγόρασε AMD. Τι νόημα έχει να γράψεις στο thread των Ampere ότι ο πέτσινος δεν έβγαλε πολλά games με RT/DLSS ή με physx και ότι αν η Lisa δώσει παραπάνω Vram θα πάρεις AMD; Ε μπράβο. Βέβαια όταν η AMD από την αλλαγή αρχιτεκτονικής με τις Navi έδωσε 30-35% (Vega 56 σε 5700XT) και με χίλια δύο προβλήματα για 6 μήνες κανείς δεν έβγαλε τσιμουδιά, ενώ αν ο πέτσινος δώσει 30-35% από τις Turing στις Ampere θα πάρετε όλοι τα pitchforks.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, narta είπε Το DLSS ειναι Deep Learning Super Sampling. ΑΙ based resolution rendering. Τωρα εχει τα δικα του libraries αλλα με τις κονσολες και την AMD να πατανε πανω στο DirectML, λες η Nvidia να εχει να σπαταλησει ΤΟΣΑ εξτρα λεφτα για να δωσει στους Devs ωστε να γραψουν ξεχωριστο κωδικα μονο για τις πρασινες gpu? Το DLSS θα εχει την ιδια καταληξη με το Physics, Hairworks και οτιδηποτε proprietary εχει βγαλει η NVidia. The way of the DoDo. Το G-Sync ηδη με την υιοθέτηση του Freesync compatible και τωρα του VRR του HDMI 2.1 θα εκλειψει. Το ιδιο θα γινει και με τις ξεχωριστες libraries του DLSS Δεν διαφωνώ, η NVIDIA έβγαλε το DLSS γιατί είχε βάλει τα Tensor Cores σε Consumer κάρτες και έπρεπε να αξιοποιήσει το Hardware από το να κάθετε αφού το DirectML θα αργούσε 1-2 χρόνια ακόμα. Προφανώς και θα έχει την ίδια τύχη με τα PhysX και Hairworks κλπ αλλά θα το υποστηρίζει για ακόμα 2-3 χρόνια τουλάχιστον και θα βγουν και νέα παιχνίδια που θα το χρησιμοποιούν. 16 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Γενικά δεν έχει νόημα το ποστ σου εδώ. Αν δεν σου αρέσει η NVIDIA αγόρασε AMD. Τι νόημα έχει να γράψεις στο thread των Ampere ότι ο πέτσινος δεν έβγαλε πολλά games με RT/DLSS ή με physx και ότι αν η Lisa δώσει παραπάνω Vram θα πάρεις AMD; Ε μπράβο. Βέβαια όταν η AMD από την αλλαγή αρχιτεκτονικής με τις Navi έδωσε 30-35% (Vega 56 σε 5700XT) και με χίλια δύο προβλήματα για 6 μήνες κανείς δεν έβγαλε τσιμουδιά, ενώ αν ο πέτσινος δώσει 30-35% από τις Turing στις Ampere θα πάρετε όλοι τα pitchforks.. Ναι αλλά η 5700ΧΤ δεν αντικατέστησε την VEGA στο ίδιο Tier(Σειρά) αλλά τις Polaris. Σε σχέση με τις Polaris έδωσε 100% παραπάνω σε επιδόσεις, απλά τα σκάτωσε με τις τιμές ακολουθώντας την NVIDIA και είχαμε και εκεί pitchforks Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από Aten-Ra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Γενικά δεν έχει νόημα το ποστ σου εδώ. Αν δεν σου αρέσει η NVIDIA αγόρασε AMD. Τι νόημα έχει να γράψεις στο thread των Ampere ότι ο πέτσινος δεν έβγαλε πολλά games με RT/DLSS ή με physx και ότι αν η Lisa δώσει παραπάνω Vram θα πάρεις AMD; Ε μπράβο. Βέβαια όταν η AMD από την αλλαγή αρχιτεκτονικής με τις Navi έδωσε 30-35% (Vega 56 σε 5700XT) και με χίλια δύο προβλήματα για 6 μήνες κανείς δεν έβγαλε τσιμουδιά, ενώ αν ο πέτσινος δώσει 30-35% από τις Turing στις Ampere θα πάρετε όλοι τα pitchforks.. βλεπεις να μη μου αρεσει η nvidia και να κραζω την νεα γενια, επειδη κανω το λαθος να λεω οτι αυτη τη φορα θελω να βγουν και μερικα παιχνιδια στη 2ετια, για να χαρουμε και λιγο RTX ετσι για αλλαγη? Ειναι λαθος να βλεπω το HW σε συναρτηση με το SW? Για να τρεχει SW δεν παιρνουμε την καρτα στην τελικη? Και τελος ειμαι πολυ αρνητικος στις παραινεσεις. Ρωτα τριγυρω και θα στα πουν, με ξερουν τα παιδια. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Ναι αλλά η 5700ΧΤ δεν αντικατέστησε την VEGA στο ίδιο Tier(Σειρά) αλλά τις Polaris. Σε σχέση με τις Polaris έδωσε 100% παραπάνω σε επιδόσεις, απλά τα σκάτωσε με τις τιμές ακολουθώντας την NVIDIA και είχαμε και εκεί pitchforks Εγώ μιλάω για κάρτες που έχουν την ίδια τιμή για να έχουμε μία σταθερά. Άλλωστε αυτό ενδιαφέρει τους καταναλωτές. Η μόνη μου αλληλεπίδραση με την AMD ή τον πέτσινο είναι τα λεφτά που τους δίνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, rofl είπε εχει σημασια αν παιζω η δεν παιζω η τον παιζω? Tbh, θα πόνταρα τα λεφτά μου στο τελευταίο😛.. On topic: λόγω sff case, δεν με βλέπω για 3090. Πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να βγει dual slot/dual fan κάρτα που να μπορεί να ψύξει αξιοπρεπώς το chip. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά η 3090 δύσκολα θα μπαίνει (και θα ψύχεται ικανοποιητικά) σε μικρό κουτί. Επομένως, η μπίλια κινείται μεταξύ 3080 (με σοβαρή διαφορά στην απόδοση, όμως, σε σχέση με την 2080ti, αλλιώς δεν θα πάρω) και rdna2 (άντε μωρή Λίζα, κάνε την έκπληξη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις