Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere)

holy grail
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, billeiros είπε

Θα περιέχεται λένε ο ανταπτορας.γλυτωσαμε τα 4-5 ευρώ.δωστε  άφοβα τώρα τα 1500+

FB_IMG_1598474902476.jpg

Σκοπεύεις να πάρεις founders?😉

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Επειδή βλέπω πως είσαι πολύ σίγουρος για τις δυνατότητες της κάρτας και την αποτυχία του rdna2, περιμένω από εσένα day one αγορά της 3090 (δεν σου βάζω δύσκολα τύπου "πάρε 2x3090").

Όταν την αγοράσεις, λοιπόν, με το καλό, περιμένω (και περιμένουμε) benchmarks, ώστε να έχουμε μια πρώτη τάξη μεγέθους.

Keep us posted.

ναι θα παρω και μια rdna2 και οταν με το καλο ερθουν οι drivers :lol:θα ανεβασω τις μετρησεις και των δυο.

6 ώρες πριν, Mesqal είπε

Κανονικα θα επρεπε να ειχαν γεμισει οι αγγελιες με 2080ti στο 500αρικο αλλα δεν 😛

περιμενουν την 3070 που θα εχει αποδοση 2080τι, στα 300 ευρω....:P

• Like 1

8 ώρες πριν, greekfragma είπε

Εμείς οι φτωχοί που περιμένουμε να εγκριθεί το πιστωτικό να κάτσουμε σε μια γωνιά να διαβάζουμε; :P

Mε το ενα ποδι και κοιταζωντας την γωνια.

• Sad 1

9 ώρες πριν, kostiger είπε

Πολύ λίγα φαντάζουν τα 10gb της 3080 παντως..

Eίναι λίγα δεν φαντάζουν απλώς, είναι welcome ένα uplift 20% σε απόδοση σε σχέση με την 2080Τi. αλλά σε πολλούς μελλοντικούς τίτλους θα είναι starved και το stuttering θα πηγαίνει σύννεφο πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα μου έρχεται στο  μυαλό το bf5 με την RTX 2080

Γενικά διαφωνώ με την λογική της τοποθέτησης enthusiast πυρήνα στο ΧΧ80, όπου ανεβάζει το κόστος του προιόντος και να πέφτει πετσόκομμα σε επιμέρους κρίσιμα χαρακτηριστικά όπως η ποσότητα της vram, στην τελική είναι προτιμότερη η GDDR6 η απλή αλλά σε επαρκή ποσότητα από λίγη γρηγορότερη, γιατί αν με την κυκλοφορία του cyberpunk 2077 για να δεις τα rt effects όπως πρέπει χρειάζεσαι 16-18 gb vram (αφού τόσα θα έχει το κορυφαίο 3090) το εμπόδιο θα είναι ανυπέρβλητο ακόμη και αν ο κομμένος πυρήνας GA 102-400 μπορεί να ανταπεξέλθει στα settings του παιχνιδιού......

Και μιλάμε ότι αν έρθει η 3090 με ένα launch price 1399 usd msrp, τότε η 3080 δεν υπάρχει περίπτωση να κοστίζει λιγότερο από 1200€ σε κατάστημα ηλεκτρονικό στην χώρα μας και φυσικά η 3090 από 1600-2000+++€ τουλάχιστον, άρα η λογική του πληρώνω 1200€ και πάλι δεν έχω το top dog αλλά πρέπει να ρίξω settings τουλάχιστον σε εμένα προσωπικά (δεν κρίνω κανέναν άλλο εδώ μου φαίνεται αηδία) όλοι έχουν ίσως ένα όριο είτε ψυχολογικό είτε οικονομικό είτε οτιδήποτε, προσωπικά αλλάζω hardware στο pc 20++χρόνια always latest and greatest έτσι για την ...λα χωρίς να δίνω δεκάρα για το vfm, το αντέχω όπως μπορώ και πάρω και την όποια 3090 στα ποσά που έγραψα πιο πάνω, απλά σκεπτόμενος το κόστος και μόνο μόλις ενός part του υπολογιστή όπως η gpu είναι η πρώτη φορά που μουδιάζω και να την πάρω δύσκολα θα το ευχαριστηθώ περισσότερο μαλάκας θα αισθάνομαι, ίσως έχω μεγαλώσει ίσως έχει στραβώσει πολύ ο γυαλός στον χώρο του gaming, έχω και άλλο χόμπι που χρηματοδοτώ και φυσικά εκεί τα ποσά είναι μεγαλύτερα αλλά είναι διαφορετική κατάσταση, εδω μιλάμε απλώς για μια κάρτα γραφικών όποια και να είναι αυτή....

• Like 12

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και να μην δούμε τίποτα λέει στην παρουσίαση. Μόνο γενικολογίες του πέτσινου για το πόσο φοβερή είναι η νέα αρχιτεκτονική και ότι θα είναι καλύτερες από τις κονσόλες, γραφήματα χωρίς ουσιαστικό νόημα και στην καλύτερη κάνα 2λεπτό βίντεο από Cyberpunk. Ούτε τιμές ούτε ουσιαστική σύγκριση με τις Turing..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

6 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Και να μην δούμε τίποτα λέει στην παρουσίαση. Μόνο γενικολογίες του πέτσινου για το πόσο φοβερή είναι η νέα αρχιτεκτονική και ότι θα είναι καλύτερες από τις κονσόλες, γραφήματα χωρίς ουσιαστικό νόημα και στην καλύτερη κάνα 2λεπτό βίντεο από Cyberpunk. Ούτε τιμές ούτε ουσιαστική σύγκριση με τις Turing..

The hype train must be fed! Δεν γινεται να μην βγαλουνε τπτ απο αριθμους, θα πεσει το γελιο της αρκουδας.

• Like 1

53 λεπτά πριν, narta είπε

The hype train must be fed! Δεν γινεται να μην βγαλουνε τπτ απο αριθμους, θα πεσει το γελιο της αρκουδας.

Δεν χρειάζεται... its common sense...

The more you buy, the more you save!😀

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...