kokotas16 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Επιτέλους μου ήρθε και το AiO, σχεδόν έτοιμο το τέρας! https://imgur.com/jm1W6O5 Ξενέρωσα που η apex δεν έχει υποστήριξη για igpu lol Ήθελα να μπω στα bios να παίξω λίγο...☹️ Άντε τώρα υπομονή πάλι μέχρι τέλη Σεπτέμβρη για 3090. Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι το PSU, seasonic 750w plat. Πιστεύω θα είναι κομπλέ αλλά μακάρι να είχα πάρει ένα 850αρι όταν υπήρχε διαθεσιμότητα... Θα είχα περισσότερο headroom. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Το θέμα είναι να χουν και αρκετό headroom για oc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, billeiros είπε Το θέμα είναι να χουν και αρκετό headroom για oc... Την εποχη των καραμπιναρισμενων dies δυσκολο το βρισκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokotas16 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι off topic λίγο sry, αλλά εσείς που έχετε ήδη 10900k σε OC και 2080ti OC τι μέγιστη κατανάλωση έχετε δει σε gaming? Δεν πιστεύω να φτάσει πάνω από 700w ακόμα κι με την 3090... Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από kokotas16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Ο γνωστός πάντως acmilangr έδωσε leak για +60% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, kokotas16 είπε Επιτέλους μου ήρθε και το AiO, σχεδόν έτοιμο το τέρας! https://imgur.com/jm1W6O5 Ξενέρωσα που η apex δεν έχει υποστήριξη για igpu lol Ήθελα να μπω στα bios να παίξω λίγο...☹️ Άντε τώρα υπομονή πάλι μέχρι τέλη Σεπτέμβρη για 3090. Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι το PSU, seasonic 750w plat. Πιστεύω θα είναι κομπλέ αλλά μακάρι να είχα πάρει ένα 850αρι όταν υπήρχε διαθεσιμότητα... Θα είχα περισσότερο headroom. Καλορίζικη η aio! 6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Ο γνωστός πάντως acmilangr έδωσε leak για +60% και εγώ εκεί ποντάρω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, holy grail είπε εκει θα γινει το μεγαλο μπαμ στο ray tracing. καπου διαβασα μια φημη για 40, δε ξερω κατα ποσο μπορει να ισχυει. σιγουρα η καρτα θα διαλυσει την 2080ti, καλα με το rdna 2 δεν ασχολουμαστε. ετοιμασε το πακετο για να παιζεις ανετα στα 4κ full rt. Επειδή βλέπω πως είσαι πολύ σίγουρος για τις δυνατότητες της κάρτας και την αποτυχία του rdna2, περιμένω από εσένα day one αγορά της 3090 (δεν σου βάζω δύσκολα τύπου "πάρε 2x3090"). Όταν την αγοράσεις, λοιπόν, με το καλό, περιμένω (και περιμένουμε) benchmarks, ώστε να έχουμε μια πρώτη τάξη μεγέθους. Keep us posted. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Καλα εδω ειχαμε πετυχει ατομο να τις θαβει που ειχε 7850 ή που δεν ειχαν καν gaming pc να ερχονται να κραζουν(μπηκα φως και ειδα που λεμε). Ειναι αυτα που ελεγα πιο πισω οτι δυστηχως βαση προιστοριας,εχουν γραφτει τραγικα πραγματα στις τελευταιες γενιες καρτων γραφικων. Προσωπικα αν δω παλι να πεφτει τρολλαρισμα αναλογου επιπεδου,θα απεχω,παρολο που σιγουρα θα αγορασω και εγω καρτα οπως ο Thresh. Ας μεινουν να γραφουν στα θεματα αυτα αυτοι που δεν εχουν τις καρτες,και να μην γραφουν αυτοι που τις εχουν,αν αυτο θελουν μερικοι. Εγώ με GTX 1660 Ti θα μπορώ να σχολιάσω ή όχι ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Εγώ με GTX 1660 Ti θα μπορώ να σχολιάσω ή όχι ;; Δεν νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Ναι εκτός αν γίνει owner's το thread.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Εγώ με GTX 1660 Ti θα μπορώ να σχολιάσω ή όχι ;; Οπως εγραψα και πιο πισω,καντε οτι καταλαβαινετε(λες και το προβλημα ειναι στο ποιος σχολιαζει και οχι στο τι γραφεται.....). Το πολυ πολυ να κλειδωθει και αυτο το θεμα. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 να κανετε ενα ωραιοτατο owners κλαμπ να ησυχασετε και σεις, γιατι ειναι οντως αβασταχτο το δραμα που βιωνετε με το περιεχομενο εδω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LAZAROS882 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, billeiros είπε Για να δούμε επιτέλους.ποσοι από εδω μέσα θα τα σκασουν για τις τοπ επιδόσεις που τόσο επιθυμούν.μεγαλη περιέργεια το χω Τα φαβορί για αγορά είσαι εσύ. ο Psycho. και δυο τρεις ακόμα.μετρημένα κουκιά είναι😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, rofl είπε να κανετε ενα ωραιοτατο owners κλαμπ να ησυχασετε και σεις, γιατι ειναι οντως αβασταχτο το δραμα που βιωνετε με το περιεχομενο εδω μεσα. Θα γίνει αυτό όντως και για τον λόγο που είπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Confirmed: NVIDIA GeForce RTX 3090 has 24GB memory, RTX 3080 gets 10GB https://videocardz.com/newz/confirmed-nvidia-geforce-rtx-3090-has-24gb-memory-rtx-3080-gets-10gb 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Θα γίνει αυτό όντως και για τον λόγο που είπες παντα εχω δικιο Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις