Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, iazriel είπε

Βοηθήστε με λίγο γιατί δεν το κατέχω. Η τωρινή μου κάρτα έχει 2x8pin. Στο βίντεο λέει πως το 12pin θα είναι συμβατό με 8pin μέσω αντάπτορα. Άρα τα τωρινά 8πινα θα ταϊζουν τα νέα 12πινα; Ξαναλέω, είμαι άσχετος, go easy on me.

Tα δύο οκταπινα θα ενωθούν μέσω ανταπτορα και θα καταλήξουν στο δωδεκαπινο.αν και δεν πιστεύω πως οι custom θα παίξουν με δωδεκαπινο

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billeiros είπε

Tα δύο οκταπινα θα ενωθούν μέσω ανταπτορα και θα καταλήξουν στο δωδεκαπινο.αν και δεν πιστεύω πως οι custom θα παίξουν με δωδεκαπινο

OK άρα είτε μένουμε με 2 8πινα ή και πάλι θα βάλω το πολύ πολύ έναν αντάπτορα. Το ρωτάω περισσότερο γιατί πρέπει να διαλύσω όλο το cable management που έχω κάνει αν χρειαζόταν κάτι άλλο. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, iazriel είπε

OK άρα είτε μένουμε με 2 8πινα ή και πάλι θα βάλω το πολύ πολύ έναν αντάπτορα. Το ρωτάω περισσότερο γιατί πρέπει να διαλύσω όλο το cable management που έχω κάνει αν χρειαζόταν κάτι άλλο. 

Περίμενε να δούμε τι θα ισχύσει.μην αγχώνεσαι.υπαρχουν λύσεις.εγω πιστεύω πως αν γίνει τελικά αυτό σε όλες τότε θα δίνουν μαζι με την κάρτα και τον ανταπτορα

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τον πέτσινο αυτό τον ενδιαφέρει να πουλήσει, προφανώς κρατάνε οι ίδιοι σφιχτά τα leaks για να κάνουν το ''μπαμ'' στην παρουσίαση.

εκει θα γινει το μεγαλο μπαμ στο ray tracing. καπου διαβασα μια φημη για 40, δε ξερω κατα ποσο μπορει να ισχυει. σιγουρα η καρτα θα διαλυσει την 2080ti, καλα με το rdna 2 δεν ασχολουμαστε. ετοιμασε το πακετο για να παιζεις ανετα στα 4κ full rt.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, holy grail είπε

εκει θα γινει το μεγαλο μπαμ στο ray tracing. καπου διαβασα μια φημη για 40, δε ξερω κατα ποσο μπορει να ισχυει. σιγουρα η καρτα θα διαλυσει την 2080ti, καλα με το rdna 2 δεν ασχολουμαστε. ετοιμασε το πακετο για να παιζεις ανετα στα 4κ full rt.

Αν ισχύει το +35% δεν το λες ότι την διαλύει κιόλας την 2080Ti..

Δημοσ.

Για να δούμε επιτέλους.ποσοι από εδω μέσα θα τα σκασουν για τις τοπ επιδόσεις που τόσο επιθυμούν.μεγαλη περιέργεια το χω

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, billeiros said:

Για να δούμε επιτέλους.ποσοι από εδω μέσα θα τα σκασουν για τις τοπ επιδόσεις που τόσο επιθυμούν.μεγαλη περιέργεια το χω

Προσωπικά με βλέπω στην καλύτερη 3080, στη χειρότερη 3070. 

Εκτός αν τα Big Navi έχουν φοβερό VFM και έχουν εξαφανιστεί 1000% τα θέματα με τους drivers.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, billeiros είπε

ποσοι από εδω μέσα θα τα σκασουν για τις τοπ επιδόσεις που τόσο επιθυμούν.μεγαλη περιέργεια το χω

Αναλογα τα σχολια που θα γραφτουν.

Αν για παραδειγμα εχουμε παλι στην ανακοινωση μεχρι και το launch θαψιμο απο ορισμενους οπως σε καθε νεα γενια GPU(επειδη νομιζουν οτι πετυχαινουν κατι με αυτο),μην περιμενεις μεγαλη συμμετοχη ακομα και απο κοσμο που θα αγορασει τις νεες καρτες, οπως εγινε με τις Turing.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αναλογα τα σχολια που θα γραφτουν.

Αν για παραδειγμα εχουμε παλι στην ανακοινωση μεχρι και το launch θαψιμο απο ορισμενους οπως σε καθε νεα γενια GPU(επειδη νομιζουν οτι πετυχαινουν κατι με αυτο),μην περιμενεις μεγαλη συμμετοχη ακομα και απο κοσμο που θα αγορασει τις νεες καρτες, οπως εγινε με τις Turing.

Καλά κι εγώ τις ψιλοεθαβα αλλά πήρα.μονοδρομος λόγω επιδόσεων ήταν για μένα η ti

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Καλά κι εγώ τις ψιλοεθαβα αλλά πήρα.μονοδρομος λόγω επιδόσεων ήταν για μένα η ti

Καλα εδω ειχαμε πετυχει ατομο να τις θαβει που ειχε 7850 ή που δεν ειχαν καν gaming pc να ερχονται να κραζουν(μπηκα φως και ειδα που λεμε).

Ειναι αυτα που ελεγα πιο πισω οτι δυστηχως βαση προιστοριας,εχουν γραφτει τραγικα πραγματα στις τελευταιες γενιες καρτων γραφικων.

Προσωπικα αν δω παλι να πεφτει τρολλαρισμα αναλογου επιπεδου,θα απεχω,παρολο που σιγουρα θα αγορασω και εγω καρτα οπως ο Thresh. Ας μεινουν να γραφουν στα θεματα αυτα αυτοι που δεν εχουν τις καρτες,και να μην γραφουν αυτοι που τις εχουν,αν αυτο θελουν μερικοι.

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Αν ισχύει το +35% δεν το λες ότι την διαλύει κιόλας την 2080Ti..

απο που βγαινει αυτο το 35%?  στο time spy extreme εχουμε την 3090 να ειναι 58% πιο γρηγορη απο την 2080τι και την 3080 35% περιπου απο την 2080τι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, holy grail είπε

απο που βγαινει αυτο το 35%?  στο time spy extreme εχουμε την 3090 να ειναι 58% πιο γρηγορη απο την 2080τι και την 3080 35% περιπου απο την 2080τι.

Έχει ανέβει και ένα άλλο tweet που λέει για 35%. Πάντως τα αποτελέσματα στο Timespy δεν μεταφράζονται αυτούσια και σε gaming performance. Φυσικά όλα αυτά είναι φήμες οπότε απλά τα διαβάζουμε with a grain of salt και περιμένουν την 1η του μήνα. Το θέμα είναι να δούμε κάτι ουσιαστικό εκεί αλλιώς θα πρέπει να περιμένουμε άρση του NDA για τους YΤers για συγκριτικά με τις Turing..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Έχει ανέβει και ένα άλλο tweet που λέει για 35%. Πάντως τα αποτελέσματα στο Timespy δεν μεταφράζονται αυτούσια και σε gaming performance. Φυσικά όλα αυτά είναι φήμες οπότε απλά τα διαβάζουμε with a grain of salt και περιμένουν την 1η του μήνα. Το θέμα είναι να δούμε κάτι ουσιαστικό εκεί αλλιώς θα πρέπει να περιμένουμε άρση του NDA για τους YΤers για συγκριτικά με τις Turing..

σιγουρα δεν μεταφραζονται γιατι εξαρτωνται και απο αλλα πραγματα, οπως τα παιχνιδια, οι drivers κ.α. ομως ειναι ενα ενδεικτικο της δυναμης της καρτας οποτε εχουμε περιπου 10000vs6333, 8600vs4912.

https://www.3dcenter.org/news/geruechtekueche-erste-grobe-timespy-werte-zu-geforce-rtx-3080-3090-aufgetaucht

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...