Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αφού το top dog θα έχει 24GB VRAM θα αυξηθούν αρκετά και οι απαιτήσεις μνήμης στα γκέιμς σε 4Κ σίγουρα.

Το '22 μπορεί. Πέρα από το Cyberpunk έχει ανακοινωθεί κάποιο αντίστοιχο παιχνίδι σε visuals? Τώρα αν κάποιο σάπιο κονσολο-port θέλει ένα σωρό Vram ε εντάξει. Εγώ βλέπω στασιμότητα στα games πάντως..

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αφού το top dog θα έχει 24GB VRAM θα αυξηθούν αρκετά και οι απαιτήσεις μνήμης στα γκέιμς σε 4Κ σίγουρα.

Η μνήμη που απαιτείται ορίζεται από τη μεσαία κατηγορία και από τις κονσόλες. Ακόμα και τα 16 είναι υπερβολή, ειδικά με το καλύτερο compression της nVidia.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Το '22 μπορεί. Πέρα από το Cyberpunk έχει ανακοινωθεί κάποιο αντίστοιχο παιχνίδι σε visuals? Τώρα αν κάποιο σάπιο κονσολο-port θέλει ένα σωρό Vram ε εντάξει. Εγώ βλέπω στασιμότητα στα games πάντως..

Δεν είναι δύσκολο, βάζεις ultra setting με ασυμπίεστα textures που ζητάνε τα κέρατά τους. Πρέπει να αρχίσουμε σιγά σιγά να βλέπουμε παντού τουλάχιστον 4K textures.

2 λεπτά πριν, malakudi είπε

Η μνήμη που απαιτείται ορίζεται από τη μεσαία κατηγορία και από τις κονσόλες. Ακόμα και τα 16 είναι υπερβολή, ειδικά με το καλύτερο compression της nVidia.

Το ultra setting σε 4Κ είναι ξεχωριστή κατάσταση, ας θυμηθούμε το Rise of the Tomb Raider που ήθελε 10GB+ VRAM με ultra textures.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν είναι δύσκολο, βάζεις ultra setting με ασυμπίεστα textures που ζητάνε τα κέρατά τους. Πρέπει να αρχίσουμε σιγά σιγά να βλέπουμε παντού τουλάχιστον 4K textures.

Από το πρέπει μέχρι το τι θα γίνει υπάρχει απόσταση. Πιστεύω το 2021 θα είναι η χρονιά της cross-gen μετριότητας..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, 750€ gift card refund έχω στο Amazon και δυνατότητα αγοράς άνευ ΦΠΑ, κάντε τα κουμάντα σας με τον πέτσινο να φτάσουν για νέα κάρτα, μην μαλακιζόμαστε τζάμπα 164 σελίδες τώρα :P

Επεξ/σία από iazriel
Δημοσ.
1 ώρα πριν, malakudi είπε

Ξέρουμε πόσο κοστίζει στη παραγωγή η διαφορά από 10-20 και 12-24GB GDDR6X VRAM

GDDR6 $10/GB

GDDR6X $13/GB?

Do the math

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Για RT specs δεν μιλάει κανείς πάντως, το κρατάνε κρυφό.

8pGs3hF.png

Γιατί άραγε? Τόσο που τους ενδιαφέρει...🤣

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Γιατί άραγε? Τόσο που τους ενδιαφέρει...🤣

Τον πέτσινο αυτό τον ενδιαφέρει να πουλήσει, προφανώς κρατάνε οι ίδιοι σφιχτά τα leaks για να κάνουν το ''μπαμ'' στην παρουσίαση.

Δημοσ.

Βοηθήστε με λίγο γιατί δεν το κατέχω. Η τωρινή μου κάρτα έχει 2x8pin. Στο βίντεο λέει πως το 12pin θα είναι συμβατό με 8pin μέσω αντάπτορα. Άρα τα τωρινά 8πινα θα ταϊζουν τα νέα 12πινα; Ξαναλέω, είμαι άσχετος, go easy on me.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...