Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere)

holy grail
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

25 λεπτά πριν, ilos είπε

Αγορίνα μου όταν θα βάλεις μέσα στο pc σου 400+ watt, ρουφήχτρα, πίστεψέ με το τροφοδοτικό θα είναι the last of your worries.😁 Ειδικά με τον συνδυασμό Ελληνικό καλοκαίρι, No AC και μικρά compact cases που είναι και της μόδας.

Ποιος αγοράζει 1500 ευρώ κάρτα και δεν έχει AC; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

36 λεπτά πριν, ilos είπε

Ο ίδιος που παίρνει latest iphone και είναι μόνιμος κάτοικος Τειρεσία.😁

λάθος το λες, ο ίδιος που παίρνει iphone latest και δεν έχει κάρτα και ανά 2 μήνες έχει φραγή και την βγάζει με το call me back 🤣

6 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Ποιος αγοράζει 1500 ευρώ κάρτα και δεν έχει AC; 

Απλά για διευκρίνηση, το Ac θα πετάει χαρταετό στο ελληνικό καλοκαίρι όταν έχεις ένα σύστημα με 3090 και κλοκαρισμενο 10900k. Εκτός και αν έχεις ξέρω εγώ ac 30000btu σε δωμάτιο 2x2 δύσκολα τα πράματα. 

2 ώρες πριν, CometRyzen είπε

Απλά για διευκρίνηση, το Ac θα πετάει χαρταετό στο ελληνικό καλοκαίρι όταν έχεις ένα σύστημα με 3090 και κλοκαρισμενο 10900k. Εκτός και αν έχεις ξέρω εγώ ac 30000btu σε δωμάτιο 2x2 δύσκολα τα πράματα. 

Το AC δεν το βάζεις για το σύστημα, το βάζεις για να μην κολλάς στην καρέκλα όσο παίζεις.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, CometRyzen είπε

Αν έχεις πλεμπο-AC ναι. Για κάποιον που έχει τώρα 2080Ti και 10900Κ, η διαφορά θα είναι 100W give or take. Δηλαδή αυτά τα επιπλέον 100W θα ζεστάνουν τόσο πολύ το δωμάτιο; Ένα σοβαρό AC κρατάει 24-25 βαθμούς, το Χειμώνα με καλοριφέρ έχει 21, δηλαδή 3-4 βαθμοί διαφορά, βαριά 5. Ε εντάξει, βάζεις πιο δυνατά τα fans..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

12 ώρες πριν, ilos είπε

Ο ίδιος που παίρνει latest iphone και είναι μόνιμος κάτοικος Τειρεσία.😁

Δεν είναι το ίδιο. To άη-φόουν έχει 1000 ευρώ ξέρω 'γω και τέλος. Σύστημα με 1500 ευρώ κάρτα έχει 3 χιλιάρικα και δεν είναι fashion accessory σαν το άη-φόουν που αγοράζουν για να κάνουν το κομμάτι τους και μετά τρώνε ρύζι για ένα χρόνο..

5 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Δεν είναι το ίδιο. To άη-φόουν έχει 1000 ευρώ ξέρω 'γω και τέλος. Σύστημα με 1500 ευρώ κάρτα έχει 3 χιλιάρικα και δεν είναι fashion accessory σαν το άη-φόουν που αγοράζουν για να κάνουν το κομμάτι τους και μετά τρώνε ρύζι για ένα χρόνο..

Ναι έχεις δίκιο δεν είναι accesory, είναι είδος πρώτης ανάγκης....

Για τον ίδιο λόγο που αγοράζει κάποιος iPhone ή το s20 note αγοράζει και μια top end  gpu... για να κάνει το κομμάτι του στους άλλους είτε στον εαυτό του. 

1 ώρα πριν, Rizas είπε

Ναι έχεις δίκιο δεν είναι accesory, είναι είδος πρώτης ανάγκης....

Για τον ίδιο λόγο που αγοράζει κάποιος iPhone ή το s20 note αγοράζει και μια top end  gpu... για να κάνει το κομμάτι του στους άλλους είτε στον εαυτό του. 

Δεν είναι το ίδιο. Τηλέφωνο-σερφάρισμα-apps και πλέον και καλές φωτογραφίες, μπορείς να έχεις και με ένα mid range κινητο. 2k@144Hz μόνο με 2080ti παίζεις χωρίς να έχεις γραφικά minecraft. 

2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Είναι που οι Turing είναι ακριβές και δεν είχαν πωλήσεις..
https://www.techspot.com/news/86446-jensen-huang-going-amazing-season-gaming-nvidia-revenue.html

https://www.coindesk.com/nvidia-disguised-1b-in-fickle-crypto-mining-sales-as-gaming-revenue-lawsuit#:~:text=Sebastian Sinclair-,Nvidia Disguised %241B in 'Fickle' Crypto Mining Sales as,hardware used to mine cryptocurrency.

Με λογιστικα κολπα και ο Μπαμπης με το περιπτερο μπαινει χρηματηστηριο 😅

4 λεπτά πριν, NT1G είπε

Τι σημασία έχει που χρησιμοποιήθηκαν οι κάρτες που πούλησε η εταιρία;

Αν κατάλαβα καλά τις συμπεριλαμβάνει στο gaming section των πωλήσεων. Αλλά ναι, οι πωλήσεις είναι πωλήσεις..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, NT1G είπε

Τι σημασία έχει που χρησιμοποιήθηκαν οι κάρτες που πούλησε η εταιρία;

Γιατι το mining ειναι one off δεν ειναι επαναλαμβανομενο για να υπολογισθει ως αυξηση gaming gpu πωλήσεων. Ειναι σαν να παιρνεις μισθο 10.000 να παρεις bonus αλλα 3.000 και να βγεις να πεις οτι παιρνω μισθο 13.00 αρα πηρα αυξηση 30% 

Λογιστικες αλχημιες

Επεξ/σία από narta

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...