Tenshi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 58 λεπτά πριν, Thresh είπε Να πω την αλήθεια προτιμώ να πεθάνει το Ti σαν brand name και να μείνουν xx30, xx40, xx50, xx60, xx70, xx80, xx90 και οι "Super" versions του αν συνεχίσουν αυτή την τακτική... Και λέει επανέρχονται τα Ultra,GT,GTS και LE... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Άρα οι custom οι δυνατές ίσως να φτάνουν τα 1700-1800 ευρώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 To performance/$ στο high end εχει μεινει στασιμο τελειως. Καλα με τις 2xxx ειχαμε και μειωση αλλα και τωρα φαινεται οτι οσο δωσει σε επιδοσεις , αλλο τοσο θα αυξησει και την τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Πρέπει να μπει ένα φρένο επιτέλους, αν ξυπνήσει η AMD κάτι θα γίνει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μα θα βγαλει η amd στο high end. Θα βγαλει ο πετσινος 1400+ την δικια του , θα κανει λιγο undercut η amd στα 1200 και τα ξαδερφακια η οτι αλλο ειναι μια χαρα θα τα βρουνε. Ευτυχως με το mid range( εφτασε το 500-550 $ να θεωρειται mid range αλλα τελος παντων ) που ασχολουμαι βγαινουν ακομα σχετικα αξιολογες gpu. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Αν ισχύουν τα 24GB GDDR6X όμως φαντάζει απείρως πιο λογική τιμή από αυτή της 2080Ti όταν βγήκε. Οι 11/12GB εκδόσεις θα μπορούσαν να παίζουν 200-300$ πιο κάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 @noFEARgr δεν νομίζω να βγάλει τόσο ακριβή gpu η amd το μόνο που με χαλάει εμένα στην 5700ΧΤ είναι πως αν θέλω να έχω μόνιμα την tv συνδεμενη θα πρέπει να έχω το memory clock maxed πράγμα που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως η nvidia το έχει φτιάξει χρόνια τώρα ενώ η amd τζίφος επίσης αρκετές οθόνες χρειάζονται το cru για να έχεις 144hz με το memory clock να πέφτει άντε πες εγώ ξέρω να το φτιάξω οι καινούργιοι χρήστες τι κάνουν? τουλάχιστον μου έσωσε από την τσέπη τότε τα 200€ απτό να πήγαινα στην 2070super τουλάχιστον τώρα να δούμε κάποια <καλή τιμή> 400-600€ για μια 3070/ti ώστε να την κουμπώσω στο 2ο pc τώρα αναμένω για zen 3 ή αν η ιντελ φιλοτιμηθεί να βγάλει κάτι καλό αλλά αντί για ζεν 3 ψήνω και τον 10700Κ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Το mid-range είναι 500-600Ε πλέον..Άρα όποιος ανήκει σ' αυτή τη κατηγορία θα πάρει PS5/XSX και θα δώσει μεσαίο δάχτυλο σε πέτσινο και λιζάκι. 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Το mid-range είναι 500-600Ε πλέον..Άρα όποιος ανήκει σ' αυτή τη κατηγορία θα πάρει PS5/XSX και θα δώσει μεσαίο δάχτυλο σε πέτσινο και λιζάκι. Τα benefits του pc δεν τα αλλαζω με τιποτα .Μονο για το keyboard and mouse ειναι μονοδρομος για μενα . Αν βαλω και ολα τα υπολοιπα ( mods. graphics settings ,strategy games κτλπ ) δεν χωραει δευτερη σκεψη. Ps5 θα αγοραστει σε 3-4 χρονια που θα εχουν μαζευτει exclusives. Απλα πρεπει να μας φυγει ο ψυχαναγκασμος ολα ultra και υπαρχουν λυσεις . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Το mid-range είναι 500-600Ε πλέον..Άρα όποιος ανήκει σ' αυτή τη κατηγορία θα πάρει PS5/XSX και θα δώσει μεσαίο δάχτυλο σε πέτσινο και λιζάκι. Ακριβώς. Θα πρέπει να γίνουν γενναίες εκπτώσεις πια στις xx60/xx70 εκτός αν δώσουν μεγάλο bump στις επιδόσεις που δε το βλέπω. Ξεχάστε 2070 καταστάσεις με 500$ msrp (600 η founders) και αστείες παραπάνω επιδόσεις σε σχέση με τους performance Πασχάληδες που και καλά αντικαθιστούσαν ή ακόμα και χειρότερες γιατί χτύπαγες 1080ti από evga στα 550 την ίδια περίοδο. Oi xx80/xx90 μαζί με τις αντίστοιχες τις amd θα πάνε σε λογική duopoly δυστυχώς, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Απλα πρεπει να μας φυγει ο ψυχαναγκασμος ολα ultra και υπαρχουν λυσεις . Εδώ και καμιά εβδομάδα παίζω cod με ολα low. Πέρα από τα fps που πήρα (+30-50), πλέον τους βλέπω όλους. Καλές οι σκιές και τα φώτα και τα textures, αλλά όταν κάνω zoom με sniper και δεν βλέπω τα φύλλα των δέντρων (εκεί που πριν τα έβλεπα), ε ναι. (ανέβασα και το k/d λίγο 😛) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billie13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Σε multiplayer εννοείται όλα low. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εδώ και καμιά εβδομάδα παίζω cod με ολα low. Πέρα από τα fps που πήρα (+30-50), πλέον τους βλέπω όλους. Καλές οι σκιές και τα φώτα και τα textures, αλλά όταν κάνω zoom με sniper και δεν βλέπω τα φύλλα των δέντρων (εκεί που πριν τα έβλεπα), ε ναι. (ανέβασα και το k/d λίγο 😛) Οι σκιές σε κάποια γκέιμς βοηθάνε να βλέπεις εχθρούς(Π.χ. R6: Siege). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Καμια εκτίμηση για 3080 ως προς την τιμη συμφορουμιτες; ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Αν έχει 1500άρα η 3090, η 3080 θα παίξει στο 1000άρικο+ ανάλογα την υλοποίηση θα φτάνει και αρκετά πάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις