Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere)

holy grail
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

35 λεπτά πριν, narta είπε

Rumor: RTX3090 Pricing to Arrive Around the $2,000 Mark

$1750-$2000 μετατροπη απο CNY

H ΤΙΤΑΝ RTX εκανε launch  @$2500

Αν είναι η νέα Titan, λογικό, έριξαν και την τιμή θα έλεγε κανείς..Αν είναι το top dog για consumer, πανωλεθρία στο Μιλάνο :P

2 ώρες πριν, BabisTs είπε

Αρμαγεδδών για τα Turing σίγουρα όπως σε κάθε νέα σειρά gpu.... Κάτσε μην χρειαζόμαστε για το μικρό 102 τσιπ (3080 απλή) κανα χιλιαρικακι plus για +25% επιπλέον απόδοση...... Εκεί να δεις γέλια.... Δεν μιλάω για τις άλλες δυο 102 που θα έχουν μεγαλύτερη απόδοση...... 

Θα μάθομε σε 2 βδομάδες ξεκάθαρα τι και πως..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Έρχεται Αρμαγεδών για τα Turing, θα είστε τυχεροί αν τις διώξετε στα 400 ευρώ :P Το showcase θα είναι το Cyberpunk 2077 με RTX και εκεί θα μοιραστούν παστέλια απ' τα Ampere.

Λογικό είναι το 400άρι, απλά φαίνεται "παράλογο' σε μερικούς γιατί θα είναι απότομη η πτώση.  Έχει κρατήσει υψηλή τιμή η Ti και θα πέσει γερή καρπαζιά. Και εγώ την 1080ti για 200αρα την βλέπω αμα την πουλήσω. Εσύ στα 800 μια χαρά την έδωσες.

6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αν είναι η νέα Titan, λογικό, έριξαν και την τιμή θα έλεγε κανείς..Αν είναι το top dog για consumer, πανωλεθρία στο Μιλάνο :P

Υποθετω οτι Titan θα δουμε σε tsmc @7nm αργοτερα οταν κανουν χωρο οι υπολοιποι

4 ώρες πριν, jimpsar είπε

Ναι σωστά. Πως το ξέχασα αυτό? Το έχει αναφέρει πολλάκις μέλος εδω με πολλά nicknames .

Μη σε πω 2080ti lows πιανει και 5080ti.... 

Το έχει αναφέρει και έχει και δίκιο. Εκτός αν όλες οι κάρτες ανεξαρτήτος settings πιάνουν τα ίδια fps σε σένα, οπότε θα φταίει το μπουκάλι από το CPU (ryzen έχεις?) Εγώ με intel όταν ρίχνω settings βγάζω παραπάνω frames. 😉

16 λεπτά πριν, narta είπε

Υποθετω οτι Titan θα δουμε σε tsmc @7nm αργοτερα οταν κανουν χωρο οι υπολοιποι

Αποκλείεται να αλλάξουν node για ένα μόνο συγκεκριμένο SKU. Ο leaker λέει πως η 3090 με τα 24GB είναι η νέα Titan. Για consumer με τόση VRAM δεν την κόβω, στα 10/12GB θα παίξουν οι gamer editions.

16 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Λογικό είναι το 400άρι, απλά φαίνεται "παράλογο' σε μερικούς γιατί θα είναι απότομη η πτώση.  Έχει κρατήσει υψηλή τιμή η Ti και θα πέσει γερή καρπαζιά. Και εγώ την 1080ti για 200αρα την βλέπω αμα την πουλήσω. Εσύ στα 800 μια χαρά την έδωσες.

Μα αν εχουμε παλι τα ιδια χαλια με προπερσι και δουμε πχ επιδοσεις 2080ti στα 700 στα 400 ευρω τι θα δουμε? Εχουμε τοσες καρτες με τοσο κοντινες επιδοσεις που μια διαφορα 5-10% δεν θα την πληρωσει ο καταναλωτης 100 και 200 ευρω παραπανω. Και αν δουμε επιδοσεις 2080ti στα 700 να αναμενετε 1500 το 50%. Στα cpu ηρθαν οι ryzen και ανεβηκαν μεσα σε 3 χρονια οσο δεν ανεβηκαν απο το 2010 μεχρι το 2017. Στις gpu απο αρχες 2017 που ηρθε η 1080ti μεχρι σημερα δεν εχουμε δει σχεδον τιποτα. Το καλο ειναι οτι ο πετσινος απεσυρε καποιες turing απο την παραγωγη εδω και λιγο καιρο οποτε ισως κατι να λεει για τις τιμες. Στα 400 δεν νομιζω να δουμε επιδοσεις 2080ti αλλα στο 500αρικο πρεπει να το δουμε αλλιως παλι θα πεσει κλαμα με τις εταιριες να μας κοροιδευουν και sony/ms να κανουν χρυσες δουλειες.

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Αποκλείεται να αλλάξουν node για ένα μόνο συγκεκριμένο SKU. Ο leaker λέει πως η 3090 με τα 24GB είναι η νέα Titan. Για consumer με τόση VRAM δεν την κόβω, στα 10/12GB θα παίξουν οι gamer editions.

Αν βγει στα 2000 η 3090/Titan Ampere τοτε υπαρχουν ελπιδες και σωστες τιμες. 

Σε 2 χρονακια τουλαχιστον παλι νεες καρτες θα εχουμε. Δεν θα καλυψουν οι Ampere ολη την χρονικη διαρκεια των νεων κονσολων/επομενης γενιας.

4 ώρες πριν, billeiros είπε

Σ' αυτά που είπες στηρίζεσαι στα γραφήματα των site προφανώς.Γιατι καλή υλοποίηση με οc μια χαρά στα περισσοτερα τα κλειδώνει τα 60 και μένει και περιθώριο

Σε αυτα που σου έγραψε δεν 60αρίζει. Heck, δεν 45αρίζει καν. Απλά μαθηματικά είναι, με την 1080ti σε 90% του 4k πέφτω και στα 30. Για να βγάζεις 60 θα πρέπει η 2080ti να είναι 130% πάνω από 1080ti....

• Like 1
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Σε αυτα που σου έγραψε δεν 60αρίζει. Heck, δεν 45αρίζει καν. Απλά μαθηματικά είναι, με την 1080ti σε 90% του 4k πέφτω και στα 30. Για να βγάζεις 60 θα πρέπει η 2080ti να είναι 130% πάνω από 1080ti....

Δεν ξέρω εγώ που την έχω και ξέρεις εσύ.οκ.βεβαια εσενα η κάρτα σου σαν τρανσφορμερ που είναι παίρνει πολλές μορφές και ξέρεις πως αποδιδουν όλες.παω πάσο

Μπορείς να προκαλέσεις κι αλλο πάντως.το χεις

• Like 1

Ένα τελευταίο ΑΑΑ παιχνίδι που να βγάζει 4Κ/60 με max settings δεν υπάρχει. Αυτή είναι η πραγματικότητα, το raster performance έχει μείνει πίσω και το 4Κ δεν αστειεύεται, βαράει στο ψαχνό.. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι' άλλα πρόσφατα ΑΑΑ, όπως το Gears 5, Ghost Recon Breakpoint, Borderlands 3, Control ρίχνουν ξύλο ανελέητο στο Ti..Εντάξει οκ, 60αρίζει στο Star Wars Jedi Fallen Order κι' αυτό με OC(Από τα ελάχιστα που ευχαριστήθηκα πολύ γι' αυτό το λόγο) :P

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κι' άλλα πρόσφατα ΑΑΑ, όπως το Gears 5, Ghost Recon Breakpoint, Borderlands 3, Control ρίχνουν ξύλο ανελέητο στο Ti..Εντάξει οκ, 60αρίζει στο Star Wars Jedi Fallen Order κι' αυτό με OC(Από τα ελάχιστα που ευχαριστήθηκα πολύ γι' αυτό το λόγο) :P

Από όσα ειπες μόνο το control τρώει φαπα σε 4κ με dxr.

Oλα τα υπόλοιπα για χαβα το 60αρι.

Μάλλον είχες 2080(ούτε καν 2080s) μέσα σε κουτί από 2080ti και τόσο καιρο νόμιζες ότι είχες ti

Σε πιάσανε κότσο μαγκακο μου.

Ti δεν είχες ούτε στο πιο υγρό σου όνειρο😂

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 6

Tα ξανά λέμε στα αμπερια να δούμε ποιος θα πάρει τι και εάν θα του φτάνει σε 4κ.

Εγώ σίγουρα σε μεγάλο λόγο 4κ μιας και δεν μου έφτασε η 2080ti

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 4Κ τα γραφικά πάντως είναι όντως για να πέσει σαγόνι ή σαν παιχνίδι του 2014? Γιατί δε βλέπω κάτι ουάου. ( όχι στο παραπάνω βιντεο αλλά γενικά στο breakpoint και τα συναφή που έχει βγάλει και σε ενα 2μηνο δε το θυμάται κανένας ). Γενικώς τα τελευταία χρόνια με τα παιχνίδια της Ubisoft υπάρχει κάτι οπου να πεις " ναι ρε φίλε εδωσα τόσα λεφτά για 4Κ ή για κάρτα του χιλιάρικου  και δε μπορώ να πιστέψω αυτά που βλέπουν τα μάτια μου "??

Αυτό που θέλω να πω είναι, να αναρωτηθεί ο καθένας μας πέραν από τους "τσακωμούς" και την επίδειξη hardwareκυριαρχίας :P ΑΝ αξίζουν τα γραφικά που μας προσφέρουν μέχρι στιγμής τα στούντιο παραγωγής πρώτα, οι εταιρίες nvidia/amd για τόσο ακριβές κάρτες " του χιλιάρικου " " για jawdrop 4K rtx super holy fuck itjustworks themoreyoubuythemoreyousave experience #%^^ " κι έπειτα αν όντως είναι χάρμα οφθαλμών και αξίζουν τα χρήματα που ζητάνε για 4Κ προβολή των γραφικών αυτών. 

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

lol εχει ενδιαφερον το thread, πρωην και ακομη κατοχοι 2080ti out of control :P

ας δουμε 3070 και 3070ti, που παιζει να εχουν και καλυτερο rtx & dlss, και το συζηταμε μετα. to cyberpunk λογικα θα ειναι το καλο το benchmark.

Επεξ/σία από rofl

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...