7nisiotis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Mainstream gpu= μεχρι 250περιπου ευρω,μιας και οπως ξερεις οι περισσοτεροι μεχρι τοσα δινουν(κοινως μεχρι 1060/1660ti/super). Στο warzone που παιζεις εσυ,τι καρτες αποδιδουν αναλογα στα monitor που αναφερεσαι? Υπαρχει πιθανοτητα τα επομενα τουλαχιστον 2χρονια να δουμε στα χρηματα αυτα τετοια αποδοση?Η απαντηση ειναι οχι. Και ασε που παλι θα σκασει αργοτερα το αναλογο warzone και παλι θα θες καλυτερη καρτα. Για να παίξεις 1440/144. θες 2080Ti στο Warzone ή Navi RDNA 2 όταν βγει (. συγκριτικά έχουν 10-15 καρε παραπάνω oi AMD στο CoD 2019 ) Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, rofl είπε αυτο που εχει το ιδιο ppi με ενα 24αρι 1080p και VA panel αλλα δεν αναφερομουν προσωπικα σε σενα... δεν ξερω γιατι αρπαχτηκες. και τελος το offtopic των μονιτορ απο μενα. απλως ειπα οτι οποιος θελει 4K δεν εχει λογο να βιαζεται.... Τότε να μην αγοράζουμε και 4κ τηλεορασεις.εκει να δεις ppi στις 55 και άνω ιντσες.ε ρε κοληματα που έχετε ορισμένοι...το μάρκετινγκ να ναι καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Για να παίξεις 1440/144. Αρα εσυ πιστευεις οτι θα δεις επιδοσεις 2080ti στα 250ευρω αμεσα?Μη σου πω ουτε μετα απο 2χρονια(στην επομενη γενια)δεν ειναι αυτο σιγουρο. Μια απο τα ιδια και για τα monitor στα οποια αναφερεσαι τα οποια επισης δεν προκειται να πεσουν ποτε(στο προσεχες μελλον τελος παντων)χρηματικα σε αυτα των 1080p 144hz που τα εχουμε δει και κοντα στα 160ευρω ξερω γω. Το PC λειτουργει σαν τις αναβαθμισμενες κονσολες πλεον. Οσο πιο μεγαλες απαιτησεις εχεις,τοσο πιο βαθια θα βαλεις το χερι στην τσεπη. Η σαν τα video games που αν θες να τα παιξεις day one,θα τα πληρωσεις και ακριβοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, billeiros είπε Τότε να μην αγοράζουμε και 4κ τηλεορασεις.εκει να δεις ppi στις 55 και άνω ιντσες.ε ρε κοληματα που έχετε ορισμένοι...το μάρκετινγκ να ναι καλά... δεν βαζεις στην ιδια αποσταση το μονιτορ με τη τηλεοραση ομως για να σε ενδιαφερει το ppi/ anyway οπως ειπα, για να μην το κουραζουμε. εσυ καλο ειναι να πας για πακετο αναβαθμιση. στα 1440p η 2080ti σε παει μια χαρα. οποτε ναι δεν εχεις λογο να εισαι δυσαρεστημενος. Εδω λες οτι σε παει μια χαρα και σε 4κ. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αρα εσυ πιστευεις οτι θα δεις επιδοσεις 2080ti στα 250ευρω αμεσα?Μη σου πω ουτε μετα απο 2χρονια(στην επομενη γενια)δεν ειναι αυτο σιγουρο. Μια απο τα ιδια και για τα monitor στα οποια αναφερεσαι τα οποια επισης δεν προκειται να πεσουν ποτε(στο προσεχες μελλον τελος παντων)χρηματικα σε αυτα των 1080p 144hz που τα εχουμε δει και κοντα στα 160ευρω ξερω γω. Το PC λειτουργει σαν τις αναβαθμισμενες κονσολες πλεον. Οσο πιο μεγαλες απαιτησεις εχεις,τοσο πιο βαθια θα βαλεις το χερι στην τσεπη. Η σαν τα video games που αν θες να τα παιξεις day one,θα τα πληρωσεις και ακριβοτερα. Σε κάρτες των 400 ευρώ λεω. Δηλαδή με μια μέχρι 400 να παίζεις ακατεβατα 1440 144 single - multiplayer. Πλέον είναι 2 κατηγορίες "mainstream" και μια μόνη της. 400 και κάτω των 250 οι υπόλοιποι πάνε σε top dog λογω χψ λόγων Εγώ αυτό εγώ δει. Άτομα ή με επιπέδου 1060 είτε με επιπέδου μέχρι 2070. Πολύ σπάνια θα δεις και 2080ΤΙ Και εδώ που τα λέμε ούτε τα παιχνίδια αξίζουν παραπάνω από 400 ευρώ ( σε θέμα ποιότητας "κατασκευής", ιστοριών single player, buggy as fuck multiplayer, κτλπ) ούτε οι ίδιες οι κάρτες για αυτά που προσφέρουν ως τελικό προϊόν. Γραφικά να πέσει το μασελιδι κάτω δεν έχω δει. Απειροελάχιστες εξαιρέσεις δεν αλλάζουν τον κανόνα. Τιτανια διάφορα δεν είδα ακόμη 2010 με 2020. Μόνο κάθε κυκλοφορία πομπώδη σχόλια και φουσκωμένα specs, αναβολές, ακυρώσεις παιχνιδιών, κακιστα πορτς γεμάτα προβλήματα, κάρτες με μαύρες οθόνες, πρωτοποριακες υφές/φωτορεαλιστικά γραφικά-υποσχεσεις και λόγια της νύχτας Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, rofl είπε δεν βαζεις στην ιδια αποσταση το μονιτορ με τη τηλεοραση ομως για να σε ενδιαφερει το ppi/ anyway οπως ειπα, για να μην το κουραζουμε. εσυ καλο ειναι να πας για πακετο αναβαθμιση. στα 1440p η 2080ti σε παει μια χαρα. Εδω λες οτι σε παει μια χαρα και σε 4κ. Στο γραφείο την έχω την οθόνη και όσο και αν προσπαθησω πιξελ δε βλεπω.τα 27αρια μόνιτορ τα θεωρώ πολύ μικρα.το 10% καλύτερο ppi στα χαρτιά για μένα είναι πολύ κατωτερο της συνολικής εμπειρίας που προσφέρουν οι 32 ιντσες.τελος κι από μένα το οφτοπικ Η μόνη επιλογή που αξίζει τα λεφτά της είναι μια lg oled 4k 120hz.ολα τα υπόλοιπα είναι καραμελες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Και εδώ που τα λέμε ούτε τα παιχνίδια αξίζουν παραπάνω από 400 ευρώ ( σε θέμα ποιότητας "κατασκευής", ιστοριών single player, buggy as fuck multiplayer, κτλπ) ούτε οι ίδιες οι κάρτες για αυτά που προσφέρουν ως τελικό προϊόν. Γραφικά να πέσει το μασελιδι κάτω δεν έχω δει. Απειροελάχιστες εξαιρέσεις δεν αλλάζουν τον κανόνα. Τιτανια διάφορα δεν είδα ακόμη 2010 με 2020 παιχνιδια, πιο dead season σε παραγωγη AAA απ τα τελευταια 2 χρονια δεν θυμαμαι. η 3070 θα ειναι περιπου 2080ti και στα 1440 θα ειναι σιγουρα αξιοπρεπης για 2-3 χρονια. η 3060 για αλλη μια φορα μαλλον θα ναι πολυ πετσοκομμενη και ελπιζω τουλαχιστον να τη βγαλουν φθηνα. 25 λεπτά πριν, billeiros είπε Η μόνη επιλογή που αξίζει τα λεφτά της είναι μια lg oled 4k 120hz.ολα τα υπόλοιπα είναι καραμελες εχμ, κατι ηξερα που το ειπα λοιπον hdmi 2.1 γκουχ γκουχ, η σειρα 20 πλεον χανει στο κομματι 4KTV με το καλημερα Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Σε κάρτες των 400 ευρώ λεω. Πλέον είναι 2 κατηγορίες "mainstream" και μια μόνη της. Δεν τα δινει ρε συ ο κοσμος τοσα λεφτα για καρτες γραφικων. Αφου τα βλεπεις και εσυ τι παιχνιδια παιζουν κυριως. Csgo,dota,lol,rocket league,team fortress,overwatch,GTA V,Warcraft ,Fall Guys και παει λεγοντας. Γιαυτο δεν τους απασχολει και η μεγαλυτερη αναλυση. Εγω για παραδειγμα εχω ενα γνωστο μου με 1060 ο οποιος ο μονος λογος που περιμενει Ampere για αγορα,ειναι επειδη επαιξε το Warzone και δεν τον φτανει η Vram σε αυτην. Αρα ή σε Ampere θα παει ή σε καμια 1660/super ξερω γω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως για την νέα LG 48CX θα τα "σκάσω" Για Ampere Ίδωμεν Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από Acmilangr2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Ας κάνω και εγώ μία μικρή τοποθέτηση σαν newbie που είμαι: 1) Γιατί ορισμένοι εδώ μέσα τσακωνόσαστε για τις εταιρείες? Εχετε μετοχές μήπως? Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τον φανατισμό με τις εταιρείες (Βγάζουν κάτι μυρια και εμείς βγάζουμε να μην πω τι). Το ιδιο ισχύει και για τον φανατισμό με τις ομάδες στην ηλικία που έχω φτάσει (30). 2) Το τι κάνει ο καθένας με την τσέπη του και με τις αγορές του είναι προσωπικό του θέμα . Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει με τα λεφτά του. 3)Ευτυχώς ή δυστυχώς στις αγορές υπάρχει κάτι που λέγεται VFM ασχέτως αν κάποιοι δεν το κοιτάνε. Εγώ σαν φτωχομπινές που είμαι το κοιτάω.. Και εξαιτίας αυτού έφαγα κάτι μήνες BS με την 5700XT, βέβαια το ήξερα ότι είναι θέμα χρόνου να διορθωθουν τα προβλήματα (όπως και έγινε) και για αυτό ακόμη και σήμερα δεν μετανιωσα την αγορά που έκανα στα 369€.. Εφτιαξα pc με στόχο 1440p gaming. Δεν με νοιάζει να πιάσω παντού 144hz εκτός απο games τύπου dota.Αρα είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαρεστιμένος απο τις αγορές μου(Ευχαριστώ όλα τα παιδιά εδώ μέσα που με βοήθησαν να πάρω σωστές επιλογές) 4) Στο High-end ΔΕΝ υπάρχει ανταγωνισμός αρα ο πέτσινος θα συνεχίσει να χρεώνει όσο θέλει μέχρι αν υπάρξει. 5)Εγώ απο όλες τις Ampere κάρτες πιο πολύ hyped είμαι για την 3060. Να κρατάει τα 60 καρέ τουλ στο 1440p(σε όλα τα titles) και να έχει οτι άλλο εξτρά θέλει (RT ktl) και να είναι στο 400ρικο η τιμή της..Ναι αυτό αποκαλώ εγώ VFM. Αυτά από εμένα. Τα φιλιά μου μάγκες. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 51 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν τα δινει ρε συ ο κοσμος τοσα λεφτα για καρτες γραφικων. Αφου τα βλεπεις και εσυ τι παιχνιδια παιζουν κυριως. Csgo,dota,lol,rocket league,team fortress,overwatch,GTA V,Warcraft ,Fall Guys και παει λεγοντας. Γιαυτο δεν τους απασχολει και η μεγαλυτερη αναλυση. Εγω για παραδειγμα εχω ενα γνωστο μου με 1060 ο οποιος ο μονος λογος που περιμενει Ampere για αγορα,ειναι επειδη επαιξε το Warzone και δεν τον φτανει η Vram σε αυτην. Αρα ή σε Ampere θα παει ή σε καμια 1660/super ξερω γω. Σε αυτό συμφωνώ γιατί έχω ακούσει ίδια πράγματα κ γω από πολύ κόσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 33 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Ας κάνω και εγώ μία μικρή τοποθέτηση σαν newbie που είμαι: 1) Γιατί ορισμένοι εδώ μέσα τσακωνόσαστε για τις εταιρείες? Εχετε μετοχές μήπως? Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τον φανατισμό με τις εταιρείες (Βγάζουν κάτι μυρια και εμείς βγάζουμε να μην πω τι). Το ιδιο ισχύει και για τον φανατισμό με τις ομάδες στην ηλικία που έχω φτάσει (30). Μα δεν τσακωθηκε κανενας στο νημα αυτο για εταιριες.Για αλλα πραγματα διαφωνουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Rumor: RTX3090 Pricing to Arrive Around the $2,000 Mark $1750-$2000 μετατροπη απο CNY H ΤΙΤΑΝ RTX εκανε launch @$2500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, billeiros είπε Μα δεν τσακωθηκε κανενας στο νημα αυτο για εταιριες.Για αλλα πραγματα διαφωνουμε Ξέρω τι λες. Εγώ μιλάω για τον τρόπο που εκθειάζουν ή κράζουν την ανάλογη εταιρεία. Anyways κατάλαβες το point μου. Για εμάς υπάρχει μόνο το συμφέρον του καταναλωτή και αυτό δεν είναι τπτ άλλο απο τον ανταγωνισμό που θέλουμε να υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, silenoz66 είπε Για εμάς υπάρχει μόνο το συμφέρον του καταναλωτή και αυτό δεν είναι τπτ άλλο απο τον ανταγωνισμό που θέλουμε να υπάρχει. Για την συντριπτικη πλειονοτητα αυτο ισχυει. Εκτος απο αυτους που θενε να σκαντζαρουν τις Turing 💩σε καλη τιμη για Ampere Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από narta 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις