Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και ξέρουμε και performance :P Ωραία μόδα αυτή φέτος με τα reviews να βγαίνουν μετά την κυκλοφορία της κάρτας..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Vsrs7 είπε

Όποιος θέλει, βγήκε η 3060 για προπαραγγελια από Αμαζον Ισπανίας στα 496€.

Το λινκ είναι αυτό.

https://www.amazon.es/_itm/dp/B08X12YK8G?tag=partalertes-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&smid=A1AT7YVPFBWXBL

Graphics Coprocessor NVIDIA GeForce RTX 2060

Γράφει ότι έχει κύκλωμα το 2060. Λάθος καταχώρηση?

Επεξ/σία από mike299
Δημοσ.

Βασικά το 90% σε 3080 είναι σε χέρια miners άμα έχεις 3080 πουλάς άνετα από 1500€ γιατί της αγοράζουν miners και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα καταλαβενεις όταν ολόκληρο Πλαίσιο τρεις μήνες έφερε μόνο 10 gigabyte 3080 από παραγγελίες Νοεμβρίου 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannis2156 είπε

Βασικά το 90% σε 3080 είναι σε χέρια miners άμα έχεις 3080 πουλάς άνετα από 1500€ γιατί της αγοράζουν miners και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα καταλαβενεις όταν ολόκληρο Πλαίσιο τρεις μήνες έφερε μόνο 10 gigabyte 3080 από παραγγελίες Νοεμβρίου 

Γιατί η όλη φάση μου θυμίζει έντονα ελληνικό χρηματιστήριο το 1999 ?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Γιατί η όλη φάση μου θυμίζει έντονα ελληνικό χρηματιστήριο το 1999 ?

Γιατί είναι αλλά τώρα παίζει να είναι λιγότερο φούσκα..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giannis2156 είπε

Και scalpers 😉

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Spartan117 είπε

Ήρθε και το 12-pin cable

3080ekwb.JPG.b9503eb9bbaaa96ef3e8e9bf21e98678.JPG

Το block της EK για την FE είναι πολύ όμορφο (αν και τo tubing είναι λίγο ότι νάνε) :D

Βάλε και ένα vertical block να τη βλέπεις να χαίρεσαι. Από που το πηρες το καλώδιο; Εγώ περιμένω από cablemod αλλά θα αργήσει κανα μήνα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sarpan είπε

Βάλε και ένα vertical block να τη βλέπεις να χαίρεσαι. Από που το πηρες το καλώδιο; Εγώ περιμένω από cablemod αλλά θα αργήσει κανα μήνα 

Απο την corsair, ήρθε μέσα σε 3 μέρες.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Spartan117 είπε

Ήρθε και το 12-pin cable

3080ekwb.JPG.b9503eb9bbaaa96ef3e8e9bf21e98678.JPG

Το block της EK για την FE είναι πολύ όμορφο (αν και τo tubing είναι λίγο ότι νάνε) :D

Σούπερ.το πιο όμορφο wb... Βάλε καμία φωτο κ από την άλλη μεριά της κάρτας με τα αρτζιμπι κ το νεράκι να ρέει να δούμε...😛

• Thanks 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξυ επειδη κοντευω να τρελαθω με αυτο το θεμα, και με 5700xt δεν μου το εκανε.

Καθε χ χρονο ακουγεται ηχος οτι αποσυνδεω συσκευη απο το pc. Μεσω device manager δεν εχω καποιο αγνωστο Usb κτλ. Βασικα εχω ηδη προσδιορισει το προβλημα και ερχεται απο την rtx 3070 και το hdmi της τηλεορασης. Απο nv panel εχω κλεισει το digital audio. Απο device manager εχω κανει disable τα 2 drivers που δεν χρεειαζομαι. Εχω δοκιμασει το καλωδιο και στο earc hdmi, και στο απλο. Δοκιμασα να κανω uninstall τα drivers και μεσω gpedit.msc να ορισε τα hardware ids να μην τα ξανα κανει εγκατασταση, και αν και δεν τα κανει παλι εγκατασταση, το προβλημα παραμενει. 

Το θεμα δεν ειναι ο ηχος, ξερω οτι μπορω να το απενεργοποιησω. Το θεμα ειναι οτι για μισο sec, ειναι σαν να κανουν reset ολες οι συσκευες, οποτε εχω και θεμα με ποντικι/πληκτρολογιο. Δλδ πχ το ποντικι κανει οπως αν το συνδεσεις και πας να το κουνησεις κατευθειαν, θα κανει ενα μικρο "πηδηματακι" πρωτου στρωσει.

Εχω βρει μια πιθανη λυση. Να κοψω το 19ο πιν απο το hdmi. Δοκιμασα με ταινια αλλα δεν την κρατουσε στην θεση της. Ουσιαστικα ειναι το Pin που αναγνωριζουν τα windows οτι μπηκε/βγηκε συσκευση 

image.png.b3e5287e342c0183ea3a053852fb73eb.png

image.png.2005e79911b3fa4160e770d0dfa5733c.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...