Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere)

holy grail
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ποιος θα πάρει Turing όταν δεν θα 'χουν HDMI 2.1 / DP 2.0, στο RT θα 'ναι χώμα και θα 'χει μειωμένη εγγύηση κλπ. Θα βγει η 3070 στο 500άρικο και θα κάνει χοντρή πλάκα στο 2080Ti.

2.1? έχεις 4κ 120 hz? Όχι.παμε παρακάτω.δεν είπαμε να πάρεις turing.Αλλα δε χρειάζεται να την πουλησει κάποιος ακομξ όπως εσύ που την σκότωσες για 800 ευρώ. Και οι καλές υλοποιησεις έχουν 3 χρόνια εγγύηση .ητοι αν κάποιος την πήρε τελευταία έχει υπόλοιπο μέχρι και δεύτερη γενιά ampere.Η 3070 θα βγει στα 600 και θα της κάνει πλάκα η ti.Το rt τώρα το είδαμε...τρελλο fail

Μέχρι καλό Δεκέμβρη που θα βγουν οι νεες κάρτες εσύ τι rt επιδόσεις έχεις αλήθεια?

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έρχεται Αρμαγεδών για τα Turing, θα είστε τυχεροί αν τις διώξετε στα 400 ευρώ :P Το showcase θα είναι το Cyberpunk 2077 με RTX και εκεί θα μοιραστούν παστέλια απ' τα Ampere.

Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Έρχεται Αρμαγεδών για τα Turing, θα είστε τυχεροί αν τις διώξετε στα 400 ευρώ :P Το showcase θα είναι το Cyberpunk 2077 με RTX και εκεί θα μοιραστούν παστέλια απ' τα Ampere.

Και είπα ποτέ θα παίξεις super troll mode on.αργησες.παω να παίξω cod modern warfare τώρα full dxr 4k hdr.

Εσύ το 2021.κανε υπομονή...

• Like 1

Και μετά θα ξαναβγεί παιχνίδι αντίστοιχο του Cyberpunk σε ένα χρόνο, τα μάθαμε πια. Όλα έχουν πάρει αναβολή και θα τη βγάλουμε με τη Βλαχάρα, αν δεν φάει αναβολή και αυτό "λόγω κορονοβαιρους"..

• Super Moderators
7 minutes ago, billeiros said:

2.1? έχεις 4κ 120 hz?

Hijacking.

Δεν έχω, αλλά αν μου έκαναν δώρο RTX2000 Series θα την πουλαγα και δεν θα την κράταγα, γιατί με 2x 2560X1440 + 4K TV 60hz δεν μπορώ να τα έχω ταυτόχρονα και τα 3 σε 10bit/RGB/Full Dynamic Range με 8K Max Digital Resolution που δίνουν μέχρι τώρα οι κάρτες. :(

Ναι ok προφανώς πόσοι θέλουν κάτι τέτοιο, απλά αναφέρω την περίπτωσή μου. 😛

• Like 1

Μακάρι να βγουν γρήγορα οι νέες κάρτες να παίξουμε το avengers των medium low γραφικών σε 4κ σταθερό 60αρι....Και ναι θα αγοράσω και ampere .απλά ορισμένα πράγματα που διαβάζω εδώ μέσα χρήζουν να μην πω τι

• Like 1

3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Hijacking.

Δεν έχω, αλλά αν μου την έκαναν δώρο θα την πουλαγα, δεν θα την κράταγα, γιατί με 2x 2560X1440 + 4K TV δεν μπορώ να τα έχω ταυτόχρονα και τα 3 σε 10bit/RGB/Full Dynamic Range με 8K Max Digital Resolution που δίνουν μέχρι τώρα οι κάρτες. :(

Ναι ok προφανώς πόσοι θέλουν κάτι τέτοιο, απλά αναφέρω την περίπτωσή μου. 😛

Μπες σε sleep mode τότε και ελα παλι σε καμία 10 ετια για 8k 60fps  .

1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Μακάρι να βγουν γρήγορα οι νέες κάρτες να παίξουμε το avengers των medium low γραφικών σε 4κ σταθερό 60αρι....Και ναι θα αγοράσω και ampere .απλά ορισμένα πράγματα που διαβάζω εδώ μέσα χρήζουν να μην πω τι

Χαχαχχααχαχα ε ναι. Τι μουφα παλι και αυτό.

Γραφικα 5ετιας και 4κ 45fps σε 2080ti...οκκκ . Ότι πείτε.

• Like 1

Δεν ξέρω τι θα γίνει με την μεταπωλητική αξία των Turing που λέτε, αλλά σαν τον Παΐσιο προβλέπω η 2080 μου κάπου εκεί μέσα Οκτωβρίου να παθαίνει "κάτι", να φεύγει Amazon για refund εντός εγγύησης και καλώς τα Ampere τα ζουμπουρλούδικα. Jeff is our friend. 

• Super Moderators
2 minutes ago, jimpsar said:

Μιλάω για desktop χρήση, όχι για gaming. Επειδή οι 3 αυτές ξεπερνούν το όριο του 8Κ, αναγκαστικά πρέπει να παίζω Limited Range στην TV ή 30hz αντί για 60 ή να κλείνω 1 απο τα 2 monitors. To να παίζουν και τα 3 στο full των "δυνατοτήτων" τους δεν γίνεται με 1 τωρινή κάρτα.

9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Είμαι άτυχος τελικά όχι τυχερός. Έχω πρόταση στα 399...

Δεν πειράζει όμως θα βαλω αλλα 300

Και με 700 θα πάρω 3080ti με 40% πανω επιδοσεις.

Off topic end.

Μιλαμε ότι ναναι εδω μέσα.  Σε άλλη πραγματικότητα εντελως. Sleep well

• Like 3

1 λεπτό πριν, jimpsar είπε

Χαχαχχααχαχα ε ναι. Τι μουφα παλι και αυτό.

Έλα μωρέ θα ρίξουμε λίγο τα γραφικά για να παίξουμε την παιχνιδαρα.εξαλλου αν ρίξουμε settings και με full oc  πιάνουμε και την 3090 μην ξεχνας

2 λεπτά πριν, billeiros είπε

Έλα μωρέ θα ρίξουμε λίγο τα γραφικά για να παίξουμε την παιχνιδαρα.εξαλλου αν ρίξουμε settings και με full oc  πιάνουμε και την 3090 μην ξεχνας

Ναι σωστά. Πως το ξέχασα αυτό? Το έχει αναφέρει πολλάκις μέλος εδω με πολλά nicknames .

Μη σε πω 2080ti lows πιανει και 5080ti.... 

Anyway , η nvidia πουλάει ακριβά . Η AMD Δεν ειναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, εδω την Vega VII θυμηθείτε λιγο ποσο την είχε, (Vega64 Liquid  την πηρα 750 ευρω btw) οπότε μην περιμένετε τιποτα τρελο σε επιδόσεις  / τιμές.  Τουλάχιστον όχι ακόμη. 

Καιρός γαρ εγγυς 

8 λεπτά πριν, jimpsar είπε

Μια χαρά είναι τα γραφικά του, σίγουρα δεν είναι optimized όσο θα 'πρεπε αλλά το μαμησες.

Spoiler

2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μια χαρά είναι τα γραφικά του, σίγουρα δεν είναι optimized όσο θα 'πρεπε αλλά το μαμησες.

Απόκρυψη περιεχομένων

Απορώ πως αντέχες πάντως προ ti εποχής (αν πιστέψουμε ότι την είχες) με την 1070.ξαφνικα ο,τι δεν είναι 4κ 60 είναι meh για σένα....αλλά πούλησες την ti καμία 5-6 μήνες πιο μπροστά από τις καινούριες.τεσπα.χαλαρωσε λίγο.Τελος από μενα

• Like 1

4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Ναι είναι υπέροχα και δικαιολογούν απόλυτα τα fps που αποδίδουν..

Επίσης παλι downgrade τρελο βλεπω απο αρχικές παρουσιάσεις. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...