outlaw star Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από outlaw star
Herald Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, vins είπε Ώπα, έχεις δίκιο! Το thundermaster μαλακίζεται και ενώ έχω το ανεβασμένο profile στο 2ο slot μου το καρφώνει default. Αυτό είναι το σωστό: Δίνουν πολύ τα RGB 😛
vins Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Εχει κανείς άλλος χαμηλό gpu usage με 8700Κ (4.8) ή κάτι αντίστοιχο μαζί με 3070 στο Call of Duty Warzone; Ή μπουκάλι παίζει ή κάτι με το παιχνίδι καθώς έχω σκαμπανεβάσματα στο gpu usage% από 50-80 κλπ ( μένει σταθερο το core clock όμως και δεν εχω stutters ή lag spikes ) textures κλπ maxed out ( RT off ) // click για ρυθμίσεις γραφικών // μη δινεται σημασία στις κόκκινες μπαρες Α ορίστε και ενα unigine superposition Μην έχεις σημείο αναφοράς το warzone. Άμα googlαρεις warzone 3070 low gpu usage θα δεις πολλά αποτελέσματα. Αυτό το usage το έχεις στην 1440p? 2 λεπτά πριν, Herald είπε Δίνουν πολύ τα RGB 😛 Θηρίο η ντισκομπάλα και με τον 5600x γαντάκι ταιριάζει! Φχαριστιεμαι cp2077 και medium!
Herald Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, vins είπε Θηρίο η ντισκομπάλα και με τον 5600x γαντάκι ταιριάζει! Φχαριστιεμαι cp2077 και medium! Είπαμε Elton John θρησκεία. Μόνο #Palit
7nisiotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, vins είπε 1440p? 1080 Εχουν αλλάξει ΠΟΛΥ τα πράγματα... προς το χειρότερο απ ότι το θυμάμαι. Πάντως δεν εχει stutters ή λαγκαρισματα οπως οταν γινότανε με την 5700ΧΤ κάποιες φορές. Είναι τουλάχιστον smooth. * η διαφορά εκεί ήταν οτι έπεφτε ΚΑΙ το core clock με αποτέλεσμα stutters, ενώ εδώ με nvidia μένει καρφωμένο Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από 7nisiotis
vins Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Herald είπε Είπαμε Elton John θρησκεία. Μόνο #Palit Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα, οκ έβλεπα τα δικά σου αλλά λέω ενταξει 3090 είναι. Μόλις ήρθε η καρτούλα και τη δοκίμασα, λέω αυτά είναι! Και μια φωτο με το guitar hero logo που σε συνδυασμό με τη νέα ψυκτρα, εχει ονομάσει το σύστημα Hard Rock Pro 4 😂 6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε 1080 Εχουν αλλάξει ΠΟΛΥ τα πράγματα... προς το χειρότερο απ ότι το θυμάμαι. Πάντως δεν εχει stutters ή λαγκαρισματα οπως οταν γινότανε με την 5700ΧΤ κάποιες φορές. Είναι τουλάχιστον smooth. * η διαφορά εκεί ήταν οτι έπεφτε ΚΑΙ το core clock με αποτέλεσμα stutters, ενώ εδώ με nvidia μένει καρφωμένο Κανε υπομονή να βάλεις τη νέα οθόνη, πιστεύω θα είσαι καλύτερα σε 1440p 11
Herald Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, vins είπε Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα, οκ έβλεπα τα δικά σου αλλά λέω ενταξει 3090 είναι. Μόλις ήρθε η καρτούλα και τη δοκίμασα, λέω αυτά είναι! Και μια φωτο με το guitar hero logo που σε συνδυασμό με τη νέα ψυκτρα, εχει ονομάσει το σύστημα Hard Rock Pro 4 😂 Με το thundermaster παίζεις? Έχει λίγο άθλιο UI. Εγώ το έχω installed αλλά απλά πειράζω τα RGB καμιά φορά, μόνιμα με Afterburner παίζω. Έχεις κουμπώσει το ARGB στο mobo να δεις τι παίζει?
vins Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Herald είπε Με το thundermaster παίζεις? Έχει λίγο άθλιο UI. Εγώ το έχω installed αλλά απλά πειράζω τα RGB καμιά φορά, μόνιμα με Afterburner παίζω. Έχεις κουμπώσει το ARGB στο mobo να δεις τι παίζει? Γτπ είναι το ui. Το κουμπωσα αλλα αρνείται να λειτουργήσει τα rgb μέσω msi η καρτα. Εγω ούτως ή άλλως με 75hz οθονη παιζω στοκ, ένα προφίλ εχω ανεβασμενο για bench που δεν το χρησιμοποιώ πλέον, οπότε χρειάζομαι το μλκιστηρι το thundermaster για τα rgb.
Herald Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, vins είπε Γτπ είναι το ui. Το κουμπωσα αλλα αρνείται να λειτουργήσει τα rgb μέσω msi η καρτα. Εγω ούτως ή άλλως με 75hz οθονη παιζω στοκ, ένα προφίλ εχω ανεβασμενο για bench που δεν το χρησιμοποιώ πλέον, οπότε χρειάζομαι το μλκιστηρι το thundermaster για τα rgb. Ωχ, και εγώ MSI έχω. Λες να μην δουλεύει το μπερδέλο? Θα το δώ αύριο
vins Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Herald είπε Ωχ, και εγώ MSI έχω. Λες να μην δουλεύει το μπερδέλο? Θα το δώ αύριο Καλά δεν το πολυεψαξα κιολας, αμα βρεις τρόπο σφύρα 😅 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από vins
dem Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, vins είπε Ώπα, έχεις δίκιο! Το thundermaster μαλακίζεται και ενώ έχω το ανεβασμένο profile στο 2ο slot μου το καρφώνει default. Αυτό είναι το σωστό: Τι είναι αυτό το thundermaster, 2ο slot , default κτλ ; Γιατί σε έκοβε ;
DEADLAZARUS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, dem είπε Τι είναι αυτό το thundermaster, 2ο slot , default κτλ ; Γιατί σε έκοβε ; Το πρόγραμμα της palit για τον έλεγχο της κάρτας (oc/uv κτλ κτλ). Κάθε εταιρεία έχει το δικό της. Προφανώς, εννοεί ότι έχει αποθηκεύσει το profile στο 2ο slot (στο msi ab, ας πούμε, έχει 5 slots για να αποθηκεύσεις τα επιθυμητά profiles), αλλά, για κάποιον λόγο, το thundermaster τού το ''καρφώνει'' ως default. 2 1
vins Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Το πρόγραμμα της palit για τον έλεγχο της κάρτας (oc/uv κτλ κτλ). Κάθε εταιρεία έχει το δικό της. Προφανώς, εννοεί ότι έχει αποθηκεύσει το profile στο 2ο slot (στο msi ab, ας πούμε, έχει 5 slots για να αποθηκεύσεις τα επιθυμητά profiles), αλλά, για κάποιον λόγο, το thundermaster τού το ''καρφώνει'' ως default. Ακριβέστατος! 1
Sakiz105 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Το thundermaster σε μένα ξεκινούσε ακόμα και όταν το έκλεινα από το msconfig. Καλύτερα msi ab
outlaw star Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Πρώτες δοκιμές με MSI VENTUS RTX 3080 Core +150 παίζει σταθερά στο superposition μεταξύ 1905 mhz- 1980 mhz. Παραπάνω δεν πάει. Προφανώς χτυπάει power limit η κάρτα (326 watt μου έδειξε το gpuz που εκεί είναι και το όριό της). Μemory + 800 από εκεί και πέρα δεν κερδίζεις κάτι, και με +1000 που έβαλα το ίδιο σκορ έβγαλα. Ευχαριστημένος όπως και να έχει 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις