vins Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Delijohn είπε Η μέρα βροχερή και μουντή σήμερα στο... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου κι αφού βγήκα μια βόλτα το μεσημέρι, να φάω με έναν φίλο... έλαβα ένα τηλέφωνο. Έλα σε δέκα λεπτά κάτω από τη γέφυρα Charles Bessières.. μόνος σου, όχι αστυνομία. Να έχεις τα λεφτά σε δύο βαλίτσες, σε 20άρικα. 😜 Συναντηθήκαμε και αφού με έψαξαν για κοριούς και όπλα, τελικά.. μου έδωσαν το πακέτο... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έφυγα λοιπόν τρέχοντας (όσο μπορούσα, λόγω βάρους της νέας βαλίτσας) και πήγαμε σπίτι για τη κλασική φωτογράφηση στο γνωστό κρεβάτι.. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και δώρο ο νυχτοφύλακας, μαζί με την ασφάλεια για κλοπή. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μεγειες! Καλοδούλευτη και να τη χαρείς στο επακρο! 3 1
tsamo2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, Delijohn είπε Η μέρα βροχερή και μουντή σήμερα στο... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου κι αφού βγήκα μια βόλτα το μεσημέρι, να φάω με έναν φίλο... έλαβα ένα τηλέφωνο. Έλα σε δέκα λεπτά κάτω από τη γέφυρα Charles Bessières.. μόνος σου, όχι αστυνομία. Να έχεις τα λεφτά σε δύο βαλίτσες, σε 20άρικα. 😜 Συναντηθήκαμε και αφού με έψαξαν για κοριούς και όπλα, τελικά.. μου έδωσαν το πακέτο... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έφυγα λοιπόν τρέχοντας (όσο μπορούσα, λόγω βάρους της νέας βαλίτσας) και πήγαμε σπίτι για τη κλασική φωτογράφηση στο γνωστό κρεβάτι.. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και δώρο ο νυχτοφύλακας, μαζί με την ασφάλεια για κλοπή. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλορίζικο το τέρας!! Θέλουμε εντυπώσεις από αποδόσεις και θερμοκρασίες όταν ευκαιρήσεις! 1
Delijohn Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 35 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ωραίος! 33 λεπτά πριν, vins είπε Μεγειες! Καλοδούλευτη και να τη χαρείς στο επακρο! 25 λεπτά πριν, tsamo2 είπε Καλορίζικο το τέρας!! Θέλουμε εντυπώσεις από αποδόσεις και θερμοκρασίες όταν ευκαιρήσεις! Ευχαριστώ παιδιά! Ελπίζω μέσα στο σ/κ να προλάβω να δω 5-10 πράγματα. Αν κι έχω μια υποψία ότι ίσως πρέπει να αλλάξω και τροφοδοτικό.. και βαριέμαι απίστευτα!
7nisiotis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, giannis2156 είπε σε λιγο καιρο Ε σε λίγο έρχεται και το καλοκαίρι, bang bang boom έσκασε @Delijohn Μεγιά! Αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις δεν είναι η κάρτα αλλά μικρός Aorus κουκλάκι 1
outlaw star Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Να μαι και εγώ. Από Asus RTX 2080 (πολύ ευχαριστημένος και ας ήταν από τις φτηνές) σε Msi Ventus RTX3080, μόλις μπήκε. Τεράστιες οι άτιμες 12
outlaw star Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μτχ μου την έστειλε φίλος από εξωτερικό, που έχει τη δυνατότητα και αλλάζει (πήγε σε 6900), 700 κατοστάρικα και θα δώσω θεωρώ κάπου 4 με 5 κατοστάρικα την 2080, οπότε καλό deal συνολικά. Σε διαφορετική περίπτωση θα έμενα με την 2080 σε αυτή τη γενιά. 2 ώρες πριν, Delijohn είπε Ευχαριστώ παιδιά! Ελπίζω μέσα στο σ/κ να προλάβω να δω 5-10 πράγματα. Αν κι έχω μια υποψία ότι ίσως πρέπει να αλλάξω και τροφοδοτικό.. και βαριέμαι απίστευτα! Καλά τα λες... Δώσε μου την κάρτα για να μην ασχολείσαι με τέτοια μικροπράγματα Καλοπαίχνιδη! Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από outlaw star
koyris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, Delijohn είπε Η μέρα βροχερή και μουντή σήμερα στο... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου κι αφού βγήκα μια βόλτα το μεσημέρι, να φάω με έναν φίλο... έλαβα ένα τηλέφωνο. Έλα σε δέκα λεπτά κάτω από τη γέφυρα Charles Bessières.. μόνος σου, όχι αστυνομία. Να έχεις τα λεφτά σε δύο βαλίτσες, σε 20άρικα. 😜 Συναντηθήκαμε και αφού με έψαξαν για κοριούς και όπλα, τελικά.. μου έδωσαν το πακέτο... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έφυγα λοιπόν τρέχοντας (όσο μπορούσα, λόγω βάρους της νέας βαλίτσας) και πήγαμε σπίτι για τη κλασική φωτογράφηση στο γνωστό κρεβάτι.. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και δώρο ο νυχτοφύλακας, μαζί με την ασφάλεια για κλοπή. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ωραιος,καλοριζικη,την ιδια εχω,ειναι θηριο και αρκετα κρυα 1
BabisTs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-with-12gb-memory-to-launch-in-april πάνε τα 20gb και τα ίδια cores με την 3090.....12gb και 10240 cores πια η 3080ti Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από BabisTs 1
HALF EVIL Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 13 ώρες πριν, Delijohn είπε Η μέρα βροχερή και μουντή σήμερα στο... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου κι αφού βγήκα μια βόλτα το μεσημέρι, να φάω με έναν φίλο... έλαβα ένα τηλέφωνο. Έλα σε δέκα λεπτά κάτω από τη γέφυρα Charles Bessières.. μόνος σου, όχι αστυνομία. Να έχεις τα λεφτά σε δύο βαλίτσες, σε 20άρικα. 😜 Συναντηθήκαμε και αφού με έψαξαν για κοριούς και όπλα, τελικά.. μου έδωσαν το πακέτο... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έφυγα λοιπόν τρέχοντας (όσο μπορούσα, λόγω βάρους της νέας βαλίτσας) και πήγαμε σπίτι για τη κλασική φωτογράφηση στο γνωστό κρεβάτι.. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και δώρο ο νυχτοφύλακας, μαζί με την ασφάλεια για κλοπή. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Από που, πόσο και που μένεις.
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Από που, πόσο και που μένεις. Τι Λωζανη τι Κοζανη (απο την γεφυρα) Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από LLLEFTERIS
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, BabisTs είπε https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-with-12gb-memory-to-launch-in-april πάνε τα 20gb και τα ίδια cores με την 3090.....12gb και 10240 cores πια η 3080ti Αν πεις 15 διαφορετικά πράγματα σε κάτι θα πέσεις μέσα. Top leaker, yay!!
vins Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, BabisTs είπε https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-with-12gb-memory-to-launch-in-april πάνε τα 20gb και τα ίδια cores με την 3090.....12gb και 10240 cores πια η 3080ti Να σου πω πιο "λογική" κίνηση είναι για ti version
icenex Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Θα σκασει σε 1200 msrp τουτεστιν θα παιξει στα 1400-1500 ευρωπουλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις