Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, giorgosmcg είπε Ξέρει κάνεις γιατί το caseking έχει βάλει στο θεό τα μεταφορικά μόνο για την Ελλάδα? Γιατί θα έφαγε πιστολιες .. και σελφιε με το courrier θα ζητάει σιγά σιγά
Herald Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 52 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Απλά για την κατανάλωση και για τις θερμοκρασίες θα πήγαινα σίγουρα πιο κάτω. Ήδη τα 6-7% σε performance αξίζει και με το παραπάνω για τα 50% σε κατανάλωση. E το 806mv έχει κατανάλωση από 280 έως 310 (το 310 σε RTX παιχνίδια). Μια χαρά δεν έχω παράπονο.
7nisiotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 https://www.dsogaming.com/news/survival-horror-game-on-air-will-support-ray-tracing-reflections-shadows/ Set in the United States in 1969, you’ll play as a former CIA operative investigating the disappearance of employees in the biggest tech conglomerate in the country, uncovering secrets while trying to survive and escape from the hotel. [...] support DLSS, as well as Ray Tracing Reflections & Shadows 1
7nisiotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σας φαίνονται για faulty pins? ( RTX 3070 από Gigabyte ) 👀*6πιν* Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από 7nisiotis
Jts Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, omitziz είπε Γιατί θα έφαγε πιστολιες .. και σελφιε με το courrier θα ζητάει σιγά σιγά Πώς μπορείς να πιστολιάσεις το casekings; Γιατί αν ακυρώσεις παραγγελία, σιγά, την πουλάνε στον επόμενο λες και δεν υπάρχει ζήτηση. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Jts
vins Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Σας φαίνονται για faulty pins? ( RTX 3070 από Gigabyte ) 👀*6πιν* Χωρίς να είμαι ειδικός, αλλα επειδή είχα παρατηρήσει κάτι παρόμοιο σε 2 πιν όπως το μεσαιο κατω στην πρώτη φωτο σε μια κουτατη 570 που ειχα παρει, δε μου ειχε εμφανίσει κανένα πρόβλημα επι 1 χρονο που την είχα (εκτός από την ξενερα που μου έφυγε μόλις κούμπωσε το καλωδιο). Μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.
giorgosmcg Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 INNO3D GeForce RTX 3070 iChill X4 στα 780 από Ολλανδία με μεταφορικα αξίζει η να περιμένω μπας και κάτσει τίποτα καλύτερο?
Tenshi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Σας φαίνονται για faulty pins? ( RTX 3070 από Gigabyte ) 👀*6πιν* Δεν είναι faulty pins. Αμφότερα 6 pin/8 pin δεν είναι κολλημένα πάνω στο pcb και αυτό που παρουσιάζει η Giga στις Ampere (μεγαλούργησε), είναι καλώδια-προεκτάσεις που καταλήγουν στα συγκεκριμένα βύσματα. Οπότε από την στιγμή που τα pins δεν είναι soldered, έχουν τζόγο. Ότι γίνεται και με τα 4pin molex,που δυσκολεύεσαι να κάνεις σύνδεση γιατί κάποιο pin δεν είναι ευθυγραμμισμένο. 2
7nisiotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, giorgosmcg είπε INNO3D GeForce RTX 3070 iChill X4 στα 780 από Ολλανδία με μεταφορικα αξίζει η να περιμένω μπας και κάτσει τίποτα καλύτερο? Εμπιστοσύνης κατάστημα;
giorgosmcg Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Εμπιστοσύνης κατάστημα; Απο το alternate.nl. Υπήρξε σε στοκ και πάτησα από περιέργεια να δω πόσο βγαίνει κτλ, εεε και τελικά μου έστειλαν προσφορά. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από giorgosmcg
ASFE Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 https://www.e-shop.gr/vga-asus-geforce-rtx-3070-oc-dual-rtx3070-o8g-8gb-gddr6-pci-e-retail-p-PER.513961 799 eshop μια asus
giannis2156 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, ASFE είπε https://www.e-shop.gr/vga-asus-geforce-rtx-3070-oc-dual-rtx3070-o8g-8gb-gddr6-pci-e-retail-p-PER.513961 799 eshop μια asus Με τιποτα ακομα και το φαρμακειο Πλαισιο την ειχε 600 απλα sclaping απο ολα τα καταστηματα κρατα οτι εχεις και κανε υπομονη σε λιγο καιρο θα λεμε οτι καποιοι εδωσαν 800 για 3070 και 1200 για 3080 απλα αστειο
ASFE Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Βρε ναι, για τον φιλο πιο πανω που ηθελε 3070 με 780 το προτεινα. Εγω δεν ψαχνομαι πλεον. 1
Delijohn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η μέρα βροχερή και μουντή σήμερα στο... Spoiler κι αφού βγήκα μια βόλτα το μεσημέρι, να φάω με έναν φίλο... έλαβα ένα τηλέφωνο. Έλα σε δέκα λεπτά κάτω από τη γέφυρα Charles Bessières.. μόνος σου, όχι αστυνομία. Να έχεις τα λεφτά σε δύο βαλίτσες, σε 20άρικα. 😜 Συναντηθήκαμε και αφού με έψαξαν για κοριούς και όπλα, τελικά.. μου έδωσαν το πακέτο... Spoiler Έφυγα λοιπόν τρέχοντας (όσο μπορούσα, λόγω βάρους της νέας βαλίτσας) και πήγαμε σπίτι για τη κλασική φωτογράφηση στο γνωστό κρεβάτι.. Spoiler Και δώρο ο νυχτοφύλακας, μαζί με την ασφάλεια για κλοπή. Spoiler Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Delijohn 12
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Delijohn είπε Η μέρα βροχερή και μουντή σήμερα στο... Απόκρυψη περιεχομένων κι αφού βγήκα μια βόλτα το μεσημέρι, να φάω με έναν φίλο... έλαβα ένα τηλέφωνο. Έλα σε δέκα λεπτά κάτω από τη γέφυρα Charles Bessières.. μόνος σου, όχι αστυνομία. Να έχεις τα λεφτά σε δύο βαλίτσες, σε 20άρικα. 😜 Συναντηθήκαμε λοιπόν και αφού με έψαξαν για κοριούς και όπλα, τελικά.. μου έδωσαν το πακέτο... Απόκρυψη περιεχομένων Έφυγα λοιπόν τρέχοντας (όσο μπορούσα, λόγω βάρους της νέας βαλίτσας) και πήγαμε σπίτι για τη κλασική φωτογράφηση στο γνωστό κρεβάτι.. Απόκρυψη περιεχομένων Και δώρο ο νυχτοφύλακας, μαζί με την ασφάλεια για κλοπή. Απόκρυψη περιεχομένων Ωραίος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις