BabisTs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, narta είπε Προσωπικα μου φαινεται πιθανο να δουμε τετοια αποδοση ΑΝ το 3090 ειναι full GA102 die. Και φαινεται πιθανο γιατι δικαιολογειται με αλλαγη αρχιτεκτονικης, μικροτερη λιθογραφια και συμφωνα με τις τελευταιες πληροφοριες 2x FP32 Units. Αν ισχυουν αυτα ΑΝΕΤΑ ειναι 50% πανω Αν ισχυσει το 50+ ανετακι θα τσιμπηθει αλλα για το αντίστοιχο 3080ti μοντελο ή όπως αλλιώς το πει..... Αν είναι να ισχυσει για την αντίστοιχη Titan το +50 εννοείται τότε με 2500€-3000€ η τιμούλα της δεν θα τσιμπηθει από μένα..... Τώρα έχουν μιλήσει για τρία μοντέλα με 102 τσιπ...... Η μια είναι η 3080 η απλή στανταρακι..... Μένουν οι άλλες δυο..... Δυο είναι οι συνδυασμοί..... 3080ti και 3090 (αντίστοιχη Titan) ή 3090 (αντίστοιχη Χ80 ti) και Titan Ampere..... Να δουμε και ποια ονομασία θα ισχυσει γιατί φέτος μας έχουν μπερδεψει...ώστε να ξέρουμε και όταν εννοουν 3090 να ξέρουμε και για τι range τιμής θα μιλάμε περα απο την απόδοση..... Αν εννοουν το αντίστοιχο ti με την ονομασία 3090 τότε είναι καλά τα πραγματα γιατί αντε να κυμανθουν οι τιμές όπως τις τωρινές στην χειρότερη περιπτωση..... Τώρα αν με τον όρο 3090 εννοουν την λεγόμενη παλαια αντίστοιχη Titan τότε την ξεχνάω προσωπικα και σαν τιμή και σαν απόδοση.... Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Στο 800άρι θα παίξει το δεύτερο καλύτερο μοντέλο και το top dog στα 1000-1200. 27 λεπτά πριν, BabisTs είπε Αν ισχυσει το 50+ ανετακι θα τσιμπηθει αλλα για το αντίστοιχο 3080ti μοντελο ή όπως αλλιώς το πει..... Αν είναι να ισχυσει για την αντίστοιχη Titan το +50 εννοείται τότε με 2500€-3000€ η τιμούλα της δεν θα τσιμπηθει από μένα..... Τώρα έχουν μιλήσει για τρία μοντέλα με 102 τσιπ...... Η μια είναι η 3080 η απλή στανταρακι..... Μένουν οι άλλες δυο..... Δυο είναι οι συνδυασμοί..... 3080ti και 3090 (αντίστοιχη Titan) ή 3090 (αντίστοιχη Χ80 ti) και Titan Ampere..... Να δουμε και ποια ονομασία θα ισχυσει γιατί φέτος μας έχουν μπερδεψει...ώστε να ξέρουμε και όταν εννοουν 3090 να ξέρουμε και για τι range τιμής θα μιλάμε περα απο την απόδοση..... Αν εννοουν το αντίστοιχο ti με την ονομασία 3090 τότε είναι καλά τα πραγματα γιατί αντε να κυμανθουν οι τιμές όπως τις τωρινές στην χειρότερη περιπτωση..... Τώρα αν με τον όρο 3090 εννοουν την λεγόμενη παλαια αντίστοιχη Titan τότε την ξεχνάω προσωπικα και σαν τιμή και σαν απόδοση.... Το καλύτερο σενάριο είναι να παίξει καλή μπάλα το RDNA 2 και να δούμε τα top dog <1000$. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Πολύ wishful thinking υπαρχει και κατι μου λέει πως ο πετσινος οντως θα μοιράσει παστέλια, στην τιμη διαθεσης ομως.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Άμα το ανιψάκι αποτύχει πάλι λογικό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Στο 800άρι θα παίξει το δεύτερο καλύτερο μοντέλο και το top dog στα 1000-1200. Το καλύτερο σενάριο είναι να παίξει καλή μπάλα το RDNA 2 και να δούμε τα top dog <1000$ Εδώ τα δώσαμε τα 1200€ για +30 %... Τώρα αν αληθεύουν τα 50+ % δεν έχω κάποιο θέμα στην ίδια τιμή..... Εννοείται ότι και ακόμα φτηνότερα είναι ευπρόσδεκτο...... Αλλά μου φαίνεται πολυ αισιόδοξο το top 102 να έχει τέτοια τιμή..... Εγώ περιμενω το low level 102 (aka 3080 απλή στα 800€+/-) ... Τώρα οι επόμενες δυο δεν μπορώ να ξέρω μιας και ο πετσινος περιμενω να μοιράσει παστελια και σε τιμη.... Αλλά το Χ80 το απλό παντα εκεί ψιλό έπαιζε χρηματικά και εκεί το εχω , χωρίς βέβαια να το κοιτάω σαν επιλογή μιας και θέλω να δω τουλάχιστον 50ρικακι σε αποδοση για να κάνω αλλαγη από την 2080ti.... Εγώ γενικά το top102 το περιμενω χαλαρά στα 2000+ ......στυλ Titan turing φάση τιμής.....δεν νομίζω να ρίξουν το κοστολογιο της κλάσης αυτής ..... Το μεσαίο 102 (σαν το ti της προηγουμενης σειράς) θέλω να δω που θα σκάσει σε απόδοση και τιμή..... Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από BabisTs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Το πόσα δώσαμε για τις turing δεν έχει κάποια αξία τώρα, απλά η απορία μου είναι πώς γίνεται τα περισσότερα sites tpu, pcmag κλπ, που έχουν ένα μινιμουμ αξιοπιστίας σε σχέση με τα ενελώς ανυπόληπτα tweaktown, wccf να συντονίζονται στο price range tvn 2000$ για το όποιο rtx 3090 Και στις turing η titan rtx κοστίζει 3000$ ενώ η 2080Τi το 1 τρίτο αυτής της τιμής έτσι ώστε η μόνη τους ουσιαστική διαφοροποίηση να είναι η ποσότητα της vram, ενώ έχουν ακριβώς τον ίδιο πυρήνα έστω ελαφρώς κομμένο στην Τi με μια διαφορά απόδοσης στην στοκ περίπου 5% Πως εξηγείται λοιπόν τώρα να μιλάμε για launch της αντίστοιχης Ti σε τιμές 2000$ είναι απορίας άξιο, από την άλλης είμαστε τόσο κοντά στην ανακοίνωση όπου πλέον διάφορα leaks πλέον έχουν καλές πιθανότητες να είναι περισσότερο κοντά στην πραγματικότητα. Το σίγουρο είναι πώς αν ανακοινωθει η όποια νέα Τi με msrp 1299$ και x80 999$ τότε σε € μια rtx 3090 θα έχει retail price σε φυσικό κατάστημα από 1800€ μια υλοποίηση της ξεφτίλας π.χ. gainward ενώ οι καλές αρκετά πάνω από 2 χήνες και φυσικά οι x80 θα παίζουν από 1200€ Συνεπώς με την ανωτέρω σεναριολογία θα χρειάζεται κάποιος 800/1000€ για μια x70................ Δεν ξέρω ούτε τι θα γίνει ούτε και μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη σχετική πάντως ξέρω σίγουρα του τι θα κάνω εγώ, το weapon είναι armed για αγορά day one μέχρι 1.5κ, αν όμως ισχύουν τα από πάνω φυσικά δεν δίνω 1000€ και για τσιπάκι x80 απλά και φυσικά και ούτε 2000€ για το όποιο Ti, ότι θέλει ο καθένας κάνει δεν θα το κρίνω αλλά προσωπικά θα φύγει για πούλημα όλο το σύστημα και η 2080Τi και θα ξανασχοληθώ με gaming όταν και αν.... Πέρα από την πλάκα, και αναιρώντας αυτά που κορόιδευα παλαιότερα ναι αν ισύσει το ανωτέρω σενάριο περισσότερο vfm είναι ένα iphone ;ένα galaxy note, 'η ακόμη ενας imac ή ακόμη περισσότερο τα τέλη κυκλοφορίας του εξακύλινδρου για όλο το χρόνο π.χ. 1250€ Χ 2 ''ετη 2500€ όσο το κόστος μιας rtx 3090 me waterblock της ek, και το καλύτερο ότι το αυτοκίνητο θα συνεχίσεις να το χαίρεσαι σε αντίθεση με την κάρτα που μετά από 2 χρόνια βαριά θα ψάχνεσαι για την επόμενη....... Να δώ και x60 ampere στα 700€ και μεταχειρισμένες 2080 Τi 999€ LOL...... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Ή απλά ένα PS5 που έχει και ωραία exclusives και μια χαρά ευχαριστιεσαι το gaming εδώ που τα λέμε αν ξεκολλήσουμε λίγο από το "όλα super duper ultra".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ή απλά ένα PS5 που έχει και ωραία exclusives και μια χαρά ευχαριστιεσαι το gaming εδώ που τα λέμε αν ξεκολλήσουμε λίγο από το "όλα super duper ultra".. Mα με την καμμιά όμως, το καταλαβαινω έχουν το κοινό τους αλλά με κονσόλα ουτε μπορώ να παιξω με gamepad ουτε το αντεχω μια φορά αγόρασα κονσόλα λόγω gran turismo και εφυγε με συνοπτικες... Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από Coppermine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Απλά προσπερνάτε τις Ampere και RDNA2 αν έχουν τέτοιες τιμές, δεν χρειάζεται να αγοράζουμε κάθε καινούργια γενιά κάρτες. Το κάναμε παλιότερα γιατί είχαν 300 και 500 ευρώ τα τοπ δυο μοντέλα. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Καλά 2 χιλιάρικα για να παίξεις σάπια ports σαν το Horizon εντάξει..Καληνύχτα απλά..Μέχρι 1000-1200 πρέπει να παίξει το top dog και αυτό αν είναι +50% FP32 και 2-3x πάνω σε RT. 2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Ή απλά ένα PS5 που έχει και ωραία exclusives και μια χαρά ευχαριστιεσαι το gaming εδώ που τα λέμε αν ξεκολλήσουμε λίγο από το "όλα super duper ultra".. Αυτό ή πέφτεις σε ανάλυση και αγοράζεις φτηνότερη κάρτα. Το Ampere για παράδειγμα ήδη έχει φάει πόρτα για 4Κ/60 με RT. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά 2 χιλιάρικα για να παίξεις σάπια ports σαν το Horizon εντάξει..Καληνύχτα απλά..Μέχρι 1000-1200 πρέπει να παίξει το top dog και αυτό αν είναι +50% FP32 και 2-3x πάνω σε RT. Αυτό ή πέφτεις σε ανάλυση και αγοράζεις φτηνότερη κάρτα. Το Ampere για παράδειγμα ήδη έχει φάει πόρτα για 4Κ/60 με RT. Δεν ξέρω. Τόσο σάπια που βγαίνουν τα ports για το pc το σκέφτομαι για PS5 αν έχει μέχρι 400 ευρώ για να τα παίζω σαν άνθρωπος, παρά να πάρω Ampere. Έτσι και αλλιώς η 2060 κρατάει ακόμη 60αρι τουλάχιστον, σε 1080p παντού χωρίς να ρίξω ρυθμίσεις. Τώρα αν χρειαστεί να ρίξω 2-3 settings ε εντάξει σιγά, δεν θα αλλάξω κάρτα για αυτό. Αν δούμε ευρύ implementation στο RT τότε θα τσιμπήσω μια 3060.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Τελευταία ευκαιρία του πέτσινου να πετύχει το RTX On πριν το φάνε οι κονσόλες στη γωνία. Πρέπει να προσγειώσει τιμές γιατί πλέον υπάρχουν δυνατά κονσόλια, όχι σαπάκια με jaguar.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πρέπει να προσγειώσει τιμές γιατί πλέον υπάρχουν δυνατά κονσόλια, όχι σαπάκια με jaguar.. Μα αφου με το pc κανεις και αλλα πραγματα και δεν υπαρχει συγκριση και pcmr και τα @@ του καραμπελα 🤣 Εγω αυτο που καταλαβα, ειναι οτι αυτοι που πληρωσαν και κρατανε ακομα turing 2080s/2080ti, νομιζαν ή νομιζουν ακομα, οτι θα τις δωσουν με απώλεια max 100-200 και θα παρουν καινουριο top dog τσονταροντας οπως εγινε με τις 1080ti. Αλλα οπως διαφαινεται, εχουμε μετβαση τύπου Kepler -> Maxwell με οτι συνεπαγεται αυτο, επειδη συνυπαρχουν νεα αρχιτεκτονικη, μεταβαση σε μικροτερο node ΚΑΙ διπλασιασμος των FPUs. H 2080s/ti θα εξακολουθουν να ειναι δυνατες καρτες, εννοειται για οποιονδηποτε δεν θελει top RT ή/και 4k>60fps Απο την αλλη οι κονσολες φτανουν πλεον σε αξιοπρεπεστατο επιπεδο και δεν ειναι πολιτες 2ης κατηγοριας, αρα οποιος θελει να παιζει τα παιχνιδακια του σε οχι ultra super mf best settings ever με κοντρολερ και καναπε σε 60αρα τηλεοραση, τσιμπαει κονσολα και ενα laptop και κανει και δουλιτσα και διασκεδαζει με 1000+ ευρω στην τσεπη. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από narta 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, narta είπε Μα αφου με το pc κανεις και αλλα πραγματα και δεν υπαρχει συγκριση και pcmr και τα @@ του καραμπελα 🤣 Σου είπαν, αν με το PCMR εννοείς κάναν τύπο με 970 και i5 8ετίας τότε έχεις δίκιο. Εγώ δεν θεωρώ αυτούς PCMR. Θεωρώ αυτούς που θα πάνε για 3080 - 3080ti, και έχουν και το ανάλογο PC. Υπάρχει λόγος που πουλάνε κάρτες στα 1200€. Όταν το PC σου κάνει 3k τα 100-200€ που κάνει παραπάνω η κάρτα είναι ρέστα απτο ψιλικατζίδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Ποιο 4Κ/60, χαχα..Στο RDR 2 Saint Denis η 2080Ti έχει 30άρια με max settings. Αν το 3090 είναι 50% πάνω, θα πας στα 4Κ/45..Καλύτερα μεν, κλάψ και πάλι δε Αν δεν πάνε σε MCM design να αυξηθεί δραστικά το FP32 δεν πρόκειται να δούμε προκοπή από 'δω και πέρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις