ppkstat Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, rakeesh είπε Καλύτερα να παρακολουθείς απο telegram παρα απο twiter? Δεν νομίζω. Δεν έχω twitter για να σου απαντήσω αλλά μπορώ να σου πω ότι στο discord μου έρχονται πιο γρήγορα απο το telegram. Το θέμα είναι ότι και να το βάλεις δεν νομίζω να δεις κάτι. Η κατάσταση είναι τραγική και όσο πάει χειροτερεύει, το οποίο είναι πιο ανυσηχτικό απ ολα. Το υπομονή για 'Χ' διάστημα δεν λέει απολύτως τίποτα. Η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη και εντελώς απρόβλεπτη δεν καταλαβαίνω τι γνωρίζει ο οποιοσδήποτε για συγκεκιμένα χρονικά διαστήματα, έστω και με κάποια χρονική ασάφεια. 1
vins Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, rakeesh είπε Καλύτερα να παρακολουθείς απο telegram παρα απο twiter? Εγω πάντως πρόλαβα καρτα από pc, μέσω twitter partalert, με σεταρισμενο 1 click buy amazon και πρωινές ώρες 8-10.30 (πρόταση ωρών credit to @Sakiz105) Το θέμα είναι ότι έχει πέσει σιγή ιχθύος ουσιαστικα τις τελευταίες μέρες. Να δούμε μήπως απο μεθαύριο υπάρξει αλλαγή, καθώς παιζει να περιμένουν στοκ αμαζον. 1
Sakiz105 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, vins είπε Εγω πάντως πρόλαβα καρτα από pc, μέσω twitter partalert, με σεταρισμενο 1 click buy amazon και πρωινές ώρες 8-10.30 (πρόταση ωρών credit to @Sakiz105) Το θέμα είναι ότι έχει πέσει σιγή ιχθύος ουσιαστικα τις τελευταίες μέρες. Να δούμε μήπως απο μεθαύριο υπάρξει αλλαγή, καθώς παιζει να περιμένουν στοκ αμαζον. αυριο το πρωί πάλι στοκ
vins Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε αυριο το πρωί πάλι στοκ Έχεις ινφο? 1
Sakiz105 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, vins είπε Έχεις ινφο? απτον κώλο μου τα βγάζω
Dantε Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 DLSS απο οτι εχω διαβασει,το balanced ειναι το καλυτερο? Αν βαλω το quality κερδιζουμε ψιλα με μηδενικη διαφορα σε ποιοτητα? Επισης απο τα RTX εφε,ποιο τρωει τα πιο πολλα fps?Για να ξερω ποιο να απενεργοποιησω αν χρειαστει
vins Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Το νου σας, έβγαλε 2-3 3080 ftw3 ultra στα amazon fr & it στα 660 γιούρα
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, Dantε είπε DLSS απο οτι εχω διαβασει,το balanced ειναι το καλυτερο? Αν βαλω το quality κερδιζουμε ψιλα με μηδενικη διαφορα σε ποιοτητα? Επισης απο τα RTX εφε,ποιο τρωει τα πιο πολλα fps?Για να ξερω ποιο να απενεργοποιησω αν χρειαστει Το RTX τα θέλει όλα τα εφέ για να δουλέψει σωστά, το DLSS quality είναι το καλύτερο σε ποιότητα αν το σηκώνει το HW, αλλιώς και το balanced είναι μια χαρά.
vins Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε 3080 στα 660; 3070 μήπως;
Sakiz105 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, vins είπε λάθος είναι. ειναι σαν τις 3070 και 3060 ti που έχουν τιμή msrp. πρακτικά δεν υπάρχουν οσο γρηγορα και να πατησεις
7nisiotis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Κάποια λακι μπασταρντς πρόλαβαν διαβάζω
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Dantε είπε DLSS απο οτι εχω διαβασει,το balanced ειναι το καλυτερο? Αν βαλω το quality κερδιζουμε ψιλα με μηδενικη διαφορα σε ποιοτητα? Επισης απο τα RTX εφε,ποιο τρωει τα πιο πολλα fps?Για να ξερω ποιο να απενεργοποιησω αν χρειαστει Ξεκίνα με όλα ON και DLSS quality, και αν χρειαστεί κλείσε πρώτα τα shadows, μετά DLSS balanced και μετά reflections.. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2021 από Επισκέπτης
Sakiz105 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, Dantε είπε DLSS απο οτι εχω διαβασει,το balanced ειναι το καλυτερο? Αν βαλω το quality κερδιζουμε ψιλα με μηδενικη διαφορα σε ποιοτητα? Επισης απο τα RTX εφε,ποιο τρωει τα πιο πολλα fps?Για να ξερω ποιο να απενεργοποιησω αν χρειαστει 3060 ti σε cp είχα fov = 90 rt ultra, reflections/shadows on, balanced dlss (1440p), sharpening 0,30 από Nvcp, Από settings ολα μαξ εκτός από Ambient Occlusion = low Screen Space Reflections Quality = low Volumetric Fog Resolution = medium (low ακόμα καλύτερα). Πρακτικά είναι το μόνο που με πείραζε που το είχα χαμηλά γιατί ήταν εμφανές όταν οδηγάς νύχτα αλλά είναι καλό performance boost Cascaded Shadows Resolution = medium Αλλα να ξέρεις κάθε 40~ λεπτά ρίξε ένα restart γιατί παθαίνει κοκομπλόκο και σου μειώνει τα fps σχεδόν στο μισό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις