Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Μέχρι ένα σημείο αυτό, και αν ισχύει κιόλας. Αν σε κάποια στιγμή ένα frame θελήσει 13 11GB, δε πα να έχεις και ΧΧΧ, άντε γεια..

Καλά, προφανώς δεν μιλάω για 6 gddr6x vs 12 gddr5, αλλά 10 vs 12 δεν νομίζω ότι θα έχει διάφορες στην κατανανωλη vram. Αλλά για τις υπόλοιπες επιδόσεις, ναι άχρηστα θα πάνε στην 3060 και απλά θα ψαρέψουν κόσμο. 

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Καλά, προφανώς δεν μιλάω για 6 gddr6x vs 12 gddr5, αλλά 10 vs 12 δεν νομίζω ότι θα έχει διάφορες στην κατανανωλη vram. Αλλά για τις υπόλοιπες επιδόσεις, ναι άχρηστα θα πάνε στην 3060 και απλά θα ψαρέψουν κόσμο. 

Για την 3080 λέω. Αν κάτι χρειαστεί 11GB τότε δεν σε σώζει η GDDR6X..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

3080 με 10gb vram και 3060 με 12Gb vram αυτο δεν εχει ξαναγινει  ,για γελια καταντησε η εταιρια

Σε αγαπάω σε εκτιμάω αλλά διαφωνώ. Για γέλια είναι οι αγοραστές που παρασύρονται από τα νούμερα και αγοράζουν κάρτες με αυτό το κριτήριο. Ε και η nvidia τι να κάνει, και αυτή να πουλήσει θέλει. Άντε τώρα να περιγράψεις τι είναι το RT και το DLSS πάνω στο κουτί μιας κάρτας. Ενώ τα μεγάλα νούμερα τα πετάς απάνω και είναι ευκολοχώνευτα. 

Πιο άχρηστο feature από τα 12 gb στην 3060 δεν πρέπει να υπάρχει. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Σε αγαπάω σε εκτιμάω αλλά διαφωνώ. Για γέλια είναι οι αγοραστές που παρασύρονται από τα νούμερα και αγοράζουν κάρτες με αυτό το κριτήριο. Ε και η nvidia τι να κάνει, και αυτή να πουλήσει θέλει. Άντε τώρα να περιγράψεις τι είναι το RT και το DLSS πάνω στο κουτί μιας κάρτας. Ενώ τα μεγάλα νούμερα τα πετάς απάνω και είναι ευκολοχώνευτα. 

δεν μπορεις να κανεις τσιγκουνοες στην 3080 ρε συ και να μου βγαζεις την 3060 που θεωρητικα θα πουλησει περισσοτερα κομματια 12gb ,εμενα αυτο με εκνευριζει ,λαθος η σωστο αυτη ειναι η δικη μου αποψη

• Like 6
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

δεν μπορεις να κανεις τσιγκουνοες στην 3080 ρε συ και να μου βγαζεις την 3060 που θεωρητικα θα πουλησει περισσοτερα κομματια 12gb ,εμενα αυτο με εκνευριζει ,λαθος η σωστο αυτη ειναι η δικη μου αποψη

E και γω αν θυμάσαι δεν γούσταρα και πολύ τα 10gb, και ειδικά επειδή παίζω σε υψηλή ανάλυση αναγκαστικά πήγα για 3090. Αν είσαι σε 1440p κλαιν μαιν, 5ετία βγάζεις ανέτα. 

Προσωπικά ας πούμε, αν έβγαζε 32GB ram στην 3050 (παραπάνω από οτι στην 3090) απλά θα γέλαγα, δεν θα με ενοχλούσε :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, raxanas είπε

image.png.fa246c32b162a81807b610cd17787cb1.png

Ήρθε και σε εμένα η καρτουλα . Μπράβο στο Amazon που μου την εστειλε και νωριτερα!

Υλοποίηση;

56 λεπτά πριν, Herald είπε

Θα βγει και η 6αρα κάποια στιγμή ή θα είναι για την Κινέζικη αγορά exclusive. Ότι πρέπει για τα ίντερνετ καφέ. Να είστε σίγουροι, ότι η Χ60 άρα θα συνεχίσει τη παράδοση βγάζοντας αρκετές παραλλαγές. Όπως επίσης θα έρθουν και στις από πάνω ιεραρχικά κάρτες φρέσκα μοντέλα ( μνήμη, παραλλαγές πυρήνα κλπ ). Το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό δεν το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι στην Nvidia ας είναι στα χαρτιά "έτοιμες", έχουν σκάσει αρκετά delay για τους γνωστούς λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Εξάλλου αν κρίνουμε και από τους περισσότερους κατόχους σε αυτό το νήμα αρκετοί άλλαξαν πάμπολλες 3080, για παράδειγμα μέχρι να πετύχουν το κομμάτι που ήθελαν, είτε επειδή δεν κλοκαρε καλά είτε ήθελαν κάτι άλλο καλύτερο σε ποιότητα ψυχτρας ή να ανέβουν σε 3090 είτε να τις μεταπουλησουν επίσης για τους δικούς τους λόγους. Οπότε δεν χρειάζεται να διπλό σκέφτεται κανείς αν είναι να "περιμένει" μήπως βγει κάτι καλύτερο. Απεναντίας αγοράζεις και αν θες να αναβαθμίσεις ενώ βρίσκεσαι σε αναμονή να σου έρθει η επόμενη αυτή είναι η καλύτερη περίοδος μεταπώλησης. 

Η μοναδική περίπτωση που δικαιολογεί μια αν θα λέγαμε « αυτοσυγκράτηση αγοράς » είναι αν ψάχνεις για οθόνη με συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά ( ανακοινώθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα αυτές τις ημέρες )

Επεξ/σία από 7nisiotis
autocorrect errors
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Υλοποίηση;

Gigabyte RTX 3060Ti Gaming OC οχι η Pro. 2000Mhz στα 937mV και ενα +1100 η μνήμη τράβηξε η καρτουλα. Νομίζω είναι τίμια απλα τρώει power limit γιατι είναι με 1 x 8pin μόνο

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, raxanas είπε

Gigabyte RTX 3060Ti Gaming OC οχι η Pro. 2000Mhz στα 937mV και ενα +1100 η μνήμη τράβηξε η καρτουλα. Νομίζω είναι τίμια απλα τρώει power limit γιατι είναι με 1 x 8pin μόνο

δοκίμασε διαφορετικό σεταπ, 7594 βγάζω σε στοκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

δοκίμασε διαφορετικό σεταπ, 7594 βγάζω σε στοκ

7294 είχα στοκ εγώ. Όποτε κάτι δούλεψε μαλλον.... Επηρεάζεται με την Pcie 3 vs Pcie 4 λογικα και χανω απο εκει

Επεξ/σία από raxanas
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, morehp είπε

για όποιον έχει πρόσβαση σε UK address, 3090 FE πάλι διαθέσιμη σε τιμή 1399

https://www.scan.co.uk/shops/nvidia/founders-3090-y7jh9mxb

Διευκρινησε ρε συ ότι μιλάς για λίρες! Έτοιμα τα είχα σε ευρώ και ξενέρωσα! 😛

Πλακιτσα, απλα προσοχή με τα mail forwarding, τρως τελωνειο 100%. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vins είπε

Διευκρινησε ρε συ ότι μιλάς για λίρες! Έτοιμα τα είχα σε ευρώ και ξενέρωσα! 😛

Πλακιτσα, απλα προσοχή με τα mail forwarding, τρως τελωνειο 100%. 

my bad 😛 κεκτημένη ταχύτητα και θεώρησα δεδομένο ότι θα καταλάβει κάποιος ότι είναι λίρες

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, raxanas είπε

7294 είχα στοκ εγώ. Όποτε κάτι δούλεψε μαλλον.... Επηρεάζεται με την Pcie 3 vs Pcie 4 λογικα και χανω απο εκει

gen 3 έχω σνιφ κλαψ λυγμ.

δοκίμασε +300 μνήμες και ανέβα 100-100. Μάλλον ζεστένονται και χάνεις σκορ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...