Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Και αυτός με 3070 ή 3060 ή και καμιά 2060 στο τσακίρ κέφι δεν τα απολαμβάνει λιγότερο τα παιχνίδια. Φαντάζομαι δηλαδή :P 

Το πας αλλου τωρα εσυ εγω αναφερομαι σ αυτες τις δυο καρτες που θεωρουνται high end! Και απευθυνονται στην τοπ κατηγορια για αυτους που θελουν το καλυτερο!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pantaz είπε

Το πας αλλου τωρα εσυ εγω αναφερομαι σ αυτες τις δυο καρτες που θεωρουνται high end! Και απευθυνονται στην τοπ κατηγορια για αυτους που θελουν το καλυτερο!

E άμα θες το καλύτερο θα πάρεις το καλύτερο. Τι νόημα έχει να πάρεις το 2ο καλύτερο όταν θές το καλύτερο? 😛 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pantaz είπε

😀Ακου οι περισσοτεροι απο εμας βαζω και τον εαυτο μου μεσα! Τις καρτες τις αγοραζουμε για games! Τωρα απο εκει και περα δεν νομιζω καποιος με 3080 αντι για 3090 να απολαμβανει λιγοτερο τα παιχνιδια!To vfm συην περιπτωση της 3090 παει περιπατο οταν οι καρτες μεταξυ τους σε 2κ 4κ εχουν απο 4-12 fps διαφορα!Λογικα να φανταστω εισαι κατοχος 3090 για να απαντας ετσι! Δεν σε κατηγορω μαγκια σου που τα εσκασες και καλα εκανες στην τελικη! Αλλα μια καρτα που εχει 2000€ με μια καρτα των 1000€ εχουν διαφορα τα fps που προανεφερα! Τελειωνοντας οσο αναφορα το cyberpunk που ολοι εχουν τρελαθει με τις απαιτησεις του παινχιδιου κατοχοι των δυο καρτων βλεπουν μια διαφορα 6 fps! Και επισης το σημαντικοτερο ενας απο τους δυο ειναι + - 1000 στην πορτοφολα του! Και στο κατω κατω δεν θα παιξεις ενα παιχνιδι με 88 fps θα το παιξεις με 79 δεν τρεχει και κατι! ΓΝΩΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ😉

2 λεπτά πριν, Herald είπε

Και αυτός με 3070 ή 3060 ή και καμιά 2060 στο τσακίρ κέφι δεν τα απολαμβάνει λιγότερο τα παιχνίδια. Φαντάζομαι δηλαδή :P 

Ρε μαγκες, δε χρειάζεται ολο αυτο κάθε 3 και λιγο, ο καθένας εκανε την επιλογη του, να χαίρεται την καρτουλα του σε οτι γουσταρει.

Δε χρειάζεστε validation για τις επιλογές σας. 

Καρτάρες και οι 2! Εμείς που κυνηγάμε με το τουφέκι καμια 3060ti/3070 τι να πούμε δλδ; 😂😂😂

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vins είπε

μουλαρωνα κι έλεγα όχι ρε συ μην τους τα σκάσεις ετσι, για το γμτ δεν το εκανα

Το ίδιο έλεγα και εγώ αλλά λιγησε η κυρά από τα νεύρα Μ .μου είπε δεν πας να την πάρεις με δόσεις και ας είναι παραπάνω  να ηρεμήσεις λίγο . Σωστή την βλέπω

• Like 3
Δημοσ.

Βρε παλικαρι μου αυτη τη στιγμη καποιος που θελει αυτη τη στιγμη να τα παιξει ολα ultra και να εχει φοβερες επιδοσεις! Θα παει σε μια απο τις δυο!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, danaos7 είπε

Το ίδιο έλεγα και εγώ αλλά λιγησε η κυρά από τα νεύρα Μ .μου είπε δεν πας να την πάρεις με δόσεις και ας είναι παραπάνω  να ηρεμήσεις λίγο . Σωστή την βλέπω

Καλές επιλογές έκανες, και σε καρτα  και σε γυναίκα 😁😁😁

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, malakudi είπε

FYI, 

Με την RTX3080 (ASUS TUF OC) και το t-rex miner, 66% power limit (224W), +1100 RAM, +140 core

96 με 97 ΜΗ/sec

Yeap, τούμπανο. Η 3090 κάπου στα 135 σταματάει με 90% plimit, κοντά 380w. 

Δημοσ.

Ρε είμαι γκαντεμης ΦΟΥΛ όμως! Βγάζει 3 στη σειρά το σκατομποτ. Αμαζον Γαλλικό: Gigabyte Rtx 3060Ti Gaming Oc €500κατι. Προλαβαίνω πατάω το κουμπί για κατευθείαν αγορά αλλά βλέπω είχα και μια άκυρη οθόνη μέσα. Μέχρι να τη βγάλω καλησπέρα σας μας πρόλαβαν. 

Στις επόμενες δύο δε πρόλαβα ΚΑΝ να φορτώσω τη σελίδα. Την έφαγαν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ρε είμαι γκαντεμης ΦΟΥΛ όμως! Βγάζει 3 στη σειρά το σκατομποτ. Αμαζον Γαλλικό: Gigabyte Rtx 3060Ti Gaming Oc €500κατι. Προλαβαίνω πατάω το κουμπί για κατευθείαν αγορά αλλά βλέπω είχα και μια άκυρη οθόνη μέσα. Μέχρι να τη βγάλω καλησπέρα σας μας πρόλαβαν. 

Στις επόμενες δύο δε πρόλαβα ΚΑΝ να φορτώσω τη σελίδα. Την έφαγαν.

απλά ολοκληρώνεις αγορά και ακυρώνεις οθόνη μετά...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε

απλά ολοκληρώνεις αγορά και ακυρώνεις οθόνη μετά...

Πάτησα για 1 δευτερόλεπτο το εικονιδιακι με τον κάδο ώστε να την αφαιρέσω και πήρα τα @@.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Herald είπε

Yeap, τούμπανο. Η 3090 κάπου στα 135 σταματάει με 90% plimit, κοντά 380w. 

Μέχρι 120 διαβάζω στο διαδίκτυο με +1350 RAM, είσαι σίγουρος για το 135 που λες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Πάτησα για 1 δευτερόλεπτο το εικονιδιακι με τον κάδο ώστε να την αφαιρέσω και πήρα τα @@.

onto the next. Απλά επειδή ακρίβειναν ολες, στα 500 είναι δυσκολο να ξαναβρεις gaming oc 😕 

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, malakudi είπε

Μέχρι 120 διαβάζω στο διαδίκτυο με +1350 RAM, είσαι σίγουρος για το 135 που λες;

Yes sir, dagger hashimoto +1550 ram

Γιατί 1350 μόνο? 

Επεξ/σία από Herald
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...