Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Αμα σου χαριζαν μια 3060ti και μια 6900xt να επαιρνες την 3060ti επειδη τρεχει καλυτερα στο davinci , ρε συγκεντρωθείτε 😛

Προσωπικά την ti θα έπαιρνα, άμα ήταν και η founders edition ακόμα καλύτερα, ψάχνω και δε βρίσκω 😂

55 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

O μλκας ο πέτσινος που δεν βγάζει καθαρά gaming κάρτες και είναι hybrid, που σημαίνει ότι αποδίδουν καλά και σε compute, άρα και στο mining.

Σε mining η 3090 κερνάει παστέλια, αλλά προφανώς έχει καλύτερο vfm η 3080. Για όσους ξέρουν και τις βρίσκουν στα 750 τελική τιμή είναι χρυσωρυχείο η 3080. Σε 4-5 μήνες κάνεις απόσβεση

Επεξ/σία από Herald
  • Confused 2
Δημοσ.

Παραγγελια απο Αμαζον 23 Δεκεμβρη μια 3060Ti Gaming OC και εκτιμωμενη ημερομηνια αποστολης 15 Ιανουαριου, έφυγε σήμερα απο Πολώνια στα ξαφνικά. Κάλα νέα σε όσους πηραμε απο το UK καρτες!

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Herald είπε

Για όσους ξέρουν και τις βρίσκουν στα 750 τελική τιμή

Που παίζει 750 ; Χωρίς φπαδες προφανώς;

Δημοσ.

Παντως το κακο με την ολη φαση παιδια σχετικα με τις τιμες και μ αυτα! Η 3090 σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει τα χρηματα της! Ειναι τοσο overpriced που δεν βρισκω το λογο να την αγορασει καποιος αποκλειστικα για gaming! Αυτη τη στιγμη που μιλαμε η 3080 μοιαζει η ιδανικοτερη λυση εκει εξω με ολα αυτα που προσφερει! Τωρα οσο αναφορα αυτα τα περι 10gb ειναι λιγα και τα σχετικα τα ακουω κουραφεξαλα! Λες και ολα τα παιχνιδια θα ειναι τυπου cyberpunk και δεν θα αντεξουν οι καρτες στο χρονο! Οσοι προμηθευτηκαν 3080 και 3090 ας κρατησουν τις καρτες και να μην προβουν σε αγορα του τυπου super ειτε Ti γιατι οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες! Να περινουμε για τη νεα σειρα! Το πιο σημαντικο ειναι ο καθενας απο εμας να προστατευει την τσεπη του! ΓΝΩΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ🤟🏻

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

tt8.gif

Και τζιμπιμ, σκληρός! 😄

Μόλις τώρα, Pantaz είπε

Παντως το κακο με την ολη φαση παιδια σχετικα με τις τιμες και μ αυτα! Η 3090 σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει τα χρηματα της! Ειναι τοσο overpriced που δεν βρισκω το λογο να την αγορασει καποιος αποκλειστικα για gaming! Αυτη τη στιγμη που μιλαμε η 3080 μοιαζει η ιδανικοτερη λυση εκει εξω με ολα αυτα που προσφερει! Τωρα οσο αναφορα αυτα τα περι 10gb ειναι λιγα και τα σχετικα τα ακουω κουραφεξαλα! Λες και ολα τα παιχνιδια θα ειναι τυπου cyberpunk και δεν θα αντεξουν οι καρτες στο χρονο! Οσοι προμηθευτηκαν 3080 και 3090 ας κρατησουν τις καρτες και να μην προβουν σε αγορα του τυπου super ειτε Ti γιατι οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες! Να περινουμε για τη νεα σειρα! Το πιο σημαντικο ειναι ο καθενας απο εμας να προστατευει την τσεπη του! ΓΝΩΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ🤟🏻

Η 3090 δε νομιζω ποτε να απευθυνόταν σε gamers με την ευρεία έννοια του όρου. 

Περισσότερο enthusiast level ήταν/ειναι 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pantaz είπε

Εγώ πιστεύω είναι καλό vfm η 3090. Ήρεμα το λέω και εγώ 😋

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vins είπε

Ε καλά, άλλοι κοντεύουν 2μηνο που έχουν παραγγείλει κιόλας τις καρτες, πώς κάνεις έτσι 😛

Κοίτα ήδη έχω το μικρό όλη μέρα σπίτι .9y.o έχω την γυναίκα όλη μέρα σπίτι γαρ καθηγήτρια αγγλικών .ανάθεμα  το εξ από στάσεως αχαχαχαχαχα δεν  την παλεύω άλλο αχαχαχαχα ..Βάλε και την πρώτη καραντίνα δεν χρειάζεται άλλο για να κάνω την υπέρβαση για κάρτα αλλά προς θεού όχι άλλη αναμονή.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Herald είπε

Εγώ πιστεύω είναι καλό vfm η 3090. Ήρεμα το λέω και εγώ 😋

😀Ακου οι περισσοτεροι απο εμας βαζω και τον εαυτο μου μεσα! Τις καρτες τις αγοραζουμε για games! Τωρα απο εκει και περα δεν νομιζω καποιος με 3080 αντι για 3090 να απολαμβανει λιγοτερο τα παιχνιδια!To vfm συην περιπτωση της 3090 παει περιπατο οταν οι καρτες μεταξυ τους σε 2κ 4κ εχουν απο 4-12 fps διαφορα!Λογικα να φανταστω εισαι κατοχος 3090 για να απαντας ετσι! Δεν σε κατηγορω μαγκια σου που τα εσκασες και καλα εκανες στην τελικη! Αλλα μια καρτα που εχει 2000€ με μια καρτα των 1000€ εχουν διαφορα τα fps που προανεφερα! Τελειωνοντας οσο αναφορα το cyberpunk που ολοι εχουν τρελαθει με τις απαιτησεις του παινχιδιου κατοχοι των δυο καρτων βλεπουν μια διαφορα 6 fps! Και επισης το σημαντικοτερο ενας απο τους δυο ειναι + - 1000 στην πορτοφολα του! Και στο κατω κατω δεν θα παιξεις ενα παιχνιδι με 88 fps θα το παιξεις με 79 δεν τρεχει και κατι! ΓΝΩΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ😉

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pantaz είπε

Τωρα απο εκει και περα δεν νομιζω καποιος με 3080 αντι για 3090 να απολαμβανει λιγοτερο τα παιχνιδια!

Και αυτός με 3070 ή 3060 ή και καμιά 2060 στο τσακίρ κέφι δεν τα απολαμβάνει λιγότερο τα παιχνίδια. Φαντάζομαι δηλαδή :P 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, danaos7 είπε

Κοίτα ήδη έχω το μικρό όλη μέρα σπίτι .9y.o έχω την γυναίκα όλη μέρα σπίτι γαρ καθηγήτρια αγγλικών .ανάθεμα  το εξ από στάσεως αχαχαχαχαχα δεν  την παλεύω άλλο αχαχαχαχα ..Βάλε και την πρώτη καραντίνα δεν χρειάζεται άλλο για να κάνω την υπέρβαση για κάρτα αλλά προς θεού όχι άλλη αναμονή.

Άστο σε καταλαβαίνω περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς...

Κι εγω μεσα σε όλα τα άλλα ένα cyberpunk ήθελα να παίξω στις γιορτές με rt on και μερικές φορές έλεγα θα το σκάσω το 700αρι για 3070 αλλα μουλαρωνα κι έλεγα όχι ρε συ μην τους τα σκάσεις ετσι, για το γμτ δεν το εκανα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...