Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Μα άμα αλλάζεις πάνω από μία μεταβλητή του συστήματος δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Από τι στιγμή που αλλάζουν τα rpm δεν είναι το ίδιο σύστημα πλέον για συγκρίνεις τη συμπεριφορά του το Χειμώνα και το καλοκαίρι αντίστοιχα. Αν τα fans λειτουργούν περισσότερο ε τότε προφανώς έχεις την ίδια idle Χειμώνα - καλοκαίρι, αλλά δεν είναι το ίδιο σύστημα. Αντίστοιχα και σε gaming load μπορείς να έχεις ίδια Τ αν βάλεις τα fans στο 80%, για παράδειγμα, το καλοκαίρι. Δεν είναι συγκρίσιμα όμως..

Mα δεν κάναμε καμία σύγκριση, εγώ είπα απλά οτι δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι το παιδί με την Zotac, και το καλόκαιρι στους 55 θα είναι η κάρτα του. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Herald είπε

Mα δεν κάναμε καμία σύγκριση, εγώ είπα απλά οτι δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι το παιδί με την Zotac, και το καλόκαιρι στους 55 θα είναι η κάρτα του. 

Αα οκ τότε, δεκτό. Καλύτερα θα ήταν να αλλάξει όμως γιατί το καλοκαίρι που λόγω της ανεβασμένης ambient το heatsink δεν θα είναι σε θέση να διατηρήσει την Τ κάτω από το fan stop, θα ξεκινάνε τα fans, θα πέφτει αμέσως η Τ στο fan stop αφού σε idle υπάρχει μηδαμινό load, θα σταματάνε, μετά άντε πάλι θα ανεβαίνει, θα ξεκινάνε πάλι, κτλ κτλ..

Υ.Γ. Απλά αυτό που λέω είναι ότι έχει την ίδια Τ επειδή ανάβουν τα fans. Έχουμε άλλο σύστημα πλέον και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε. Από τη στιγμή που λες ότι έχει ίση Τ τότε κάνεις σύγκριση, η οποία δεν μπορεί να γίνει..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

btw μπορει καποιος με 3070 να δει ποιο ειναι το limit του min fan στο msi ab? Στην Gainward παει μεχρι 30% και καπως ειναι αισθητο.

Εκτος αν γνωριζετε αν μπορω να το αλλαξω με το nibitor

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BabisTs είπε

Ε αυτό είπα ......δώσε ένα με μαμά για τα 22500 ......

Εδώ. Έχει και άλλο περιθώριο αλλά βαριέμαι τώρα, παίζω rdr2 :P 

timespy 22507.png

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Υ.Γ. Απλά αυτό που λέω είναι ότι έχει την ίδια Τ επειδή ανάβουν τα fans. Έχουμε άλλο σύστημα πλέον και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε. Από τη στιγμή που λες ότι έχει ίση Τ τότε κάνεις σύγκριση, η οποία δεν μπορεί να γίνει..

Ε ναι

αν τώρα έχει 50 - 55C με κλειστά τα fans με fan stop στους 55C με 25C περιβάλλον

το καλοκαίρι χωρίς AC θα δουλεύουν τα fans ασταμάτητα. 

ΒΤW τα 45αρια και 55αρια που λέτε  για την εποχή δεν είναι λίγο περίεργα? 

εγώ βλέπω τώρα με 22W avg κατανάλωση στα 35'  λεπτά που κάθομαι στο pc με 25C θερμοκαρασία στο δωμάτειο

GPU temp 28C avg στο 35λεπτο. 

από 10 οθόνες έχετε ο καθένας  ? lol τα 50αρια idle δεν είναι μεγάλα? 

18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

btw μπορει καποιος με 3070 να δει ποιο ειναι το limit του min fan στο msi ab? Στην Gainward παει μεχρι 30% και καπως ειναι αισθητο.

Εκτος αν γνωριζετε αν μπορω να το αλλαξω με το nibitor

θέλεις να ξεκινάς από πιο κάτω τα fans? 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Herald είπε

Εδώ. Έχει και άλλο περιθώριο αλλά βαριέμαι τώρα, παίζω rdr2 :P 

timespy 22507.png

Πολύ καλό.....Δώσε και ένα valid να δούμε ρολόγια και temps.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Πολύ καλό.....Δώσε και ένα valid να δούμε ρολόγια και temps.....

Δύσκολο τώρα, θέλει ξαναεγκατασταση για valid. Μετέφερα το steam folder στον καινούργιο σκληρό και δεν βρίσκει το systeminfo.

+1300 μνήμες +150 πυρήνας. Οι μνήμες έχουν περιθώριο, ο πυρήνας μέχρι +170 πάει από όσο θυμάμαι με το palit bios, άρα κάπου στα 22600, άντε 22650 το πολύ ταβάνιαζει. Παραπάνω μόνο με kingpin. Λογικα μπαίνω top10 με το kingpin, αλλά έχει κάτι τύπους στο top5 με 24k!! Άπιαστο σκορ, μόνο με νερό. 

Το βράδυ θα το βαλω να κατέβει, άμα έχω όρεξη θα περάσω και kingpin να σπάσουμε τα φράγματα 😋😂

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dem είπε

Ε ναι

αν τώρα έχει 50 - 55C με κλειστά τα fans με fan stop στους 55C με 25C περιβάλλον

το καλοκαίρι χωρίς AC θα δουλεύουν τα fans ασταμάτητα. 

ΒΤW τα 45αρια και 55αρια που λέτε  για την εποχή δεν είναι λίγο περίεργα?

Ναι όντως είναι αλλά και στο review του techpowerup της συγκεκριμένης υλοποίησης του συμφουρουμήτη, 55 βαθμούς σε idle έχει..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Herald είπε

Δύσκολο τώρα, θέλει ξαναεγκατασταση για valid. Μετέφερα το steam folder στον καινούργιο σκληρό και δεν βρίσκει το systeminfo.

+1300 μνήμες +150 πυρήνας. Οι μνήμες έχουν περιθώριο, ο πυρήνας μέχρι +170 πάει από όσο θυμάμαι με το palit bios, άρα κάπου στα 22600, άντε 22650 το πολύ ταβάνιαζει. Παραπάνω μόνο με kingpin. Λογικα μπαίνω top10 με το kingpin, αλλά έχει κάτι τύπους στο top5 με 24k!! Άπιαστο σκορ, μόνο με νερό. 

Το βράδυ θα το βαλω να κατέβει, άμα έχω όρεξη θα περάσω και kingpin να σπάσουμε τα φράγματα 😋😂

Για βάλε να δούμε temps

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Για βάλε να δούμε temps

Με το kingpin εννοείς? Με palit κάπου 56 ήταν. Καλά και με kingpin φαντάζομαι 60 και κάτω θα έχει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 λεπτά πριν, Herald είπε

Με το kingpin εννοείς? Με palit κάπου 56 ήταν. Καλά και με kingpin φαντάζομαι 60 και κάτω θα έχει. 

εγκατέστησε το κανονικά και τρέξε με όποιο bios νομίζεις timespy.....απλά να δούμε stats....στο indigo είχα 2280mhz και min 2250mhz και +1400 και με πέρασες άνετα.........στις vram παίρνεις αρκετά στα +1700............εμένα δεν πάνε τόσο ..........

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.

Εχω την 3070 1965@925mv. Μετα απο ενα σχολιο στο reddit, που μου ανεφεραν οτι το clock ισως να ειναι λιγο χαμηλο, το ξανα εψαξα με στοκ ρυθμισεις, και αφου φτασει τους 70+ βαθμους, πεφτει στα 1820+-. Στο site της Gainward, δινω boost 1725. Φανταζομαι οτι ειμαι οκ (ανεβασα και τα σκορ ετσι και αλλιως σε superposition και time spy).

Anyway, την μνημη την εχω +1000. Γενικα τι θα κερδισω αν την βαλω 1400? Γενικα, τι δινει η μνημη στο performance της καρτας?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εχω την 3070 1965@925mv. Μετα απο ενα σχολιο στο reddit, που μου ανεφεραν οτι το clock ισως να ειναι λιγο χαμηλο, το ξανα εψαξα με στοκ ρυθμισεις, και αφου φτασει τους 70+ βαθμους, πεφτει στα 1820+-. Στο site της Gainward, δινω boost 1725. Φανταζομαι οτι ειμαι οκ (ανεβασα και τα σκορ ετσι και αλλιως σε superposition και time spy).

Anyway, την μνημη την εχω +1000. Γενικα τι θα κερδισω αν την βαλω 1400? Γενικα, τι δινει η μνημη στο performance της καρτας?

ειδικα στις rtx δινει ενα κουραμπιε δωρο 😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...