LIGHT1NG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, icenex είπε Εγω επειδη ειχα κακη εμπειρια απο palit και μαλιστα μου εσκασαν πυκνωτες και μαλιστα σε 2 καρτες ειχα 2 σε sli μου χαλασε η μια σε ενα χρονο μου την αλλαξαν και μετα μου ξαναεσκασε η καινουργια που δεν ειχε κλεισει ουτε μισο χρονο δηλαδη μεσα σε 1.5 χρονο μου καηκαν 2 καρτες.Απο τοτε δεν τις ξαναγγιξα βεβαια πανε χρονια απο τοτε γιατι μιλαω για 2 gts 450 αν θυμαμαι καλα.Απο τοτε τις αποφευγω μετα απο εκει πηγαινα σε υλοποιησεις gigabyte ειτε amd ειτε nvidia και ολες οι καρτες μου βγηκαν σκυλια του πολεμου ποτε δεν ειχα το παραμικρο.Η Msi που εχω τωρα ειναι η πρωτη εμπειρια απο αυτην την εταιρεια. εμένα πάντως ο μεγάλος μου αδερφός έχει μια palit gtx 750ti σχεδόν 10 χρόνια 😂
icenex Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε εμένα πάντως ο μεγάλος μου αδερφός έχει μια palit gtx 750ti σχεδόν 10 χρόνια 😂 Καλα δεν λεω οτι ειναι χαλια οι καρτες της απλα εμενα μετα απο αυτην την εμπειρια με εκανε να μην την ξαναπροτιμησω.Πες το κακη συγκυρια.
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, DionGR είπε Υπαρχει BIOS για την Gigabyte Gaming OC? https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=&manufacturer=&model=RTX+3070&version=&interface=&memType=&memSize=&since= όλα τα bios για 3070. 1
Sakiz105 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, x_revenge είπε Καποιος που παρακολουθει τιμες ξερει αν εγινε/θα γινει αυξηση τιμων στην Ευρωπη με τους αμερικανικους δασμους που μπηκαν απο το νεο ετος; έγινε ήδη, το έγραψα προχθές. από 50 ευρώ τα φθηνότερα μοντέλα εώς 200 ευρώ 1
vins Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=&manufacturer=&model=RTX+3070&version=&interface=&memType=&memSize=&since= όλα τα bios για 3070. Σε boost μόνο τη strix βλεπω πιο πάνω απο την gamerock oc που περιμένω. Αρα δεν ξερω αν αξίζει φλασαρισμα, θα δείξει, κάτσε με το καλό να έρθει πρώτα και βλεπουμε
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, vins είπε Σε boost μόνο τη strix βλεπω πιο πάνω απο την gamerock oc που περιμένω. Αρα δεν ξερω αν αξίζει φλασαρισμα, θα δείξει, κάτσε με το καλό να έρθει πρώτα και βλεπουμε δεν αξίζει φίλε.. δοκίμασα εγώ στην eagle από την tuf μόνο παραπάνω ρεύμα /θερμοκρασία είδα τίποτα άλλο.. σκέψου η κάρτα μου παίζει core 2025/2050 mhz και έχω δώσει και +500 mhz σε memory 1
Herald Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, BabisTs είπε Ε αυτό είπα ......δώσε ένα με μαμά για τα 22500 ...... Ένα πρόχειρο με +120 / +1200. Βγάζει και παραπάνω, απλά δεν έχω χρόνο για ψάξιμο τώρα. Σε καμιά ωρίτσα, παίζει να χτυπήσει και 22600 όπως το βλέπω.
x_revenge Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 46 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε έγινε ήδη, το έγραψα προχθές. από 50 ευρώ τα φθηνότερα μοντέλα εώς 200 ευρώ Ωραια, δε μας φτανουν covid/crypto/scalpers εχουμε και τις μ του Trump απο πανω. 😐 1
DionGR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=&manufacturer=&model=RTX+3070&version=&interface=&memType=&memSize=&since= όλα τα bios για 3070. 3080 εχω , alla ty vrhka sto site https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=&manufacturer=&model=RTX+3080&version=&interface=&memType=&memSize=&since= 😛 Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από DionGR
dem Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Αυτά που λέγατε στις προηγούμενες σελίδες για το ότι δεν παίζει ρόλο η θερμοκρασία περιβάλλοντος στην idle θερμοκρασία gpu ( ή συμπληρώνω για οποιαδήποτε θερμοκρασία εκτός) ή όταν η θερμοκρασία idle είναι πάνω από την θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν επηρεάζεται από την θερμοκρασιακή διαφορά περιβάλλοντος είναι παντελώς λάθος φυσικά και καταργούν νόμους joule και Newton πάνω στους οποίους, μεταξύ άλλων στηρίζονται όλες οι εταιρίες κατασκευής heatsink και ψυγείων εδώ και παρά πολλά χρόνια με μέσο ψύξης την φυσική ροή αέρα την εξαναγκασμενη το νέρο το λάδι κτλ. O ρύθμος μεταφοράς ενέργειας από την gpu στο cooler είναι ανάλογος με την διαφορά θερμοκρασίας από το plate στο heatsink και ο ρυθμός μεταφοράς ενέργειας από το cooler στο περιβάλλον είναι ανάλογος νε την διαφορά θερμοκρασίας αέρα περιβάλοντος και θερμοκρασία heatsink. Αν έχετε την ίδια θερμοκρασία idle καλοκαίρι - χειμώνα είτε έχετε την ίδια θερμοκρασία μέσα στο κουτί χειμώνα καλοκαιρι ή ανύπαρκτη ροή άερα. είτε έχετε, θα χρησιμοποιήσω την αγαπημένη σας λέξη, " ΜΠΟΥΚΑΛΑ " στο κύκλωμα ψύξης σας. π.χ. το heatsink έχει ξεπεράσει κατά πολύ την ικανότητα του να αποβάλει θερμότητα στο περιβάλλον λόγο εξάντλησης θερμοχωρητικότητας ή κακής θερμικής αντίστασης.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Αν όλα τα fans της κάρτας και του κουτιού είναι στα ίδια rpm Χειμώνα καλοκαίρι τότε η διαφορά σε idle ή και σε load, δεν έχει σημασία, είναι η διαφορά της ambient, προφανώς. Προηγουμένως αναφέρθηκε ότι έχεις την ίδια idle Χειμώνα-καλοκαίρι επειδή το καλοκαίρι ανάβουν τα fans και διατηρούν την ίδια Τ. E όμως δεν είναι σωστή σύγκριση αφού αλλάζεις δύο μεταβλητές ταυτόχρονα, ambient και fan rpm..
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) H palit gamerock εχει μεγαλυτερο watt limit απο τις υπολοιπες 3070? Βλεπω στο bios info για 270/330 αντι για το συνηθες 240/270, πχ tuf oc Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από SabotazNic
Herald Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, dem είπε Αυτά που λέγατε στις προηγούμενες σελίδες για το ότι δεν παίζει ρόλο η θερμοκρασία περιβάλλοντος στην idle θερμοκρασία gpu ( ή συμπληρώνω για οποιαδήποτε θερμοκρασία εκτός) ή όταν η θερμοκρασία idle είναι πάνω από την θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν επηρεάζεται από την θερμοκρασιακή διαφορά περιβάλλοντος είναι παντελώς λάθος φυσικά και καταργούν νόμους joule και Newton πάνω στους οποίους, μεταξύ άλλων στηρίζονται όλες οι εταιρίες κατασκευής heatsink και ψυγείων εδώ και παρά πολλά χρόνια με μέσο ψύξης την φυσική ροή αέρα την εξαναγκασμενη το νέρο το λάδι κτλ. O ρύθμος μεταφοράς ενέργειας από την gpu στο cooler είναι ανάλογος με την διαφορά θερμοκρασίας από το plate στο heatsink και ο ρυθμός μεταφοράς ενέργειας από το cooler στο περιβάλλον είναι ανάλογος νε την διαφορά θερμοκρασίας αέρα περιβάλοντος και θερμοκρασία heatsink. Αν έχετε την ίδια θερμοκρασία idle καλοκαίρι - χειμώνα είτε έχετε την ίδια θερμοκρασία μέσα στο κουτί χειμώνα καλοκαιρι ή ανύπαρκτη ροή άερα. είτε έχετε, θα χρησιμοποιήσω την αγαπημένη σας λέξη, " ΜΠΟΥΚΑΛΑ " στο κύκλωμα ψύξης σας Είτε κάνεις λάθος
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Herald είπε Είτε κάνεις λάθος Μα άμα αλλάζεις πάνω από μία μεταβλητή του συστήματος δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Από τι στιγμή που αλλάζουν τα rpm δεν είναι το ίδιο σύστημα πλέον για συγκρίνεις τη συμπεριφορά του το Χειμώνα και το καλοκαίρι αντίστοιχα. Αν τα fans λειτουργούν περισσότερο το καλοκαίρι ε τότε προφανώς έχεις την ίδια idle Χειμώνα - καλοκαίρι, αλλά δεν είναι το ίδιο σύστημα. Αντίστοιχα και σε gaming load μπορείς να έχεις ίδια Τ αν βάλεις τα fans στο 80%, για παράδειγμα, το καλοκαίρι. Δεν είναι συγκρίσιμα όμως.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις