vins Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Herald είπε Έχω ακουστικά in ear που καλύπτουν τους εξωτερικούς θορύβους, αλλα το γραφείο ρε φίλε δονάει συνεχώς. Είχα πολλά χρόνια να χρησιμοποιησώ σκληρό και τώρα μου ξυνίζει λίγο 😛 Χρυσοί οι SSD αλλά 900€ για 8 tb.... Spoiler Ή κάνεις diy όπως της φωτογραφίας, ή πας σε κάτι έτοιμο, ψάξε noice magic στο ebay. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από vins 1
HALF EVIL Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 47 λεπτά πριν, Herald είπε Καλώς όρισες στον κόσμο της Φάνης Πάλιτ. Εγώ πρώτη φορά αγοράζω palit, είχα κάτι δισταγμούς, αλλά πλέον μόνο Palit από δώ και πέρα. Η gamerock 3090 είναι τούμπανο, ειδικά από θερμοκρασίες, ανεβάζω benches και νομίζουν οτι hackaro, τόσο χαμηλές είναι Από bench μόνο supo εχεις ανεβάσει.
Herald Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε Από bench μόνο supo εχεις ανεβάσει. Kαι indigo και 3d mark. Τι άλλο θες να ανεβάσω; Games αν δεν κάνουν support 4k δύσκολο, γιατί έχω SUW monitor και κάποια παιχνίδια (πχ. SOTR) δεν με αφήνουν να τρέξω σε 4k ούτε καν με DSR.
HALF EVIL Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Herald είπε Kαι indigo και 3d mark. Τι άλλο θες να ανεβάσω; Games αν δεν κάνουν support 4k δύσκολο, γιατί έχω SUW monitor και κάποια παιχνίδια (πχ. SOTR) δεν με αφήνουν να τρέξω σε 4k ούτε καν με DSR. 3D δικά σου δεν εχω δει. Μόλις τώρα, HALF EVIL είπε 3D δικά σου δεν εχω δει. Valid ε .
Herald Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, HALF EVIL είπε 3D δικά σου δεν εχω δει. Ούτε δικά σου έχω δεί αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι δεν ανέβασες 😛 ~22.500 graphics score με το bios της Φανής. Με kingpin δεν δοκίμασα, αλλά όλο και κάτι θα δίνει. Το παράτησα το benching, τώρα παίζω games αλλά αμα θες κάτι να ανεβάσω no problem.
BabisTs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 42 λεπτά πριν, Herald είπε 😛 ~22.500 graphics score με το bios της Φανής. Για ριχτο να το δούμε
Herald Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, BabisTs είπε Για ριχτο να το δούμε Θα σου τρέξω ένα το ΣΚ με όλα τα καλούδια, kingpin / thundermaster κλπα. Μόλις διαπίστωσα ότι οι μνήμες πάνε παραπάνω, +1700 στο Indigo. Ο πυρήνας ήταν στο +120, ενώ πάει +200, απλά δοκίμαζα ram stability. Έχει ακόμα αρκετό αέρα στο Indigo, αλλά βαριέμαι, θέλω να τελειώσω το RDR2
Sakiz105 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Herald είπε Θα σου τρέξω ένα το ΣΚ με όλα τα καλούδια, kingpin / thundermaster κλπα. Μόλις διαπίστωσα ότι οι μνήμες πάνε παραπάνω, +1700 στο Indigo. Ο πυρήνας ήταν στο +120, ενώ πάει +200, απλά δοκίμαζα ram stability. Έχει ακόμα αρκετό αέρα στο Indigo, αλλά βαριέμαι, θέλω να τελειώσω το RDR2 thundermaster εν το μεταξύ, το βάζεις κλειστό από το startup και αυτό ξεκινάει
Herald Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε thundermaster εν το μεταξύ, το βάζεις κλειστό από το startup και αυτό ξεκινάει Eμένα δεν ξεκινάει, το έχω κλείσει με ccleaner.
Tambas91 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Herald είπε Καλώς όρισες στον κόσμο της Φάνης Πάλιτ. Εγώ πρώτη φορά αγοράζω palit, είχα κάτι δισταγμούς, αλλά πλέον μόνο Palit από δώ και πέρα. Η gamerock 3090 είναι τούμπανο, ειδικά από θερμοκρασίες, ανεβάζω benches και νομίζουν οτι hackaro, τόσο χαμηλές είναι και εγώ πάντως που έχω palit (αν και 980) τόσα χρονια είμαι πολύ ευχαριστημένος 35c idle βεβαια φαντάζομαι ότι οι strix θα είναι πιο τουμπανες αλλά πάντα πολύ ακριβότερες....
BabisTs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 39 λεπτά πριν, Herald είπε Θα σου τρέξω ένα το ΣΚ με όλα τα καλούδια, kingpin / thundermaster κλπα. Μόλις διαπίστωσα ότι οι μνήμες πάνε παραπάνω, +1700 στο Indigo. Ο πυρήνας ήταν στο +120, ενώ πάει +200, απλά δοκίμαζα ram stability. Έχει ακόμα αρκετό αέρα στο Indigo, αλλά βαριέμαι, θέλω να τελειώσω το RDR2 Βασικά μίλησες για μαμά και 22500 ....τώρα αν θες να τρέξεις με όλα τα καλούδια τρέξε ...δεν έχω θέμα ......
Herald Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, BabisTs είπε Βασικά μίλησες για μαμά και 22500 ....τώρα αν θες να τρέξεις με όλα τα καλούδια τρέξε ...δεν έχω θέμα ...... Ναι τόσο βγάζει. Με kingpin θα βγάλει παραπάνω.
BabisTs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Ε αυτό είπα ......δώσε ένα με μαμά για τα 22500 ......
icenex Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω επειδη ειχα κακη εμπειρια απο palit και μαλιστα μου εσκασαν πυκνωτες και μαλιστα σε 2 καρτες ειχα 2 σε sli μου χαλασε η μια σε ενα χρονο μου την αλλαξαν και μετα μου ξαναεσκασε η καινουργια που δεν ειχε κλεισει ουτε μισο χρονο δηλαδη μεσα σε 1.5 χρονο μου καηκαν 2 καρτες.Απο τοτε δεν τις ξαναγγιξα βεβαια πανε χρονια απο τοτε γιατι μιλαω για 2 gts 450 αν θυμαμαι καλα.Απο τοτε τις αποφευγω μετα απο εκει πηγαινα σε υλοποιησεις gigabyte ειτε amd ειτε nvidia και ολες οι καρτες μου βγηκαν σκυλια του πολεμου ποτε δεν ειχα το παραμικρο.Η Msi που εχω τωρα ειναι η πρωτη εμπειρια απο αυτην την εταιρεια. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από icenex
x_revenge Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Καποιος που παρακολουθει τιμες ξερει αν εγινε/θα γινει αυξηση τιμων στην Ευρωπη με τους αμερικανικους δασμους που μπηκαν απο το νεο ετος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις