vins Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Σακηηηηηηη, πηρα την Palit Gamerock OC 3070 στα 617€ τελικη Και φορεσα (και εφαγα) και σκορδα για το μάτι 😂😂😂😂 @Sakiz105
Sakiz105 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, vins είπε Σακηηηηηηη, πηρα την Palit Gamerock OC 3070 στα 617€ τελικη Και φορεσα (και εφαγα) και σκορδα για το μάτι 😂😂😂😂 @Sakiz105 πολύ καλή τιμή! μονο μην φας φολα λογο αγγλιας
vins Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε πολύ καλή τιμή! μονο μην φας φολα λογο αγγλιας Είχε import deposit fees στην τιμή. Παίζει τπτ άλλο?
Sakiz105 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, vins είπε Είχε import deposit fees στην τιμή. Παίζει τπτ άλλο? με εγγυηση πιο πολύ ειδες πάντως οταν σου ελέγα 8-10 το πρωι πάντα προλαβαίνεις?
vins Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε με εγγυηση πιο πολύ ειδες πάντως οταν σου ελέγα 8-10 το πρωι πάντα προλαβαίνεις? Το ρώτησα και συγκεκριμένα τους ειπα: Σε περίπτωση που χρειαστώ κάτι με την εγγύηση, θα πρέπει να το στείλω amazon uk με τελωνεία κλπ? Και η απάντησή τους ήταν η εξής: Ευχόμαστε να μη χρειαστεί, αλλά αν συμβεί, θα μας στείλετε και θα σας ενημερώσουμε για τις εναλλακτικές Καλά με εμένα το θέμα δεν ήταν ότι δεν προλάβαινα, ότι δε μου τις στέλνουν είναι Παρεμπιπτόντως από ότι είδα αφενός είναι γομάρι η κάρτα και αφετέρου disco disco partizani
Sakiz105 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, vins είπε Το ρώτησα και συγκεκριμένα τους ειπα: Σε περίπτωση που χρειαστώ κάτι με την εγγύηση, θα πρέπει να το στείλω amazon uk με τελωνεία κλπ? Και η απάντησή τους ήταν η εξής: Ευχόμαστε να μη χρειαστεί, αλλά αν συμβεί, θα μας στείλετε και θα σας ενημερώσουμε για τις εναλλακτικές Καλά με εμένα το θέμα δεν ήταν ότι δεν προλάβαινα, ότι δε μου τις στέλνουν είναι Παρεμπιπτόντως από ότι είδα αφενός είναι γομάρι η κάρτα και αφετέρου disco disco partizani μια χαρά είναι. Να παιζεις θες οχι να την βλεπεις. Και μεγαλο boost clock βλέπω, plug and play ουτε καν να την πειράξεις θέλει
vins Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε μια χαρά είναι. Να παιζεις θες οχι να την βλεπεις. Και μεγαλο boost clock βλέπω, plug and play ουτε καν να την πειράξεις θέλει Καλά ναι, ευτυχώς τα μπλιμπλικια σβήνουν. Ετσι είδα στο review, και ο τύπος αυτο είπε έτοιμη έρχεται. Έβαλα καλού κακού τωρα expedited για να είναι και tracked γιατί 2/2 lost εχω αυτές τις 2 βδομάδες με απλό. Ας την παραλάβω αυτήν με το καλό και βλέπουμε. Την άλλη δεν την ακυρώνω ακόμα. Με τη γκίνια που με δέρνει αν δεν παρω καρτα στα χέρια μου δεν κάνω τπτ 😂
Herald Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, vins είπε Σακηηηηηηη, πηρα την Palit Gamerock OC 3070 στα 617€ τελικη Και φορεσα (και εφαγα) και σκορδα για το μάτι 😂😂😂😂 @Sakiz105 Καλώς όρισες στον κόσμο της Φάνης Πάλιτ. Εγώ πρώτη φορά αγοράζω palit, είχα κάτι δισταγμούς, αλλά πλέον μόνο Palit από δώ και πέρα. Η gamerock 3090 είναι τούμπανο, ειδικά από θερμοκρασίες, ανεβάζω benches και νομίζουν οτι hackaro, τόσο χαμηλές είναι
Sakiz105 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Herald είπε Καλώς όρισες στον κόσμο της Φάνης Πάλιτ. Εγώ πρώτη φορά αγοράζω palit, είχα κάτι δισταγμούς, αλλά πλέον μόνο Palit από δώ και πέρα. Η gamerock 3090 είναι τούμπανο, ειδικά από θερμοκρασίες, ανεβάζω benches και νομίζουν οτι hackaro, τόσο χαμηλές είναι palit 1060 6gb super jetstream πριν, κρατουσε μεγαλύτερα ρολόγια και από όλες τις 1060 6gb. Απλά έχουν 2 χρόνια εγγύηση οι άτιμες
vins Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Herald είπε Καλώς όρισες στον κόσμο της Φάνης Πάλιτ. Εγώ πρώτη φορά αγοράζω palit, είχα κάτι δισταγμούς, αλλά πλέον μόνο Palit από δώ και πέρα. Η gamerock 3090 είναι τούμπανο, ειδικά από θερμοκρασίες, ανεβάζω benches και νομίζουν οτι hackaro, τόσο χαμηλές είναι Χαχαχαχαχαχ! Καλά είδα review της 3080 σε HU που σπέρνει, οπότε φαντάζομαι το αντίστοιχο και καλύτερα σε 3090. Φαίνεται πολύ ποιοτική, ειδικά σε cooling solution και το χοντρό backplate (το οποίο όμως τώρα με φοβίζει γιατί θέλω να γυρίσω σε αεράκι και συγκεκριμένα στην nh d15, και δεν ξέρω αν έχω επαφές)
Herald Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε palit 1060 6gb super jetstream πριν, κρατουσε μεγαλύτερα ρολόγια και από όλες τις 1060 6gb. Απλά έχουν 2 χρόνια εγγύηση οι άτιμες 2 χρόνια μια χαρά είναι, θα έχει βγεί η 4090 να την αλλάξουμε 😛
vins Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε palit 1060 6gb super jetstream πριν, κρατουσε μεγαλύτερα ρολόγια και από όλες τις 1060 6gb. Απλά έχουν 2 χρόνια εγγύηση οι άτιμες Καλά εγώ προσωπικά πάνω από 1,5 χρόνο δεν κρατάω κάρτα, οπότε δε με πολυαπασχολεί
Herald Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, vins είπε Καλά εγώ προσωπικά πάνω από 1,5 χρόνο δεν κρατάω κάρτα, οπότε δε με πολυαπασχολεί Απλά να ξέρεις, το stock curve είναι αστείο στα fans. Ενδεικτικά όταν παίζω βλέπω 78αρια και τα fans στο 40%!! Τα έχω βάλει με custom curve μετά τους 50 και έως τους 70 στο 50% και μετά τους 70 στο 60% Έτσι η κάρτα είναι στους 72-74 βαθμούς. Βέβαια το 60% fan μπορεί να σε ενοχλεί, αλλά εγώ επειδή πρόσφατα αγόρασα έναν 16tb σκληρό, η δόνηση και ο θόρυβος που κάνει αυτός υπερκαλύπτει τα πάντα
vins Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Herald είπε Απλά να ξέρεις, το stock curve είναι αστείο στα fans. Ενδεικτικά όταν παίζω βλέπω 78αρια και τα fans στο 40%!! Τα έχω βάλει με custom curve μετά τους 50 και έως τους 70 στο 50% και μετά τους 70 στο 60% Έτσι η κάρτα είναι στους 72-74 βαθμούς. Βέβαια το 60% fan μπορεί να σε ενοχλεί, αλλά εγώ επειδή πρόσφατα αγόρασα έναν 16tb σκληρό, η δόνηση και ο θόρυβος που κάνει αυτός υπερκαλύπτει τα πάντα Καλά κι εγώ έχω έναν 6άρι και καταλαβαίνω τι εννοείς. Αν και μάλλον θα μπει σε NAS αυτός και η επόμενη αγορά θα είναι κανένας ssd 2tb για τα games ουσιαστικά, να είμαστε αθόρυβοι. Νομίζω αν παίζεις με ακουστικά όπως εγώ 9/10 φορές δεν έχεις ιδιαίτερο θέμα (εσύ, τώρα οι άλλοι ) Άντε να δούμε αν θα παραδώσει η άμαζον αυτή τη φορά, γιατί βαρέθηκα με την όλη ιστορία 😅
Herald Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, vins είπε Καλά κι εγώ έχω έναν 6άρι και καταλαβαίνω τι εννοείς. Αν και μάλλον θα μπει σε NAS αυτός και η επόμενη αγορά θα είναι κανένας ssd 2tb για τα games ουσιαστικά, να είμαστε αθόρυβοι. Νομίζω αν παίζεις με ακουστικά όπως εγώ 9/10 φορές δεν έχεις ιδιαίτερο θέμα (εσύ, τώρα οι άλλοι ) Άντε να δούμε αν θα παραδώσει η άμαζον αυτή τη φορά, γιατί βαρέθηκα με την όλη ιστορία 😅 Έχω ακουστικά in ear που καλύπτουν τους εξωτερικούς θορύβους, αλλα το γραφείο ρε φίλε δονάει συνεχώς. Είχα πολλά χρόνια να χρησιμοποιησώ σκληρό και τώρα μου ξυνίζει λίγο 😛 Χρυσοί οι SSD αλλά 900€ για 8 tb....
Προτεινόμενες αναρτήσεις