Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περισσότερο για τη μικρότερη κατανάλωση, που φέρνει μικρότερη θερμοκρασία κ σαν αποτέλεσμα πολύ πιο ήσυχα σε λειτουργία ανεμιστηρακια συμφέρει το UV. Ειδικότερα το τελευταίο ίσως είναι και αυτό που λαμβάνει κανείς τα περισσότερα οφέλη. Must για τις περισσότερες κάρτες κ εύκολη διαδικασία.

36 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Thanks για την συμβουλή θα το ειχα ήδη κάνει αλλά για την 2080Ti δεν δίνω δεκαρα τσακιστη αν ψοφήσει μέχρι την παραλαβη της 3080 υπάρχει και η εγγύηση 

• Thanks 1
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Πανωλεθρία στο Μιλάνο οι Ampere..Περιμένετε Ada Lovelace τώρα :P

Πιστευεις οτι οι  Ada Lovelace οτι θα κυκλοφορησουν  πιο  γρηγορα με βαση  ολο αυτο το χαος  που  γινεται αυτην την στιγμη>?> με τις  τωρινες  καρτες γραφικων?

Επεξ/σία από hellraiser2030
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, hellraiser2030 είπε

Πιστευεις οτι οι  Ada Lovelace οτι θα κυκλοφορησουν  πιο  γρηγορα με βαση  ολο αυτο το χαος  που  γινεται αυτην την στιγμη>?> με τις  τωρινες  καρτες γραφικων?

Γιατί αν κυκλοφορήσουν πιο γρήγορα τι διαφορά έχει; Θα παράγονται πιο γρήγορα εκείνες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, sharke είπε

sure

Btw η asus ανεβαζει ακομα και την entry DUAL-RTX3060TI-08G $  στα 499.99. Τωρα πως θα βγει η "ultra" στα 450, εσεις ξερετε

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sharke είπε

σύμφωνα με διαρροές πάντα 

https://screenrant.com/nvidia-geforce-rtx-3060-ultra-graphics-card-leak-image-report/

αλλά ποτέ δεν ξερειs   GeForce RTXΤο Game On έρχεται event την επόμενη εβδομάδα στις 12 Ιανουαρίου

Το να μου δειχνεις και αλλα sites, που εχουν την ιδια εικονα για πηγη (και το ιδιο site βασικα), δεν μου λεει κατι.

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το να μου δειχνεις και αλλα sites, που εχουν την ιδια εικονα για πηγη (και το ιδιο site βασικα), δεν μου λεει κατι.

σαν τι να σου πει δηλαδή? έγγραψα σύμφωνα με διαρροές από της παραπάνω σελίδες φημολογείται η ultra σειρά .

και δεν μιλάμε για διαρροές από καζανάκι

Επεξ/σία από sharke
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, sharke είπε

από της παραπάνω σελίδες

Προφανως συμφωνα με τις διαρροες απο τις παραπανω σελιδες ισχυει αυτο, γιατι εχουν ιδια πηγη. Δεν χρειαζεται να βαλεις μετα και 3ο λινκ

Τεσπα, θα δουμε μετα το event. Λογικα κατι θα ξερει η asus που ανεβασε τις τιμες ακομα και στις 3060τι για να βγαλει μια καλυτερη σε χαμηλοτερη τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sharke είπε

NVIDIA readies a new entry in the Ampere GPU lineup, GeForce RTX 3060 12 GB ULTRA variant, ASUS TUF OC picture

Κλάμα ..

Με το bitcoin στο θεό πείτε αντίο και σε αυτήν

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, sharke είπε

449 ίσως στο  america.. Εδώ είναι Ελλάδα απλες είμαστε κάτω απο 700 δεν .

Πουθενά δε θα κάνει 499..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν το μεταξύ δεν έχουν λογική.

Το sku δεν μπορεί να υποστηρίζει ξαφνικά παραπάνω μνήμη. Τι μπορούν να κάνουν? Να βάλουν 2gb chips αντί για 1gb

Άρα έχει 6x2 αντί για 8x1. Άρα δεν έχει 256bit μνήμη γιατί δεν βγαίνει το configuration οπότε λογικά έχει 192bit. 

336gb/s memory bandwidth σε κάρτα με επιδόσεις κοντά σε 2080ti/3070. Δεν σας φαίνεται περίεργο?

Δικιά μου πρόβλεψη, είτε η 3060 "ultra" είναι η 3060 12gb που βλέπαμε με τα 3800 cores και 192bit bus και τιμή στα 350-360

Είτε είναι  192bit gddr6x και θα έχει όντως 450 με ίδιο core count με την 3060ti . Που πρακτικά σημαίνει 3060ti με 12gb μνήμη.

Επεξ/σία από Sakiz105
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...