Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Εδώ το maxed που έχω δει σε κατανάλωση vram εννοείται όλα maxed

01.jpg

84c γράφει με γελούν τα μάτια μου? :P 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Βασικά αν συνεχίσει έτσι το πράγμα δεν αξίζει να ασχοληθείς με το ''latest and greatest'' για πολύ ακόμα.

Απλα πλεον το latest and greatest τα τελευταια χρονια ξεφυγε τρελα σε τιμη(2080ti/3090),αρα λογικο ειναι να ποναει περισσοτερο σε σχεση με παλιοτερα.

Ειναι οπως ξεφυγαν και οι τιμες στους επεξεργαστες(5950x),σε μητρικες(Godlike,Waterforce),ακριβες υδροψυξεις,monitor(PG27UQ)και παει λεγοντας.

Αρα ή προσαρμοζεται ο κοσμος στις νεες αλλαγες κοιταζοντας φθηνοτερες λυσεις προφανως ή καθεται και κλαιγεται στα forum ή τα παραταει και αγοραζει κονσολα και να αναλωνεται σε κοντρες 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

84c γράφει με γελούν τα μάτια μου? :P 

Mια χαρά βλέπουν τα μάτια σου γιατί ο μ@λ@κας ο ιδιοκτήτης της καθώς και συντάκτης του παρόντος μυνήματος φρόντισε προ τριμήνου να βγάλει το waterblock από την κάρτα γραφικών και να τοποθετήσει την εργοστασιακή (σεσουάρ) έτσι ώστε να είναι έτοιμο το rig για την 3080, προς το παρόν λόγω ήχου κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα από τους λοιπούς ενοίκους της οικίας του.....

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Mια χαρά βλέπουν τα μάτια σου γιατί ο μ@λ@κας ο ιδιοκτήτης της καθώς και συντάκτης του παρόντος μυνήματος φρόντισε προ τριμήνου να βγάλει το waterblock από την κάρτα γραφικών και να τοποθετήσει την εργοστασιακή (σεσουάρ) έτσι ώστε να είναι έτοιμο το rig για την 3080, προς το παρόν λόγω ήχου κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα από τους λοιπούς ενοίκους της οικίας του.....

ακόμα τον παίζουν? Εγώ έχω 45 ώρες στο cp με την 3060ti :P 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

ακόμα τον παίζουν? Εγώ έχω 45 ώρες στο cp με την 3060ti :P 

Υeap ακόμα περιμένω την νέα αποστολή.......%#$&)(#*)(@*% τέλος πάντων τώρα τον γάιδαρο τον φάγαμε οπότε...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Undervolt για την ψυχική υγεία και γαλήνη, με διατήρηση της stock συχνότητας φυσικά για να μην χάνεις επιδόσεις..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Κονσόλες FTW ή αν έχεις αξιοπρεπή κάρτα για το monitor σου την κρατάς μέχρι να λιώσει..

Οι κονσόλες ftw παίζουν στα ίδια επίπεδα με την 2060 που έχεις. Δεν βλέπω κάποιο win. 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Warlord1981 είπε

Διαβαζω γραφετε για memory bug σε dual screens με διαφορετικο rr. Εχω μια 27" 1440p 144Hz, μια 24" 1080p 60Hz και μια 5" 480p 60Hz (stats screen). Τα idle temps μου στην zotac 3090 με το pc κυριολεκτικα χωρις να κανει τιποτα ειναι 51-52C και καταναλωση 32W. Θερμοκρασια δωματιου 19-20C. Ειναι ανεβασμενα? (Τα ρολογια 210 core /405 memory)

Δοκιμασε αν θες να βαλεις τα fans στο 30% και να δεις μεχρι ποσο θα πεσει. Και εγω idle εχω 42+ αλλα με τα fans πεφτει 27-30 (αναλογα με την θερμοκρασια του σπιτιου). Αν δεν πεσει κατω απο 40, ισως υπαρχει θεμα

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...