Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως ultra και Ti δεν έχουν υπάρξει ποτέ ταυτόχρονα στην ίδια σειρά, η αλήθεια είναι οτι η κατάληξη ulta συνόδευε το top dog της κάθε σειράς όπως π.χ. η 6800 Ultra όπου υπήρχαν και κομμένες εκδόσεις του NV 40 όπως η GT και η απλή 6800....

Αλλά τώρα δεν έχει κάποια αξία να κάνει κανένας τον οποιοδήποτε παραλληλισμό με κάρτες που κυκλοφόρησαν 17 χρόνια πριν, τότε και ο FX της amd ήταν ο extreme edition αντίστοιχος της intel, έ όλοι ξέρουμε μετά τα μαγικά του τμήματος marketing της amd με τι ακριβώς είναι συνώνυμο το FX

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Ποτε θα έχουν σεβαστο απόθεμα / τιμές κοντά στο  MSRP για τις κάρτες που κυκλοφόρησαν Σεπτέμβρη / Οκτώβρη έχουν πει ή απλά μας δουλεύουν? 

Τραγικοι κ αυτοι κ η amd. Skip η γενιά όσους μας περνει κ τελείωσε το θέμα 

Καλοκαίρι θα έλεγα για σιγουριά. Αν δεν ξεμπερδέψουμε με τον covid δεν αλλάζει τίποτα..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, panoskatos είπε

Αφησε την μια οθόνη και τσέκαρε . 52c για idle είναι τραγική θερμοκρασία. Και η κατανάλωση ψιλά είναι και αυτη αλλά αν έχεις τέτοια θερμοκρασία σε idle το καλοκαίρι θα ψηνεις αυγά !

Κιομως βλεπω στο reddit της zotac κιαλλοι εχουν τετοιες idle temps και χειροτερα (55+) ειδικα αν αναλογιστεις και το μαπα airflow του case μου.

Τα φαν ξεκινανε στους 56-57C οποτε για τωρα εχω περιθωριο..Το καλοκαιρι ομως σωστα τα λες θα φτιαχνω καλες ομελετες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Warlord1981 είπε

Κιομως βλεπω στο reddit της zotac κιαλλοι εχουν τετοιες idle temps και χειροτερα (55+) ειδικα αν αναλογιστεις και το μαπα airflow του case μου.

Τα φαν ξεκινανε στους 56-57C οποτε για τωρα εχω περιθωριο..Το καλοκαιρι ομως σωστα τα λες θα φτιαχνω καλες ομελετες.

Μπορείς να βάλεις τα fans μόνιμα στο 30% μέχρι τους 55 για παράδειγμα και μετά να ανεβαίνουν. Στο 30% θα είναι αθόρυβα άλλωστε..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Μπορείς να βάλεις τα fans μόνιμα στο 30% μέχρι τους 55 για παράδειγμα και μετά να ανεβαίνουν. Στο 30% θα είναι αθόρυβα άλλωστε..

Τωρα δε με απασχολει αλλα για το καλοκαιρι σιγουρα κατι τετοιο θα κανω.

Τωρα ειδα κ το review του techpowerup στην zotac 3090, οποτε φαινεται ειμαι οκ.

Capture.PNG

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Launch προιόντων με ανύπαρκτο απόθεμα, σαλαμοποίηση επιδόσεων όπου σε ένα 10% δηλαδή 3-5 fps  διαφορά σε απόδοση βγάζει 3 με 4 διαφορετικά μοντέλα Τi, super, unleaded, ultra το ***** της****......

Πραγματικά αν δεν είχα ήδη αγοράσει την 3080 θα την κρατούσα την 2080Τi.....όχι για να τους κάνω τα μούτρα κρέας και ούτε για να κλαψουρίζω στα φόρα πόσο κακή ή όχι είναι η τάδε εταιρία σα παιδάκι όπως κάνουν πολλοί απλά μετά από τόσα χρόνια με αναβαθμίσεις για τις αναβαθμίσεις και το latest and greatest όλη αυτή η φάση πλέον με αηδιάζει περισσότερο παρά να μου προσφέρει την χαρά του χόμπι, ή αλλιώς και η μαλακία έχει ένα όριο 

Υ.Γ. Απλά προσωπική οπτική τίποτε άλλο

Βασικά αν συνεχίσει έτσι το πράγμα δεν αξίζει να ασχοληθείς με το ''latest and greatest'' για πολύ ακόμα. Αν κάθε δύο χρόνια που θα έρχεται νέα γενιά θα έχουμε χάλια με διαθεσιμότητα, τιμές, mining κλπ δεν..Κρατάς μια GPU 3-4 χρονάκια χωρίς να αγχώνεσαι αν θα βρεις κάρτα κάθε φορά και αλλάζεις ανά δύο γενιές.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Βασικά αν συνεχίσει έτσι το πράγμα δεν αξίζει να ασχοληθείς με το ''latest and greatest'' για πολύ ακόμα. Αν κάθε δύο χρόνια που θα έρχεται νέα γενιά θα έχουμε χάλια με διαθεσιμότητα, τιμές, mining κλπ δεν..Κρατάς μια GPU 3-4 χρονάκια χωρίς να αγχώνεσαι αν θα βρεις κάρτα κάθε φορά και αλλάζεις ανά δύο γενιές.

Εγώ πιστεύω θα σπονσοράρουν κανά 2 ΑΑΑ παιχνίδια που θα θέλουν 10gb+ vram, οπότε θα γίνουν "obsolete" οι "παλιότερες" κάρτες και θα σπρώξουν τον κόσμο να πάρει σε εδραιωμένες πλέον υψηλότερες τιμές

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vins είπε

Εγώ πιστεύω θα σπονσοράρουν κανά 2 ΑΑΑ παιχνίδια που θα θέλουν 10gb+ vram

CP 2077 4k maxed 8700mb ομοίως RDR 2 τώρα οτιδήποτε άλλο απλά θα είναι για γέλια οι προγραμματιστές οπότε ντόρο δεν πρόκειται να κάνουν απλά...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vins είπε

Εγώ πιστεύω θα σπονσοράρουν κανά 2 ΑΑΑ παιχνίδια που θα θέλουν 10gb+ vram, οπότε θα γίνουν "obsolete" οι "παλιότερες" κάρτες και θα σπρώξουν τον κόσμο να πάρει σε εδραιωμένες πλέον υψηλότερες τιμές

Δυσκολο γιατί κανένας publisher δε θα δεχθει να βάλει τρικλοποδιά στο παιχνιδι του κ να μη τρέχει καλά στο 95% των gpu που είναι ήδη στα  PC. Ασε που για να γίνει αυτό πρεπει να μιλάμε για 4K το οποίο επίσης δεν ενδιαφέρει τον περισσοτερο κόσμο (λόγω κόστους) 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Συμφωνώ με ότι γράφεις απλά όλη η καύλα είναι το latest and gratest για εμένα, και αφού αυτό πάει περίπατο δε ξέρω...θα δείξει....επίσης ακόμη λογικότερη είναι και η κονσόλα και εγώ με κονσόλα δεν.... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Coppermine είπε

CP 2077 4k maxed 8700mb ομοίως RDR 2 τώρα οτιδήποτε άλλο απλά θα είναι για γέλια οι προγραμματιστές οπότε ντόρο δεν πρόκειται να κάνουν απλά...

Σε 1440p μετά rt ultra έχω δει μέχρι 7200. Αλλά να ξέρεις, έχει ένα memory leak για αυτό σε μερικούς βλέπει παραπάνω.

Στο άλλο θέμα έχω βάλει αυτά 

https://www.facebook.com/groups/ASUSPCDIY/permalink/3678489305567463/

https://www.federalregister.gov/documents/2019/09/20/2019-20442/notice-of-product-exclusions-amendment-to-the-exclusion-process-and-technical-amendments-chinas-acts

Ηδη έχουν ανέβει όλες οι τιμές σε όλα τα μοντέλα πέρα της evga (η οποία είναι τα ζα μ αργά)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Δυσκολο γιατί κανένας publisher δε θα δεχθει να βάλει τρικλοποδιά στο παιχνιδι του κ να μη τρέχει καλά στο 95% των gpu που είναι ήδη στα  PC. Ασε που για να γίνει αυτό πρεπει να μιλάμε για 4K το οποίο επίσης δεν ενδιαφέρει τον περισσοτερο κόσμο (λόγω κόστους) 

Consoles entered the chat :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Previous - cross gen είναι αυτά ( ή μάλλον θεωρούνται - ταιριάζει καλύτερα ).Όταν βγει παιχνίδι, για παράδειγμα με την Unreal Engine 5 κ.α.  νέες μηχανές γραφικών από τις κονσόλες που καλώς κακώς θεωρητικά ή πρακτικά αυτές ορίζουν το παιχνίδι πάνω από το τραπέζι, τότε ναι, θα μιλάμε για παιχνίδια νέας γενιάς. Ότι βγει προς τέλη του 21 δειλά δειλά ( ΕΑΝ δεν υπάρξουν καθυστερήσεις )

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Previous - cross gen είναι αυτά. Όταν βγει παιχνίδι, για παράδειγμα με την Unreal Engine 5 κλπ νέες μηχανές γραφικών από τις κονσόλες που καλώς κακώς θεωρητικά ή πρακτικά αυτές ορίζουν το παιχνίδι πάνω από το τραπέζι τότε θα μιλάμε για παιχνίδια νέας γενιάς. Ότι βγει από τέλη του 21 δειλά δειλά 

Καλό 2023. Τέλος του 2021 θα κυκλοφορήσει η final έκδοση της UE 5.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...