Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

3060 με περισσοτερη μνημη απο την 3080?

Τιμιοι...

Οπότε θα παίζει καλύτερα εε??

Που ΠΟΥΛΑΩ..???🤣

3060-3060 Ti- 3060 Super...Με αυτές θα γίνεται η σύγκριση..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο το νόημα των 12GB σε 106 πυρήνα; Για 4Κ medium settings με ultra τα textures ξέρω 'γω; :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Κονσόλες FTW ή αν έχεις αξιοπρεπή κάρτα για το monitor σου την κρατάς μέχρι να λιώσει..

Δημοσ.
Στις 30/12/2020 στις 3:01 ΜΜ, vins είπε

Λετε να βγει και καμια 3070 super με 12gb vram? 

Στο όνομα επεσα έξω 😛

Στις 30/12/2020 στις 3:11 ΜΜ, vins είπε

Λόγω ga ε; 

Το ειπα λόγω ενθουσιασμού που διάβαζα για 6700xt με 12gb 😄😄😄

Και αυτός είναι νομίζω κυρίως ο λόγος για τα 12gb στην 3060 ultra

Δημοσ.

Launch προιόντων με ανύπαρκτο απόθεμα, σαλαμοποίηση επιδόσεων όπου σε ένα 10% δηλαδή 3-5 fps  διαφορά σε απόδοση βγάζει 3 με 4 διαφορετικά μοντέλα Τi, super, unleaded, ultra το ***** της****......

Πραγματικά αν δεν είχα ήδη αγοράσει την 3080 θα την κρατούσα την 2080Τi.....όχι για να τους κάνω τα μούτρα κρέας και ούτε για να κλαψουρίζω στα φόρα πόσο κακή ή όχι είναι η τάδε εταιρία σα παιδάκι όπως κάνουν πολλοί απλά μετά από τόσα χρόνια με αναβαθμίσεις για τις αναβαθμίσεις και το latest and greatest όλη αυτή η φάση πλέον με αηδιάζει περισσότερο παρά να μου προσφέρει την χαρά του χόμπι, ή αλλιώς και η μαλακία έχει ένα όριο 

Υ.Γ. Απλά προσωπική οπτική τίποτε άλλο

• Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Launch προιόντων με ανύπαρκτο απόθεμα, σαλαμοποίηση επιδόσεων όπου σε ένα 10% δηλαδή 3-5 fps  διαφορά σε απόδοση βγάζει 3 με 4 διαφορετικά μοντέλα Τi, super, unleaded, ultra το ***** της****......

Πραγματικά αν δεν είχα ήδη αγοράσει την 3080 θα την κρατούσα την 2080Τi.....όχι για να τους κάνω τα μούτρα κρέας και ούτε για να κλαψουρίζω στα φόρα πόσο κακή ή όχι είναι η τάδε εταιρία σα παιδάκι όπως κάνουν πολλοί απλά μετά από τόσα χρόνια με αναβαθμίσεις για τις αναβαθμίσεις και το latest and greatest όλη αυτή η φάση πλέον με αηδιάζει περισσότερο παρά να μου προσφέρει την χαρά του χόμπι, ή αλλιώς και η μαλακία έχει ένα όριο 

Νομίζω διάβαζα σε άρθρο ότι μάλλον δε θα υπάρξει super, η ultra θα είναι.

Δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες. Ωστοσο μας επηρεάζουν όσο τα αφηνουμε να μας επηρεάζουν. Νομιζω οτι ολα τα "χόμπι" λόγω covid έχουν επηρεαστεί, όπως κι εμείς και οι τσέπες μας.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Μεγάλη αλήθεια αλλά...φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Αυτοί που τα έχουν θα τα σκάσουν και απλά δεν τους νοιάζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ultra /Ti "Refresh" ή uplift θα γίνει σταδιακά όλη η σειρά.

3060 Ultra (12GB)

3080Ti 20GB

3070 Ultra (16;gb)

θα είναι οι επόμενες κυκλοφορίες, Κίντερ Έκπληξη βέβαια, καθώς δε πρόκειται να μπορέσει να αγοράσει το μεγαλύτερο ποσοστό λόγω της όλης κατάστασης με το όποιο "άφαντο" στοκ, μέχρι να βγουν οι 4000 μέσα στο 2022 - κάρτα με το κιάλι θα βλέπουμε φαίνεται. 🥁

Πλημμύρα με κάρτες στα χαρτιά μεν κι απλωμένες στα τραπέζια των σκαφτιαδων δε.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Μεγάλη αλήθεια αλλά...φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Αυτοί που τα έχουν θα τα σκάσουν και απλά δεν τους νοιάζει.

Μα και εγώ τα σκάω δεν κρίνω κανένα, η κλάψα που βγάζουν κατά καιρούς πολλοί για τις τιμές την έχω κατακρίνει πολλάκις γιατι απλά δεν γίνεται σε καπιταλιστικό οικονομικό σύστημα να ποινικοποιείται η κατανάλωση είναι τολάχιστον αστείο και φυσικά και τα χόμπι κοστίζουν και καλώς κάνουν....

Απλά όταν φτάνει η αγορά σε σημείο να μην προλαβαίνει η τεχνολογία τα προιόντα που αποφασίζει το τμήμα μάρκετινγκ μιας εταιρείας γίνεται γελοίο, αυτό δεν είναι τεχνολογική εξέλιξη αλλά "σας τα παίρνω γιατί σας θεωρώ καθυστερημένους"

Απλούστερά το RTX DLSS είναι τεχνολογική εξέλιξη, με όλα του τα κουσούρια όποιος τα έχει το πληρώνει το prwmium, αλλά όταν έχεις 2 τσιπ aka GA 102, 104 με δεδομένες επιδόσεις και αποφασίζεις να βγάλεις 10 κάρτες με ultra super Ti etc με 2% η μία από την άλλη τότε απλά η μαλακία πάει σύννεφο....

Δημοσ.

Ποτε θα έχουν σεβαστο απόθεμα / τιμές κοντά στο  MSRP για τις κάρτες που κυκλοφόρησαν Σεπτέμβρη / Οκτώβρη έχουν πει ή απλά μας δουλεύουν? 

Τραγικοι κ αυτοι κ η amd. Skip η γενιά όσους μας περνει κ τελείωσε το θέμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[ ... ] There's also a chance that NVIDIA could feature three graphics cards within its GeForce RTX 3060 lineup, the Ti, the Ultra, and the standard variant. The Ultra variant is said to feature a pricing of $449 US and is expected to be announced on the 12th of January at NVIDIA's CES 2021 keynote

[ 3060 Ultra 12GB *449$ US ]

[ 3060 TI 8GB 399$ US ]

[ 3060 -απλή- με 6 ; ή 8 GB ??$ US ] 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...