Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Σκορ κλοκαρισμενης 2080ti θα έλεγα. 

Δεν έχει νόημα να τρέξεις σουπο  στοκ. Δώσε +250 πυρήνα,  +1000 vram να δεις. 

Λογικά με καλο κομμάτι πρέπει να είσαι γύρω στο 15500-16000

Εννοείται με vsynch-gsynch απενεργοποιημενα.  

Δηλαδή έχω κάποιο πρόβλημα στο σύστημα; Έχει κάποιο θέμα η κάρτα η κάποιο άλλο part;  

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Δηλαδή έχω κάποιο πρόβλημα στο σύστημα; Έχει κάποιο θέμα η κάρτα η κάποιο άλλο part;  

Οχι μια χαρά είσαι. Απλά τα νούμερα που βλέπεις εδώ είναι με O.C.

Δημοσ.

Εχω τρεξει 2 games warzone με ολα στοκ κ δεν κρασαρε καθολου ισως τελικα να ηταν αυτο το paging file. Τοχω system managed στον secondary ssd. To OS ειναι στον nvme. Αυτο που παρατηρησα τωρα ειναι πως μετα το login στα win (ειτε μετα απο boot ειτε μετα απο sign-out/sign-in) κανουν στιγμιαια μεσα σε ενα δευτερολεπτο κ οι 3 οθονες τετραπλη διακοπη σε μαυρο σα να αναβοσβηνουν κ μετα ολα καλα ουτε κιχ. δεν αλλαξα τπτ στους drivers. τα colors ειναι reference.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Εχω τρεξει 2 games warzone με ολα στοκ κ δεν κρασαρε καθολου ισως τελικα να ηταν αυτο το paging file. Τοχω system managed στον secondary ssd. To OS ειναι στον nvme. Αυτο που παρατηρησα τωρα ειναι πως μετα το login στα win (ειτε μετα απο boot ειτε μετα απο sign-out/sign-in) κανουν στιγμιαια μεσα σε ενα δευτερολεπτο κ οι 3 οθονες τετραπλη διακοπη σε μαυρο σα να αναβοσβηνουν κ μετα ολα καλα ουτε κιχ. δεν αλλαξα τπτ στους drivers. τα colors ειναι reference.

Είναι επειδή έχουν κάνει κάποια μαλακία με το gsync στους τελευταίους driver. Το έχω γράψει πιο πίσω

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Είναι επειδή έχουν κάνει κάποια μαλακία με το gsync στους τελευταίους driver. Το έχω γράψει πιο πίσω

Το περιεργο ειναι πως το ξεκινησε σημερα μετα την ρυθμιση του paging file. Ως τωρα μια βδομαδα δεν τοχε εμφανισει καθολου. Περιμενουμε νεους drivers λοιπον.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hellraiser2030 είπε

ερχονται   οι  RTX 3080 & 3070 SUPER 

Κανώ και εγώ πρόβλεψη, θα έρθουν και οι 4080 / 4080super / 4080ti / 4090 μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Κανώ και εγώ πρόβλεψη, θα έρθουν και οι 4080 / 4080super / 4080ti / 4090 μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.

δεν  το πιστευεις αυτο; οτι αυτον τον χρονο   θα  εχουμε    RTX 3080 & 3070 SUPER ;

Επεξ/σία από hellraiser2030
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hellraiser2030 είπε

δεν  το πιστευεις αυτο; οτι αυτον τον χρονο   θα  εχουμε    RTX 3080 & 3070 SUPER ;

Βεβαίως. Όπως και 4080 / 4080s / 4090 / 4080ti μέσα στα επόμενα 2 :P 

Δεν καταλαβαίνω το λόγο να πατάμε clickbait videos που σχολιαζούν τον σχολιασμό του σχολιασμού μιας πρόβλεψης που κάποιος πιθανόν να έβγαλε και απτο κεφάλι του.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Herald είπε

Βεβαίως. Όπως και 4080 / 4080s / 4090 / 4080ti μέσα στα επόμενα 2 :P 

Δεν καταλαβαίνω το λόγο να πατάμε clickbait videos που σχολιαζούν τον σχολιασμό του σχολιασμού μιας πρόβλεψης που κάποιος πιθανόν να έβγαλε και απτο κεφάλι του.

φαντασου ομως να  βγει αληθεια  για τις super. για αυτον τον χρονο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...