Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Warlord1981 είπε

κιομως παλι κρασαρε (στο μισαωρο αυττη τη φορα) το warzone με καρτα στοκ και φανς φιξ 70% με ενα dev error 2038 αν θυμαμαι καλα. θερμοκρασια οχι πανω απο 70C εκεινη την ωρα. δε κρασαρε ομως τους drivers ουτε φρεεζαρε το pc. απλα με πεταξε desktop. ισως ειναι broken το ιδιο το game τι να πω.

Δεν έχει crashes το Warzone, κάτι φταίει στο PC σου. Τρέξε DDU και ξαναπέρνα drivers.

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Warlord1981 είπε

κιομως παλι κρασαρε (στο μισαωρο αυττη τη φορα) το warzone με καρτα στοκ και φανς φιξ 70% με ενα dev error 2038 αν θυμαμαι καλα. θερμοκρασια οχι πανω απο 70C εκεινη την ωρα. δε κρασαρε ομως τους drivers ουτε φρεεζαρε το pc. απλα με πεταξε desktop. ισως ειναι broken το ιδιο το game τι να πω.

To warzone και γενικά το cod είναι πολύ ευαίσθητο σε ram / cpu stability. Αμά το CPU είναι στοκ τότε πιθανότατα να είναι οι μνήμες, βλέπω 4 στικάκια, πιθανόν να του κάτσανε βαριά του IMC. Έχεις δοκιμάστει memory stress και είναι κομπλέ?

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα παιχνιδι μπορει να κρασαρει για χιλιους αλλους 2 λογους περα απο αυτα που αναφερατε.Μπορει να υπαρχει ακομη και conflict σε drivers γενικοτερα η ακομη και σε drivers στα windows απο καποιο update...Μετα μπορει να υπαρχει και θεμα με το συνδυασμο hardware σε συναρτηση με το παιχνιδι.Η και κατι χαλασε μετα απο patch του παιχνιδιου και να επηρεαζει μονο συστηματα που εχουν το συνδυασμο hardware που εχει συγκεκριμενα ο warlord...Θελω να πω οτι δεν ειναι 2-3 πραγματακια οπως λετε.

Επισης κανε και verify τα files του παιχνιδιου καλου κακου.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

το prefer maximum δεν κάνει τίποτα. Τζάμπα ρεύμα καις σε chrome κτλ.

7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το prefer maximum performance χρειάζεται σε κάποια γκέιμς να το βάλεις αλλιώς πέφτουν τα ρολόγια και χάνεις επιδόσεις.

7 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Ακόμα και σε idle τραβάει 100+ watt , και για να επανέλθει θέλει restart και στην δική μου περίπτωση και άδειασμα του τροφοδοτικου από ρεύμα. Aν κάποιος έχει evga μπορεί να πατήσει στο x1 την επιλογή lock boost clocks ,νομίζω στην ουσία κάνει την ίδια δουλειά.

Ναι στο προφιλ των παιχνιδιων το βαζω. Αυτο το bug παιζει και αφου βγεις απο παιχνιδι? Δεν παρατηρησα watts, αλλα απο θερμοκρασιες επεσα ξανα στους 30 μετα απο καθε game.

Θα δω αργοτερα και το gpuz για watts. Btw μηπως φταιει το uv που εχω κανει? Ενα guide ελεγε να ανεβασω μετα ξανα τα 850mv. Βλεπω σε screenshot πιο πισω να εχουν ανεβασει τα 900 (Αυτο για το usage, αν και δεν νομιζω)

image.png.784bc03e45dde601f3347d537f7b94fd.png

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Herald είπε

To warzone και γενικά το cod είναι πολύ ευαίσθητο σε ram / cpu stability. Αμά το CPU είναι στοκ τότε πιθανότατα να είναι οι μνήμες, βλέπω 4 στικάκια, πιθανόν να του κάτσανε βαριά του IMC. Έχεις δοκιμάστει memory stress και είναι κομπλέ?

με ιδιο cpu και ram ετρεχα warzone για μηνες χωρις instabilities με την 2080ti

Ξεχασα να αναφερω οτι πλεον εδω και 1-2 μηνες κανω strip τους drivers πριν το install. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω μετά από αλλαγή από 2070 σε 3080 , κάνουμε φορμάτ η απλά κατέβασμα των νέων drivers αρκεί;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ababapanos είπε

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω μετά από αλλαγή από 2070 σε 3080 , κάνουμε φορμάτ η απλά κατέβασμα των νέων drivers αρκεί;

Αρχικά κάνουμε το σταυρό μας που βρήκαμε 3080 😂😂😂

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Δεν κάνουμε φορμάτ, superposition τρέχουμε και bench sottr

μετά κάνε ότι θες ,.   :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Warlord1981 είπε

οχι τπτ. φυσικα συγκεκριμενα warzone ειχα να παιξω κατι μηνες και εκανα update πριν καμια βδομαδα και τωρα που το σκεφτομαι μου κρασαρε desktop και με την 2080ti λιγο που δοκιμασα την νεα season και μουχε φανει κουφο .. ολα ταλλα games απολυτως stable μεχρι τοτε.

Αστάθεια σε κάποιο υποσύστημα σου. Το καλύτερο stress test είναι το σκασμενο το Warzone. Με αυτό σταθεροποίησα επεξεργαστή και κάρτα γραφικών στο τέλος.

Ήμουν 4.9 με 1.25 ενώ περνούσε occt κλπ μια μέρα δε το πέρασε, θυμήθηκα κ τα κρασαρισματα στο Wz to desktop τελικά ήθελε 4.8 με 1.24 (8700Κ)

Όπως και με την 5700ΧΤ αντίστοιχα.

Με το που βρήκα τις σωστές ρυθμίσεις + το 0.55 memory trick είχα σπάνια 6065 ερρορ. Σε ολόκληρο το καλοκαίρι μόλις 1 φορά ενώ πριν γινόταν της κ@ριολας. Ακόμα και ραμ στοκ να έχεις. Ρίξε μια ματιά. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, MTX είπε

να ήταν μονο το τροφοδοτικό που καλά βλέπεις αυτό είναι το NITROX SL750 , όλο το  υπόλοιπο pc κάνει το 1/3 τις κάρτας , πιο fail build ούτε από τα έτοιμα που πουλάνε τα πολυκαταστήματα , που σου διαφημίζουν ένα δυνατό κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα είναι μούφες , και λέει έχει 60c βαθμούς , λογικό μου ακούγεται , πιστεύω το σύστημα έχει bottleneck και η κάρτα δεν δουλεύει στο max για αυτό και η χαμηλές θερμοκρασίες

Παιδιά ένας - ένας. Μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα. Ήμουν για 2070, αλλά λόγω τιμής η 3070 ήταν τελικά πιο vfm και future proof. Τα 729 ευρώ από πλαίσιο μαζί με το Legions απέχει από το 800 + που ανέφερε κάποιος. Επίσης i5 10500 σε msi 460 mortar 16 gb ram coesair, 500 gb nvme και κουτί deepcool με 3 funs δεν νομίζω πως κοστίζει το 1/3 της κάρτας. Εάν το βρείτε θα αγοράσω ακόμη ένα. Η μνήμη εάν τοποθετηθεί στα slots 2 - 4 δεν μπουτάρει καν. Γι αυτό τα έβαλα στα 3 -4. Μπορεί να προσθέσω ακόμη 2 μνήμες - θα δω. Το τροφοδοτικό είναι όντως nilox 750 watt ( α ρε τσακάλια) και δε νομίζω να έχω θέμα αφού μπήκε και ένα γουρούνι 1.800 watt  ups που είχα στην αποθήκη. Απ΄ όσο γνωρίζω η πιστοποίηση 80 plus είναι κάτι για εξοικονόμηση ενέργειας που δεν ξέρω και πόσο ισχύει στην πραγματικότητα. Δεν νομίζω καμμιά εταιρία να κατασκευάζει πυκνωτές και αντιστάσεις που έχουν μέσα τα τροφοδοτικά. Έχει κανείς εμπειρία από τα τροφοδοτικά nilox ; (το τροφοδοτικό είναι made in p.r.c. και η 3070 made in china για κάποιον που μισεί τα κινέζικα προιόντα...) Τώρα για bootleneck στο coldware 2k ultra settings η 3070 δουλεύει κάπου 45 % και η cpu 80 %. Σε 4Κ η 3070 55 % και η cpu 65 % !!!! Σε άλλα παιχνίδια τύπου forza horizon η cpu πολύ παρακάτω - χαλαρά (4Κ όλα Ultra). Η Θερμοκρασία της cpu με αυτήν την (άσχημη) stock ψύκτρα στα παιχνίδια έχει κάπου 45 - 50 βαθμούς. Νομίζω καλά προς το παρόν. Έχω παραγγείλει και ένα ακόμη fun για να μπει από πάνω.

Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας για το πάθος και το χόμπυ που έχουμε, πάντα καλοπροαίρετα. Μέσα από αυτή την διαδικασία μόνο κερδισμένοι μπορεί να είμαστε χωρίς υπερβολές και ακρότητες!!

Καλή χρονιά να έχουμε!!!!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, konlift είπε

Παιδιά ένας - ένας. Μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα. Ήμουν για 2070, αλλά λόγω τιμής η 3070 ήταν τελικά πιο vfm και future proof. Τα 729 ευρώ από πλαίσιο μαζί με το Legions απέχει από το 800 + που ανέφερε κάποιος. Επίσης i5 10500 σε msi 460 mortar 16 gb ram coesair, 500 gb nvme και κουτί deepcool με 3 funs δεν νομίζω πως κοστίζει το 1/3 της κάρτας. Εάν το βρείτε θα αγοράσω ακόμη ένα. Η μνήμη εάν τοποθετηθεί στα slots 2 - 4 δεν μπουτάρει καν. Γι αυτό τα έβαλα στα 3 -4. Μπορεί να προσθέσω ακόμη 2 μνήμες - θα δω. Το τροφοδοτικό είναι όντως nilox 750 watt ( α ρε τσακάλια) και δε νομίζω να έχω θέμα αφού μπήκε και ένα γουρούνι 1.800 watt  ups που είχα στην αποθήκη. Απ΄ όσο γνωρίζω η πιστοποίηση 80 plus είναι κάτι για εξοικονόμηση ενέργειας που δεν ξέρω και πόσο ισχύει στην πραγματικότητα. Δεν νομίζω καμμιά εταιρία να κατασκευάζει πυκνωτές και αντιστάσεις που έχουν μέσα τα τροφοδοτικά. Έχει κανείς εμπειρία από τα τροφοδοτικά nilox ; (το τροφοδοτικό είναι made in p.r.c. και η 3070 made in china για κάποιον που μισεί τα κινέζικα προιόντα...) Τώρα για bootleneck στο coldware 2k ultra settings η 3070 δουλεύει κάπου 45 % και η cpu 80 %. Σε 4Κ η 3070 55 % και η cpu 65 % !!!! Σε άλλα παιχνίδια τύπου forza horizon η cpu πολύ παρακάτω - χαλαρά (4Κ όλα Ultra). Η Θερμοκρασία της cpu με αυτήν την (άσχημη) stock ψύκτρα στα παιχνίδια έχει κάπου 45 - 50 βαθμούς. Νομίζω καλά προς το παρόν. Έχω παραγγείλει και ένα ακόμη fun για να μπει από πάνω.

Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας για το πάθος και το χόμπυ που έχουμε, πάντα καλοπροαίρετα. Μέσα από αυτή την διαδικασία μόνο κερδισμένοι μπορεί να είμαστε χωρίς υπερβολές και ακρότητες!!

Αρχικά, μπες bios και βάλε τις μνήμες να παίζουν στα 2666 αφού πρώτα της βάλεις στα σλοτ 2/4

Μετά μπες skroutz-eshop-plaisio-amazon ότι σου κάνει κέφι και πάρε 1 ανεμηστήρι 12/14cm για exhaust top και 1 τροφοδοτικό, προτείνω το tx650m το έχω και εγώ. Αν δεν μπορείς τώρα οικονομικά, το συντομότερο δυνατό

Σε κόβει η ram να ξέρεις. Το τροφοδοτικό το αλλάζεις για την ησυχία σου κυρίως. Peace of mind.

Καλή σου χρονιά

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, konlift είπε

Σε 4Κ 55% η GPU; Κάτι πάει πολύ στραβά. Λογικά που έχεις single channel τις μνήμες..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dem είπε

Δεν κάνουμε φορμάτ, superposition τρέχουμε και bench sottr

μετά κάνε ότι θες ,.   :P

Ειχα αυτα τα αποτελεσματα. Ειναι οκ?

Superposition_Benchmark_v1.1_14543_1609430084.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...