Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Παιδια μιας και βλεπω κιαλλοι ρωτανε για το power management το nvidia inspector το ξερετε; Εχει ενα tool μεσα Multi Display Power Saver το οποιο ριχνει to power state της καρτας και τα ρολογια καρφωμενα στο απολυτο minimum και δε κουνιονται ρουπι και ολα παιζουν κομπλε σε 2D χωρις το παραμικρο στιγμιαιο boost την ωρα πχ που ανοιγεις τον browser κλπ. Το ειχα εδω και χρονια στην 2080Τi και 2080 run at system startup μαζι με prefer max perf στο nvidia cp και το απενεργοποιουσα οταν ανοιγα ενα game. Επομενως ειχα το minimum ρευμα σε 2D και το max perf σε 3D on demand χωρις αλλαγματα του power management και restarts. Μα δεν χρειάζεται αυτό. Απλά το αφήνεις στο optimal power στο NVIDIA Control Panel στο global και βάζεις κατά περίπτωση σε όποιο game θέλεις prefer maximum performance. Μόνο αν έχεις κάποιο frame cap και σε κάποιο ελαφρύ game που η κάρτα κάθεται ίσως να χρειάζεται, αλλά γενικά δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο..
DionGR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 56 λεπτά πριν, Ethelon είπε Παρηγγειλα 19/10 asus tuf απο Κωτσο, 2 μηνες μετα ουτε μια ενημερωση σχετικα με παραδοση ενω στο site ελεγε 7 εργασιμες οταν την παρηγγειλα. Ακυρωσα παραγγελια και βαση πολιτικης τους οι πιστωσεις γινονται ανα μηνα των δοσεων. Για 6 μηνες δηλαδη το υπολοιπο της πιστωτικης δεσμευμενο. well played kotso ψαχνω για evga ultra ftw 3080 και δεν βρισκω... Την ιδια πηρα. Δεν προκειται να την παρεις ποτε. Αμα βρεις αλλη διαθεσιμη απο Κωτσο, παρε γρηγορα τηλεφωνο και κανε αλλαγη παραγγελιας σε αυτη. Το εκανα και η GIGABYTE GAMING OC ηρθε σπιτι μου σε 4 μερες. ------------------------------------------------------------------------------- Καλα μαγκες, το ξερω οτι δεν ειναι gaming thread, αλλα στο RDR2 με ελαχιστο adjusting στα settings (οχι αυτα που εκανα benchmark πιο πριν), η 3080 φτυνει τρελη δυναμη... 79-95 fps συνεχεια και ειναι ολα Ultraρισμενα... Αντε βαζω και κανα sharpen filter απο το geforce experience αμα νιωθω οτι μια σκηνη ειναι λιγο blurry.... Καρταρα. Δεν ξεπερναει τους 65c σε full load και ειναι σχετικα αθορυβη. 1
Ethelon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, DionGR είπε Την ιδια πηρα. Δεν προκειται να την παρεις ποτε. Αμα βρεις αλλη διαθεσιμη απο Κωτσο, παρε γρηγορα τηλεφωνο και κανε αλλαγη παραγγελιας σε αυτη. Το εκανα και η GIGABYTE GAMING OC ηρθε σπιτι μου σε 4 μερες. ------------------------------------------------------------------------------- Καλα μαγκες, το ξερω οτι δεν ειναι gaming thread, αλλα στο RDR2 με ελαχιστο adjusting στα settings (οχι αυτα που εκανα benchmark πιο πριν), η 3080 φτυνει τρελη δυναμη... 79-95 fps συνεχεια και ειναι ολα Ultraρισμενα... Αντε βαζω και κανα sharpen filter απο το geforce experience αμα νιωθω οτι μια σκηνη ειναι λιγο blurry.... Καρταρα. Δεν ξεπερναει τους 65c σε full load και ειναι σχετικα αθορυβη. εχω ακυρωσει τη παραγγελια...και η καρτα εχει μεινει δεσμευμενη 1
Warlord1981 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Μα δεν χρειάζεται αυτό. Απλά το αφήνεις στο optimal power στο NVIDIA Control Panel στο global και βάζεις κατά περίπτωση σε όποιο game θέλεις prefer maximum performance. Μόνο αν έχεις κάποιο frame cap και σε κάποιο ελαφρύ game που η κάρτα κάθεται ίσως να χρειάζεται, αλλά γενικά δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο.. Ισως πιο πολυ το εχω για να μη κανει καν τα στιγμιαια boost σε ανοιγμα προγραμματων κλπ κ να αυξανεται η θερμοκρασια 1-2 βαθμους μιας κ καρτα μου καθεται idle 50C με fan stop κ ελαχιστα πιο πανω στους 55-56 ξεκινανε τα fan κατι που σαν ψυχαναγκαστικος δε θελω
Sakiz105 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το prefer maximum performance χρειάζεται σε κάποια γκέιμς να το βάλεις αλλιώς πέφτουν τα ρολόγια και χάνεις επιδόσεις. Καλό είναι να μην το βάζεις στο γενικό προφίλ για να μην καις τζάμπα ρεύμα όπως λες σε chrome κλπ, αλλά στο κάθε προφίλ παιχνιδιού ξεχωριστά. Επειδή δεν το έχω παρατηρήσει, μιλάς για games που έιμαι κάτω από το frame cap?
Warlord1981 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ε καλα βαρεθηκα καθομαι και βγαζω με το uv μου μισαωρα στο port royal, στο bright memory και στο cp2077 και το warzone στο τεταρτο κρασαρει τους gpu drivers ή φρεεζαρει ολο το pc με μαυρη οθονη. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από Warlord1981
akoinonitos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Warlord1981 είπε Ε καλα βαρεθηκα καθομαι και βγαζω με το uv μου μισαωρα στο port royal, στο bright memory και στο cp2077 και το warzone στο τεταρτο κρασαρει τους gpu drivers ή φρεεζαρει ολο το pc με μαυρη οθονη. Εγώ στο είπα στοκ και το κεφαλι σου ήσυχο
Warlord1981 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εγώ στο είπα στοκ και το κεφαλι σου ήσυχο κιομως παλι κρασαρε (στο μισαωρο αυττη τη φορα) το warzone με καρτα στοκ και φανς φιξ 70% με ενα dev error 2038 αν θυμαμαι καλα. θερμοκρασια οχι πανω απο 70C εκεινη την ωρα. δε κρασαρε ομως τους drivers ουτε φρεεζαρε το pc. απλα με πεταξε desktop. ισως ειναι broken το ιδιο το game τι να πω. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από Warlord1981
akoinonitos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε κιομως παλι κρασαρε στο μισαωρο ομως το warzone με καρτα στοκ και φανς φιξ 70% με ενα dev error 2038 αν θυμαμαι καλα. θερμοκρασια οχι πανω απο 70C εκεινη την ωρα. δε κρασαρε ομως τους drivers ουτε φρεεζαρε το pc. απλα με πεταξε desktop. ισως ειναι broken το ιδιο το warzone τι να πω. Μνημες /cpu ειναι σκαλισμενες ?
Warlord1981 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Μνημες /cpu ειναι σκαλισμενες ? οχι τπτ. απολυτως stable το pc με την 2080ti πουχα πριν.
akoinonitos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Warlord1981 είπε οχι τπτ. απολυτως stable το pc με την 2080ti πουχα πριν. Ε τοτε ισως φταιει το game τι να πω ,δεν έχεις τπτ dsr on να παίζεις σε υψηλότερη ανάλυση σε οθόνη με μικρότερη ανάλυση? Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από akoinonitos
Warlord1981 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Ε τοτε ισως φτιαει το game τι να πω ,δεν έχεις τπτ dsr on να παίζεις σε υψηλότερη ανάλυση σε οθόνη με μικρότερη ανάλυση? οχι τπτ. φυσικα συγκεκριμενα warzone ειχα να παιξω κατι μηνες και εκανα update πριν καμια βδομαδα και τωρα που το σκεφτομαι μου κρασαρε desktop και με την 2080ti λιγο που δοκιμασα την νεα season και μουχε φανει κουφο .. ολα ταλλα games απολυτως stable μεχρι τοτε. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από Warlord1981 1
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, DionGR είπε Συμπερασματικα, μην περιμενετε bundle COD + Geforce Now αν αγορασετε απο Κωτσο. Προφανως,αφου ο Κωτσοβολος και παλιοτερα δεν προσφερε κανενα bundle. Τα εχουμε γραψει εδω και χρονια(τουλαχιστον τα τελευταια 5) οτι ανεκαθεν στην Ελλαδα κυριως Πλαισιο και Msystems δινανε bundles απο Nvidia.
DionGR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Προφανως,αφου ο Κωτσοβολος και παλιοτερα δεν προσφερε κανενα bundle. Τα εχουμε γραψει εδω και χρονια(τουλαχιστον τα τελευταια 5) οτι ανεκαθεν στην Ελλαδα κυριως Πλαισιο και Msystems δινανε bundles απο Nvidia. E νταξει, μερικοι δεν ειμαστε ενεργοι χρονια, δεν ειναι κακο να το βλεπουν οσoι σκεφτονται αγορα και διαβαζουν το thread. Οσοι αγορασαμε απο Κωτσο και τους εχω μιλησει δεν το γνωριζανε με σιγουρια παντως.
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Λιγο δυσκολο να γινει αυτο,γιατι σιγα μην κατσει κανεις να κοιταξει στις πιο πισω σελιδες αν εχει αναφερθει κατι για game bundles. Αρα υποχρεωτικα πρεπει να ρωτησει οποιος ενδιαφερεται στην τελευταια σελιδα τους υπολοιπους. Επισης οσον αφορα τον Κωτσοβολο,8 στα 10 σχολια που εχουν γραφτει για αυτον και τις καρτες,αφορουσαν αγνωστη διαθεσιμοτητα και ενημερωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις