Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Sakiz105 είπε το prefer maximum δεν κάνει τίποτα. Τζάμπα ρεύμα καις σε chrome κτλ. Δεν ξέρω πόσο σωστό είναι το hwinfo για την gpu. Στο gpuz τι γράφει? Επίσης να ξέρεις, η κάρτα για να πάει από 90% σε 98% θα κάψει πολύ παραπάνω ρεύμα απότι θα έκαιγε για 80% σε 90% Το prefer maximum performance χρειάζεται σε κάποια γκέιμς να το βάλεις αλλιώς πέφτουν τα ρολόγια και χάνεις επιδόσεις. Καλό είναι να μην το βάζεις στο γενικό προφίλ για να μην καις τζάμπα ρεύμα όπως λες σε chrome κλπ, αλλά στο κάθε προφίλ παιχνιδιού ξεχωριστά. 1
akoinonitos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το prefer maximum performance χρειάζεται σε κάποια γκέιμς να το βάλεις αλλιώς πέφτουν τα ρολόγια και χάνεις επιδόσεις. Καλό είναι να μην το βάζεις στο γενικό προφίλ για να μην καις τζάμπα ρεύμα όπως λες σε chrome κλπ, αλλά στο κάθε προφίλ παιχνιδιού ξεχωριστά. Ακόμα και σε idle τραβάει 100+ watt , και για να επανέλθει θέλει restart και στην δική μου περίπτωση και άδειασμα του τροφοδοτικου από ρεύμα. Aν κάποιος έχει evga μπορεί να πατήσει στο x1 την επιλογή lock boost clocks ,νομίζω στην ουσία κάνει την ίδια δουλειά. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από akoinonitos 1
nickk0kkav Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 https://www.tweaktown.com/news/77009/gigabyte-also-confirms-geforce-rtx-3080-ti-with-20gb-cards-are-coming/index.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Σκάει μυτη και η 3080 ti με 20gb τελικά
vins Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, MTX είπε να ήταν μονο το τροφοδοτικό που καλά βλέπεις αυτό είναι το NITROX SL750 , όλο το υπόλοιπο pc κάνει το 1/3 τις κάρτας , πιο fail build ούτε από τα έτοιμα που πουλάνε τα πολυκαταστήματα , που σου διαφημίζουν ένα δυνατό κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα είναι μούφες , και λέει έχει 60c βαθμούς , λογικό μου ακούγεται , πιστεύω το σύστημα έχει bottleneck και η κάρτα δεν δουλεύει στο max για αυτό και η χαμηλές θερμοκρασίες Καλά μην είμαστε υπερβολικοί. Το τροφοδοτικο θεωρώ ότι είναι το σημαντικότερο όλων. Καλά είναι να έχεις έστω ένα με πιστοποίηση 80+ bronze. Αν και εγώ πρώτα παιρνω καλό τροφοδοτικό και μετά τα άλλα. Αν σου σκάσει μπορεί να στα παρει όλα σβάρνα. Spoiler ΥΓ Μολις μου ήρθε το XPG CORE REACTOR 750W, ενώ το περιμενα να ερθει μαζί με την κάρτα τελη Γενάρη!
MTX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Χαλάρωσε λίγο ρε φίλε, αμα είσαι τόσο απλας κάνε του δώρο τα δικά σου. Δεν είναι θέμα απλας , αλλά δεν μπορώ να βλέπω κάρτα τον 800+ ευρώ σε τροφοδοτικό τον 50€ , συν τα υπόλοιπα λάθη , θα μπορούσε να βάλει 3060 με λίγο καλύτερα τα υπόλοιπα πάρτς στα ίδια χρήματα και ίσως να είχε και καλύτερο αποτέλεσμα με πολύ πιο ποιοτικό build
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, nickk0kkav είπε https://www.tweaktown.com/news/77009/gigabyte-also-confirms-geforce-rtx-3080-ti-with-20gb-cards-are-coming/index.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Σκάει μυτη και η 3080 ti με 20gb τελικά Για την ώρα τα 20GB δεν χρειάζονται πουθενά. Προβλέπω ότι μέχρι να έρθουν οι επόμενες GeForce(2022) τα 10GB θα επαρκούν. Πραγματικά next-gen παιχνίδια σύμφωνα με τη Sony θα δούμε το 2023, άρα..
koyris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μολις με ενημερωσαν απο Κωτσο οτι θα παραλάβω 4 Ιανουαρίου, παραγγελία 23 Δεκεμβρίου (Gigabyte Aorus GeForce RTX 3080 Xtreme 10G) 3
akoinonitos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, vins είπε Καλά μην είμαστε υπερβολικοί. Το τροφοδοτικο θεωρώ ότι είναι το σημαντικότερο όλων. Καλά είναι να έχεις έστω ένα με πιστοποίηση 80+ bronze. Αν και εγώ πρώτα παιρνω καλό τροφοδοτικό και μετά τα άλλα. Αν σου σκάσει μπορεί να στα παρει όλα σβάρνα. Απόκρυψη περιεχομένων ΥΓ Μολις μου ήρθε το XPG CORE REACTOR 750W, ενώ το περιμενα να ερθει μαζί με την κάρτα τελη Γενάρη! Ξέρεις τι ωραία που σκανε και τα επόνυμα? Έχω παράδειγμα κάτι corsair rmx που πήραν και την καρτούλα παραμάσχαλα στον παράδεισο.
Ethelon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, koyris είπε Μολις με ενημερωσαν απο Κωτσο οτι θα παραλάβω 4 Ιανουαρίου, παραγγελία 23 Δεκεμβρίου (Gigabyte Aorus GeForce RTX 3080 Xtreme 10G) Παρηγγειλα 19/10 asus tuf απο Κωτσο, 2 μηνες μετα ουτε μια ενημερωση σχετικα με παραδοση ενω στο site ελεγε 7 εργασιμες οταν την παρηγγειλα. Ακυρωσα παραγγελια και βαση πολιτικης τους οι πιστωσεις γινονται ανα μηνα των δοσεων. Για 6 μηνες δηλαδη το υπολοιπο της πιστωτικης δεσμευμενο. well played kotso ψαχνω για evga ultra ftw 3080 και δεν βρισκω...
akoinonitos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, MTX είπε Δεν είναι θέμα απλας , αλλά δεν μπορώ να βλέπω κάρτα τον 800+ ευρώ σε τροφοδοτικό τον 50€ , συν τα υπόλοιπα λάθη , θα μπορούσε να βάλει 3060 με λίγο καλύτερα τα υπόλοιπα πάρτς στα ίδια χρήματα και ίσως να είχε και καλύτερο αποτέλεσμα με πολύ πιο ποιοτικό build Ο τρόπος σου είναι αυτός που χαλάει αυτό που θες να πεις ,θα μπορούσες να το γράψεις με την μορφή συμβουλής και όχι κοροϊδίας. Btw 3070 έχει το παιδί. 2 1
vins Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ξέρεις τι ωραία που σκανε και τα επόνυμα? Έχω παράδειγμα κάτι corsair rmx που πήραν και την καρτούλα παραμάσχαλα στον παράδεισο. Μωρέ συμφωνώ, ήταν σε εγγύηση το rmx? Σε αποζημιωσε η corsair?
akoinonitos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, vins είπε Μωρέ συμφωνώ, ήταν σε εγγύηση το rmx? Σε αποζημιωσε η corsair? Δεν ήταν δικά μου, φίλος τεχνικός μου τα έλεγε, δεν έχω ιδέα τι είχε γίνει με την εγγύηση
koyris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Ethelon είπε Παρηγγειλα 19/10 asus tuf απο Κωτσο, 2 μηνες μετα ουτε μια ενημερωση σχετικα με παραδοση ενω στο site ελεγε 7 εργασιμες οταν την παρηγγειλα. Ακυρωσα παραγγελια και βαση πολιτικης τους οι πιστωσεις γινονται ανα μηνα των δοσεων. Για 6 μηνες δηλαδη το υπολοιπο της πιστωτικης δεσμευμενο. well played kotso ψαχνω για evga ultra ftw 3080 και δεν βρισκω... Εγω την πηρα μετρητά χωρίς δόσεις,την ημερα που την πετυχα ελεγε αμεσα διαθέσιμη για αποστολή, μπηκα αμεσως εδω και το εγραψα για να πάρουν και αλλα παιδιά
vins Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Δεν ήταν δικά μου, φίλος τεχνικός μου τα έλεγε, δεν έχω ιδέα τι είχε γίνει με την εγγύηση Επειδή εγώ έχω προσωπικά, η corsair αποζημιωσε. Αντε βγάλε άκρη με nitro, turbo και sparco Spoiler Όπως ειπα, πήρα το XPG CORE 750w, 80+ gold και 10 χρόνια εγγύηση με 100€ τελική. 10€ το χρόνο βγαινει ή αλλιώς 3 καφεδες το χρόνο. Ειναι κρίμα να δίνουμε αλλου (πχ κάτι razer περιφερειακά) και να μη δίνουμε για την καρδιά του συστήματός μας. 2
Warlord1981 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το prefer maximum performance χρειάζεται σε κάποια γκέιμς να το βάλεις αλλιώς πέφτουν τα ρολόγια και χάνεις επιδόσεις. Καλό είναι να μην το βάζεις στο γενικό προφίλ για να μην καις τζάμπα ρεύμα όπως λες σε chrome κλπ, αλλά στο κάθε προφίλ παιχνιδιού ξεχωριστά. Παιδια μιας και βλεπω κιαλλοι ρωτανε για το power management το nvidia inspector το ξερετε; Εχει ενα tool μεσα Multi Display Power Saver το οποιο ριχνει to power state της καρτας και τα ρολογια καρφωμενα στο απολυτο minimum και δε κουνιονται ρουπι και ολα παιζουν κομπλε σε 2D χωρις το παραμικρο στιγμιαιο boost την ωρα πχ που ανοιγεις τον browser κλπ. Το ειχα εδω και χρονια στην 2080Τi και 2080 run at system startup μαζι με prefer max perf στο nvidia cp και το απενεργοποιουσα οταν ανοιγα ενα game. Επομενως ειχα το minimum ρευμα σε 2D και το max perf σε 3D on demand χωρις αλλαγματα του power management και restarts. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από Warlord1981
Προτεινόμενες αναρτήσεις