Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπιζω το curve offset boost να φτιαχνεται με ενα driver update.. Γενικα δε βλεπω να πολυγινεται λογος στα φορουμ και βιντεος γιαυτο..επομενως ισως ειναι κατι που εμφανιστηκε σε προσφατους αν οχι στους τελευταιους drivers.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

σωστα, αλλα το θεμα ειναι πως μια ampere μπορει να μπουσταρει +15/30 παραπανω αν βρει αναγκη και περιθωριο να το κανει.. εκει ειναι το θεμα και σε μπερδευει παααρα πολυ στο να βρεις ενα uv της προκοπης. οι turing οτι εβαζες στο curve ήταν max fixed. μπορει αναλογα το Load/θερμοκρασια ναπεφτε αλλα δε θανεβαινε ποτε.

Σε εμένα τουλάχιστον γίνεται για λίγο στην αρχή (10-15 secs) να boostarei ενά +15 και μετά πέφτει εκεί ακριβώς που το χω βάλει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, konlift είπε

Είναι πολύ μεγάλη........

3070,1.jpg

3070,2.jpg

3070.jpg

πηγες και έβαλες αυτή τι κάρτα σε αυτό το build  ,  δώσε και 50 ευρώ για ένα σοβαρό cooler έλεος , η έστω μια υδρόψυξη πάνω με δυο ανεμιστήρες να βγάζει και τον αέρα , πάτε συνδυάζεται high end πράγματα με κινεζικο τροφοδοτικό και μέτριο σύστημα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Ελπιζω το curve offset boost να φτιαχνεται με ενα driver update.. Γενικα δε βλεπω να πολυγινεται λογος στα φορουμ και βιντεος γιαυτο..επομενως ισως ειναι κατι που εμφανιστηκε σε προσφατους αν οχι στους τελευταιους drivers.

σε βρήκα στο ρέντιτ :P 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, konlift είπε

Είναι πολύ μεγάλη........

3070,1.jpg

3070,2.jpg

3070.jpg

Με single channel μνήμες δε σε βλέπω καλά 🤣, φτιάξε τις μνήμες, slot 2 + 4 και κανα fan πάνω για exhaust.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε

Με single channel μνήμες δε σε βλέπω καλά 🤣, φτιάξε τις μνήμες, slot 2 + 4 και κανα fan πάνω για exhaust.

Κι επίσης αν αυτό που βλέπω (ελάχιστα βέβαια) είναι nitrox τροφοδοτικό, να το αλλάξει 

Επεξ/σία από vins
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, vins είπε

Κι επίσης αν αυτό που βλέπω (ελάχιστα βέβαια) είναι nitrox τροφοδοτικό, να το αλλάξει 

να ήταν μονο το τροφοδοτικό που καλά βλέπεις αυτό είναι το NITROX SL750 , όλο το  υπόλοιπο pc κάνει το 1/3 τις κάρτας , πιο fail build ούτε από τα έτοιμα που πουλάνε τα πολυκαταστήματα , που σου διαφημίζουν ένα δυνατό κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα είναι μούφες , και λέει έχει 60c βαθμούς , λογικό μου ακούγεται , πιστεύω το σύστημα έχει bottleneck και η κάρτα δεν δουλεύει στο max για αυτό και η χαμηλές θερμοκρασίες

Επεξ/σία από MTX
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτα στο cod mw 1440p. Προσπαθησα low και μια μιξη ρυθμισεων (πχ AA TFFA 2X, ao disabled, ssr low, ολες οι ρυθμισεις στην τελευταια κατηγορια (περα απο aa) disabled/off/0, caches enabled, texture download on, streaming quality high, textures low, textures anisotropic low κτλ) και επιανα ιδια fps. Απο περιεργεια δοκιμασα και rt και εχασα περιπου 10 fps (100-110 απο 120+).

Και εδω τρωω μπουκαλι? Με τις ιδιες ρυθμισεις με 5700χτ επιανα 120 και μου κανει εντυπωση. Περιμενα κανα 140αρι σιγουρα. Βεβαια ο cpu δεν δουλευει >80% απο οτι βλεπω.

Μηπως την επομενη φορα να εχω στην 2η οθονη ανοιχτο task manager να βλεπω cores/threads (αν μαξαρουν καποια απο αυτα)

*Ειμαι ον τοπικ ή να ανοιξω νεο θεμα? 

Screenshot (114).jpg

• Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αυτα στο cod mw 1440p. Προσπαθησα low και μια μιξη ρυθμισεων (πχ AA TFFA 2X, ao disabled, ssr low, ολες οι ρυθμισεις στην τελευταια κατηγορια (περα απο aa) disabled/off/0, caches enabled, texture download on, streaming quality high, textures low, textures anisotropic low κτλ) και επιανα ιδια fps. Απο περιεργεια δοκιμασα και rt και εχασα περιπου 10 fps (100-110 απο 120+).

Και εδω τρωω μπουκαλι? Με τις ιδιες ρυθμισεις με 5700χτ επιανα 120 και μου κανει εντυπωση. Περιμενα κανα 140αρι σιγουρα. Βεβαια ο cpu δεν δουλευει >80% απο οτι βλεπω.

Μηπως την επομενη φορα να εχω στην 2η οθονη ανοιχτο task manager να βλεπω cores/threads (αν μαξαρουν καποια απο αυτα)

*Ειμαι ον τοπικ ή να ανοιξω νεο θεμα? 

Screenshot (114).jpg

έχεις βρεί όλα τα game με high cpu usage και τα βαράς ε? προσπαθείς να δικαιολογήσεις πως θα σκάσεις το 300άρι για νέο χαχαχα

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε

έχεις βρεί όλα τα game με high cpu usage και τα βαράς ε? προσπαθείς να δικαιολογήσεις πως θα σκάσεις το 300άρι για νέο χαχαχα

Ναι η αληθεια ειναι οτι με 5700χτ ειχα 60% cpu, αλλα ειχα τα ιδια, αν οχι καλυτερα avg fps (χειροτερα min σιγουρα). Ειδα ενα βιντεακι, με 5600 και 3070 και ειχε 170 fps με rt και ολα low. Τοσο μεγαλη ειναι η διαφορα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Ναι η αληθεια ειναι οτι με 5700χτ ειχα 60% cpu, αλλα ειχα τα ιδια, αν οχι καλυτερα avg fps (χειροτερα min σιγουρα). Ειδα ενα βιντεακι, με 5600 και 3070 και ειχε 170 fps με rt και ολα low. Τοσο μεγαλη ειναι η διαφορα?

δεν το έχω να δοκίμαζα με τον 3600. ΔΟκίμασε να κλείσεις ότι έχεις από πίσω (discord skype klt)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε

δεν το έχω να δοκίμαζα με τον 3600. ΔΟκίμασε να κλείσεις ότι έχεις από πίσω (discord skype klt)

Στο background παντα ετρεχα discord (chat), msi ab, hwinfo64, icue, και argus monitor. 

Anyway, θα το τσεκαρω και αυριο γτ τωρα εβαλα στο nvcp power management mode = prefer maximum performance

Παντως και τα watt που βλεπω, ειναι μολις 160 (στο hwinfo64, ενδειξη gpu power). Οκ προφανως αν εχω bn, και δεν δουλευει στο max η καρτα, δεν θα εχω και την μεγιστη καταναλωση, αλλα μου φαινεται λιγο οπως και να εχει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Στο background παντα ετρεχα discord (chat), msi ab, hwinfo64, icue, και argus monitor. 

Anyway, θα το τσεκαρω και αυριο γτ τωρα εβαλα στο nvcp power management mode = prefer maximum performance

Παντως και τα watt που βλεπω, ειναι μολις 160 (στο hwinfo64, ενδειξη gpu power). Οκ προφανως αν εχω bn, και δεν δουλευει στο max η καρτα, δεν θα εχω και την μεγιστη καταναλωση, αλλα μου φαινεται λιγο οπως και να εχει.

το prefer maximum δεν κάνει τίποτα. Τζάμπα ρεύμα καις σε chrome κτλ.

Δεν ξέρω πόσο σωστό είναι το hwinfo  για την gpu. Στο gpuz τι γράφει?

Επίσης να ξέρεις, η κάρτα για να πάει από 90% σε 98% θα κάψει πολύ παραπάνω ρεύμα απότι θα έκαιγε για 80% σε 90%

Δημοσ.

Τελικά αυτό που είχα πει ότι δεν φτάνουν τα 10GB για Warzone 4K/max δεν ισχύει, μέχρι 9.3GB τρώει το παιχνίδι. Έφταιγε το NV sharpen φίλτρο που έβαζα από GFE, για κάποιο λόγο ρίχνει αρκετά τα frames.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, MTX είπε

να ήταν μονο το τροφοδοτικό που καλά βλέπεις αυτό είναι το NITROX SL750 , όλο το  υπόλοιπο pc κάνει το 1/3 τις κάρτας , πιο fail build ούτε από τα έτοιμα που πουλάνε τα πολυκαταστήματα , που σου διαφημίζουν ένα δυνατό κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα είναι μούφες , και λέει έχει 60c βαθμούς , λογικό μου ακούγεται , πιστεύω το σύστημα έχει bottleneck και η κάρτα δεν δουλεύει στο max για αυτό και η χαμηλές θερμοκρασίες

Χαλάρωσε λίγο ρε φίλε, αμα είσαι τόσο απλας κάνε του δώρο τα δικά σου.

• Like 8
  • Thanks 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...