Warlord1981 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Ελπιζω το curve offset boost να φτιαχνεται με ενα driver update.. Γενικα δε βλεπω να πολυγινεται λογος στα φορουμ και βιντεος γιαυτο..επομενως ισως ειναι κατι που εμφανιστηκε σε προσφατους αν οχι στους τελευταιους drivers.
FeelsBadMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε σωστα, αλλα το θεμα ειναι πως μια ampere μπορει να μπουσταρει +15/30 παραπανω αν βρει αναγκη και περιθωριο να το κανει.. εκει ειναι το θεμα και σε μπερδευει παααρα πολυ στο να βρεις ενα uv της προκοπης. οι turing οτι εβαζες στο curve ήταν max fixed. μπορει αναλογα το Load/θερμοκρασια ναπεφτε αλλα δε θανεβαινε ποτε. Σε εμένα τουλάχιστον γίνεται για λίγο στην αρχή (10-15 secs) να boostarei ενά +15 και μετά πέφτει εκεί ακριβώς που το χω βάλει. 1
MTX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, konlift είπε Είναι πολύ μεγάλη........ πηγες και έβαλες αυτή τι κάρτα σε αυτό το build , δώσε και 50 ευρώ για ένα σοβαρό cooler έλεος , η έστω μια υδρόψυξη πάνω με δυο ανεμιστήρες να βγάζει και τον αέρα , πάτε συνδυάζεται high end πράγματα με κινεζικο τροφοδοτικό και μέτριο σύστημα
Sakiz105 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 59 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Ελπιζω το curve offset boost να φτιαχνεται με ενα driver update.. Γενικα δε βλεπω να πολυγινεται λογος στα φορουμ και βιντεος γιαυτο..επομενως ισως ειναι κατι που εμφανιστηκε σε προσφατους αν οχι στους τελευταιους drivers. σε βρήκα στο ρέντιτ
FeelsBadMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, konlift είπε Είναι πολύ μεγάλη........ Με single channel μνήμες δε σε βλέπω καλά 🤣, φτιάξε τις μνήμες, slot 2 + 4 και κανα fan πάνω για exhaust. 2
vins Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε Με single channel μνήμες δε σε βλέπω καλά 🤣, φτιάξε τις μνήμες, slot 2 + 4 και κανα fan πάνω για exhaust. Κι επίσης αν αυτό που βλέπω (ελάχιστα βέβαια) είναι nitrox τροφοδοτικό, να το αλλάξει Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από vins 1
MTX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, vins είπε Κι επίσης αν αυτό που βλέπω (ελάχιστα βέβαια) είναι nitrox τροφοδοτικό, να το αλλάξει να ήταν μονο το τροφοδοτικό που καλά βλέπεις αυτό είναι το NITROX SL750 , όλο το υπόλοιπο pc κάνει το 1/3 τις κάρτας , πιο fail build ούτε από τα έτοιμα που πουλάνε τα πολυκαταστήματα , που σου διαφημίζουν ένα δυνατό κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα είναι μούφες , και λέει έχει 60c βαθμούς , λογικό μου ακούγεται , πιστεύω το σύστημα έχει bottleneck και η κάρτα δεν δουλεύει στο max για αυτό και η χαμηλές θερμοκρασίες Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από MTX 1
SabotazNic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Αυτα στο cod mw 1440p. Προσπαθησα low και μια μιξη ρυθμισεων (πχ AA TFFA 2X, ao disabled, ssr low, ολες οι ρυθμισεις στην τελευταια κατηγορια (περα απο aa) disabled/off/0, caches enabled, texture download on, streaming quality high, textures low, textures anisotropic low κτλ) και επιανα ιδια fps. Απο περιεργεια δοκιμασα και rt και εχασα περιπου 10 fps (100-110 απο 120+). Και εδω τρωω μπουκαλι? Με τις ιδιες ρυθμισεις με 5700χτ επιανα 120 και μου κανει εντυπωση. Περιμενα κανα 140αρι σιγουρα. Βεβαια ο cpu δεν δουλευει >80% απο οτι βλεπω. Μηπως την επομενη φορα να εχω στην 2η οθονη ανοιχτο task manager να βλεπω cores/threads (αν μαξαρουν καποια απο αυτα) *Ειμαι ον τοπικ ή να ανοιξω νεο θεμα? 1
Sakiz105 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αυτα στο cod mw 1440p. Προσπαθησα low και μια μιξη ρυθμισεων (πχ AA TFFA 2X, ao disabled, ssr low, ολες οι ρυθμισεις στην τελευταια κατηγορια (περα απο aa) disabled/off/0, caches enabled, texture download on, streaming quality high, textures low, textures anisotropic low κτλ) και επιανα ιδια fps. Απο περιεργεια δοκιμασα και rt και εχασα περιπου 10 fps (100-110 απο 120+). Και εδω τρωω μπουκαλι? Με τις ιδιες ρυθμισεις με 5700χτ επιανα 120 και μου κανει εντυπωση. Περιμενα κανα 140αρι σιγουρα. Βεβαια ο cpu δεν δουλευει >80% απο οτι βλεπω. Μηπως την επομενη φορα να εχω στην 2η οθονη ανοιχτο task manager να βλεπω cores/threads (αν μαξαρουν καποια απο αυτα) *Ειμαι ον τοπικ ή να ανοιξω νεο θεμα? έχεις βρεί όλα τα game με high cpu usage και τα βαράς ε? προσπαθείς να δικαιολογήσεις πως θα σκάσεις το 300άρι για νέο χαχαχα 1
SabotazNic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε έχεις βρεί όλα τα game με high cpu usage και τα βαράς ε? προσπαθείς να δικαιολογήσεις πως θα σκάσεις το 300άρι για νέο χαχαχα Ναι η αληθεια ειναι οτι με 5700χτ ειχα 60% cpu, αλλα ειχα τα ιδια, αν οχι καλυτερα avg fps (χειροτερα min σιγουρα). Ειδα ενα βιντεακι, με 5600 και 3070 και ειχε 170 fps με rt και ολα low. Τοσο μεγαλη ειναι η διαφορα?
Sakiz105 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Ναι η αληθεια ειναι οτι με 5700χτ ειχα 60% cpu, αλλα ειχα τα ιδια, αν οχι καλυτερα avg fps (χειροτερα min σιγουρα). Ειδα ενα βιντεακι, με 5600 και 3070 και ειχε 170 fps με rt και ολα low. Τοσο μεγαλη ειναι η διαφορα? δεν το έχω να δοκίμαζα με τον 3600. ΔΟκίμασε να κλείσεις ότι έχεις από πίσω (discord skype klt)
SabotazNic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε δεν το έχω να δοκίμαζα με τον 3600. ΔΟκίμασε να κλείσεις ότι έχεις από πίσω (discord skype klt) Στο background παντα ετρεχα discord (chat), msi ab, hwinfo64, icue, και argus monitor. Anyway, θα το τσεκαρω και αυριο γτ τωρα εβαλα στο nvcp power management mode = prefer maximum performance Παντως και τα watt που βλεπω, ειναι μολις 160 (στο hwinfo64, ενδειξη gpu power). Οκ προφανως αν εχω bn, και δεν δουλευει στο max η καρτα, δεν θα εχω και την μεγιστη καταναλωση, αλλα μου φαινεται λιγο οπως και να εχει.
Sakiz105 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Στο background παντα ετρεχα discord (chat), msi ab, hwinfo64, icue, και argus monitor. Anyway, θα το τσεκαρω και αυριο γτ τωρα εβαλα στο nvcp power management mode = prefer maximum performance Παντως και τα watt που βλεπω, ειναι μολις 160 (στο hwinfo64, ενδειξη gpu power). Οκ προφανως αν εχω bn, και δεν δουλευει στο max η καρτα, δεν θα εχω και την μεγιστη καταναλωση, αλλα μου φαινεται λιγο οπως και να εχει. το prefer maximum δεν κάνει τίποτα. Τζάμπα ρεύμα καις σε chrome κτλ. Δεν ξέρω πόσο σωστό είναι το hwinfo για την gpu. Στο gpuz τι γράφει? Επίσης να ξέρεις, η κάρτα για να πάει από 90% σε 98% θα κάψει πολύ παραπάνω ρεύμα απότι θα έκαιγε για 80% σε 90%
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Τελικά αυτό που είχα πει ότι δεν φτάνουν τα 10GB για Warzone 4K/max δεν ισχύει, μέχρι 9.3GB τρώει το παιχνίδι. Έφταιγε το NV sharpen φίλτρο που έβαζα από GFE, για κάποιο λόγο ρίχνει αρκετά τα frames. 1
akoinonitos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, MTX είπε να ήταν μονο το τροφοδοτικό που καλά βλέπεις αυτό είναι το NITROX SL750 , όλο το υπόλοιπο pc κάνει το 1/3 τις κάρτας , πιο fail build ούτε από τα έτοιμα που πουλάνε τα πολυκαταστήματα , που σου διαφημίζουν ένα δυνατό κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα είναι μούφες , και λέει έχει 60c βαθμούς , λογικό μου ακούγεται , πιστεύω το σύστημα έχει bottleneck και η κάρτα δεν δουλεύει στο max για αυτό και η χαμηλές θερμοκρασίες Χαλάρωσε λίγο ρε φίλε, αμα είσαι τόσο απλας κάνε του δώρο τα δικά σου. 8 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις