Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pantaz είπε

Μα ρε Σακη εχω αδικο! Εχουν λυσαξει να μας βγαλουν τις καρτες αχρηστες και οτι δεν καναν σωστη αγορα μερικοι! Γραφει ο αλλος στα σχολια 3080 ti και τετοια και λεει κιολας τατατατα...Γελαει ο κοσμος ειλικρινα! Btw αυτα τα amd sponsored gamesGodfall τη γονατιζουν την καρτα! 

δεν βάζω junkware στο pc :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DionGR είπε

Μιλησα με Nvidia Support + Κωτσοβολος περι προσφορας COD Cold War + GeForce NOW.

Η Nvidia δεν ξερει ποιος ειναι ο Κωτσοβολος και λεει αποκλειεται να ειναι approved για την προσφορα.

Ο Κωτσοβολος λεει μιληστε στην nvidia, αρα δεν εχουν ιδεα απο την προσφορα.

Συμπερασματικα, μην περιμενετε bundle COD + Geforce Now αν αγορασετε απο Κωτσο.

Βρήκα όμως λυση!

Πατε σε ebay η κανα subreddit οπως αυτο και αγοράζετε κωδικους απο αλλους 3080/3090 owners που δεν τους θελουν. Συνηθως παει 20$ για COD Cold War και περιου 7$ για Geforce Now 1 year. Προτεινω το subreddit.

Προσοχη ομως, αν αγορασετε απο τυπα που ειναι απο αλλη ηπειρο, θα πρεπει το redeem να γινει με VPN. 

Εγω αυτο εκανα κανονικα με VPN και το παιχνιδι δεν ειναι region-locked την στιγμη που μπαινει στο Battlenet. 15$ το Cold War. Worth ακομα και αν δεν με καιει πολυ σαν παιχνιδι.

Μεγάλη προσοχή παραμονεύουν πολλά σιχαμερά ερπετά εκεί μέσα και ρουφάνε λεφτά σαν λυσσασμενοι. Μουλικο κουτοπονηρο 15χρονο άρπαξε από χαζουλη φίλο μου πέρσι 20 ευρουδινια. Ενώ φαινόταν legit κλπ. Προσοχή στα σιχαματα. Αυτό θα πω μόνο. Κάποιοι έχουν επιβεβαιωμένες συναλλαγές αλλά και πάλι δώστε δέουσα προσοχή πριν δώσετε χρήματα!

Και ότι συνομιλίες έχετε ΕΝΤΟΣ reddit. Μην πάει και σας πείσει να τα πείτε από αλλού εκτός ή τίποτα discord κλπ. PAYPAL ΠΑΝΤΟΤΕ + Τεντωστε αυταρες και ματατες!

1 ώρα πριν, Pantaz είπε

Μα ρε Σακη εχω αδικο! Εχουν λυσαξει να μας βγαλουν τις καρτες αχρηστες και οτι δεν καναν σωστη αγορα μερικοι! Γραφει ο αλλος στα σχολια 3080 ti και τετοια και λεει κιολας τατατατα...Γελαει ο κοσμος ειλικρινα! Btw αυτα τα amd sponsored gamesGodfall τη γονατιζουν την καρτα! 

Κανείς δεν έβγαλε άχρηστη καμία κάρτα. Στο μυαλό σου όλα αυτά κάνουν συνειρμούς μάλλον μπρο.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, konlift είπε

Είναι πολύ μεγάλη........

3070,1.jpg

3070,2.jpg

3070.jpg

Με γεια φίλε, αλλά βάλε κανα φανάκι πάνω να βγάζει θα βράσει το κουτί :P 

ποια είναι?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Και ότι συνομιλίες έχετε ΕΝΤΟΣ reddit. Μην πάει και σας πείσει να τα πείτε από αλλού εκτός ή τίποτα discord κλπ. PAYPAL ΠΑΝΤΟΤΕ + Τεντωστε αυταρες και ματατες!

Ποτε Friends&Family με αγνωστους, ακομα και αν ειμενουν, παντα βγαζουμε σκριν συνομιλιες και διαλεγουμε πληρωμη με Goods&Services. Βασικα πραγματα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες μουχουν σπασει τα νευρα με την 3090.. Εχει περιπου 4-5 μερες τωρα που προσπαθω να βρω ενα σωστο Undervolt. Και αυτο λογω του κ@λ@ offset boost των ampere που με την 2080Ti σε μια μερα τοχα τακτοποιησει!

Ιδανικα δεν θελω να βαλω πανω απο 900mV ταση ουτε κατω απο 1845 πυρηνα.

Αλλα σεταρισμενος στο curve 1845 πυρηνας μπορει να δωσει 1860 ή και1875 αναλογα ταση/θερμοκρασια, μπορει να μεινει και 1845 κ μπορει να πεσει και 1830, μπορει και κ να ανεβοκατεβει κατα τη διαρκεια του τεστ..

Εαν λοιπον θελω 1845, δεν εχω καταλάβει τι να προτιμησω, να βρω μια ταση με 1830 στο curve και να boostαρει σταθερα στα 1845, μια ταση με 1815 στο cruve και να μπουσταρει στα 1845, μια ταση που να μενει 1845 καρφωτα (σπανιο)? τι?

Για παραδειγμα εφτασα μεχρι και 900mV @ 1830 curve (1845 boost) και το Warzone δινει μαυρη οθονη και παγωνει μετα απο κανα 15λεπτο και θερμοκρασια γυρω στους 64C.. (max ολα τα γραφικα + RT)

Επισης σας παρακαλω πειτε μου ενα ευκολο τροπο να τεσταρω stability..δε μπορω καθε φορα να τρεχω μιση ωρα Port Royal και αλλη μιση ωρα CP2077/Warzone 😭

Επεξ/σία από Warlord1981
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Με γεια φίλε, αλλά βάλε κανα φανάκι πάνω να βγάζει θα βράσει το κουτί :P 

ποια είναι?

3070 Msi gaming X Trio. Από Θερμοκρασίες με cold war να παίζει συνεχόμενα σε 4Κ κανα δυο ώρες max 52 βαθμούς (η gpu).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, konlift είπε

3070 Msi gaming X Trio. Από Θερμοκρασίες με cold war να παίζει συνεχόμενα σε 4Κ κανα δυο ώρες max 52 βαθμούς (η gpu).

52? wtf. χαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Παιδες μουχουν σπασει τα νευρα με την 3090.. Εχει περιπου 4-5 μερες τωρα που προσπαθω να βρω ενα σωστο Undervolt. Και αυτο λογω του κ@λ@ offset boost των ampere που με την 2080Ti σε μια μερα τοχα τακτοποιησει!

Ιδανικα δεν θελω να βαλω πανω απο 900mV ταση ουτε κατω απο 1845 πυρηνα.

Αλλα σεταρισμενος στο curve 1845 πυρηνας μπορει να δωσει 1860 ή και1875 αναλογα ταση/θερμοκρασια, μπορει να μεινει και 1845 κ μπορει να πεσει και 1830, μπορει και κ να ανεβοκατεβει κατα τη διαρκεια του τεστ..

Εαν λοιπον θελω 1845, δεν εχω καταλάβει τι να προτιμησω, να βρω μια ταση με 1830 στο curve και να boostαρει σταθερα στα 1845, μια ταση με 1815 στο cruve και να μπουσταρει στα 1845, μια ταση που να μενει 1845 καρφωτα (σπανιο)? τι?

Για παραδειγμα εφτασα μεχρι και 900mV @ 1830 curve (1845 boost) και το Warzone δινει μαυρη οθονη και παγωνει μετα απο κανα 15λεπτο.. (max ολα τα γραφικα + RT)

Επισης σας παρακαλω πειτε μου ενα ευκολο τροπο να τεσταρω stability..δε μπορω καθε φορα να τρεχω μιση ωρα Port Royal και αλλη μιση ωρα CP2077/Warzone 😭

Εγώ έχω καταλάβει ότι μόνο αν την αφήσεις στοκ θα εχεις το κεφάλι σου ησυχο. Το μόνο που έχω καταφέρει να έχω σταθερό είναι ένα curve με 0.875v  στα 1950mhz  και την καμπύλη από εκεί και πάνω στοκ. Αυτά σε 3080. Όταν φτιάχνεις curve παντως έχε την κάρτα όσο πιο κρύα μπορείς για να μην μπορεί μετά να σου ανεβάσει το ρολοι.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εγώ έχω καταλάβει ότι μόνο αν την αφήσεις στοκ θα εχεις το κεφάλι σου ησυχο. Το μόνο που έχω καταφέρει να έχω σταθερό είναι ένα curve με 0.875v  στα 1950mhz  και την καμπύλη από εκεί και πάνω στοκ. Αυτά σε 3080. Όταν φτιάχνεις curve παντως έχε την κάρτα όσο πιο κρύα μπορείς για να μην μπορεί μετά να σου ανεβάσει το ρολοι.

875mv @ 1950 curve ή boost? Και με τι θερμοκρασιες μετα απο μιση ωρα με 99% gpu load? Ποσο % εχεις τα fans?

Πολυ καλο παντως uv, εμενα και λογω κουτιου και zotac ειναι πιο περιορισμενα τα πραματα.. Idle τι θερμοκρασια εχεις?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, konlift είπε

52? Μέσα στο ψυγείο παίζεις; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Όταν φτιάχνεις curve παντως έχε την κάρτα όσο πιο κρύα μπορείς για να μην μπορεί μετά να σου ανεβάσει το ρολοι.

Δεν είναι απαραίτητο αυτό, μπορείς π.χ. να φτιάξεις πολύ απλά ένα τέτοιο curve και θα boostarei μέχρι το frequency/voltage που χεις βάλει.
fE8MPkp.png

Επεξ/σία από FeelsBadMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε

Δεν είναι απαραίτητο αυτό, μπορείς π.χ. να φτιάξεις πολύ απλά ένα τέτοιο curve και θα boostarei μέχρι το frequency/voltage που χεις βάλει.
fE8MPkp.png

σωστα, αλλα το θεμα ειναι πως μια ampere μπορει να μπουσταρει +15/30 παραπανω αν βρει αναγκη και περιθωριο να το κανει.. εκει ειναι το θεμα και σε μπερδευει παααρα πολυ στο να βρεις ενα uv της προκοπης. οι turing οτι εβαζες στο curve ήταν max fixed. μπορει αναλογα το Load/θερμοκρασια ναπεφτε αλλα δε θανεβαινε ποτε.

Επεξ/σία από Warlord1981
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Warlord1981 είπε

875mv @ 1950 curve ή boost? Και με τι θερμοκρασιες μετα απο μιση ωρα με 99% gpu load? Ποσο % εχεις τα fans?

Πολυ καλο παντως uv, εμενα και λογω κουτιου και zotac ειναι πιο περιορισμενα τα πραματα.. Idle τι θερμοκρασια εχεις?

Εμένα και αν είναι περιορισμένη η κάρτα λόγω κουτιού  😛

Εγώ τα φάνς τα έχω με curve να ανεβαίνουν έως 100% ,επειδή σε 4k που παίζω (rdr2 αυτόν τον καιρο) βλέπω ότι η τάση πάνω από 0.875v δεν πάει ποτέ λόγω power limit  είπα να δώσω όσο πάει στην τάση αυτή,  στο curve και είδα ότι εκεί δεν έχει θέμα να παίξει.  Τώρα να σου πω κατα την διάρκεια του παιχνιδιού όσο ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες πέφτει η συχνότητα αλλά παίζει κάπου στα 1900 με 1950 συνήθως.

11 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε

fE8MPkp.png

Ότι σου είπε το παιδί από κατω

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

52? Μέσα στο ψυγείο παίζεις; :P

Σόρυ παιδιά, 62 ήθελα να πώ. Για να φτάσει πάντως στα 60, του παίρνει αρκετή ώρα. Θα προσθέσω ακόμη ένα fun επάνω για να μην εγκλωβίζετε ο ζεστός αέρας.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...