Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

δες την 2η φωτο ^^

Παναγιτσα μου. Μεγιες.

(βεβαια δεν ειναι καθετο mount, ειναι ολο σου το εσωτερικο ανακατεμενο!)

• Like 1
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, DionGR είπε

Εβαλα τα Ultra του παιχνιδιου, ανεβασα οσα ακομα και με Ultra ηταν Medium σε High/Ultra, MSAA Off, και εβαλα "Advanced Settings" σχεδον ολα στο max και on.

Τοτε άκυρο το σχόλιο μου 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Άλλο θέμα είναι αυτό :P Λέγαμε αν η 3070 είναι Overkill για 75άρι monitor..

Σε AAA games, και ειδικά στο cp με rtx (που ουσιαστικά είναι ο λόγος που την πήρα) νομιζω δε θα είναι overkill. Μιλάω πάντα για το δικό μου μόνιτορ που είναι 1440p 75. Δεν παίζω fps και competitive.

Επίσης το βασικό μου επιχειρημα εδώ και μέρες ειναι ότι από τη στιγμή που εχεις ορισμενο μπάτζετ για κάρτα (δικό μου 600€), και πετυχαινεις την 3070 σε μια σχετικά καλή υλοποίηση με 620€, ε την παίρνεις. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το κορυφαιο απο ολα αυτα ειναι οτι υποτιθεται ολο αυτο ξεκινησε απο το combo 3600+3080=bottleneck και εγινε παρατηρηση για αγορα 5600x για να γλυτωσει απο το bottleneck,για να φτασουμε τωρα μετα απο μερικες σελιδες στο συμπερασμα οτι και νεο επεξεργαστη να αγορασει,παλι θα εχει μπουκαλι.

Τα κλασσικα ''ανεκδοτα''που γραφονται ανα καιρους(οπως παλιοτερα και για τους ιντελ).

Ειναι καθαρα θεμα των καινουργιων καρτων αυτο.

Λογικα και με το τωρινο σου συστημα θα το εχεις δει αυτο το πραγμα.

Τοτε ειμαι πιο ευτυχισμενος απο οσο πιστευα :lol: Και να τρωω μπουκαλι και τωρα ουτε που το εχω καταλαβει και ουτε το εχω ψαξει γιατι πολυ απλα δεν κοιταω αριθμους εφοσον δεν μου χαλαει την εμπειρια και δεν βλεπω κολληματα στα παιχνιδια που παιζω.Αν εβλεπα το συστημα να σερνεται θα το εψαχνα και θα εβαζα να τρεχει και το msi afterburner απο διπλα να δω τι παιζει και αν τρωω μπουκαλι.Ετσι απο περιεργεια θα το κανω με ολη αυτην την κουβεντα εδω μεσα με βαλατε σε σκεψεις και γιατι γινεται ολος αυτος ο ντορος.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vins είπε

Σε AAA games, και ειδικά στο cp με rtx (που ουσιαστικά είναι ο λόγος που την πήρα) νομιζω δε θα είναι overkill. Μιλάω πάντα για το δικό μου μόνιτορ που είναι 1440p 75. Δεν παίζω fps και competitive.

Επίσης το βασικό μου επιχειρημα εδώ και μέρες ειναι ότι από τη στιγμή που εχεις ορισμενο μπάτζετ για κάρτα (δικό μου 600€), και πετυχαινεις την 3070 σε μια σχετικά καλή υλοποίηση με 620€, ε την παίρνεις. 

Ποια πηρες που την πετυχες; (μην διαβαζω σελιδες πισω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, DionGR είπε

Παναγιτσα μου. Μεγιες.

(βεβαια δεν ειναι καθετο mount, ειναι ολο σου το εσωτερικο ανακατεμενο!)

Ναι τωρα καταλαβα τι εννοουσες με καθετο mount.

Το case ειναι το silverstone rv03, 90 μοιρες η μητρικη με ολα τα καλωδια απο πανω. Το τροφοδοτικο οπως βλεπεις την φωτο, κατω δεξια με ξεχωριστο βυσμα απο κατω για να το συνδεσεις (το καλωδιο που βλεπεις δλδ ειναι ενωματωμενο μεχρι ενα socket απο κατω). Οτι σκληρους εχω ειναι στην πισω μερια της μητρικης (2x3.5" και 2χ2.5")

3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Αν γραφτεις στο partalert στο discord, μπορεις να βαλει ειδοποιησεις για να παρεις απο αμαζον. Βγαινουν καποιες msi trio στα ~680

https://discord.gg/QUtNsE6x

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.3dmark.com/3dm/55794131

Δεν εχω ξανατρεξει 3DMark στη ζωη μου, το πηρα για να δω γενικα τι παιζει.

Νομιζω το CPU Score κρατησε πισω σε σχεση με το 2% που ειχε καλυτερο σκορ, λογικα τυπαδες με Ryzen 9 5950X κλπ 

Συμφωνα με το compare, το γεγονος οτι δεν εχω πειραξει τα ρολογια και την μνημη της καρτας με κρατησαν πισω.

Επεξ/σία από DionGR
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Αυτήν εδώ: 

https://www.palit.com/palit/vgapro.php?id=3747&lang=en

Από amazon de μέσω partalert discord, με σεταρισμενο 1 click buy και προσπαθούσα 5 μέρες 😂 Δεν την έχω ξαναδεί να μπαίνει σε αυτήν την τιμή όμως.

9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ναι τωρα καταλαβα τι εννοουσες με καθετο mount.

Το case ειναι το silverstone rv03, 90 μοιρες η μητρικη με ολα τα καλωδια απο πανω. Το τροφοδοτικο οπως βλεπεις την φωτο, κατω δεξια με ξεχωριστο βυσμα απο κατω για να το συνδεσεις (το καλωδιο που βλεπεις δλδ ειναι ενωματωμενο μεχρι ενα socket απο κατω). Οτι σκληρους εχω ειναι στην πισω μερια της μητρικης (2x3.5" και 2χ2.5")

Αν γραφτεις στο partalert στο discord, μπορεις να βαλει ειδοποιησεις για να παρεις απο αμαζον. Βγαινουν καποιες msi trio στα ~680

https://discord.gg/QUtNsE6x

Σωστος για partalert, εγώ προσωπικά πάνω απο 630-640 δεν εδινα για οποιαδήποτε 3070. Αν είναι για 680, εκεί καλύτερα να πάρεις 3060ti έστω και την eagle με 540. Άποψή μου φυσικά και είναι και αυτό που θα έκανα αν δεν πετυχαινα αυτήν στα 620

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή το έχω αφήσει λίγο το θέμα hw πούλησα 2080 ti κ 9900κ από τον Αυγούστο και ομολογώ ότι ηρέμησε λίγο το κεφάλι μου με το ps5 τώρα όμως που θέλω να ξαναμπλεξω τι παίζει περιμένουμε 3080ti και νεο χχ900κ ;

Επεξ/σία από gpapad20
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gpapad20 είπε

Επειδή το έχω αφήσει λίγο το θέμα hw πούλησα 2080 ti κ 9900κ από τον Αυγούστο και ομολογώ ότι ηρέμησε λίγο το κεφάλι μου με το ps5 τώρα όμως που θέλω να ξαναμπλεξω τιπαίζει περιμένουμε 3080ti και νεο χχ900κ ;

Χαχαχαχαχα εδω δεν υπαρχουν οι 3080, οταν βγουν οι 3080ti, θα γινει ο απολυτος χαμος. Καλοκαιρι+ για νορμαλ τιμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, gpapad20 είπε

Επειδή το έχω αφήσει λίγο το θέμα hw πούλησα 2080 ti κ 9900κ από τον Αυγούστο και ομολογώ ότι ηρέμησε λίγο το κεφάλι μου με το ps5 τώρα όμως που θέλω να ξαναμπλεξω τι παίζει περιμένουμε 3080ti και νεο χχ900κ ;

Να παρεις πρωτα την καλυτερη δυνατη καρτα γραφικων που μπορεις με το budget σου. Eκει ξεκιναμε παντα και μετα κοιταμε τις υπολοιπες μεταβλητες εκτος και αν εχουμε κανα pc 5ετιας. Ηταν ειναι και θα ειναι το h/w component που δινει ΜΑΚΡΑΝ την μεγαλυτερη αυξηση επιδοσεων σε μια αναβαθμιση για gaming.
Επειτα κοιτας ΕΦΟΣΟΝ εχεις θεμα με το υπολοιπο συστημα να το μπαλαντζαρεις. Η φυσικα αν θελεις να εχεις τις απολυτες επιδοσεις. Αλλα πρωτα περνεις την καλυτερη καρτα γραφικων που μπορεις με το budget σου.. Κατι που δεν ισχυει στην περιπτωση σου αυτο ελειπε ο 9900k ειδικα o/ced να εχει θεμα.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμάμαι λέγανε περι undervolting στις 3080 που εριχνε 1-3% perf και μειωνε αρκετα την καταναλωση.

Τι παιζει σε αυτον τον τομεα;

Επεξ/σία από DionGR
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DionGR είπε

Θυμάμαι λέγανε περι undervolting στις 3080 που εριχνε 1-3% perf και μειωνε αρκετα την καταναλωση.

UV τύπου PL slider λίγο πιο κάτω είναι ότι χειρότερο, θέλει custom curve. Stock π.χ. σε μένα παίζει 1920-1935ΜΗz σταθερά με 1.01V και βαράει PL 350W+, με το UV θέλω .880V για 1920ΜΗz και γύρω στα 270W και 3-4C κάτω. Για daily .92V 1980MHz 290-300W. Aξίζει άπειρα το UV (που ουσιαστικά overclock είναι) και παραπάνω performance και καλύτερα temps/less power. Βρές ποιά συχνότητα είναι το sweetspot για το performance που θές, συνήθως 1870-1920 και δές με τι τάση είσαι stable, tweak το fan curve μετά και τέλος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, DionGR είπε

Εγω να σου πω την αληθεια σε 4k που παιζω rdr2 αυτο τον καιρο δεν μπορω να ριξω καταναλωση ,μονιμα Power iimited ειναι η καρτα και δεν λεει να χασω και αποδοση γτ στο οριο των 60fps παιζω. Στα 1440p που εισαι εσυ γινεται δουλιτσα νομιζω με undervolt

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε

UV τύπου PL slider λίγο πιο κάτω είναι ότι χειρότερο, θέλει custom curve. Stock π.χ. σε μένα παίζει 1920-1935ΜΗz σταθερά με 1.01V και βαράει PL 350W+, με το UV θέλω .880V για 1920ΜΗz και γύρω στα 270W και 3-4C κάτω. Για daily .92V 1980MHz 290-300W. Aξίζει άπειρα το UV (που ουσιαστικά overclock είναι) και παραπάνω performance και καλύτερα temps/less power. Βρές ποιά συχνότητα είναι το sweetspot για το performance που θές, συνήθως 1870-1920 και δές με τι τάση είσαι stable, tweak το fan curve μετά και τέλος.

3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εγω να σου πω την αληθεια σε 4k που παιζω rdr2 αυτο τον καιρο δεν μπορω να ριξω καταναλωση ,μονιμα Power iimited ειναι η καρτα και δεν λεει να χασω και αποδοση γτ στο οριο των 60fps παιζω. Στα 1440p που εισαι εσυ γινεται δουλιτσα νομιζω με undervolt

Θα το παλεψω. Οι τιμες αυτου του βιντεο δεν δουλεψαν πολυ καλα για μενα, αλλα θα προσπαθισω γιατι αξιζει να ριξω τεμπς/καταναλωση και κλαιν τα 1-4 fps, μιας και βρισκομαι σε 650W PSU.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...