Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε και σε πόσα games δλδ θα έχει απαράδεκτο bottleneck , 5 ? Λες και θα πάει χαμένη η κάρτα Άλλο θέμα είναι αυτό Λέγαμε αν η 3070 είναι Overkill για 75άρι monitor..
akoinonitos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, DionGR είπε Ναι, 1440p. Στο rdr2 που ειναι το μονο που εχω απο αυτα που ετρεξες χανεις καμια 30αρια fps αν το εχεις τρεξει σε ultra Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από akoinonitos
FeelsBadMan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε και τεζα να τον εχεις τον 8700k παλι μπουκαλι θα εχεις ακομα και στα 1440P οχι μεγαλο αλλα θα εχεις. Εδω εχει ο 9900κ Με OC/cache/memory 4000+, κάρτα σxεδόν 2GHz στα daily, στα 1440p σε ότι έχω βάλει δεν έχω δει μπουκάλι προς το παρόν. (δε μιλάω για cs:go π.χ. κυρίως ΑΑΑ games). Π.χ. έχω δει πόσα reviews που μου χουν τον 8700 stock 4.3GHz all core, που δεν υπάρχει cpu να μην πιάνει 4.8 min με default voltage, τραγική διαφορά.
icenex Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δηλαδη τι να πει ο δικος μου ο 6850k αν ο δικος σου ειναι παππους.. στα χαρτια 1 χρονο διαφορα εχουν αλλα σε χρονια υπολογιστων παει οπως τα γατια μετραει ο καθε χρονος για 7 χρονια?? Περα απο την πλακα αναρωτιεμαι αν βαλω εγω πανω μια 3080 τι θα γινει εννοειτε θα φαει oc ο επεξεργαστης..Αναρωτιεμαι ποσο μπουκαλι θα υπαρχει για μενα σε 1440p. Εκανα ετσι για πλακα πειραματα τις προαλλες με oc και τον πηγα μεχρι 4.5ghz βεβαια δεν το τεσταρα κατα ποσο ειναι σταθερο φανταζομαι παει κι αλλο??Θυμαται κανεις μεχρι ποσο πηγαιναν αυτοι οι επεξεργαστες μεχρι 4.6 εχω βρει με μια γρηγορη ματια στο ιντερνετ. Παντως εγω το δουλευω τωρα στα 4ghz και μνημες στοκ..Βεβαια δεν νομιζω να κανω κινηση για καρτα γραφικων στο συγκεκριμενο συστημα το βλεπω να μενει ετσι και να το κληρονομει η γυναικα.Ρωταω πιο πολυ για εγκυκλοπαιδικους σκοπους μην τυχον με βγαλει μερικα χρονια ακομη το συστημα αλλαζοντας μονο καρτα αν χρειαστει.
akoinonitos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε Με OC/cache/memory 4000+, κάρτα σxεδόν 2GHz στα daily, στα 1440p σε ότι έχω βάλει δεν έχω δει μπουκάλι προς το παρόν. (δε μιλάω για cs:go π.χ. κυρίως ΑΑΑ games). Π.χ. έχω δει πόσα reviews που μου χουν τον 8700 stock 4.3GHz all core, που δεν υπάρχει cpu να μην πιάνει 4.8 min με default voltage, τραγική διαφορά. Μπουκαλι δεν γινεται να μην δεν εχεις σε 1440p ,μπορει να εχεις λιγο ξαναλεω αλλα σιγουρα θα εχεις. Αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να αλλαξεις cpu βεβαια Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από akoinonitos
DionGR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Στο rdr2 που ειναι το μονο που εχω απο αυτα που ετρεξες χανεις καμια 30αρια fps αν το εχεις τρεξει σε ultra Eβαλα ολα μου τα settings στο imgur album, δηλαδη με ιδιο setup και αυτα τα settings επρεπε να ειχα +30 FPS? (btw, 84fps Average οταν εβαλα τον CPU στα 4.3Ghz που τον εχω κανονικα)
akoinonitos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, DionGR είπε Eβαλα ολα μου τα settings στο imgur album, δηλαδη με ιδιο setup και αυτα τα settings επρεπε να ειχα +30 FPS? (btw, 84fps Average οταν εβαλα τον CPU στα 4.3Ghz που τον εχω κανονικα) Oχι δεν λεω σε σχεση με το ιδιο setup ,απο την cpu σου ποσο χανεις ,αλλα δεν ειδα τα settings ,μιλαω για ultra settings του παιχνιδιου αν εχεις πειραξει με το χερι δεν ισχυει αυτο που σου λεω τοτε Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από akoinonitos
DionGR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Oχι δεν λεω σε σχεση με το ιδιο setup ,απο την cpu σου ποσο χανεις ,αλλα δεν ειδα τα settings ,μιλαω για ultra settings του παιχνιδιου αν εχεις πειραξει με το χερι δεν ισχυει αυτο που σου λεω τοτε Εβαλα τα Ultra του παιχνιδιου, ανεβασα οσα ακομα και με Ultra ηταν Medium σε High/Ultra, MSAA Off, και εβαλα "Advanced Settings" σχεδον ολα στο max και on.
Herald Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, icenex είπε Δηλαδη τι να πει ο δικος μου ο 6850k αν ο δικος σου ειναι παππους.. στα χαρτια 1 χρονο διαφορα εχουν αλλα σε χρονια υπολογιστων παει οπως τα γατια μετραει ο καθε χρονος για 7 χρονια?? Περα απο την πλακα αναρωτιεμαι αν βαλω εγω πανω μια 3080 τι θα γινει εννοειτε θα φαει oc ο επεξεργαστης..Αναρωτιεμαι ποσο μπουκαλι θα υπαρχει για μενα σε 1440p. Εκανα ετσι για πλακα πειραματα τις προαλλες με oc και τον πηγα μεχρι 4.5ghz βεβαια δεν το τεσταρα κατα ποσο ειναι σταθερο φανταζομαι παει κι αλλο??Θυμαται κανεις μεχρι ποσο πηγαιναν αυτοι οι επεξεργαστες μεχρι 4.6 εχω βρει με μια γρηγορη ματια στο ιντερνετ. Παντως εγω το δουλευω τωρα στα 4ghz και μνημες στοκ..Βεβαια δεν νομιζω να κανω κινηση για καρτα γραφικων στο συγκεκριμενο συστημα το βλεπω να μενει ετσι και να το κληρονομει η γυναικα.Ρωταω πιο πολυ για εγκυκλοπαιδικους σκοπους μην τυχον με βγαλει μερικα χρονια ακομη το συστημα αλλαζοντας μονο καρτα αν χρειαστει. 4.4 αν είσαι τυχερός. Το 4.6 αρκετά δύσκολο, οι 5820k ήταν αυτοί που πιάναν τα 4.6
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, Herald είπε Το κορυφαιο απο ολα αυτα ειναι οτι υποτιθεται ολο αυτο ξεκινησε απο το combo 3600+3080=bottleneck και εγινε παρατηρηση για αγορα 5600x για να γλυτωσει απο το bottleneck,για να φτασουμε τωρα μετα απο μερικες σελιδες στο συμπερασμα οτι και νεο επεξεργαστη να αγορασει,παλι θα εχει μπουκαλι. Τα κλασσικα ''ανεκδοτα''που γραφονται ανα καιρους(οπως παλιοτερα και για τους ιντελ). 22 λεπτά πριν, icenex είπε Ειναι καθαρα θεμα των καινουργιων καρτων αυτο. Λογικα και με το τωρινο σου συστημα θα το εχεις δει αυτο το πραγμα. 3 1
Herald Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Το κορυφαιο απο ολα αυτα ειναι οτι υποτιθεται ολο αυτο ξεκινησε απο το combo 3600+3080=bottleneck και εγινε παρατηρηση για αγορα 5600x για να γλυτωσει απο το bottleneck,για να φτασουμε τωρα μετα απο μερικες σελιδες στο συμπερασμα οτι και νεο επεξεργαστη να αγορασει,παλι θα εχει μπουκαλι. Τα κλασσικα ''ανεκδοτα''που γραφονται ανα καιρους(οπως παλιοτερα και για τους ιντελ). Μπα, από εκεί ξεκινήσαμε. Από τα πρώτα ποστ που έγραψα είναι οτι και με 10900k έχεις bneck σε κάποια games. Το θέμα είναι οτι πρώτον, μιλάμε για ελάχιστα %, και 2ον, δεν μπορείς να κάνεις κατί γιαυτό. Όταν έχεις 10900 / 5600 / 5700 κλπα έχεις κάνει οτι μπορείς να περιορίσεις την μπουκάλα. Πάντως αν μιλάς για μένα, εγώ δεν έκανα παρατήρηση να αγοράσει 5600x, εγώ απλά απάντησα στο ερώτημα του για το αν θα έχει μπουκάλα
SabotazNic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Και μια φωτο Σωστα το βλεπετε, δεν ειναι η φωτο 90 μοιρες 12
DionGR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Και μια φωτο Για μισο λεπτο νομιζα οτι ειχες κανει full καθετο mount... 1
vins Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, billeiros είπε Ψάξε να μαλώσεις με άλλον.εχω καλύτερα πράγματα να κάνω.παιξε και σε 720p οθόνη αν θες .λίγο με νοιαζει.και τα ρε και μάστορα αλλού. Το ρε μαστορα το χρησιμοποιώ γενικα σαν το ρε φίλε, δεν το εννοώ υποτιμητικά. Αν αυτό σε πείραξε, το παίρνω πίσω και θα το χρησιμοποιώ αλλου. Δεν ψάχνω να μαλώσω, ωστόσο σε οτι σπυ ζητάω να μου απαντήσεις, ουσιαστικά δε μου απαντάς. Μου λες ότι τα αλλάζω, σου ζητάω να μου πεις τι άλλαξα, δεν απαντάς. Σε ρωτάω τι έχει η οθόνη που είναι 1440p 75 και μου λες για 720p!
SabotazNic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, DionGR είπε Για μισο λεπτο νομιζα οτι ειχες κανει full καθετο mount... δες την 2η φωτο ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις