Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billeiros είπε

Αξίζει να περιμένεις την tuf αλλά να έρθει κιόλας.

Τι σχέση έχει η 2060 με τις ampere?

Άστο ρε ,όλοι οι παντογνώστες εδώ έχουν μαζευτεί. Μην ασχολείσαι.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Άστο ρε ,όλοι οι παντογνώστες εδώ έχουν μαζευτεί. Μην ασχολείσαι.

"Θέμα για μένα υπάρχει, στις μη τοπ υλοποιήσεις και στις reference, από εκείνο τον οδηγό και μετά κόπηκε το power limit των καρτών,  αν φταίνε οι πυκνωτές δεν ξέρω αλλά σίγουρα κάτι έφταιγε." Αυτό είπες πριν 2-3 σελίδες, άρα και εσύ μίλησες θεωρητικά για κάρτα που δεν έχεις. Εκτός αν έχεις πιάσει στα χέρια σου τις reference και τις μη top υλοποιήσεις..

1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Δεν ξές εσυ

Εγώ δεν ειρωνεύομαι όμως κανέναν, έτσι. Απλά είπα ότι το όποιο perf drop, αν υπάρχει, είναι υπερβολικά ασήμαντο, αλλιώς αν υπήρχε πραγματικό ζήτημα, έστω και 3-4% θα το είχαν ανακαλύψει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

"Θέμα για μένα υπάρχει, στις μη τοπ υλοποιήσεις και στις reference, από εκείνο τον οδηγό και μετά κόπηκε το power limit των καρτών,  αν φταίνε οι πυκνωτές δεν ξέρω αλλά σίγουρα κάτι έφταιγε." Αυτό είπες πριν 2-3 σελίδες, άρα και εσύ μίλησες θεωρητικά για κάρτα που δεν έχεις. Εκτός αν έχεις πιάσει στα χέρια σου τις reference και τις μη top υλοποιήσεις..

Ο άνθρωπος είπε ότι δεν βλέπει το max pl στην κάρτα του όπως κ η πλειονότητα όσων εχουν 3080.Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς?

Αλλά δεν πειράζει μωρέ .αφού κ στοκ περνάνε τις σάπιες amd όλα καλα

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο άνθρωπος είπε ότι δεν βλέπει το max pl στην κάρτα του όπως κ η πλειονότητα όσων εχουν 3080.Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς?

Στην πλειονότητα πως; αφού δεν τις έχει στα χέρια του; Μια κάρτα δεν έχει;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ δεν ειρωνεύομαι όμως κανέναν, έτσι. Απλά είπα ότι το όποιο perf drop, αν υπάρχει, είναι υπερβολικά ασήμαντο, αλλιώς αν υπήρχε πραγματικό ζήτημα, έστω και 3-4% θα το είχαν ανακαλύψει..

Ξέρεις πιες είναι οι reference και η μη τοπ υλοποιήσεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Στην πλειονότητα πως δεν το βλέπει αφού δεν τις έχει στα χέρια του; Μια κάρτα δεν έχει;

Δεν διαβάζω insomnia μονο ,γι'αυτό το βλέπω 🤣 

Επίσης έχω δοκιμάσει τα bios από αρκετές κάρτες για να μπορώ να εκφέρω άποψη.

Εσύ για πες μας που στηρίζεις αυτά που γράφεις? Μασας φύλα ευκαλυπτου? 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ξέρεις πιες είναι οι reference και η μη τοπ υλοποιήσεις?

Μα έκανες αυτό ακριβώς για το οποίο με κατηγόρησες, μίλησες για κάρτα που δεν έχεις. Εσύ μία 3080 δεν έχεις; σωστά; Άρα πως ξέρεις τι παίζει με το power limit των άλλων υλοποιήσεων αφού δεν τις έχεις;

2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν διαβάζω insomnia μονο ,γι'αυτό το βλέπω 🤣 

Επίσης έχω δοκιμάσει τα bios από αρκετές κάρτες για να μπορώ να εκφέρω άποψη.

Εσύ για πες μας που στηρίζεις αυτά που γράφεις? Μαζί σας φύλα εκαλυπτου? 

Και εγώ δεν είδα πουθενά στο Internet ότι έχεις perf drop μετά τον driver εκείνον που διόρθωνε το πρόβλημα. Το ίδιο λέμε..

Ούτε εγώ ειρωνεύτηκα φίλε Γιάννη .απλά μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας

Τι υποτιμάω βρε παιδιά; Απλά λέω ότι πουθενά στο internet δεν έχει ακουστεί κάτι για perf drop μετά τον driver. Αυτό θέλω να πω τόση ώρα, από αυτό ξεκίνησε η κουβέντα..

Δημοσ.

Μα έκανες αυτό ακριβώς για το οποίο με κατηγόρησες, μίλησες για κάρτα που δεν έχεις. Εσύ μία 3080 δεν έχεις; σωστά; Άρα πως ξέρεις τι παίζει με το power limit των άλλων υλοποιήσεων αφού δεν τις έχεις;

Και εγώ δεν είδα πουθενά στο Internet ότι έχεις perf drop μετά τον driver εκείνον που διόρθωνε το πρόβλημα. Το ίδιο λέμε..

Τι υποτιμάω βρε παιδιά; Απλά λέω ότι πουθενά στο internet δεν έχει ακουστεί κάτι για perf drop μετά τον driver. Αυτό θέλω να πω τόση ώρα, από αυτό ξεκίνησε η κουβέντα..

Για άλλη μια φορά δεν καταλαβαίνεις τι γράφουμε, απαντάς σε ποστ και γράφεις τα δικά σου ,εγώ μιλάω για το κόψιμο του έξτρα  power limit εσύ λες για performance drop.  Γράφεις απλά για να γεμίζεις σελίδες. Πάρε 3080 tuf, xc3 ,fe eagle κλπ και ανέβασε το power slider και έλα να μου πεις μετά τι και πως. Δεν ξέρω μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα στο να καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Για άλλη μια φορά δεν καταλαβαίνεις τι γράφουμε, απαντάς σε ποστ και γράφεις τα δικά σου ,εγώ μιλάω για το κόψιμο του έξτρα  power limit εσύ λες για performance drop.  Γράφεις απλά για να γεμίζεις σελίδες. Πάρε 3080 tuf, xc3 ,fe eagle κλπ και ανέβασε το power slider και έλα να μου πεις μετά τι και πως. Δεν ξέρω μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα στο να καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος.

Ε ναι το κατάλαβα αυτό, αλλά γιατί αποτελεί πρόβλημα δεν κατάλαβα από τι στιγμή που δεν προκαλεί perf drop (τουλάχιστον όχι ορατό) αυτή η πτώση του power limit;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Μα πως να δεις αφου οταν δημιουργήθηκε το πρόβλημα και για όσο κράτησε μέχρι να βγει ο "fix driver" ,μερικές μέρες μετά δηλαδή,rtx3080 ειχαν δεν ειχαν καμιά δεκαριά άτομα στον πλανήτη.

Και ποιος να ξέρει για πόσο performance drop μιλάμε αλλα και ποιον απασχολεί η ακρίβεια αυτή?

Ο ανθρωπος σου λέει συγκεκριμένα πράγματα. Οτι το ονομαστικο maximum pl δεν το πιάνει καμία 3080 

Είναι ή δεν είναι ψεγάδι? 

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mcrae13 είπε

Μα πως να δεις αφου οταν δημιουργήθηκε το πρόβλημα και για όσο κράτησε μέχρι να βγει ο "fix driver" ,μερικές μέρες μετά δηλαδή,rtx3080 ειχαν δεν ειχαν καμιά δεκαριά άτομα στον πλανήτη.

Και ποιος να ξέρει για πόσο performance drop μιλάμε αλλα και ποιον απασχολεί η ακρίβεια αυτή?

Ο ανθρωπος σου λέει συγκεκριμένα πράγματα. Οτι το ονομαστικο maximum pl δεν το πιάνει καμία 3080 

Είναι ή δεν είναι ψεγάδι? 

Εντάξει ναι τυπικά είναι, ουσιαστικά δεν είναι, αυτό λέω. Άλλωστε οι YTs τύπου GN που εστιάζουν πολύ θα το είχαν καταλάβει αν υπήρχε drop, αφού είχαν κάρτες και πριν το update..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Ε ναι το κατάλαβα αυτό, αλλά γιατί αποτελεί πρόβλημα δεν κατάλαβα από τι στιγμή που δεν προκαλεί perf drop (τουλάχιστον όχι ορατό) αυτή η πτώση του power limit;

Δλδ άμα εγώ σου πουλήσω ένα πρόγραμμα για το αυτοκίνητο σου και σου πω φίλε με αυτό θα πιάνεις 375 άλογα, αλλά όταν το βάζεις βλέπεις ότι πάει μεχρι 330 θα πεις εσύ δεν πειράζει μωρέ και έτσι γ@μ@ει το αμάξι.. 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...