Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Αν δεν μοιάζει εσένα καλως ,κάποιους όμως του νοιάζει και τους παρα νοιάζει. Ε ας πάρουν AMD να χάσουν πάνω από 0.5% σε 4Κ..
ababapanos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 καλησπέρα ήθελα να σας ρωτήσω αν το pc μου μπορεί να σηκώσει σωστά την RTX 3080 Συνθεση Intel(R) Core(TM) i5-9600KF CPU @ 3.70GHz Gigabyte Z390 M-CF Gskill 16,0GB Dual-Channel 1066MHz 700 watt cooler master τωρα εχω μια RTX 2070 σας ευχαριστω
Fulgore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, ppkstat είπε Τους πήρα τηλέφωνο και δεν μου έδωσαν την εντύπωση ότι ξέρουν τι τους γίνεται. Σε περιπτωση που δεν το εχετε καταλαβει ακομα,ο βασικος λογος που οι τιμες στις rtx 3000 καρτες(και οχι μονο)ειναι υψηλες,ειναι επειδη δεν υπαρχει καλη διαθεσιμοτητα. Το Πλαισιο και το καθε Πλαισιο,απο καπου κανουν παραγγελια για τις καρτες και τελευταια στιγμη μαθαινουν ποτε θα ερθουν σε αυτους οι καρτες. Τοσες σελιδες πιο πισω εχουμε αναφερει κοσμο που περιμενει απο τον Σεπτεμβριο για να του ερθει η παραγγελια.... Ποιο Πλαισιο δεν ξερει τι του γινεται,εδω ουτε η ιδια η Nvidia(και η Amd)δεν ξερει τι της γινεται. 3
akoinonitos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ε ας πάρουν AMD να χάσουν πάνω από 0.5% σε 4Κ.. Ρε φίλε που κολλάει η amd τώρα? Βγάλτε λίγο τα γυαλιά ρε σεις εδώ μέσα έλεος πια... Μήπως πρέπει να γράφουμε τι γαμάτες είναι οι Nvidia και πόσο δυνατές είναι εδώ μέσα? Τα αρνητικά δεν πρέπει να τα γράφουμε? Και επίσης εσείς που δεν έχετε ampere καλύτερα μην σχολιάζεται ποστ που αφορούν την εμπειρία κάποιου χρήστη....Διαβάστε και κάνα forum του εξωτερικού γτ το πολύ insomnia σας έχει κάψει. 7 λεπτά πριν, ababapanos είπε καλησπέρα ήθελα να σας ρωτήσω αν το pc μου μπορεί να σηκώσει σωστά την RTX 3080 Συνθεση Intel(R) Core(TM) i5-9600KF CPU @ 3.70GHz Gigabyte Z390 M-CF Gskill 16,0GB Dual-Channel 1066MHz 700 watt cooler master τωρα εχω μια RTX 2070 σας ευχαριστω Σε τι ανάλυση παίζεις? Οι μνήμες σου δεν γίνεται να είναι 1066mhz κάποιο λάθος κάνεις. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από akoinonitos 5 1
vins Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, ppkstat είπε Αλήθεια με το πλαίσιο είχε κανείς τύχη? Σκέφτομαι να παραγγείλω μια XC3 γιατί θέλω Ελληνικό τιμολόγιο και δεν με πειράζει καθόλου να την έχω σε κάναν μήνα ΑΝ την έχω. Τους πήρα τηλέφωνο και δεν μου έδωσαν την εντύπωση ότι ξέρουν τι τους γίνεται. Spoiler Φίλε μου εγω έκανα παραγγελία 3060ti eagle με αντικαταβολή φυσικά, με παίρνουν μετά απο 2 μέρες και τι μου λενε: αυτά είναι προπαραγγελια και πρέπει να μας κάνετε κατάθεση το 30% μπροστά! Α ναι λεω; και ποτε θα έρθει η κάρτα? Ε πάνω κάτω 2-3 βδομάδες. Καλά λεω ακυρώνω ευχαριστώ πολυ. Και τι μου απανταει; Μην κάνετε εσείς ακυρωση, θα κάνουμε εμείς. Οκ λεω. Μπαίνω μετά από 1 μερα και βλέπω ότι η παραγγελία δεν είχε ακυρωθεί. Παιρνω τηλ κι εγώ και το παίζω τρελιτσα και λέω ποτε θα έρθει η κάρτα που παρηγγειλα; Μου λεει την επόμενη Τρίτη έρχεται φορτίο, οπότε μέχρι Πέμπτη θα την έχετε! Κατάλαβες φίλε μου; ολόκληρο πλαισιο, να μου ζητάει 30% προκαταβολή λέγοντας ότι οι κάρτες είναι δύσκολο να βρεθούν και μετά να μην ακυρωνει! Σου λεει σε όποιον πιάσει! Ε αστους να τη φέρουν και θα πω κι εγώ μα καλά δε σας είπαν ότι ακυρωσα; 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε φίλε που κολλάει η amd τώρα? Βγάλτε λίγο τα γυαλιά ρε σεις εδώ μέσα έλεος πια... Μήπως πρέπει να γράφουμε τι γαμάτες είναι οι Nvidia και πόσο δυνατές είναι εδώ μέσα? Τα αρνητικά δεν πρέπει να τα γράφουμε? Και επίσης εσείς που δεν έχετε ampere καλύτερα μην σχολιάζεται ποστ που αφορούν την εμπειρία κάποιου χρήστη.... Σε τι ανάλυση παίζεις? Οι μνήμες σου δεν γίνεται να είναι 1066mhz κάποιο λάθος κάνεις. 2132 μαλλον εννοεί αλλα πάλι χαμηλό ειναι Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από vins
ppkstat Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, vins είπε Απόκρυψη περιεχομένων Φίλε μου εγω έκανα παραγγελία 3060ti eagle με αντικαταβολή φυσικά, με παίρνουν μετά απο 2 μέρες και τι μου λενε: αυτά είναι προπαραγγελια και πρέπει να μας κάνετε κατάθεση το 30% μπροστά! Α ναι λεω; και ποτε θα έρθει η κάρτα? Ε πάνω κάτω 2-3 βδομάδες. Καλά λεω ακυρώνω ευχαριστώ πολυ. Και τι μου απανταει; Μην κάνετε εσείς ακυρωση, θα κάνουμε εμείς. Οκ λεω. Μπαίνω μετά από 1 μερα και βλέπω ότι η παραγγελία δεν είχε ακυρωθεί. Παιρνω τηλ κι εγώ και το παίζω τρελιτσα και λέω ποτε θα έρθει η κάρτα που παρηγγειλα; Μου λεει την επόμενη Τρίτη έρχεται φορτίο, οπότε μέχρι Πέμπτη θα την έχετε! Κατάλαβες φίλε μου; ολόκληρο πλαισιο, να μου ζητάει 30% προκαταβολή λέγοντας ότι οι κάρτες είναι δύσκολο να βρεθούν και μετά να μην ακυρωνει! Σου λεει σε όποιον πιάσει! Ε αστους να τη φέρουν και θα πω κι εγώ μα καλά δε σας είπαν ότι ακυρωσα; Εμένα δεν μου έδωσαν καν την πιθανότητα να την παραγγείλω χωρίς προκαταβολή 30%. Τους ρώτησα όμως αν έχω δικαίωμα να ακυρώσω την παραγγελία όποτε θέλω και μου απάντησαν ρητά ναι με επιστροφή του ποσού εντός 7 ημερών.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε φίλε που κολλάει η amd τώρα? Βγάλτε λίγο τα γυαλιά ρε σεις εδώ μέσα έλεος πια... Μήπως πρέπει να γράφουμε τι γαμάτες είναι οι Nvidia και πόσο δυνατές είναι εδώ μέσα? Τα αρνητικά δεν πρέπει να τα γράφουμε? Και επίσης εσείς που δεν έχετε ampere καλύτερα μην σχολιάζεται ποστ που αφορούν την εμπειρία κάποιου χρήστη.... Προφανώς και κολλάει η AMD γιατί είναι η εναλλακτική επιλογή, και γιατί πολύς κόσμος έκανε γαργάρα τα black screens ενώ τώρα λύσσαξαν όλοι για κάτι που λύθηκε μέσα σε δύο βδομάδες. Καταρχήν ο driver εκείνος που έλυνε το θέμα άλλαξε το curve, το power limit είναι γραμμένο στο bios. Αν τερματίσεις το power limit στο afterburner και κάνεις και OC θα τερματίσει και το power limit. Απλά δεν τερματίζει σε stock, και λοιπόν; Αλλάζει κάτι επί της ουσίας; Υ.Γ. Και ναι αυτή τη στιγμή οι NVIDIA είναι γαμάτες αφού στην ίδια τιμή με την 6800ΧΤ (ή ακόμη και φθηνότερη) η 3080 έχει καλύτερο 4Κ, πολύ καλύτερο RT, DLSS που η AMD δεν έχει καν, καλύτερο encoder και υστερεί σε κατανάλωση, vram και 1080p/1440p . Ε τι να κάνουμε τώρα, ε χάνεις 1% perf και αν επειδή ο πυρήνας πάει 1980 και όχι 2010 σε stock, ε σιγά..
akoinonitos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Προφανώς και κολλάει η AMD γιατί είναι η εναλλακτική επιλογή, και γιατί πολύς κόσμος έκανε γαργάρα τα black screens ενώ τώρα λύσσαξαν όλοι για κάτι που λύθηκε μέσα σε δύο βδομάδες. Καταρχήν ο driver εκείνος που έλυνε το θέμα άλλαξε το curve, το power limit είναι γραμμένο στο bios. Αν τερματίσεις το power limit στο afterburner και κάνεις και OC θα τερματίσει και το power limit. Απλά δεν τερματίζει σε stock, και λοιπόν; Αλλάζει κάτι επί της ουσίας; Υ.Γ. Και ναι αυτή τη στιγμή οι NVIDIA είναι γαμάτες αφού στην ίδια τιμή με την 6800ΧΤ (ή ακόμη και φθηνότερη) η 3080 έχει καλύτερο 4Κ, πολύ καλύτερο RT, DLSS που η AMD δεν έχει καν, καλύτερο encoder και υστερεί σε κατανάλωση, vram και 1080p/1440p . Ε τι να κάνουμε τώρα, ε χάνεις 1% perf και αν επειδή ο πυρήνας πάει 1980 και όχι 2010 σε stock, ε σιγά.. Αν δεν έχεις ampere μην σχολιάζεις γτ αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. Όταν γράφεις κάτι να είσαι σίγουρος για αυτό, τουλαχιστον κάνε κανένα search να μάθεις τπτ για το θέμα, από το να γράφεις δικές σου θεωρίες. Άντε καλό απογευμα
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Αν δεν έχεις ampere μην σχολιάζεις γτ αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. Όταν γράφεις κάτι να είσαι σίγουρος για αυτό, τουλαχιστον κάνε κανένα search να μάθεις τπτ για το θέμα, από το να γράφεις δικές σου θεωρίες. Άντε καλό απογευμα Πόσο χάνεις δηλαδή σε gaming performance μετά το update;
ababapanos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Σε τι ανάλυση παίζεις? Οι μνήμες σου δεν γίνεται να είναι 1066mhz κάποιο λάθος κάνεις. οι μνημες μου ειναι οι G.Skill DDR4-2132 (1066 MHz) F4-3200C16-8GVKB , τωρα γιατι το speccy τις γραφει ετσι δεν ξερω.... παιζω σε αναλυση 3840 χ 1600 με ενδιαφερει αν το pc μου μπορει να σηκωσει την 3080 η χρειαζομαι καποια αναβαθμηση?
Sakiz105 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, ababapanos είπε οι μνημες μου ειναι οι G.Skill DDR4-2132 (1066 MHz) F4-3200C16-8GVKB , τωρα γιατι το speccy τις γραφει ετσι δεν ξερω.... παιζω σε αναλυση 3840 χ 1600 με ενδιαφερει αν το pc μου μπορει να σηκωσει την 3080 η χρειαζομαι καποια αναβαθμηση? Ποιο είναι ακριβώς το τροφοδοτικό; Το σύστημα είναι μια χαρά απλά να ξέρεις θέλουν μπαμπατσικο τροφοδοτικό οι 3080 1
akoinonitos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ababapanos είπε οι μνημες μου ειναι οι G.Skill DDR4-2132 (1066 MHz) F4-3200C16-8GVKB , τωρα γιατι το speccy τις γραφει ετσι δεν ξερω.... παιζω σε αναλυση 3840 χ 1600 με ενδιαφερει αν το pc μου μπορει να σηκωσει την 3080 η χρειαζομαι καποια αναβαθμηση? Αν έχεις το cpuz άνοιξε το στην καρτέλα spd και ανέβασε ένα ss. Μια χαρά είναι το σύστημα σου για την ανάλυση αυτή που παίζεις, θα δει διαφορά από την 2070. Τι τροφοδοτικό έχεις? Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από akoinonitos
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Υ.Γ. Και ναι αυτή τη στιγμή οι NVIDIA είναι γαμάτες αφού στην ίδια τιμή με την 6800ΧΤ (ή ακόμη και φθηνότερη) η 3080 έχει καλύτερο 4Κ, πολύ καλύτερο RT, DLSS που η AMD δεν έχει καν, καλύτερο encoder και υστερεί σε κατανάλωση, vram και 1080p/1440p . Ε τι να κάνουμε τώρα, ε χάνεις 1% perf και αν επειδή ο πυρήνας πάει 1980 και όχι 2010 σε stock, ε σιγά.. Και όλο αυτό τις κάνει γαμάτες;
ababapanos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Ποιο είναι ακριβώς το τροφοδοτικό; Το σύστημα είναι μια χαρά απλά να ξέρεις θέλουν μπαμπατσικο τροφοδοτικό οι 3080 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αν έχεις το cpuz άνοιξε το στην καρτέλα spd και ανέβασε ένα ss. Μια χαρά είναι το σύστημα σου για την ανάλυση αυτή που παίζεις, θα δει διαφορά από την 2070.
akoinonitos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, ababapanos είπε Οι μνήμες σου είναι 3200mhz μπες στο bios Και βάλε το xmp enabled ώστε να παίξουν σωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις