Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Herald είπε

Ε όντως τα ρολόγια είναι average για high end υλοποίηση. Πχ του babis είναι καλύτερη. Αλλά και οι μνήμες μετράνε όταν μιλάμε για binning. 5ος unigine με αέρα ρε φίλε 😋

Σε πραγματική χρήση σε gaming ο πυρήνας είναι το πιο σημαντικό και μετά η VRAM. Σίγουρα όμως τέτοιο νούμερο δεν έχω ξαναδεί💪

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Σε πραγματική χρήση σε gaming ο πυρήνας είναι το πιο σημαντικό και μετά η VRAM. Σίγουρα όμως τέτοιο νούμερο δεν έχω ξαναδεί💪

Δεν διαφωνώ για τον πυρήνα, αλλά δεν είναι του πεταμού ρε αδερφ, 2085 average σε 3d mark είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο. Απλά για high end μοντέλα (δηλαδή ftw3 / strix / aorus) είναι average ας πούμε. 

CB με τι ρολόγια παίζεις? +800 μνήμες είμαι σταθερός.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν διαφωνώ για τον πυρήνα, αλλά δεν είναι του πεταμού ρε αδερφ, 2085 average σε 3d mark είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο. Απλά για high end μοντέλα (δηλαδή ftw3 / strix / aorus) είναι average ας πούμε. 

CB με τι ρολόγια παίζεις? +800 μνήμες είμαι σταθερός.

Δεν έχω κάρτα ....περιμένω

Με την Evga ήμουν +1000 Σταθερός

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Herald είπε

Στο CP? Τούμπανος

Όχι σε ότι άλλο είχα παίξει.

σκαλώνει το CP2077 σε VRAM; δεν το ήξερα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Όχι σε ότι άλλο είχα παίξει.

σκαλώνει το CP2077 σε VRAM; δεν το ήξερα 

Οχι αλλά τρώς 1 κρας ανα 2-3 μέρες, οπότε δυσκολεύεσαι να ξέρεις αν φταίει η vram ή απλά το game :P 

Γιαυτό το άφησα +800. Τώρα τρέχω +1200 και θα επανέλθω...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Herald είπε

Οχι αλλά τρώς 1 κρας ανα 2-3 μέρες, οπότε δυσκολεύεσαι να ξέρεις αν φταίει η vram ή απλά το game :P 

Γιαυτό το άφησα +800. Τώρα τρέχω +1200 και θα επανέλθω...

Δοκίμασε με χαμηλότερα ρολόγια. στις turing ότι παιχνίδι έβαζες RT ήθελε ελαφρύ overclock για να κρατήσει

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

Εγώ και τα Monster Energy Ultra μου αισθανόμαστε θιγμένοι 

Μακρια απο τετοια μαγκες οτι χειροτερο για την καρδια.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, z1000 είπε

Μακρια απο τετοια μαγκες οτι χειροτερο για την καρδια.

Άλλη συζήτηση αλλά μην ακούτε αστικούς μύθους. Καφείνη είναι. Εγώ έχω 10 πίεση, και μονορούφι να το πιω πάω στα 10,5 :P κλείνω off topic

• Like 1
Δημοσ.

https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-allegedly-postponed-till-february-rtx-3060-12gb-6gb-in-january

NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti is to feature 20GB GDDR6X memory and supposedly the same CUDA core count as RTX 3090 (10496). While this card is rumored to cost around 999 USD, it would definitely offer much better performance to dollar ratio than RTX 3090, which costs at least 1499 USD

According to the story, RTX 3080 Ti will launch Chinese New Year (February 11th to 17th), likely to be late February.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Herald είπε

Ε όντως τα ρολόγια είναι average για high end υλοποίηση. Πχ του babis είναι καλύτερη. Αλλά και οι μνήμες μετράνε όταν μιλάμε για binning. 5ος unigine με αέρα ρε φίλε 😋

Γαμάει το καρτόνι σου όντως. Αλλά ρε φίλε ,έχεις κολλήσει με το uni.

Εγω όταν ειχα μία από τις καλύτερες 1080ti ,είχα παντού κορυφαία σκορ.

Αν είσαι καλός μόνο στο uni και όχι αντιστοίχως στα υπόλοιπα θα μπορουσαμε να μιλήσουμε και για bug-ιά ή suicide run που βγαίνει μόνο εκεί ή κι εγω δεν ξέρω τι...

Του Μπάμπη πχ σπέρνει σε όλα τα γνωστα benches ;) 

Anyway για να πει κάποιος πως εχει εκ των κορυφαίων στον πλανήτη (όπως ανέφερες) έ δεν φτανει μόνο ενα uni .Η λογική για μένα αυτό λεει .

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Γαμάει το καρτόνι σου όντως. Αλλά ρε φίλε ,έχεις κολλήσει με το uni.

Εγω όταν ειχα μία από τις καλύτερες 1080ti ,είχα παντού κορυφαία σκορ.

Αν είσαι καλός μόνο στο uni και όχι αντιστοίχως στα υπόλοιπα θα μπορουσαμε να μιλήσουμε και για bug-ιά ή suicide run που βγαίνει μόνο εκεί ή κι εγω δεν ξέρω τι...

Του Μπάμπη πχ σπέρνει σε όλα τα γνωστα benches ;) 

Anyway για να πει κάποιος πως εχει εκ των κορυφαίων στον πλανήτη (όπως ανέφερες) έ δεν φτανει μόνο ενα uni .Η λογική για μένα αυτό λεει .

Ελα ρε, και indigo τα άντερα της βγάζει, πάλι +1675 μνήμες, το καλύτερο run στο forum. Mονό αυτά τα 2 και 3d mark έχω τρέξει. Στο 3d mark με περνάει ο babis, στα άλλα 2 βαράω ταβάνι Δεν είναι τυχαίο που αφού ανέβασα τα runs μόνο ο babis συνέχισε να ανεβάζει δικά του. Σαν να μην είχε κανείς άλλος 3090 😛 

Σκέψου ήταν τόσο τρελά τα runs που μερικοί νόμιζαν οτι hackaro. ;) 

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Herald είπε

Ελα ρε, και indigo τα άντερα της βγάζει, πάλι +1675 μνήμες, το καλύτερο run στο forum. Mονό αυτά τα 2 και 3d mark έχω τρέξει. Στο 3d mark με περνάει ο babis, στα άλλα 2 βαράω ταβάνι Δεν είναι τυχαίο που αφού ανέβασα τα runs μόνο ο babis συνέχισε να ανεβάζει δικά του. Σαν να μην είχε κανείς άλλος 3090 😛 

Σκέψου ήταν τόσο τρελά τα runs που μερικοί νόμιζαν οτι hackaro. ;) 

Καλά δεν εχω παρακολουθήσει τα πάντα που ποσταρετε,απλά θυμαμαι οτι μονο σε uni βγαζεις πολυ δυνατά αποτελέσματα,δεν ειχα δει κατι ανάλογο σε 3dmark σε αντίθεση με άλλους. 

Δεν εχω λόγο να υποβιβάσω την καρτα σου,στο κατω κατω μικρη σημασια εχουν αυτά. 3090 ειναι all the way ;) 

Πάντως τα μπεντς του 3dmark ειναι πιο hardcore,θέλουν σταθερότητα σε όλο το σύστημα

• Like 5
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Καλά δεν εχω παρακολουθήσει τα πάντα που ποσταρετε,απλά θυμαμαι οτι μονο σε uni βγαζεις πολυ δυνατά αποτελέσματα,δεν ειχα δει κατι ανάλογο σε 3dmark σε αντίθεση με άλλους. 

Δεν εχω λόγο να υποβιβάσω την καρτα σου,στο κατω κατω μικρη σημασια εχουν αυτά. 3090 ειναι all the way ;) 

Πάντως τα μπεντς του 3dmark ειναι πιο hardcore,θέλουν σταθερότητα σε όλο το σύστημα

Γιαυτό δεν τρέχω 3d mark, το σύστημα μου είναι κουβάς :P Μόνο η κάρτα είναι cherrypicked

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vins είπε

Θενξ. Πήρα την απλή eagle στα 530€ τελική. Δεν μπόρεσα να βρω και πολλά reviews, αλλα αυτα που βρήκα την έβγαζαν vfm και αρκετά δροσερή (σιγουρα και λόγω έλλειψης oc). Αντε να δούμε 

Προσωπικα δεν εχω επαφη με nvidia εδώ και πολλααααα χρόνια. Θα την πάρω κυρίως για cyberpunk λόγω rt + dlss

Και η 5700ΧΤ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...