bauhaus8 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Τσαμπα μαγκας η Nvidia....μην του ξαναδωσεις τπτ του χλεχλε και δωστα σε καποιον αλλο να παρει αυτος subscribers, κανε αλλον μαγκα....Αλλα και αυτοι κοτες, ολοκληρη nvidia και ασχολειται με το μαγαζακι του επιτυχημενου αχρηστου
ougxar Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Στις τελευταιες σελιδες αποτυπωνεται φουλ το κριντζαρισμα που προκαλει το gaming community,nice 1
kkatzos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε DLSS > native 4K όταν υπάρχει ΤΑΑ, ιδού η απόδειξη. Game-changer ή αλλιώς free performance σε 4Κ. Χωρίς να έχω παίξει το παιχνίδι για να μπορώ να εκφέρω άποψη για την ποιότητα του TAA που έχει ... στις εικόνες που παραθέτεις υπάρχουν άλλα τόσα σημεία στα οποία υπερτερεί το native 4K. Πάντως εξαιρετική δουλειά το DLSS, όντως free performance.
Aten-Ra Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, iazriel είπε Τεσπα, βγήκε και η απάντηση και τα υπόλοιπα είναι ιστορία πλέον. Βεντούζα βεντούζα
daynight Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Βεντούζα βεντούζα nvidia (13/12/2020): οποτεδηποτε προιον nvidia εμφανιζεται σε συγκριτικο, γραφημα, ‘review’ με την παραμικρη αποκλιση απο hardware unboxed ειναι ενεργεια εξαπατησης του καταναλωτη απο πληρωμενο πρασινοφρουρο fact._
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Συγνώμη που διακόπτω τη συζήτησή σας αλλά κάποια στιγμη καποιος είχε ποστάρει σε ενα απο τα τοπικ για τις GPU είτε τις Turing είτε τις Pascal ένα link με τα optimal settings για το NVIDIA CP. Επειδή δε μπορω να βρω το λινκ, υπαρχει κανεις που να το εχει αποθηκευμένο να μου το στείλει; Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές/αγορές με υγεια!
Sakiz105 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Συγνώμη που διακόπτω τη συζήτησή σας αλλά κάποια στιγμη καποιος είχε ποστάρει σε ενα απο τα τοπικ για τις GPU είτε τις Turing είτε τις Pascal ένα link με τα optimal settings για το NVIDIA CP. Επειδή δε μπορω να βρω το λινκ, υπαρχει κανεις που να το εχει αποθηκευμένο να μου το στείλει; Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές/αγορές με υγεια!
Aten-Ra Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε οντως, κριντζαρα οταν τον ακουγα να διαβαζει το mail. Και τελικά? τι έγινε? Το όλο βίντεο μου θύμισε την φράση "do a 360 and walk away" Ρωτάει "why Nvidia sent that email" "we are all wondering because we covered dlss and rtx " . Κάνουν τους χαζούς ή είναι? Το ότι δεν έβαλαν μια AMD κάρτα ΔΙΠΛΑ στις nvidia με τα dlss +rtx ενεργοποιημένα για να δείξουν την διαφορά στα fps γιατί το αγνοεί? Αυτά τι είναι ?? 1
Sakiz105 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Για το βίντεο του cyberpunk μιλάω. Με τόσο cherrypicking θα γεμίσουμε βαρέλι σε λίγο
Aten-Ra Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε Για το βίντεο του cyberpunk μιλάω. Με τόσο cherrypicking θα γεμίσουμε βαρέλι σε λίγο Αφού στο CB77 δεν έχει ακόμα RT για τις AMD, τι να βάλει ??? Μόνο το DLSS θα μπορούσε να συγκρίνει αλλά δεν έχει και τόσο σημασία, και χωρίς DLSS οι Ampere είναι ταχύτερες σε αυτό το παιχνίδι. 2
leros2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε Για το βίντεο του cyberpunk μιλάω. Με τόσο cherrypicking θα γεμίσουμε βαρέλι σε λίγο Αυτό το να το αμολας αρουλουμπες χωρίς κάν να έχεις δει το βίντεο, με ξεπερνάει... Και ο ίδιος αναφέρει στο ότι δεν επιτρέπεται το rtx με amd κάρτα γραφικών... 3
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Το βιντεο που μου εκανες quote τι ειναι; @sakiz105
Sakiz105 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Έχετε δίκιο και οι δύο. Δεν ξέρω τι λέω και είμαι πρασινοφρουρός. "Αμολάω αρουλούμπες". Για ποιο λόγο άλλωστε να συγκρίνει nvidia + dlss vs amd σκέτο? Μήπως έχει κάποιο performance gain? Placebo effect είναι. @thetiesthatbind είναι το βίντεο που σχολιάζει τα setting και δείχνει το performance gain και το visual effect
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε Έχετε δίκιο και οι δύο. Δεν ξέρω τι λέω και είμαι πρασινοφρουρός. "Αμολάω αρουλούμπες". Για ποιο λόγο άλλωστε να συγκρίνει nvidia + dlss vs amd σκέτο? Μήπως έχει κάποιο performance gain? Placebo effect είναι. @thetiesthatbind είναι το βίντεο που σχολιάζει τα setting και δείχνει το performance gain και το visual effect Μάλλον δε διάβασες τι ζήτησα. Αναφέρθηκα στο NVIDIA Control Panel, όχι στο Cyberpunk, τώρα έπιασα το μπέρδεμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις