Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 3DJIN είπε

αν παιζεις μερα  και εχεις παραθυρα ανοιχτα το dlss δεν ενοχλει και φυσικα καθεσαι σχετικα μακρυα απο την οθονη.Αν παιζεις νυχτα με κλειστα φωτα και 70 ποντους απο την οθονη τοτε....σε αλλα σημεια παιζει ps2 σε αλλα ps4..με ολιγον απο ομιχλη.

Οι απόψεις διίστανται. Αρκετοί λένε κάτω από  ultra quality preset διακρίνεται κάποια θολούρα, άλλοι λένε οκ είναι και με balanced. Είναι θαρρώ και το μάτι του καθενός, η ηλικία του και οι περιβαλλοντικές συνθήκες που παίζει ( απόσταση, εξοπλισμός κλπ). Αυτό που στη τελική όμως έχει σημασία είναι αν αξίζει το παιχνίδι σαν ιστορία με τόσο overhype. Το οποίο κάποια στιγμή που θα έχω όρεξη θα το πάω τελείως ευθεία χωρίς πολλά sidequest ( δεν μαρεσουν προσωπικά στα παιχνίδια ). Γραφικά έχει φοβερά αυτό δε το αμφισβητεί κανείς. 

Τώρα ας μη μείνει εκεί η νέα γενιά και να ξεκινήσει ΗΔΗ να φέρει παιχνίδια που να έχουν όλο το πακέτο εφόσον οι παίκτες θέλουν να χαίρονται και τα δύο γραφικά και πρωτότυπες ιστορίες

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κακώς, τα side quests της CDPR πολλές φορές είναι καλύτερα ακόμα και από τα main quests, κάνουν καταπληκτική δουλειά και όχι αγγαρεία side quests όπως η Ubisoft.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Οι απόψεις διίστανται. Αρκετοί λένε κάτω από  ultra quality preset διακρίνεται κάποια θολούρα, άλλοι λένε οκ είναι και με balanced. Είναι θαρρώ και το μάτι του καθενός, η ηλικία του και οι περιβαλλοντικές συνθήκες που παίζει ( απόσταση, εξοπλισμός κλπ). Αυτό που στη τελική όμως έχει σημασία είναι αν αξίζει το παιχνίδι σαν ιστορία με τόσο overhype. Το οποίο κάποια στιγμή που θα έχω όρεξη θα το πάω τελείως ευθεία χωρίς πολλά sidequest ( δεν μαρεσουν προσωπικά στα παιχνίδια ). Γραφικά έχει φοβερά αυτό δε το αμφισβητεί κανείς. 

αν παίζει σε καμια VA ultrawide xiaomi, οχι θολή θα είναι η σίτα, σαν άρμα μάχης θα φένεται

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Κακώς, τα side quests της CDPR πολλές φορές είναι καλύτερα ακόμα και από τα main quests, κάνουν καταπληκτική δουλειά και όχι αγγαρεία side quests όπως η Ubisoft.

τι εννοεις, δεν έχει achievement towers το cyberpunk? :P

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 3DJIN είπε

αν παιζεις μερα  και εχεις παραθυρα ανοιχτα το dlss δεν ενοχλει και φυσικα καθεσαι σχετικα μακρυα απο την οθονη.Αν παιζεις νυχτα με κλειστα φωτα και 70 ποντους απο την οθονη τοτε....σε αλλα σημεια παιζει ps2 σε αλλα ps4..με ολιγον απο ομιχλη.

Υπάρχουν ένα σωρό συγκριτικά βίντεο με zoom. Σχεδόν native ποιότητα έχεις. Σαν να παίζεις στο 90% ή και παραπάνω της native ανάλυσης μαζί με sharpen είναι. Πέρα από το γεγονός ότι έχεις λιγότερο shimmering.

Σε γρήγορες σκηνές δε είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβεις διαφορά quality mode με balanced.

Δημοσ.
1 hour ago, d4ydr33m3r said:

Θα έλεγα αποφεύγετε να προσθέτετε sharpening οποιασδηποτε μορφής αν μπορειτε. Σε πρώτη όψη μπορεί να φαίνεται ότι καλυτερεύει την εικόνα αλλά στην πραγματικότητα αφαιρεί οπτική πληροφορία και δημιουργεί visual artifacts

Εγω πάντως σχεδόν πάντα ενεργοποιώ κάποιο από τα Lumasharpen, Adaptive Sharpen (το καλύτερο από τα 3 αλλά και πιο FPS intensive απ´ολα) η Clarity με Reshade και χωρίς να παίξω με τις ρυθμίσεις τους καθόλου (η ελάχιστα κάποιες φορές) συνήθως το ευχαριστιέμαι (δεν βλέπω noise σε βαθμό να με ενοχλεί τέλος πάντων). Και σίγουρα φεύγει θολούρα. Επίσης δοκιμάζω και Vibrance η Colourfulness. Το HDR και Eye adaptation όχι πάντα γιατί κάποιες φορές τα σκοτεινιάζει πολύ. 

Και στο CP αλλάζει αρκετά η εικόνα προς το καλύτερο νομίζω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγαλυτερος υποστηρικτης του native resolution απο εμενα δεν υπαρχει.. Εχω αφιερωσει ωρες και σε αυτον τον τιτλο (αισιως σε 2μιση μερες εγραψε 30 το κοντερ) και γενικα σε διαφορα παιχνιδια.. Το DLSS 2.x ειναι game changer .. Οποιος θελει να πιστευει οτιδηποτε αλλο ειναι δικαιωμα του φυσικα αλλα αυτο που εχει καταφερει η τεχνολογια αυτη ειναι αξιοθαυμαστο.. 

Προσωπικα παντα χρησιμοποιω quality αλλα εδω ειπα να δοκιμασω και το balanced καθοτι καθε ποσοστο αποδοσης ειναι καλοδεχουμενο σε 4k και με τα παντα cranked up.. Δεν θελω να θυσιασω τιποτα και μαλιστα εχω βαλει και psycho mode.. Την GPU την εχω κλοκαρει στο θεο για να παρω οτι μπορω.. Και εχω μεινει εντυπωσιασμενος πραγματικα απο το ποσο καλη ειναι η ποιοτητα της εικονας που εχω μπροστα μου ακομη και σε balanced..

5 λεπτά πριν, Parapas είπε

Εγω πάντως σχεδόν πάντα ενεργοποιώ κάποιο από τα Lumasharpen, Adaptive Sharpen (το καλύτερο από τα 3 αλλά και πιο FPS intensive απ´ολα) η Clarity με Reshade και χωρίς να παίξω με τις ρυθμίσεις τους καθόλου (η ελάχιστα κάποιες φορές) συνήθως το ευχαριστιέμαι (δεν βλέπω noise σε βαθμό να με ενοχλεί τέλος πάντων). Και σίγουρα φεύγει θολούρα. Επίσης δοκιμάζω και Vibrance η Colourfulness. Το HDR και Eye adaptation όχι πάντα γιατί κάποιες φορές τα σκοτεινιάζει πολύ. 

Και στο CP αλλάζει αρκετά η εικόνα προς το καλύτερο νομίζω. 

Αν το κανετε τουλαχιστον καντε το σε native αναλυση. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 5
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, billeiros είπε

To cp επισκίασε εντελώς την κυκλοφορία των  rdna2.Ολοι θα μιλούσαν μόνο για επιδόσεις και το μεγάλο comeback της amd,η οποία επιτέλους προσφέρει ανταγωνιστικες επιδοσεις ομολογουμένως...Αλλά τώρα ασχολούνται όλοι με το πώς θα μαξαρουν την παιχνιδαρα με dlss και rtx.

Είναι μεγάλη ανωμαλία όμως απο την μια να βάζεις ultra settings και απο την άλλη να βάζεις και DLSS γιατι πολύ απλά εχεις την ψευδαίσθηση οτι παιζεις σε ultra settings . Ιδιαίτερα στο Cyberpung2077 το DLSS κανει το παιχνίδι να φαίνεται ξεράσογλου !     

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Είναι μεγάλη ανωμαλία όμως απο την μια να βάζεις ultra settings και απο την άλλη να βάζεις και DLSS γιατι πολύ απλά εχεις την ψευδαίσθηση οτι παιζεις σε ultra settings . Ιδιαίτερα στο Cyberpung2077 το DLSS κανει το παιχνίδι να φαίνεται ξεράσογλου !     

Επειδη το λες εσυ τωρα οτι ειναι ανωμαλια πρεπει εμεις να το δεχτουμε αυτο; Δεν θα εμπιστευτουμε τα ματια μας τι βλεπουμε στις οθονες μας και τι λενε οι ειδικοι θα ακουσουμε εσενα που λες οτι ειναι ανωμαλια και ειναι ψευδαισθηση αυτο που βλεπουμε; Ok φιλε καταλαβα.. Purist απο τους λιγους να υποθεσω το σημειωνω και σου βγαζω το καπελο.. 

Ριξτε τα settings στα ταρταρα να παιζετε κονσολα φαση για να μην σας πουνε οτι δεν παιζετε σε native resolution.. 

Ποσο θα ηθελα πραγματικα καποιους απο εσας να σας βαλω σε blind test να δω τι ψαρια θα πιασετε ειλικρινα.. Θα το διασκεδαζα δεοντως..

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Κάρτα και monitor;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, panoskatos είπε

"ειναι μεγάλη ανωμαλία να αλλάζεις όλα στο μοτέρ και να του κολλάς πάνω τουρμπο κιτ. Χαλάει τον ήχο και έχεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις επιτάχυνση. Ιδιαίτερα σε κάτι α-subaru κάνει σαν να ξερνάει". Καταλαβαίνεις ότι το elitism έχει πεθάνει σε κάθε είδος hobby. Gatekeeping αλλού

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, d4ydr33m3r said:

Αν το κανετε τουλαχιστον καντε το σε native αναλυση. 

Προφανώς και μιλάω για native ανάλυση. Δεν καταδέχομαι να ρίξω ανάλυση. Προτιμώ να ρίξω details.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Γνώμη σου.εγω κ να μου λέγανε ότι με τα χιλιάρικα που έσκασα θα έπαιζα μόνο αυτό το παιχνίδι κ τπτ άλλο πάλι θα τα έδινα.το παιχνίδι είναι μια οπτασία.λες κ είναι εικονική πραγματικότητα.δεν έχω λόγια πραγματικά.σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που αν πάρει mgpu υποστήριξη το παιχνίδι θα πάρω άλλη μια 3090 έτσι απλά.και σαν παιχνίδι τώρα είναι τρομερά προσεγμένο σε όλους τους τομείς.racing όταν οδηγάς,fps όταν όταν είσαι σε μάχη,adventure,rpg...μουσικη κ εφέ από άλλον πλανητη.τα χει όλα.το βάθος του, ή διαδραστικότητα ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Ενα επος απλά....

2 λεπτά πριν, billeiros είπε

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 2
Δημοσ.

Τα ιδια ελεγα και εγω οτιδηποτε περαν της native αναλυσης ειναι τραγικο.. Και με τον καιρο διαψευστηκα με τον πιο ευχαριστο τροπο.. 

Αληθεια ενα blind test θα διελυε τα συννεφακια απο πολυ κοσμο και τα placebo fx τους.. 

Αλλα whatever floats everyone's boat.. Moving on

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, panoskatos είπε

2ος contestant. Όταν είσαι έτοιμος πες μου να σου στείλω 5 random screenshot να μου πείς ποιές από αυτές σε κάναν να ξεράσεις και ποιές όχι, να δούμε αν θα πετύχεις ποιές έχουν DLSS ;) 

Nα μου πείς οτι καταλαβαίνεις το Ultimate Performance θα σου πώ okay. Να μου πείς το Performance θα σου πώ ναί, σε στατικές εικονές δίπλα δίπλα πιθανόν. Αλλά άμα μου λές οτι το ραντάρ σου εντοπίζει Balanced και Quality I call bullshit. 

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι έχει περισσότερο σημασία; Ο αριθμός που γράφει στα settings στο resolution ή αυτό που βλέπουν τα μάτια σου όταν παίζεις; Άντε DLSS σε 1080p που η render ανάλυση είναι 720p να το δεχτώ ότι δεν είναι τόσο καλό (που σε καλές υλοποιήσεις τύπου Deliver Us the Moon και Death Stranding δεν καταλαβαίνεις διαφορά), αλλά σε 4Κ με DLSS Quality είναι κρύσταλλο..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...