Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, jimskeet2002 είπε

Παιδες καλημερα. Μια ερωτηση.
Δεν παρακολουθουσα γενικα τι γινοταν απο το launch. Θυμαμαι οταν ανακοινωθηκαν οι καρτες λεγαν για τιμες για την 3080 γυρω στα 700. Μπηκα τωρα αυτες τις μερες να δω τι παιζει και τις βλεπω σ ολα τα μαγαζια στο 1000ρικο... Απ οτι καταλαβα υπαρχει πολυ περιορισμενη παραγωγη. Εχουμε καμια πληροφορια για το αν και ποτε θα κατεβουν οι τιμες κοντα σ αυτες που ανακοινωσαν?

αν για παράδειγμα η 3080 zotac trinity έχει msrp 720usd. 

δλδ, 594.47 * 1,24 = 736 ευρώ ελάχιστη τιμή. Τώρα πως λειτουργεί ευρώπη 

720 usd = (594 + 30 κάτι σαν τάριφ)*1,24 = 780 (750 την έχω δει κανα δύο φορές amazon.de) τσάκα τσάκα. 

Ελλάδα μετά από αυτον τον υπολογισμό έχουμε και +50 για τις 3060 +100 για τις 3070 και +150 για τις 3080. Και έβγαλες πως κοστολογούν τα Ελληνικά καταστήματα. 

όταν έχουμε διαθεσιμότητα θα πέσουν στα +20/+40/+60 πάνω κάτω.

8 λεπτά πριν, Herald είπε

Mε τους viewers που έχει αυτός, και αυτό να ρώταγες η απάντηση θα ήταν AMD ;) 

Tώρα για τις κάρτες είναι προφανές οτι πάλι είναι πίσω η AMD, και κατά την άποψη μου σε χειρότερη μοίρα από ήταν την προηγουμένη γενιά, αλλά ντάξει, θα πέσουν να με φάνε πάλι 😜 

δεν ξέρουμε ακόμα, μπορεί η 6700xt να σφάζει αλλά αν δεν έρθει dlss δεν..

Επεξ/σία από Sakiz105
  • Like 1
Δημοσ.

Cyberpunk 2077 DLSS + Ray Tracing Benchmark (techspot.com)

Μα ποσο ξεφτιλα καρτα η 3070! 2+-fps διαφορα απο 3060ti καθαρα λογο Vram οταν ανοιγεις καποιος τα RTX. Παει και μου βγαζει καρτα ιδια με 2080ti και χανει απο την ιδια παλι λογο VRam. To καραελουσε πιστευω, και πραγματικα αν δεν ειχε γινει ολος αυτο ο χαμος με τις καρτες με του που εβγαζει η 3060 θα εμεναν στο ραφι με τετοια αποτελεσματα! Γιατι να μην επαιρνε καποιος μεταχειρι 2080ti στο κατω κατω?

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To cp επισκίασε εντελώς την κυκλοφορία των  rdna2.Ολοι θα μιλούσαν μόνο για επιδόσεις και το μεγάλο comeback της amd,η οποία επιτέλους προσφέρει ανταγωνιστικες επιδοσεις ομολογουμένως...Αλλά τώρα ασχολούνται όλοι με το πώς θα μαξαρουν την παιχνιδαρα με dlss και rtx.μεγαλη μουσιτσα o τζενσεν....αν βγάλει κ την 3080ti για να μην υπάρχει το επιχείρημα της amd για μεγάλη μνήμη έκανε ρουά ΜΑΤ για μια ακόμη φορά.Συν την υποστήριξη sam σε πληθώρα συνδυασμών hw εν αντιθέσει με την amd .του βγάζω το καπέλο όσο κ αν σιχαινομαι τις τακτικές του.ειναι αναγκαστική επιλογή για μια ακόμη φορά.βεβαια η amd προχωράει δυνατά κ αυτό είναι προς όφελος όλων μας

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Herald είπε

Χωρίς zoom in και λοιπές μαλαγανιές να κάθεσαι να ψυρίζεις την εικόνα side by side δεν βλέπεις διαφορά μεταξύ native και dlss balanced. To performance όντως θολώνει, αλλά πάλι πχ. δείχνει σκάλες ανώτερο από το να πας από 1440p σε 1080p. Μόνο το ultra performance δείχνει σαν 1080p σε 1440p monitor. 

Όποιος διαφωνεί να του ανεβάσω random screenshot να μου πεί τι είναι native τι balanced και τι quality.  

Δεν χρειαζεται στο τελος του DF στο timestamp που εχω βαλει λεει οτι παρα το locked framerate για τις αναγκες παρουσιασης του βιντεο (απο τους triggered τυπους κλασσικα που πεφτουν λιγο τα fps και παθαινουν φρικη lol) λεει με τι παιζει ;) 
Εγω ειμαι με balanced DLSS και σε 55αρα oled και μια χαρα.. 

Δημοσ.

αν παιζεις μερα  και εχεις παραθυρα ανοιχτα το dlss δεν ενοχλει και φυσικα καθεσαι σχετικα μακρυα απο την οθονη.Αν παιζεις νυχτα με κλειστα φωτα και 70 ποντους απο την οθονη τοτε....σε αλλα σημεια παιζει ps2 σε αλλα ps4..με ολιγον απο ομιχλη.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

αν παιζεις μερα  και εχεις παραθυρα ανοιχτα το dlss δεν ενοχλει και φυσικα καθεσαι σχετικα μακρυα απο την οθονη.Αν παιζεις νυχτα με κλειστα φωτα και 70 ποντους απο την οθονη τοτε....σε αλλα σημεια παιζει ps2 σε αλλα ps4..με ολιγον απο ομιχλη.

Εγώ κάθομαι 70 πόντους από 49αρα οθόνη. Να σου βγάλω 5 random screenshots να μου πείς τι είναι τί? Παίξε με τα zoom και τα λοιπά, και αφου τα πιάνεις έτσι εύκολα, θα σου βάλω και χρονικό περιορισμό. Μόλις είσαι έτοιμος σου ανεβάζω ένα screenshot και μέσα σε 30 δευτερολεπτά μου λές αν είναι με DLSS και ποιό από όλα. :P 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

Το παίζεις το game? Κ αν ναι με τι hw?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Όλους εδώ σας βλέπω, θα πάρει κανένας μπιγκ νάβι; :P

Πολύ θα το ήθελα, αλλά πήραμε ότι βρήκαμε διαθέσιμο και φτηνότερο στις καινούργιες gpu. :( 

Όχι ότι με χαλάει η 3070 :D . Περιμένω να ερθει και το Cyberpunk σε κανα 1-2 μηνες με την ACS. Θα εχουν ωριμασει οι drivers :P 

Επεξ/σία από geo4sar
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Οτι θες διαβαζεις.. Αφηνω αυτο εδω.. Και εμπιστευομαι τα ματακια μου πρωτιστως.. Eβαλα και timestamp

Διαφωνώ λίγο με τον τύπο, στο Cold War το DLSS κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά. Σε Quality η εικόνα δείχνει πολύ καλύτερα από native. Στο cyberpunk είναι πάνω κάτω στα ίδια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Herald είπε

Διαφωνώ λίγο με τον τύπο, στο Cold War το DLSS κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά. Σε Quality η εικόνα δείχνει πολύ καλύτερα από native. Στο cyberpunk είναι πάνω κάτω στα ίδια. 

Δεν το παρέθεσα για σύγκριση με άλλα παιχνίδια αλλά για τις οπτικές συγκρισεις

6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Βάλτε και NV Sharpen στο CP 2077, δίνει πολύ στην εικόνα.

Θα έλεγα αποφεύγετε να προσθέτετε sharpening οποιασδηποτε μορφής αν μπορειτε. Σε πρώτη όψη μπορεί να φαίνεται ότι καλυτερεύει την εικόνα αλλά στην πραγματικότητα αφαιρεί οπτική πληροφορία και δημιουργεί visual artifacts

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

Ότι μ@λ@κί@ θέλει ο καθένας λέει. Πάρτε τώρα από την Αγία AMD την προστάτιδα παντώς gamer, 6800ΧΤ με 1000 ευρώ με σάπιο RT, χειρότερη στο 4Κ και με κάτι αντίστοιχο του DLSS που θα έρθει κααααααποια στιγμή κάποτε. Ακόμη και τώρα που ο πέτσινος τα έκανε μαντάρα με 8nm, 10GB, μη διαθεσιμότητα και τιμές στο θεό, ακόμη και έτσι η AMD κατάφερε να τα κάνει χειρότερα..

1 ώρα πριν, billeiros είπε

To cp επισκίασε εντελώς την κυκλοφορία των  rdna2.Ολοι θα μιλούσαν μόνο για επιδόσεις και το μεγάλο comeback της amd,η οποία επιτέλους προσφέρει ανταγωνιστικες επιδοσεις ομολογουμένως...Αλλά τώρα ασχολούνται όλοι με το πώς θα μαξαρουν την παιχνιδαρα με dlss και rtx.μεγαλη μουσιτσα o τζενσεν....αν βγάλει κ την 3080ti για να μην υπάρχει το επιχείρημα της amd για μεγάλη μνήμη έκανε ρουά ΜΑΤ για μια ακόμη φορά.Συν την υποστήριξη sam σε πληθώρα συνδυασμών hw εν αντιθέσει με την amd .του βγάζω το καπέλο όσο κ αν σιχαινομαι τις τακτικές του.ειναι αναγκαστική επιλογή για μια ακόμη φορά.βεβαια η amd προχωράει δυνατά κ αυτό είναι προς όφελος όλων μας

Προσωπικά πιστεύω ότι γι' αυτό το λόγο ήταν το delay, για να βγουν οι Ampere πρώτα, γιατί αφενός θα γινόταν πανωλεθρία με τις Turing στο CP77 και αφετέρου για να γίνει όλος αυτός ο πανικός που είπες. Τώρα αυτά τα φούμαρα που είπαν ότι το καθυστέρησαν για να κάνουν optimize τις old-gen κονσόλες είναι παραμύθια, αφού τρέχει σαν σκ@τ@ στις old-gen..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ότι μ@λ@κί@ θέλει ο καθένας λέει. Πάρτε τώρα από την Αγία AMD την προστάτιδα παντώς gamer, 6800ΧΤ με 1000 ευρώ με σάπιο RT, χειρότερη στο 4Κ και με κάτι αντίστοιχο του DLSS που θα έρθει κααααααποια στιγμή κάποτε. Ακόμη και τώρα που ο πέτσινος τα έκανε μαντάρα με 8nm, 10GB, μη διαθεσιμότητα και τιμές στο θεό, ακόμη και έτσι η AMD κατάφερε να τα κάνει χειρότερα..

Προσωπικά πιστεύω ότι γι' αυτό το λόγο ήταν το delay, για να βγουν οι Ampere πρώτα, γιατί αφενός θα γινόταν πανωλεθρία με τις Turing στο CP77 και αφετέρου για να γίνει όλος αυτός ο πανικός που είπες. Τώρα αυτά τα φούμαρα που είπαν ότι το καθυστέρησαν για να κάνουν optimize τις old-gen κονσόλες είναι παραμύθια, αφού τρέχει σαν σκ@τ@ στις old-gen..

Ακριβώς.Διαλεξε το σωστό timing

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...