Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λειπει πραμα απο την οθονη με dlss..ειδικα οι σιτες στο βαθος ειναι λες και τις εβαλαν απο ps1 εποχη,οι σωληνες πανω...,σημεια που βλεπεις πλεον aliasing...τελος παντων,kudos στο downgrade και στην ψευδαισθηση ορισμενων

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

O,τι πιο όμορφο έχω δει το cp...Δεν έχω λόγια..απίστευτοι φωτισμοί,visuals και το rtx πραγματικα game changer.. Τι έφτιαξαν οι άνθρωποι.Σημειο αναφοράς για πολλά χρόνια το παιχνίδι.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον ψάχνει για 3060 ti, έπεσε το μάτι μου στο you.

Έχει την Gigabyte RTX 3060 Ti EAGLE 8G 529,90€ και την Gigabyte RTX 3060 Ti EAGLE OC 8G 549,90 με άμεση διαθεσιμότητα.

Επεξ/σία από tsamo2
  • Like 2
Δημοσ.

Όλους εδώ σας βλέπω, θα πάρει κανένας μπιγκ νάβι; :P

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Coppermine είπε

καιρός ήταν well done nvidia και φυσικά δεν αστειεύομαι.

Πραγματικά απίστευτα biased κανάλι, δεν τους αντέχω πια καθόλου, ειδικά τον Steve με το υφάκι.

Επιβεβλημένη κίνηση από nvidia.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μάπα το DLSS, μάπα και το RTX στο CP 2077, κλείστε τα και ζήστε την απόλυτη κονσολο-εμπειρία. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.. 

Χωρίς zoom in και λοιπές μαλαγανιές να κάθεσαι να ψυρίζεις την εικόνα side by side δεν βλέπεις διαφορά μεταξύ native και dlss balanced. To performance όντως θολώνει, αλλά πάλι πχ. δείχνει σκάλες ανώτερο από το να πας από 1440p σε 1080p. Μόνο το ultra performance δείχνει σαν 1080p σε 1440p monitor. 

Όποιος διαφωνεί να του ανεβάσω random screenshot να μου πεί τι είναι native τι balanced και τι quality.  

• Like 3
Δημοσ.

Παιδες καλημερα. Μια ερωτηση.
Δεν παρακολουθουσα γενικα τι γινοταν απο το launch. Θυμαμαι οταν ανακοινωθηκαν οι καρτες λεγαν για τιμες για την 3080 γυρω στα 700. Μπηκα τωρα αυτες τις μερες να δω τι παιζει και τις βλεπω σ ολα τα μαγαζια στο 1000ρικο... Απ οτι καταλαβα υπαρχει πολυ περιορισμενη παραγωγη. Εχουμε καμια πληροφορια για το αν και ποτε θα κατεβουν οι τιμες κοντα σ αυτες που ανακοινωσαν?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nick77 είπε

Πραγματικά απίστευτα biased κανάλι, δεν τους αντέχω πια καθόλου, ειδικά τον Steve με το υφάκι.

Επιβεβλημένη κίνηση από nvidia.

To ότι είναι biased δεν σημαίνει οτι πρέπει να φάει ban ενα τόσο μεγάλο κανάλι. Κάκιστη κίνηση, σκέψου να χωριστούμε σε AMDοκαναλα και Nvidioκαναλα. Θα μπορούσε να γίνει πιο discreetly η όλη δουλειά και να τους ζητήσει η nvidia να κάνουν μεγαλύτερο coverage στο RT και DLSS. 

• Like 7
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Herald είπε

To ότι είναι biased δεν σημαίνει οτι πρέπει να φάει ban ενα τόσο μεγάλο κανάλι. Κάκιστη κίνηση, σκέψου να χωριστούμε σε AMDοκαναλα και Nvidioκαναλα. Θα μπορούσε να γίνει πιο discreetly η όλη δουλειά και να τους ζητήσει η nvidia να κάνουν μεγαλύτερο coverage στο RT και DLSS. 

Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα δεν ξεκινάνε κατευθείαν με αποκλεισμό από την απευθείας προμήθεια των προϊόντων τους. Προφανώς έχουν γίνει συζητήσεις πρώτα οι οποίες δεν καρποφόρησαν.

Εδώ και πολλά χρόνια κράζουν άγρια την nvidia. Αρκετές φορές δικαίως, αλλά πολλές φορές απλά για να κράξουν. Και παρουσιάζουν πράγματα επιτηδευμένα για να κερδίζει τις εντυπώσεις η AMD. Το ερώτημα σχετικά με rasterization τις προάλλες ήταν τρανταχτό. 

Για ρώτα "σε σχεδόν παρόμοιο rast performance και σχεδόν παρόμοια τιμή, σε νοιάζει να έχεις και ray tracing + dlss δυνατότητες ή όχι?" Να δούμε... :P

hard unb.png

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nick77 είπε

Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα δεν ξεκινάνε κατευθείαν με αποκλεισμό από την απευθείας προμήθεια των προϊόντων τους. Προφανώς έχουν γίνει συζητήσεις πρώτα οι οποίες δεν καρποφόρησαν.

Εδώ και πολλά χρόνια κράζουν άγρια την nvidia. Αρκετές φορές δικαίως, αλλά πολλές φορές απλά για να κράξουν. Και παρουσιάζουν πράγματα επιτηδευμένα για να κερδίζει τις εντυπώσεις η AMD. Το ερώτημα σχετικά με rasterization τις προάλλες ήταν τρανταχτό. 

Για ρώτα "σε σχεδόν παρόμοιο rast performance και σχεδόν παρόμοια τιμή, σε νοιάζει να έχεις και ray tracing + dlss δυνατότητες ή όχι?" Να δούμε... :P

hard unb.png

Mε τους viewers που έχει αυτός, και αυτό να ρώταγες η απάντηση θα ήταν AMD ;) 

Tώρα για τις κάρτες είναι προφανές οτι πάλι είναι πίσω η AMD, και κατά την άποψη μου σε χειρότερη μοίρα από ήταν την προηγουμένη γενιά, αλλά ντάξει, θα πέσουν να με φάνε πάλι 😜 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...