Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Δεν έχει και η κουτσή Μαρία 4Κ οθόνη, δεν μιλάω για τηλεόραση αλλά για 4Κ monitor με freesync/g-sync κτλ. Στα παιχνίδια που ανέφερες αρκεί να κατεβάσεις μία δύο ρυθμίσεις από ultra σε high (π.χ. τα σύννεφα στο Odyssey που δεν θα καταλάβεις και καμία απολύτως διαφορά) και έτοιμο το 60άρι. Το ότι πολλά games απαιτούν τεράστιο performance hit από high σε ultra σε κάποια settings για 2% καλύτερο image quality, ε εκεί δεν φταίει η κάρτα. Πάντα θα υπάρχουν games που σε κάποια σημεία θα υπάρχουν drops, πάντα..

εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι η αναλογια απόδοσης τιμής συγγνώμη αλλα δε με πείθει... όταν δίνω τόσα λεφτά θέλω το τέλειο δε θέλω να ρίξω 1-2 ρυθμίσεις σε παιχνίδια 7αιτίες για να πάρω το 60αρι αν μιλάγαμε για μια κάρτα που έκανε 800-900 ευρο τότε ναι αλλα όπως βολεύεται ο κάθε ένας

Επισκέπτης
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι η αναλογια απόδοσης τιμής συγγνώμη αλλα δε με πείθει... όταν δίνω τόσα λεφτά θέλω το τέλειο δε θέλω να ρίξω 1-2 ρυθμίσεις σε παιχνίδια 7αιτίες για να πάρω το 60αρι αν μιλάγαμε για μια κάρτα που έκανε 800-900 ευρο τότε ναι αλλα όπως βολεύεται ο κάθε ένας

Ποτέ δεν υπήρχε τέλεια αναλογία απόδοσης/τιμής στο υπέρτατο high-end. Σίγουρα στην 2080Ti πληρώνεις και το όλο marketing του RTX και το γεγονός ότι η AMD δεν έβγαλε αντίστοιχη κάρτα οπότε ο πέτσινος χρέωσε ότι ήθελε. Να δούμε τώρα τι θα γίνει..

Δημοσ.

H ανωτερη καρτα τουλαχιστον απο την nvidia δεν υπαρχει περιπτωση να εχει λιγοτερο απο οτι εχει τωρα. Επιτυχια θα ειναι να μεινει ιδια η τιμη. 

Θα δωσει την 3080ti με 40-50% πανω και αρκετα καλυτερο rt performance στα 1200-1300 , θα δωσει και η amd ενα 30-40% πανω απο την 2080ti στο χιλιαρικο και θα βολευτουν και οι δυο . Αυτη ειναι η προσωπικη μου προβλεψη.

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

ας βγει η 3070 στα 400€ και την έκανα preorder χθες 🤣

Ωραία θα ηταν(ολοι αυτό θα κάναμε), αλλά η λογική λέει ότι θα πρέπει να έχει τουλ επιδόσεις 2070s ,αρα απο τιμή καλό 550€+

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

αυτό ακούγεται τόσο αστείο που θα με κάνεις να σου υποσχεθώ ΕΓΩ μία, αν κάνει τόσο :P

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Κάπου εκεί θα παίξει, θα χτυπήσει τον κονσολά κατά μέτωπο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι σε φάση 3060-->300, 3070-->400 και μετά ανεβαίνουν; Πολύ αισιόδοξο. Άντε η 3060 να έχει MSRP 300, αφού η 2060 τόσο έχει τώρα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάπου εκεί θα παίξει, θα χτυπήσει τον κονσολά κατά μέτωπο.

και ενα cpu δωρο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...