Aten-Ra Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, έφτιαξα μια προσέγγιση του SM στο GA102 To κόκκινο τετράγωνο είναι το καινούργιο Cuda Core Partition που μπορεί να τρέχει 16x FP32 η 16x INT32 ανά κύκλο. Μαζί με το δεύτερο partition 16x FP32 , η Ampere μπορεί να τρέχει 16x FP32 + 16x FP32 (σύνολο 32FP32) ανά κύκλο η 16x FP32 + 16x INT32. Έτσι διπλασίασαν το FP32 Throughput. Βάζω και το SM του Turing (TU102) για σύγκριση. Ampere GA102 SM approximation Turing TU102 Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από Aten-Ra 12
Warlord1981 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3080GAMING-OC-10GD#kf Παμε ρε Gigabyte Gaming OC να κανεις παλι την εκπληξη ως η πιο VFM λυση σε θεμα αποδοσης, θερμοκρασιων, θορυβου. (και σε εμφανιση μια χαρα ειναι φετος, πολυ καλυτερα απο περσυ) Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από Warlord1981 3
kostiger Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3080GAMING-OC-10GD#kf Παμε ρε Gigabyte Gaming OC να κανεις παλι την εκπληξη ως η πιο VFM λυση σε θεμα αποδοσης, θερμοκρασιων, θορυβου. (και σε εμφανιση μια χαρα ειναι φετος, πολυ καλυτερα απο περσυ) Ωραια υλοποιηση και αυτη+4ετης εγγυηση... 1
Warlord1981 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, kostiger είπε Ωραια υλοποιηση και αυτη+4ετης εγγυηση... Και η αντιστοιχη 3090 μονο 2x8pin και 750W https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3090GAMING-OC-24GD/sp#sp 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Ωραίες οι GB, γιατί είδαν κάτι κλόουν τα μάτια μας από Palit Και 4 χρόνια εγγύηση τούμπανο. Και να δεις τίποτα 2 χρόνια από τις AMD ε εκεί να μην γίνεις πρασινοφρουρός στο τέλος
panther_512 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, kkatzos είπε Τι εννοείς με αυτό; Έχει καμιά νέα υπηρεσία επιστροφής όποτε γουστάρεις μετά τις 30 ημέρες το Amazon και δεν το ξέρω; Ή θα παίξει μιζεροκουτοπονηριά; To είδα και εγώ το συγκεκριμένο πόστ και παρακαλώ πολύ αν κάποιος κάνει κατάχρηση του after sales support του amazon, τουλάχιστον να μήν το διαφημίζει προς τα έξω. Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι να μπεί σε blacklist η Ελλάδα για προϊόντα τεχνολογίας από το amazon. Αυτά τα είχαμε πάθει και παλιότερα με το play.com, όπου η Ελλάδα μπήκε σε blacklist επειδή έκανε κατάχρηση της ανταπόκρισης της εταιρείας στα claims ελλατωματικών προϊόντων. 3
iazriel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Τι εννοείς με αυτό; Έχει καμιά νέα υπηρεσία επιστροφής όποτε γουστάρεις μετά τις 30 ημέρες το Amazon και δεν το ξέρω; Ή θα παίξει μιζεροκουτοπονηριά; Ώπα μισό, δεν υπάρχει μιζεροκουτοπονηριά. Στα sold and dispatched by Amazon προϊόντα η επιστροφή στις 30 μέρες είναι απλή διαδικασία no questions asked από πλευράς Amazon. Πέραν αυτού εντός διετίας σου δίνουν την επιλογή είτε χαλάσει κάτι ή δεν ανταποκρίνεται πλέον στις ανάγκες σου, να έχεις επίσης το δικαίωμα επιστροφής, απλώς πρέπει να το ζητήσεις μέσω chat/email/τηλεφώνου για να ξεκινήσει η διαδικασία. Δεν θα το παίξω άγιος, αλλά στο 95% των περιπτώσεων που θέλησα/χρειάστηκα επιστροφή, τους λέω ξεκάθαρα πως κάποιο προϊόν ενώ δουλεύει σωστά δεν ανταποκρίνεται πλέον στις ανάγκες μου και ποτέ δεν είχα κανένα θέμα, με εξυπηρετούν κανονικά χωρίς να μου πουν κάτι, είναι η πολιτική τους αυτή. Χωρίς να το σκίζουμε βέβαια το θέμα συνέχεια. Sorry για το long off topic. Υ.Γ: Για να μην έχουμε θέμα, προσωπική εμπειρία περιγράφω. Δεν δίνω συμβουλες για κάτι μεμπτό, η Amazon έχει επιλέξει αυτό το υπερπελατοκεντρικό σύστημα γι'αυτό και την επιλέγω αντί να πάω αλλού που θα είναι ίσως και φθηνότερα. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από iazriel 1
Aten-Ra Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ωραίες οι GB, γιατί είδαν κάτι κλόουν τα μάτια μας από Palit Και 4 χρόνια εγγύηση τούμπανο. Και να δεις τίποτα 2 χρόνια από τις AMD ε εκεί να μην γίνεις πρασινοφρουρός στο τέλος 4 χρόνια δίνει και στην RX5700XT η Gygabyte https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-R57XTAORUS-8GD-rev-20#kf Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από Aten-Ra 1
iazriel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ωραίες οι GB, γιατί είδαν κάτι κλόουν τα μάτια μας από Palit Και 4 χρόνια εγγύηση τούμπανο. Και να δεις τίποτα 2 χρόνια από τις AMD ε εκεί να μην γίνεις πρασινοφρουρός στο τέλος Ρε φίλε έχω 3 γενιές palit, αυτό το φετινό τσίρκο ακόμα να το χωνέψω...
kkatzos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, iazriel είπε Πέραν αυτού εντός διετίας σου δίνουν την επιλογή είτε χαλάσει κάτι ή δεν ανταποκρίνεται πλέον στις ανάγκες σου, να έχεις επίσης το δικαίωμα επιστροφής, απλώς πρέπει να το ζητήσεις μέσω chat/email/τηλεφώνου για να ξεκινήσει η διαδικασία. Δεν θα το παίξω άγιος, αλλά στο 95% των περιπτώσεων που θέλησα/χρειάστηκα επιστροφή, τους λέω ξεκάθαρα πως κάποιο προϊόν ενώ δουλεύει σωστά δεν ανταποκρίνεται πλέον στις ανάγκες μου και ποτέ δεν είχα κανένα θέμα, με εξυπηρετούν κανονικά χωρίς να μου πουν κάτι, είναι η πολιτική τους αυτή. Πελάτης του Amazon από το 2011 με εκατοντάδες προϊόντα αγορασμένα από εκεί... πραγματικά τέτοια μιζεροκουτοπονηρια σπάνια συναντώ. Και να το διαφημίζει κιόλας... αυτο πραγματικά με ξεπερνά! Καλές επιστροφές μεγάλε! 2
iazriel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, kkatzos είπε Πελάτης του Amazon από το 2011 με εκατοντάδες προϊόντα αγορασμένα από εκεί... πραγματικά τέτοια μιζεροκουτοπονηρια σπάνια συναντώ. Και να το διαφημίζει κιόλας... αυτο πραγματικά με ξεπερνά! Καλές επιστροφές μεγάλε! Πελάτης του Amazon από το 2000 εδώ αν και δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να λέει αυτό λες και έχουμε κάνα διαγωνισμό. Ευχαριστώ φίλε, κάνω ότι καλύτερο μπορώ στα πλαίσια που μου προσφέρονται. Δεν θα μαλώσουμε τώρα και για τον Τζεφ Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από iazriel
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 NVIDIA officially announces and details DLSS 2.1, brings ultra performance mode for 8K gaming 4
narta Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Τι amazon πλέον αν δει επιστροφές άρδην μπλοκάρει λογαριασμό. Έτσι την πάτησαν αρκετοί youtube "reviewers" που "αγόραζαν μόνοι τους" προϊόντα για review 4
iazriel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, narta είπε Τι amazon πλέον αν δει επιστροφές άρδην μπλοκάρει λογαριασμό. Έτσι την πάτησαν αρκετοί youtube "reviewers" που "αγόραζαν μόνοι τους" προϊόντα για review Προφανώς όλα θέλουν μέτρο. Και ξέρω άτομα που το έφαγαν το ban για abuse και δη επαγγελματίες. 1-2 επιστροφές τον χρόνο στις 200 παραγγελίες όμως είναι σταγόνα στον ωεκανό, ίσα ίσα που τραβάει και τον πελάτη με αυτήν την πολιτική και ας μην είναι το πιο φθηνό, υπάρχει after sales σιγουριά . Τέλος πάντων, δεν το συνεχίζω παραπέρα, πολύ off topic ο καθένας λειτουργεί κατά το δοκούν. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από iazriel
atsddd Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Offtopic : Απο amazon.de παραγγελνετε οι περισσοτεροι? Ποσες μερες περιπου κανουν να σας ερθουν? Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από atsddd
Προτεινόμενες αναρτήσεις