Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, AcolyteOfPain είπε

To ξαναλέω λοιπόν... το να κυνηγήσεις τον "επιχειρηματία" γιατί αντιγράφει κινεζιές του Αμερικάνικου telemarketing, μόνο ο Αμερικάνος telemarketer θα βγει κερδισμένος, ξεκάθαρα.

Το να κυνηγάς μαύρους δεν είναι αυτοσκοπός, εκτός αν είσαι η ΚΚΚ. Αλλά το κακό που κάνουν στην οικονομία είναι επίσης ξεκάθαρο. Τα τελευταία 10 χρόνια το κράτος έχει μεγάλο έλλειμμα εισφορών στα ταμεία και φόρων. Επίσης και μερικές θέσεις εργασίας δεν είναι άσχημες. Αν γίνεται εις βάρος κάποιων αμερικάνικων brand ( ο θεός να τα κάνει) so be it.

Το ξαναλέω κι εγώ λοιπόν: Οι μαύροι δεν έφεραν μαζί τους τις Luis Vuitton, ούτε τις φτιάχνουν οι ίδιοι σε μυστικά υπόγεια πέριξ της πλατείας Συντάγματος. Τις προμηθεύτηκαν από κάποιον νόμιμο ή παράνομο εισαγωγέα, ο οποίος και παίρνει την μερίδα του λέοντος από τα κέρδη. ΑΥΤΟΝ έπρεπε να κυνηγάει η αστυνομία, αλλά οι κύριοι υπαίτιοι, τα «μεγάλα κεφάλια» του παραεμπορίου για έναν περίεργο λόγο πάντα καταφέρνουν να ξεφύγουν. Και θυμάμαι τουλάχιστον μια περίπτωση όπου ο προμηθευτής ήταν γνωστός τηλεπωλητής.

• Like 3
Δημοσ.

Τελεμαρκετινγκ δε σημαίνει απαραίτητα σαβούρα. 1 φορά αγόρασα πριν καμιά 20 χρόνια επαναφορτιζόμενο τρυπάνι/βιδολόγο (αυτό με τη διπλή κεφαλή που τη περιστρέφεις) κι ακόμα δουλεύει μια χαρά!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, AcolyteOfPain είπε

Το να κυνηγάς μαύρους δεν είναι αυτοσκοπός, εκτός αν είσαι η ΚΚΚ.

Δεν κυνηγάς τους μαύρους, κυνηγάς τους μαύρους που πουλάνε μαϊμούδες

Δημοσ.

Γίνεται κάποια στιγμή στη χώρα να κυνηγάμε όλους τους παράνομους χωρίς κλαψουρίσματα του τύπου «λίγο παράνομος», «λίγο κακομοίρης», «λίγο άλλοθι», «λίγο δικαίωμα» ;

Λέω εγώ τώρα...

• Like 18
  • Thanks 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Στο ali οι 6 ίδιες με 9,5 ευρώ στην πόρτα σου.:P

Αδικαιολόγητοι όσοι σερφάρουν στο ίντερνετ  μα αγοράζουν από τηλεμάρκετιγκ κινεζιές.

Καλά τα λες, αλλά το προϊόν της διαφήμισης δεν είναι το προϊόν που έχεις παραθέσει στο link..

Αν ήταν το αυθεντικό που περιστρέφεται, να πω οκ τις πλήρωσα λίγο πιο ακριβά αλλά κάνουν και κάτι παραπάνω. (περίπου 2,7€ τη μια αντί 1,7€ από το Ali) 

Όμως αυτοί διαφημίζουν κάτι άλλο, και τελικά μου έστειλαν το προϊόν που βρήκες και εσύ. Αυτός είναι ο λόγος που θα τους κυνηγήσω. Αν ήταν ότι τίμιοι , σιγά και μην ασχολούμουν για 10 ευρώ διαφορά, που στην τελική μπορεί να πει κάποιος ότι τα αξίζουν (οι αυθεντικές) 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mic2mic είπε

Αυτό με το διαφορετικό προϊόν το έχω ακούσει σε πάρα πολλά προϊόντα που διαφημίζονται στα γνωστά βρωμοκάναλα. Βασικά ένας "επιχειρηματίας" παραγγέλνει ένα αντίγραφο κάποιου προϊόντος στην Κίνα και χρησιμοποιεί το ορίτζιναλ Αμερικάνικο σποτάκι. Επιτροπές ανταγωνισμού, αγορανομίες, αστυνομίες κτλ δεν ασχολούνται με τέτοια πράγματα, είναι φουλ απασχολημένες να κυνηγάνε τους μαύρους που πουλάνε μαϊμού Louis Vuitton στα πεζοδρόμια.

Και αυτά τα "βρωμοκάναλα" όμως είναι επιχειρήσεις που αν κλείσουν θα την πληρώσουν οι εργαζόμενοι σε αυτά. Εγώ περισσότερο τα βάζω με όσους τηλεφωνούν και παραγγέλνουν από τέτοιου είδους διαφημίσεις παρά για τους διαφημιζόμενους και τα κανάλια. Ένας σταθμός για να βγάλει χρήματα πρέπει αναγκαστικά να διαφημίσει κάποιους. Πάντως για να παίζεται τόσο πολύ telemarketing ακόμα και σε γνωστά κανάλια μεγάλης εμβέλειας σημαίνει οτι ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά και αγοράζει, αλλιώς θα τα είχαν σταματήσει καιρό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tornado είπε

τωρα απο το telemarketing πως το γυρισατε στους μαυρους?

Mα καλά δεν διαβάζεις τί γράφεται ;;;
Όλο το χάλι της οικονομίας στους μαύρους οφείλετε, αφού οι περισσότεροι έλληνες από αυτούς αγοράζουν τα πάντα πλέον, τί να λέμε τώρα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, k_dinos είπε

Καλά τα λες, αλλά το προϊόν της διαφήμισης δεν είναι το προϊόν που έχεις παραθέσει στο link..

Αν ήταν το αυθεντικό που περιστρέφεται, να πω οκ τις πλήρωσα λίγο πιο ακριβά αλλά κάνουν και κάτι παραπάνω. (περίπου 2,7€ τη μια αντί 1,7€ από το Ali) 

Όμως αυτοί διαφημίζουν κάτι άλλο, και τελικά μου έστειλαν το προϊόν που βρήκες και εσύ. Αυτός είναι ο λόγος που θα τους κυνηγήσω. Αν ήταν ότι τίμιοι , σιγά και μην ασχολούμουν για 10 ευρώ διαφορά, που στην τελική μπορεί να πει κάποιος ότι τα αξίζουν (οι αυθεντικές) 

Δίκιο έχεις αλλά το 99% των προιόντων του τηλεμάρκετιγκ τέτοια είναι.Καρακινεζιές του κερατά που μπορούμε να τα βρούμε στο Ali ή σε άλλα Κινέζικα σάιτ πολύ φθηνότερα.

4 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Και αυτά τα "βρωμοκάναλα" όμως είναι επιχειρήσεις που αν κλείσουν θα την πληρώσουν οι εργαζόμενοι σε αυτά. Εγώ περισσότερο τα βάζω με όσους τηλεφωνούν και παραγγέλνουν από τέτοιου είδους διαφημίσεις παρά για τους διαφημιζόμενους και τα κανάλια. Ένας σταθμός για να βγάλει χρήματα πρέπει αναγκαστικά να διαφημίσει κάποιους. Πάντως για να παίζεται τόσο πολύ telemarketing ακόμα και σε γνωστά κανάλια μεγάλης εμβέλειας σημαίνει οτι ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά και αγοράζει, αλλιώς θα τα είχαν σταματήσει καιρό.

Τα θύματα όμως Βασίλη είναι άνθρωποι κυρίως μεγάλης ηλικίας ή της επαρχίας που δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ και κανείς δεν μπορεί να τους προστατέψει.Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι έχουν γίνει ζόμπι κάθονται με τις ώρες μπροστά στην τηλεόραση η οποία στην κυριολεξία τους έχει ξεπλύνει τα μυαλά καθοδηγώντας τους τι θα αγοράσουν , τι θα ψηφίσουν, τι θα φάνε , πως και γιατί θα μιλήσουν κ.λ.π..

Θα μου πεις ότι το τηλεμάρκετιγκ είναι μία μόδα που ξεκίνησε από Αμερική αλλά εκεί όπως είδαμε από τα προιόντα που παρουσίασε ο k_dinos δεν κοροιδεύουν τον ακροατή πουλώντας του Κινεζιές του κερατά γιατί ενδεχομένως υπάρχει κάποιος έλεγχος από το κράτος ή από κάποια ανεξάρτητη αρχή που εκεί λειτουργεί σωστά και όχι όπως εδώ.Εδώ ο κάθε αγύρτης βγάζει την κάθε φτηνιάρικη άχρηστη Κινεζιά στην τηλεόραση που την έφερε από Κίνα με 1-2  ευρώ την κοστολογεί 20 ή 30 ευρώ γιατί έτσι του αρέσει και σου λέει ότι σου τη δίνει στην φανταστική τιμή των 10 ευρώ. 

Ναι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αλλά τουλάχιστον ας τους κράζουμε μπας και ξυπνήσουμε κάποιους να αποφεύγουν τέτοιες αγορές.Αυτό τουλάχιστον μπορούμε να το κάνουμε.

• Like 2
Δημοσ.
8 hours ago, tornado said:

τωρα απο το telemarketing πως το γυρισατε στους μαυρους?

Σε λίγο θα σκάσει κι αυτός που ψάχνει τον μουσατο μαύρο κι έχει ανοίξει 700 thread

• Thanks 1
Δημοσ.

Κοψε το βραχιονα , παρε το αντιστοιχο απο μια ξυλινη κρεμαστα (στην οποια βιδωνει) , στραβωσε τον και βαλε δυο παξιμαδια για να γυριζει 

Δημοσ.

Με τα τηλέφωνα δεν θα βγάλεις άκρη, στέλνε έγγραφες καταγγελίες. Εγώ θα έστελνα στην γραμματεία προστασίας καταναλωτή και στο ΕΣΡ.

• Like 1
Δημοσ.

Που είναι ωρέ ο Μένιος που πούλαγε από το κανάλι γυαλιά αξίας των 400 ευρώ 20 και κρέμα λίφτιγκ με παπάγια των 220 ευρώ 19 μόνο.

Ειδικά για την κρέμα δεν υπάρχει γριά άνω των 65 που να μην έχει αγοράσει 2-3 μπας και προλάβουν και τις αγοράσουν όλες άλλες.:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...