kathytherion Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρες! Γιορτές έρχονται, που σημαίνει Άγιος Βασίλης, δώρα και έξοδα. Είμαι άνεργη πολύ καιρό, εχω 6ανιψια και 2 βαπτιστήριο που πλεον μεγάλωσαν λίγο όποτε οι επιθυμίες για παιχνίδια είναι πιο συγκεκριμένες απ ότι όταν ήταν βρέφη. Το πρόβλημα μου φυσικά είναι η Ελλάδα και η τιμές στα προϊόντα της, καθώς με καθιστά ανίκανη ν αντεπεξέλθω στις παράλογες τιμές. Τα ίδια παιχνίδια στην Ευρώπη έχουν σημαντική διαφορά τιμής και στην Αμερική δε, αγγίζουν τη μισή τιμή. Προσπαθώντας να βρω μια λύση, σκέφτηκα πως η κοινότητα αυτή έχει πολλά μέλη όποτε εχω πιθανότητες να βρω άτομο που να διαμένει η να βρίσκεται Αμερική, και να έρχεται Ελλάδα λόγω γιορτών(η το αντίστροφο, να επισκέπτεται την Αμερική) όποτε θα ήθελα την τεράστια χάρη που θα μου λύσει τα χέρια, αυτό το άτομο να μου φέρει κάποια παιχνιδια(2-3) από εκεί, εννοείται με έξοδα δικά μου. Τα παιχνίδια δεν είναι ογκώδη τύπου κουτάλες πλειμομπιλ , αλλά αρκετά μαζεμένα. Θα ήταν τεράστια χάρη, δεν είναι ότι θέλω πολλά γιατί προσθέσω κ από δω να κάνω τη δουλειά μου αλλά πραγματικά είναι κρίμα να δώσω εικοσι ευρώ για ένα κουκλάκι όταν μπορώ να το πάρω με δέκα...
vagos789 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δεν ειναι πολυ ρεαλιστικο,οκ μπορει να βρεις καποιον αλλα αντε συννενοησου με τον ξενο,στο τελος της ημερας μπορει να σου πει "δεν μπορω" και να τελειωσει εκει το πραμα. Βρες δουλεια για να αγοραζεις οτι θες ή αγορασε κατι συμφωνα με το βαλαντιο σου.
The_Judas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν είναι πρακτικό αυτό που προτείνεις. Θα έρθει ο άλλος από ΗΠΑ με υπερατλανικό ταξίδι και θα κουβαλάει τα παιχνίδια σου; Επίσης θα πρέπει να περιμένει το courier στο σπίτι για παραλαβή, γενικά θα χάσει αρκετό χρόνο... Καλύτερα να κοιτάξεις κάτι πιο οικονομικό από Ελλάδα. Εναλλακτικά μπορεί να βρεις φθηνά παιχνιδάκια από κινέζικα eshop. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από The_Judas
tz3s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) FRI-YAAAAAYYYY Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από tz3s 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις