Toxic Bros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας , Εχω διαβάσει αρκετά πάνω στο θέμα του Web Development και καθώς περνάει ο καιρός και γίνομαι καλύτερος , θέλω να βρω ένα μέρος στο οποίο να πουλάω δικά μου Templates στατικών ιστοσελίδων σε πολύ χαμηλό κόστος ( 20-30€ ) Εχετε να μου προτείνετε τίποτα ; Ευχαριστω εκ των προτέρων
Fotis_Greece Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημιουργησες κατι ενδιαφέρον? Για δειξε και εδώ.
Toxic Bros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, tzotzosgr είπε https://themeforest.net/ Έχει ενδιαφερόμενους για τέτοιου είδους σελίδες ; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση btw 11 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Δημιουργησες κατι ενδιαφέρον? Για δειξε και εδώ. Θα σου ανεβάσω να δεις την σελίδα που δουλεύω τώρα τελευταία για να ανεβάζω τις δουλειές μου
tsipakis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 ακλαφτα θα πανε δεν εχεις κατι το ενδιαφερον
droplet Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Αρκετά clean και minimal το design. Προσπάθησε να κάνεις συνεργασίες γιατί πλέον όλοι πάνε σε theme για CMS.
Toxic Bros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, tsipakis είπε ακλαφτα θα πανε δεν εχεις κατι το ενδιαφερον Το σέβομαι Σε ευχαριστώ πολύ 1 ώρα πριν, droplet είπε Αρκετά clean και minimal το design. Προσπάθησε να κάνεις συνεργασίες γιατί πλέον όλοι πάνε σε theme για CMS. Πφφφ το ξέρω Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα